Huhtikuu 2017 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

Huhtikuu 2017 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

Huhtikuu 2017 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on huhtikuun 2017 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Huhtikuu oli julkaisujen, parannusten suosittuihin tuotteisiin ja ilmoituksia kiinnostavista tulevista tapahtumista kuukausi. Lisäksi, kuten aina, näimme joitain mahtavia artikkeleita, jotka ovat kirjoittaneet myös muut WordPress-harrastajat!

Kuitenkin samaan aikaan, kuten jokainen huhtikuu, tämäkin alkoi huhtikuun tyhmäpäivänä. Vähintään sanottuna kompasin joihinkin otsikoihin, jotka osoittautuivat väärin, vaikka kuulostivatkin mahtavilta. Tahdon kuitenkin, että kaikki täällä lukemasi on 100% totta. ��

Tämä on huhtikuun 2017 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."

Huhtikuu 2017 WordPressissä

WordPress 4.7.4 ylläpitotiedote

On tuore uusi WordPress-ylläpitotiedote, joka hoitaa 47 koodista löydettyä ongelmaa. Merkittävin niistä on: tulevan Chrome-version ja visuaalisen muokkausohjelman yhteensopimattomuus, REST-sovellusliittymän parannukset ja epäjohdonmukaisuudet median käsittelyssä.

Mutta se ei ole kaikki. Seuraa yllä olevaa linkkiä saadaksesi täydellinen luettelo muutoksista ja parannuksista.
Huhtikuu 2017 WordPress-uutiset: Uusi versio WordPressistä

WordPress-laajennushakemisto palauttaa välilehdet
WordPress-laajennushakemisto palauttaa välilehden

Viime kuussa puhuimme virallisen plugin-arkiston uudesta suunnittelusta. Yksi muutoksista oli välilehtien poistaminen plugins-sivuilta.

No … nuo välilehdet ovat nyt takaisin. Välilehden käyttöliittymä on palautettu negatiivisen yhteisöpalautteen takia. Periaatteessa kaikki pitivät muutosta hämmentävänä ja huonompana kuin aikaisempi ilme.

WordPress-avustajat lähettivät liput koskien epämiellyttävää navigointia "Lue lisää" linkkejä, kutsuen sitä "käytettävyys painajainen". Joten huhtikuun loppuun mennessä Samuel Wood (lempinimellä Otto) merkitsi lipun kiinteäksi ja välilehdet palasivat repoon. Jokainen on jälleen onnellinen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Lokakuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • Marraskuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Joulukuu 2017 Sarjakuvat w / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign

Jetpack 4.8: Asetusten uudelleensuunnittelu, jota olet odottanut

Uudelleensuunnittelusta puhutaan, Jetpack on myös tehnyt kohtuullisen osan omasta suunnittelustaan. Laajennuksen viimeisimmässä julkaisussa asetuspaneeli on rakennettu uudelleen paremman kokemuksen aikaansaamiseksi ja kaiken helpottamiseksi yleisesti ottaen. Nämä parannukset luvattiin yleisölle muutama kuukausi sitten ja he ovat vihdoin täällä nyt.

Rajapintaparannusten lisäksi Jetpack 4.8 sisältää myös:

 • Globaali WordPress.com-työkalurivi.
 • Sivustokartta-ominaisuus sivustoille, joissa on erittäin suuri määrä viestejä (yli 1000).
 • Uusi MailChimp-tilaajan ponnahdusikkuna.

Jetpackin uudelleensuunnittelu

WooCommerce 3.0
WooCommerce 3.0 tuo parannetun tuotegallerian, käsitellään kehittäjille ja paljon muuta

WooCommerce-palvelun vuoro on päivittää! Versio 3.0 on pois päältä ja tuo mielenkiintoisia ominaisuuksia. Muuten, tämä on ensimmäinen merkittävä julkaisu uuden versioinnin yhteydessä, kaksinumeroisesta kolminumeroiseen muotoon (3.0.0)

Tässä on mitä WooCommerce 3.0: ssa:

 • Uusi tuotegalleria.
 • Suorituskyvyn parannukset.
 • CRUD-luokat.
 • Parannettu lokijärjestelmä.
 • Parempi CLI.

Lisätietoja saat napsauttamalla yllä olevaa linkkiä.

