Kuinka keksiä blogisisäideoita, joita ihmiset eivät voi sivuuttaa

Koska blogin julkaisemme täällä, on vaikea kuvitella sitä ilman säännöllistä laadukkaiden viestien virtaa, eikö niin? Siksi tarvitset hyviä blogin sisältöideoita.


No, kyllä, tietenkin. Mutta sieltä myös ongelmat alkavat.
Tämä on luku 7 isommasta oppaasta kuinka aloittaa onnistunut blogi.

Haaste on seuraava:

Kuinka oikein keksit hyviä blogisisäideoita ja säännöllisesti?

Pitäisikö sinun muuttaa itsesi luonnottoman luovaksi henkilöksi, jolla on aina virta loputtomia ideoita hihassaan? Saako nämä supervoimat saadaksesi puremaan radioaktiivisen bloggaajan?

Ei. Kaukana siitä.

Ainoa todellinen taito, johon sinun on koulutettava itsesi, on taito kiinnittäen huomiota.

Hyvien blogisisäideoiden keksiminen ei tarkoita oikeasti istumista lukittuna luolaan jossain ja kirjoittamista sivuja otsikkoideoiden sivuille luottaen vain omaan luovuuteen. Päinvastoin.

Jotta keksit tähtien blogin sisältöideoita, sinun on kiinnitettävä huomiota nichesi tapahtumiin ja toimittava vastaavasti aina, kun huomaat "sisältöaukko" joka on täytettävä.
superblogger-purenta voi auttaa sinua löytämään hyviä blogisisäideoita

Hyvän blogin sisältöideoiden sääntö # 1:

Kuten sanoin yllä, on järkevää kirjoittaa / blogiida vain asioista, joita ihmiset jo etsivät.

Toisin sanoen (ja se voi kuulostaa julmalta, anteeksi), sillä ei ole väliä mitä haluat kirjoittaa. Tärkeää on se, mistä yleisö haluaa lukea.

Miksi näin on??

No, uusilla blogeilla on suuri este voittaa.

Se on ilmeinen este, mutta erittäin vakava. Mikä on pahempaa, monet blogit eivät koskaan pääse selviytymään siitä …

Tämä este on tosiasia, että päivänä 1 kukaan ei tiedä blogisi olemassaoloa. Siksi kukaan ei aio lukea sitä.

Joten sen kanssa, Jos päätät kirjoittaa vain ainutlaatuisista, koskaan ennen ajatelluista ideoistasi, ihmiset eivät koskaan löydä blogiiasi.

Toisaalta, jos päätät mennä toiseen suuntaan ja sen sijaan tehdä tutkimuksesi oikein – selvittää, mitkä todelliset haasteet ihmisillä kohtaavat nichesi – ja sitten kuvata ratkaisujasi näihin haasteisiin, olet tosiasiallisesti kymmenkertainen todennäköisyydelläsi löytää.

Nykyään Google on kuinka suurin osa blogeista saa liikennettä (sitten Facebook, tiedot sanovat). Joten jotta sinulla olisi koskaan mahdollisuus saada selville, sisältösi on puututtava ongelmiin, joita ihmiset googlevat aktiivisesti. Niin yksinkertaista.

Nyt paras osa:

�� Kuinka selvittää, mitä yleisö haluaa lukea

Mitä yleisö haluaa lukea
Täällä on kaksi erillistä ajatuskoulua:

 • Going kilpailu-first
 • Going Yleisö-first

Entinen tarkoitus on nuuskiminen ja yrittää selvittää, mitä kilpailusi tekee ja millainen sisältö toimii parhaiten heille.

Toisin sanoen, mitä kilpailusi blogeissa on = mistä sinun tulisi blogoida.

Tapa, jolla aiot löytää tämän, on avainsanojen kautta.

Avainsanat ovat sitä, mikä lisää Google-hakuja. Ihmiset etsivät avainsanojen avulla. Kilpailusi luo sisältöä, joka käsittelee annettuja avainsanoja siinä toivossa, että niiden sisältö näytetään aina, kun joku etsii kyseisiä avainsanoja.

Sinun on asetettava itsesi kuvan keskelle.

Löydä, mitä tiettyjä avainsanoja kilpailijasi käyttävät, tutkia heidän viestejään ja kirjoita sitten jotain parempaa.

Tässä on työkaluja, joiden avulla voit selvittää, mitkä nämä avainsanat ovat:

semrush

SEMrush

ahrefs

Ahrefs

buzzsumo

BuzzSumo

Etsi kilpailijoiden paras sisältö ja tee luettelo näistä viesteistä. Ajattele, kuinka voit kirjoittaa jotain, joka käsittelee samoja avainsanoja, mutta on vielä parempi. Näistä aiheista kannattaa kirjoittaa kilpailun ensimmäisessä lähestymistavassa.

Going Yleisö-first on täysin erilainen eläin.

Lempityökaluni, jota siihen käytetään Quora.

Quora on kysymysten ja vastausten verkkosivusto. Kuten vuonna, ihmiset kysyvät kysymyksiä (ei ole rajoituksia; jos jollakin on kysymys, he voivat kysyä sen), ja muut ihmiset lähettävät parhaat vastauksensa. Sitten yhteisö äänestää siitä, kuka vastasi parhaiten.

Mutta asettamalla tämän Quoran keskeisen tarkoituksen syrjään, se on myös yksi harvoista paikoista, joissa voit saada selville, mitä ihmiset todella haluavat oppia.
Quora

Jokainen siellä näkemäsi kysymys, joka liittyy omaan markkinarakoosi ja blogisi aiheeseen, on loistava tilaisuus kirjoittaa uusi blogin viesti aiheesta.

Tästä syystä:

 • Ne ovat todellisia oikeita ihmisiä, jotka kysyvät näitä kysymyksiä, mikä tarkoittaa, että riippumatta kysymyksen aiheesta on jotain, jolle tarvitaan apua, mutta hän ei ole vielä löytänyt ratkaisua.
 • Voit vastata tarkkaan kysymykseen ja kirjoittaa blogiviestin, jonka tarkoituksena on tarjota vastaus. Sitten voit julkaista otteen vastauksesta vastaukseksi suoraan Quorassa ja linkittää takaisin viestiin lisää (upea työkalu mainostamiseen).

Aloita aloittamalla seuraamalla kaikkia Quora-aiheita, jotka liittyvät sinun markkinarakoosi. Aina kun jokin mielenkiintoinen kysymys esiin nousee, muista se ja lisää se blogilähetysideoidesi luetteloon.

Toinen asia, jonka voit tehdä lukuun ottamatta Quoran bingointia, on palata kilpailijoiden blogeihin, mutta nyt aivan toisesta syystä:

Palaa takaisin heidän suosittuihin viesteihinsä uudelleen, mutta vieritä tällä kertaa kommenttiosaan ja merkitse mielenkiintoiset kysymykset, joita ihmiset esittävät kommentteihin. Löydät todennäköisesti pari jalokiviä myös tällä tavalla.

Lopulta luettelosi mahdollisista blogisisäideoista ei tarvitse olla valtavia. Itse asiassa on todennäköisesti parempi pitää se lyhyenä, vain ettet anna minkään mielenkiintoisen idean mennä ohi. Sanoisin 10 ideaa on hyvä alku.

Asioiden yhteenveto:

 1. Katso mitä kilpailusi tekee. Katso heidän sisältönsä, heidän käsittelemänsä avainsanat, mikä on heidän sivustojensa suosittuja. Tee luettelo niistä ideoista, jotka haluat käsitellä myös.
 2. Katso läpi kysymykset, joita ihmiset kysyvät Quoralta. Katso, voitko vastata joihinkin niistä uusissa blogiviestissä.
 3. Katso kommentit kilpailijoidesi blogeihin. Katso, voisiko jokin niistä olla perusta uusille blogiviesteille.
 4. Koota luettelo 10 aloittamasta blogiviestien ideasta.

Kun sinulla on sellaiset, siirry seuraavaan vaiheeseen.
�� Lisälukema

 • 20 tapaa ajatella ideoita blogin kirjoittamiseen – helposti sulava luettelo mielenkiintoisista taktiikoista, joita voit käyttää, jos katselet silti tyhjää paperia.
 • Pilvenpiirtäjä tekniikka – erittäin suosittu menetelmä, joka liittyy ajatukseen mennä kilpailuun ensin ja lyödä heitä omassa pelissä.
 • Kuinka saada rajoittamaton, varmasti toimiva blogiviestien ideoita ei-ilmeisellä tavalla – toinen ota aihe (sisältyy työskentely suoraan yleisösi kanssa – hyviä juttuja!)

Luku 8: Hyvän blogin kirjoittaminen

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map