Gutenbergin vuosi, Block-pohjaisten teemien rakenne, Bluehost Marketplace ��️ Tammikuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

Tämä on tammikuun 2020 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, tervetuloa vuoteen 2020! Tämä on vuoden ensimmäinen kierros, joka tarkoittaa, että olemme palanneet töihin ja lomat ovat ohitse. Suurin osa ryhmästämme vei kaksi viimeistä viikkoa vapaa, kun taas jotkut meistä vuorotellen työskentelivät vapaina päivinä. Joka tapauksessa tämä ajanjakso oli hauska ja lyhyt, jos kysyt minulta.

Se, mitä aiot lukea tässä viestissä, on kuukauden tärkein uutinen, ja monet tarinoista ovat pääpiirteet, päätelmät tai ehdotukset seuraavaksi. Roundup-ohjelmassamme on WordPress-projektit asetettu vuodelle 2020, uusi ylläpitotiedote, WordPress-lohkoeditorin (Gutenberg) kehitys, lohkopohjaisten teemien rakenne ja Bluehostin uuden WordPress-markkinoiden lanseeraus.

Mutta se ei todellakaan ole se. Meillä on vielä enemmän uutisia jaettavaksi kanssasi, joten vieritä alas siirtyäksesi uuden vuosikymmenen tietoon.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, CodeinWP-tiimi toivottaa onnellista ja menestyvää uutta vuotta!

Gutenbergin vuosi, Block-pohjainen teemarakenne, Bluehost Marketplace - tammikuu 2020 WordPress News w / CodeinWP

Tammikuu 2020 WordPress-uutiset CodeinWP: n kanssa

Päivitys: 9 hanketta vuodelle 2019

Murtakaamme jäätä Josepha Hadenin tekemällä yhteenvedolla edistyksestä, jonka keskeiset kehittäjät ovat tehneet vuodelle 2019 asetettuihin hankkeisiin, ja yhteenvedosta suunnitelmista, joita ryhmä ehdotti seuraavalle vuodelle. Yhteenvetona voidaan todeta, että yhdeksästä vuodelle 2019 asetetusta päätavoitteesta WordPress-ers onnistui vain kahta. Loput hankkeet hoidetaan seuraavan 12 kuukauden aikana.

Vuonna 2020 voit odottaa kolmea uutta WordPress-version pääversiota, joiden on tarkoitus tuoda meille navigointivalikkokohta, räätälöityjä lohkon tietoisia sisältöalueita teemoille, widget-alueet tukilohkoille, automaattiset päivitykset (laajennuksille, teemoille ja ydinmuutoksille) ) ja estää hakemistohaku- ja asennusominaisuuden.

tammikuu 2020 wordpress-uutiset - wordpress-projektit vuodelle 2020

wordpress 5.3.2 julkaisu

WordPress 5.3.2 ylläpitotiedote

Viime kuussa tapahtuneesta edellisestä WordPress-pääjulkaisusta lähtien kaksi uutta alaikäistä julkaistiin tähän asti. Ensinnäkin se oli WordPress 5.3.1, joka, tietoturvaongelmien lisäksi, toi mukanaan vaihtoehtoiset värimallimuutokset toissijaisissa painikkeissa ja lisäsi sujuvat vieritysanimaatiot kaksikymmentäkymmentä oletusteemaan.

Sitten julkaistiin WordPress 5.3.2, joka ratkaisi muutamia edellisessä versiossa esiintyneitä tärkeitä ongelmia. Tämä merkitsee WordPress 5.3 -jakson lopullista päivitystä, ja seuraava suuri julkaisu ilmestyy maaliskuussa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Tammikuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #PowerPoint #WordPressAdvice #WordPressPlugins
 • Tammikuu 2019 Sarjakuvat w / CodeinWP … #Developers #DataBreach #Testing #Bugs
 • 15+ parasta Gutenberg-yhteensopivaa teemaa (WordPress Block Editor)

Gutenberg: Vuotta myöhemmin

Joten on kulunut vuosi siitä, kun Gutenberg näki päivänvalon ensimmäistä kertaa. Jotkut käyttäjät, jotka alun perin pitivät lohkoeditoria tarpeettomana ja yksinkertaisesti kieltäytyivät hyväksymästä sitä elämässään, muuttivat mielipitettään jossain määrin. Toiset vihaavat sitä edelleen. Ja tietysti, jotkut ihmiset eivät välitä siitä, estävätkö ne esteet tai TinyMCE.

