Järjestelmänvalvojan estohakemiston prototyyppi, Pods-kehys, Estä teemakokeet, Käyttäjien lahjoitukset ��️ Helmikuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

Tämä on helmikuun 2020 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, tervetuloa uusimpaan WordPress-uutisiin! Toivomme, että aloitit vuoden akkujen lataamalla ja olet valmis vastaamaan kaikkiin seuraaviin haasteisiin, jotka sinua odottavat nurkan takana. ��

Tämän kuukauden esityslistalla puhutaan järjestelmänvalvojan estohakemiston prototyypistä, Pods-kehyksestä, kokeista lohkopohjaisiin teemoihin, laajennusten lahjoituksista, konferensseihin, jotka lisätään 2020-kalenterisi, ja paljon mielenkiintoisempia tarinoita ja suuntauksia WordPressistä valtakunta.

Joten oleskele muutaman minuutin ajan saadaksesi selville viimeisen neljän viikon tärkeimmät tapahtumat WordPressissä. Sukellaan sisään!

Helmikuu 2020 WordPress News / CodeinWP

Helmikuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

Estä hakemisto WP-Adminissa: V1

Suunnittelutiimi aikoo sisällyttää lohkohakemiston admin-sivulle WordPress 5.5: ssä, joka poistuu elokuuhun 2020 mennessä. Mutta siihen asti he ovat käynnistäneet näytteen siitä, kuinka sen pitäisi näyttää ja toimia, joten testaa se vapaasti. jos olet utelias.

Figma-prototyyppi sisältää lohkohakemiston ensimmäiset käsitteet ja mallit, mutta on tärkeätä mainita, että saattaa olla olemassa suuria muutoksia, ennen kuin se on valmis ennätysaikaan. Jotkut komponentit ovat sivun otsikot, luettelotaulukot, tyhjät tilat ja myös uudelleenkäytettävät lohkot, joita voit käyttää muilla järjestelmänvalvojan kojelaudan alueilla.

Siihen aikaan, kun kirjoitamme tätä, on kymmenen lohkoa estää luokan WordPress.org-sivustossa mutta lisää lisätään pian.

WP-järjestelmänvalvojan estohakemiston prototyyppi

Pods Framework -laajennus tarvitsee lahjoituksia helmikuussa 2020 WordPress-uutiset

Pods tarvitsee apuasi vuonna 2020

Jos käytät Pods-kehystä, kannattaa ehkä antaa auttava käsi sen viimeistelyyn. Automattic, sen päätukija vuodesta 2012, luopui projektin tukemisesta ja Podsin johtava kehittäjä osoittaa nyt huolensa käyttäjien yhteisölle..

Koska Automattic kattoi 90% kustannuksista, tämän projektin takana oleva tiimi pyytää nyt varoja kaikilta, jotka voivat hypätä sisään ja lahjoittaa. Joten jos olet jo pitkään käyttänyt laajennusta, voit antaa itsellesi panoksen lahjoittajana tässä.

Tällä hetkellä 58 lahjoittajaa 200: sta on Podien kehittävän joukkueen alkuperäinen tavoite.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • WordPress-teemakauppahakemisto 2019 – Kuka johtaa WordPress-teemamarkkinoita nyt, 100 teemakauppaa analysoitu
 • Marraskuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Helmikuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #Developers #Cache #Bitcoin

Ota mukaan lohkopohjaisiin WordPress-teemakokeisiin

Joulukuun alussa WordPress-teemanarviointiryhmä ehdotti lohkopohjaisten teemien alustavaa dokumentaatiota, ohjeita, joita jokaisen kehittäjän tulisi noudattaa rakentaakseen malleja, jotka ovat täysin toiminnallisia lohkoeditorin kanssa.

Siitä lähtien enemmän osallistujia liittyi haasteeseen ja loi useita esimerkkejä teemoista yllä olevan rakenteen perusteella. Koska lohkoilla rakennetut teemat ovat etusijalla WordPressin tulevaisuudessa, kannattaa ehkä myös testata työtäsi. Varasto on avoinna kaikille, joten voit lähettää teemakokeiluja tässä.

Estä teemakokeet WordPress 2020: ssa

GiveWP-käyttäjien varainkeruukampanja - helmikuu 2020 WordPress-uutiset

GiveWP-laajennuksen käyttäjät keränneet yli 100 miljoonaa dollaria lahjoituksia vuonna 2019

Meillä on ensimmäinen lahjoituslaajennusten historiassa: GiveWP käyttäjät onnistuivat keräämään 106 miljoonaa dollaria vuonna 2019. Se on ensimmäinen kerta, kun lahjoitussummat ylittivät 100 miljoonaa dollaria vuodessa, ilmoittaa GiveWP: n toimitusjohtaja Matt Cromwell., Facebookissa.

Kasvu on huomattavaa, jos vertaa sitä vuosiin 2018 ja 2017, kun varat olivat 88 miljoonaa dollaria ja 41 miljoonaa dollaria. Lisäksi 106 miljoonaan dollariin lasketaan vain käyttäjien PayPalin ja Stripen kautta suorittamat maksut, joten todellinen summa on todennäköisesti suurempi.