WordCamp for Publishers pidetään Denverissä 17.-19. Elokuuta

Vau, WordPress-julkaisijoilla on pian oma WordCamp! Toimittajat, bloggaajat, tekstikirjoittajat, minkä tyyppiset tai minkä tahansa kokoisten julkaisujen omistajat yhdistyvät Denverissä kesällä 17.-19. Elokuuta.!

Aluksi järjestäjät halusivat kutsua sitä "WordCamp toimittajille" mutta päätti sitten käyttää laajempaa termiä, jotta se sopisi kaikille ammattimaisille kustantajille, jotka työskentelevät WordPressin kanssa.

Toisin kuin muut WordCamps, tämä tapahtuma järjestetään yhdistelmällä esityksiä ja työpajoja. Jos olet julkaisijoiden veneessä, soita puhujille on jo annettu ja rekisteröintiin on jäljellä vain kaksi viikkoa.
WordCamp julkaisijoille

Upeita artikkeleita verkosta

Blogin auttaja: Alexa-taito WordPress-blogin hallinnoimiseksi äänelläsi

Ajattelin, että kestää paljon kauemmin, kunnes pystymme Alexan avulla hallitsemaan blogejamme. Kuvittele itsesi tekevän ruokia, kun pyydät WordPress-blogin avustajaa kertomaan uutisia ja viimeisimmät merkinnät kommenttiosiosta tai aloittamaan uuden luonnoksen puolestasi. Kuinka futuristinen se kuulostaa?

‘Suojattu’ Chrome-selaimessa ei tarkoita ‘turvallista’

Web-osoitteesi vieressä oleva HTTPS-tarra kertoo kaikille, että sivustosi on suojattu. Mutta Wordfencen mukaan se on kaukana "turvallinen" että "turvallinen". Tarkista tämä selvittääksesi mitä Wordfence saa aikaan.

Tärkeiden widgetien tietosanakirja WordPressille

Kaikki puhuvat plugineista suurimman osan ajasta, mutta widgetit ovat tärkeitä myös WordPress-sivustolle. Lue WPMU DEV: n viesti, joka sisältää parhaat pakolliset widgetit henkilökohtaiseen tai ammatilliseen käyttöön.

Kuusi WordPress-projektinhallintalaajennusta

Joskus suuren joukkueen organisointi ja koko tuotteen rakennusprosessin hallinta – ideasta ja konseptista todelliseen toteutukseen ja siihen liittyviin riskeihin – vie enemmän aikaa kuin itse työ. Nämä kuusi laajennusta voivat auttaa.
Sisällön ja keskustelun laadun parantaminen AWP Facebook -ryhmässä

Virallinen WordPress Facebook -ryhmä muuttaa perussääntöään – kaikkia uusia viestejä ei enää hyväksytä automaattisesti. Tästä eteenpäin järjestelmänvalvojat suodattavat merkinnät ja päättävät, mitä nähdään ja mitä ei. Joten jos aiot lähettää viestin Advanced WordPress Facebook -ryhmään, tarkista ensin Mattin selitys saadaksesi käsityksen siitä, kuinka saada viestisi hyväksyttyä.

10 toimittavaa markkinointitaktiikkaa WordPress-tuotteen markkinoimiseksi

Upea WordPress-tuote on vain puolet taistelusta. Toinen puoli on saada se välittävän yleisön edessä. Tässä on luettelo ideoista, miten se tapahtuu. Kirjoittanut Cozmoslabs.

28 WordPressin aloittelijoiden usein kysyttyjä kysymyksiä

Todella hyvä roundup yleisimmistä kysymyksistä, joita aloittelijoille on yleensä WordPressistä. Kattaa melkein kaiken, mikä liittyy WordPress-sivuston luomiseen, määrittämiseen ja hallintaan oikein.

Lisää ääni WordPress-kuviin käyttämällä uutta (ilmaista) äänitarinakuvaa -laajennusta

Siellä on tämä uusi ilmainen laajennus, joka lisää ääntä WordPress-kuviin. Sen avulla voit luoda kauniita diaesityksiä ja oppaita, jotka puhuvat tai joita voi seurata musiikki.

Se on huhtikuu 2017. Kaikki mitä ikävöimme?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector