Kuinka perustaa blogi: Verkkotunnus + Web-hosting + WordPress… Kaikki yhdellä kertaa

Päivän 1 asia, jonka opit blogin perustamisesta, on, että blogia ei voi olla olemassa ilman verkkotunnusta (sen ainutlaatuinen osoite Internetissä) ja verkkopalvelinta (kotonaan Internetissä). Sitten on jokerimerkki – kolmas elementti – WordPress!
Tämä on Luku 3 isommasta oppaasta kuinka aloittaa onnistunut blogi.


Kuinka perustaa blogi: www + host + WordPress

Verkkotunnuksen valitseminen on usein yksi hauskeimmista osista koko blogin perustamisoppimisprosessissa. Isännän valitseminen on kuitenkin päinvastoin.

Aloitetaan entisellä:

Kuinka valita verkkotunnus uudelle blogellesi

�� Aloittelijan huomautus: Mikä on verkkotunnus? Verkkotunnus koostuu kahdesta pääosasta: yksilöivä verkkotunnustunnuksesi ja verkkotunnuksen laajennus. Meille codeinwp on tunniste ja .com on laajennus (tunnetaan myös nimellä TLD). Entinen tapaus voi olla mikä tahansa aakkosnumeeristen merkkien ja yhdysviivojen sekvenssi. TLD, jonka voit valita jo olemassa olevista vaihtoehdoista – .com on suosituin. Verkkotunnus maksaa yleensä noin 10–15 dollaria vuodessa.

Hyvällä verkkotunnuksella on oltava vähintään kolme pääominaisuutta:

 • �� Sen on oltava ainutlaatuinen ja tuotemerkki. Hyvä vertailukohta on kuvitella verkkotunnuksesi nimi toimistorakennuksen puolelle. Näyttääkö se hyvältä sieltä?
 • �� Sen on oltava selvä. Ei outoja merkistöjä. Paras on yksinkertainen 1-3 sanan sarja. Käytät etunimeäsi / sukunimesi parhaiten vain, jos rakentamasi verkkosivusto haluaa kasvattaa omaa tuotemerkkiäsi.
 • �� Sen on oltava helppo muistaa. Jos sinun täytyy selittää se, se ei ole helppo muistaa.

Lisätietoja: Kuinka löytää nimi blogiisi + käyttämällä blogin nimen generaattoreita.

�� PRO-VIHJE: Oppiessaan kuinka perustaa blogia, hyvä lähtökohta on laatia luettelo 3-5 järkevimmistä verkkotunnuksista ja testata ne sitten ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa voittajan valitsemiseksi.

Kun sinulla on hyvä käsitys siitä, mikä verkkotunnuksesi tulee olemaan, on aika valita hyvä hosting-alusta:

Kuinka valita hyvä verkkoisäntä blogiin

Isännöinnin aihe on boriiiiinnnng. Kuten todella.

Tarkoitan, kun pääset siihen, verkkopalvelin on vain tietokone, joka on kytketty päälle ja kytketty Internetiin 24/7, istuen jossain pimeässä palvelinhuoneessa. Ei ole mitään romanttista tai "viileä" siitä. Se on vain numeroita ja data lähetetään edestakaisin.

Kun kuvassa on pääsi, hyvän isäntän valitseminen WordPressille voi olla vaikeaa, varsinkin kun teet oman tutkimuksen ja olet alttiina monille isäntäyrityksen mainosmateriaaleille. Periaatteessa he kaikki lupaavat erittäin hyvää suorituskykyä ja luotettavaa palvelua.

Todellisuus voi kuitenkin olla erilainen.

Joten tylsämättä sinua yksityiskohdista, olemme panostaneet paljon WordPress-palvelun markkinointitutkimuksiin, testaamaan erilaisia ​​siellä olevia hosting-yrityksiä, analysoineet niiden suorituskykyä todellisen elämän kokoonpanoissa ja jopa tutkineet käyttäjiä löytääksemme heidän mielestään heidän blogin isännät.

Jos haluat tietää yksityiskohdat kaikesta, tarkista kaikki nämä:

Vuoden 2018 WordPress-hosting-kysely – Aka "Hyvä, huono ja ruma WordPress-hosting-palvelusta"
Parhaita WordPress-palveluntarjoajia verrattuna [numeroiden mukaan]

Paras halpa isännöintipalveluntarjoaja verrattuna (alk. 0,82 dollaria / kuukausi)
Paras Web-hosting pienyrityksille

Jos et voi vaivautua ja haluat vain, että suosittelen sinulle alustaa, käytä vain SiteGroundia. Periaatteessa, riippumatta siitä, millaisia ​​testejä teemme, ja riippumatta siitä, millaisia ​​kysymyksiä yhteisölle esitetään, on todella vaikeaa löytää negatiivisia arvosteluja SiteGround-sivustosta. He vain tietävät mitä tekevät, kun kyse on WordPress-blogin isännöinnistä.

Lisäksi hyvä hosting-suunnitelma heidän kanssaan – joka on enemmän kuin tarpeeksi aloittamiseen uuden blogin kanssa – on vain noin 4 dollaria / kuukausi.

�� Blogin perustaminen: verkkotunnuksen, isännöinnin ja WordPressin asentaminen yhdellä kertaa

Okei, joten tässä on paras osa:

Vaikka blogin perustamisen oppiminen edellyttääkin kolmen erillisen tekniikan palauttamista – isännöinti, verkkotunnus, WordPress -, saat kaiken todella huolehtia yhdellä kertaa ja erittäin käyttäjäystävällisellä tavalla.

Jotta tämä tapahtuisi, siirry SiteGround-sivulle (napsauta tätä) – ylläpitoalustaa, jota suosittelemme sen positiivisten arvostelujen kautta verkossa ja omien testiemme perusteella.

Kun olet siellä, valitse hosting-suunnitelma. Useimmissa tapauksissa halvin vaihtoehto – Aloittaa – riittää:

hosting valita

Seuraavassa vaiheessa voit rekisteröidä verkkotunnuksen, jota käytät uudessa blogissa:

blogin verkkotunnus

Merkintä. Uuden verkkotunnuksen rekisteröiminen SiteGround-palvelussa on 15,95 dollaria / vuosi. Jos sinulla on jo verkkotunnus, jota haluat käyttää, valitse "Minulla on jo verkkotunnus" sen sijaan, että luisit uuden. Lisätoimia tarvitaan verkkotunnuksen liittämiseksi uuteen blogiisi. SiteGround opastaa sinut läpi jokaisen vaiheen.

Sen jälkeen sinun on vain annettava henkilökohtaiset tietosi ja maksutietosi ja suoritettava asennus loppuun.

Kun olet valmis, on aika asentaa WordPress. Sitä varten käy asiakasalueellasi ja seuraa tätä opasta.

Asennusprosessin aikana SiteGround antaa sinun myös valita mallin / teeman uudelle blogellesi ja antaa kaiken asennuksen sinulle.

�� Pikahuomautus teemojen / blogisuunnitelmien löytämiseen ja muuttamiseen

WordPressin hieno asia on, että et ole kiinni blogissa valitsemasi alkuperäisen suunnittelun aikana asennuksen aikana tai oletus WordPress-teeman kanssa. Voit palata takaisin osaan jonkin ajan kuluttua ja asentaa uuden teeman, joka näyttää ehkä paremmalta tai seuraa yksinkertaisesti nykyaikaisia ​​suuntauksia.

Joka tapauksessa voit löytää uusia teemoja osoitteesta WordPress.org, ThemeIsle.com, ThemeForest, Tyylikkäät teemat, tai mikä tahansa näistä suosituimmista teemakaupoista.

�� Lisälukema

Aloitatko vain WordPressin käyttämisen? Näin voit käyttää käyttöliittymää

Merkintä. Jos olet jo perehtynyt WordPress-käyttöliittymään, siirry vapaasti seuraavaan lukuun.

WordPress on kehittynyt melko vähän sen nöyrästä alusta lähtien vuonna 2003. Se, joka alkoi yksinkertaisena blogiympäristönä, pystyy nyt ylläpitämään minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni.

Tämä ominaisuuksien rikkaus voi kuitenkin olla myös hieman ongelmallista henkilölle, joka on vasta oppinut perustamaan blogin WordPressillä ensimmäistä kertaa.

Joten tässä on lyhyt kuvaus WordPress-käyttöliittymän kautta ja joitain tärkeimmistä ominaisuuksista:

Ensinnäkin suurin osa vuorovaikutuksesta WordPressin kanssa tapahtuu järjestelmänvalvojan paneelin kautta, jota voit käyttää siirtymällä osoitteeseen yoursite.com/wp-admin. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet jotain tällaista:

WordPress-kojetaulu

 • (1) Tervehdysviesti – Tässä WordPress osoittaa sinut kohti joitain järjestelmänvalvojan paneelin tärkeimpiä alueita. Aiomme olla vuorovaikutuksessa monien kanssa myöhemmin tässä oppaassa.
 • (2) Jotkut yleiset tietolohkot antavat sinulle tietää siitä, mitä blogisi kanssa on viime aikoina tapahtunut.
 • (3) Viestit – tässä voit mennä työskentelemään blogiviestiesi parissa.
 • (4) Media – täältä löydät kirjaston kaikista mediaasi (kuvista), jotka on ladattu blogiin.
 • (5) Sivut – käyttöliittymä toimii hyvin samalla tavalla kuin viestit, mutta tarkoitettu blogisi alisivuille.
 • (6) Kommentit – tässä voit valvoa lukijoidesi jättämiä kommentteja.
 • (7) Ulkonäkö – mene tänne säätämään blogin ulkoasua, esim. vaihda teema kokonaan tai mukauta, kuinka tietyt asiat näytetään.
 • (8) Laajennukset – tässä voit asentaa uusia laajennuksia.
 • (9) Käyttäjät – mene tänne hallitsemaan käyttäjätiliäsi ja muiden ihmisten tilejä, joilla on pääsy blogiin.
 • (10) Asetukset – tässä vietät suurimman osan ajastaan ​​blogin perustamisessa – blogin kaikki avainasetukset löytyvät täältä.

Tarkastelen kutakin näistä osista yksityiskohtaisesti tämän oppaan läpi.

Luku 4: Pakolliset WordPress-laajennukset

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map