Laskeutumissarja WordPressille kartoittaa minkä tahansa viestin tai sivun mukautettuun verkkotunnukseen

Uusi WordPress-tuote talossa! Phil Kurth ja Jason Schuller käynnistivät Landing Kit -laajennuksen, jonka avulla voit kartoittaa verkkotunnukset kaikkiin viesteihin, sivuihin ja mukautettuihin postityyppimerkintöihin.

Joten jos haluat luoda yksittäisiä markkinointi- tai aloitussivuja yksittäisillä malleilla, Landing Kit on sinulle apua. Sen on tarkoitus kartoittaa verkkotunnukset yksittäisiksi sivuiksi tai viesteiksi yhden sivuston asennuksissa ilman, että tarvitaan useita sivustoja tai erillisiä WordPress-asennuksia..

Lisäksi laajennus on yhteensopiva minkä tahansa teeman kanssa, ja sen mukana tulee SSL-tuki ja uudelleenohjausasetukset.

Laskeutumispaketin laajennusluonnos

Upeita artikkeleita verkosta

WordCamp Houston palaa 10 vuoden kuluttua

Houstonin ihmiset yrittävät rakentaa uudelleen "purkaa" ja aloita uudelleen WordCamp Houstonin järjestämisestä alusta alkaen. He olivat poissa kymmenen vuotta, mutta kaikki näyttää palautuvan paikoilleen heille. Toivotamme heille onnea!

Kalenteriin lisättävät WordPress-, JavaScript- ja PHP-konferenssit vuonna 2020

Jos haluat matkustaa ja olla läsnä myös konferensseilla samanaikaisesti, Delicious Brains -ryhmät kokosivat tämän luettelon muutamista mielenkiintoisista tapahtumista, joihin voit osallistua vuonna 2020. Se on lähinnä kehittäjille.

Esittelemme uuden luvun, jossa Cory Miller on Post Status -kumppani

Cory Miller, jonka haastattelimme äskettäin tässä erittäin blogissa, on Post Status -yrityksen uusi omistaja ja kumppani. Hän jakaa edelleen toimintaa Brian Krogsgardin kanssa liikkeenjohdosta, kirjoittamisesta ja yhteisötoiminnasta.

WordPress Plugin Roundup – tammikuu 2020

Mitä uutta laajennuksen alueella? Tässä on kokoelma parhaimpia WordPress.org-sivustossa viime aikoina julkaistuja tai päivitettyjä laajennuksia. Et koskaan tiedä milloin löydät helmen, joka tekee elämästäsi helpompaa.

10 parasta WordPress-laajennusta blogeihin

Jos olet bloggaaja, kannattaa ehkä käydä läpi tämä laajennusluettelo, joka auttaa blogisi kasvamaan. Olemme ylpeitä huomatessamme, että oma Eläkää vanhat viestit onko siellä muiden suurten pelaajien joukossa.

BobWP on nyt Tee Woo – WooCommerce-uutiset ja -yhteisö

Bob Dunn, joka tunnetaan yhteisössä nimellä BobWP, kaventaa keskusteluaiheita podcastissaan ja blogissaan siirtymällä yleistyneestä sisällöstä WooCommerce-pohjaiseen sisältöön. Tästä eteenpäin kuulet hänestä nimellä “Tee Woo BobWP: llä”.

Kuinka monta verkkosivustoa käyttää WooCommercea? Käyttötilastot + Infographic 2020

WooCommerceista puhuttaessa tässä on kuinka plugin suoriutui viime vuonna numeroin. Barn2: n ihmiset tekevät nämä tilastot yhteen infografiaan, joka näyttää CMS: n verkkokaupan järjestelmän kehityksen.

10 tärkeää 2020 sosiaalisen median suuntausta, jotka sinun on tiedettävä

Joka vuosi on iso sosiaalinen foorumi tai keksintö, joka saa kaiken hypeiltä ihmisiltä, ​​kunnes toinen nopeasti ottaa haltuunsa. Ja niin edelleen. Mitä vuosi 2020 tuo meille? Tässä ovat hakukonelehden ennusteet.

WordPress- ja Ajax-luvut

Opi käyttämään Ajaxia WordPressin kanssa? Tämä on blogi, joka kattaa tämän aiheen kokonaan sinulle. Ronald Huereca jakoi kaikki oppitunnit lukuihin, joita on erittäin helppo seurata, jos haluat vahvistaa Ajax-taitojasi..

Delegoinnin salainen taide

Mukava aihe, jota olen harvoin nähnyt käsiteltäväksi. Jos olet liian täynnä liian paljon johtamistyötä, joka on tulossa, on tärkeää tietää, miten siirtää vastuu jollekin toiselle. Näin voit tehdä sen ammattimaisesti.

Paras WordPress-taulukkolaajennus

Jos haluat esitellä sisältösi visuaalisesti puhtaalla tavalla, voit selata näitä upeita WordPress-taulukon laajennuksia ylittääksesi tämän tarpeen luettelostasi. Hyvää nähdä Visualizer suositellaan siellä yhdeksi parhaimmista.

Google PageSpeed ​​Insights: Totuus pisteet 100/100

Onko edes mahdollista pisteyttää maksimiarvo sivuston nopeuden tarkistustyökalulla? Ehkä se ei ole, mutta ainakin voit yrittää pisteyttää niin korkealle kuin mahdollista. Tässä on yksityiskohtia, joihin et kiinnitä riittävästi huomiota sivusi latausaikojen parantamiseksi.

Tämä tiivistää helmikuun 2020 WordPress-uutiset. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map