Chris Hughes analysoi Gutenbergin kehitystä koko vuoden ajan ja kootti kaiken toimitukseen WP Tavernissa. Siinä on henkilökohtaisia ​​oivalluksia, vertailuja, tosiseikkoja ja numeroita sekä hyödyllisiä resursseja. Jos katsot kommentteja, mielipiteet ovat edelleen sekoittuneita ja kiista jatkuu.

gutenberg vuotta myöhemmin 2020

Tammikuu 2020 wordpress news - estää teemoja koskevat ohjeet

Alkuasiakirjat ehdotettuihin lohkoperusteisiin WordPress-teemoihin

WordPress-teemakehittäjät, tästä saattaa tulla tärkein huolenaihe tälle uudelle vuodelle. Riad Benguella laati asiakirjan, joka näyttää sinulle, kuinka lohkojen kanssa rakennetut teemat toimivat. Tämä ei ole varmasti näiden ohjeiden lopullinen muoto, mutta se on todennäköisesti uuden aikakauden alku WordPress-teemakehityksessä.

Asiakirjasta löydät lohkopohjaisten teemien nykytilan koko sivuston editointitilassa (josta keskustelimme yhdessä aikaisemmissa kierroksissamme), tapa, jolla teema tulisi rakentaa seuraten Gutenbergin uusia haasteita. Tutustu tähän viestiin nähdäksesi ehdotetun teemarakenteen, joka ei näytä eroavan paljon nykyisestä.

Esittelyssä WordPress-teemat Bluehost Marketplaceen

Heti joulukuun lopussa, Bluehost ilmoitti teema- ja laajennusmarkkinapaikan julkaisemisesta yhteistyössä MOJO Marketplacen kanssa. Tämä ominaisuus edellyttää, että tarjotaan Bluehost-käyttäjille pääsy WordPress-tuotteiden kokoelmaan Bluehost-kojelaudan kautta.

Bluehost Marketplace esittelee kolmansien osapuolien teemoja ja laajennuksia, ja jokainen voi liittyä myymään tuotteita tämän uuden alustan kautta. Tällä hetkellä markkinat ovat avoinna vain teemakirjailijoille, mutta myös laajennuskehittäjät voivat antaa panoksensa pian. Tietenkään mikään teema ei voi tehdä leikkausta Bluehost Marketplaceen, sen on täytettävä muutama suuntaviivat ensimmäinen.

Myös joulukuussa Bluehost ilmoitti laajentuminen Intiaan, tarjoaa täyden palvelukokonaisuuden, joka sisältää tuotteita, tukea, paikallista valuuttaa ja uuden verkkosivuston.

Tammikuu 2020 WordPress News bluehost -markkinapaikka

Upeita artikkeleita verkosta

Black Friday Banner Gone Wrong: mainonta ilmaisissa laajennuksissa

Yoastista tuli kiistanalaisen Black Friday -kampanjan konna, joka esitti heidän bannerinsa miljoonissa WordPress-kojetauluissa ympäri maailmaa. Ilmeisesti ihmiset vihasivat ja Yoast julkaisi heti päivitetyn laajennusversion ilman banneria. Mutta ihmiset Älä unohda.

Uusi väri-alfa-paketti saatavana

Tästä lähtien teeman kirjoittajat voivat lisätä edistyksellistä väriohjausta räätälöintiohjelmassa, koska Teemanarviointiryhmä ilmoitti juuri aloittavansa alfavärivalitsimen. Pakkaus sisältää rgba-värejä, joiden läpinäkyvyys on.

Esittelyssä ShareABlock: Upouusi tapa jakaa ja ladata ilmainen Gutenberg Block & Mallipohjat

Jos etsit uusia lohkoja, ShareABlock voi olla yksi pysähdyksistä. Jeffrey Carandang loi tämän sivuston, josta WordPress-käyttäjät voivat ladata erilaisia ​​lohkojen malleja ja malleja. Jos haluat jakaa oman mukautetun lohkon, voit vain rekisteröityä ja lähettää sen, jotta muut ihmiset voivat käyttää sitä omilla sivustoillaan.

Google muuttaa miten paikalliset hakutulokset luodaan

Google on julkaissut uuden päivityksen, joka koskee paikallisten yritysten näyttötapaa SERP: ssä. Tämän päivityksen avulla Google yrittää ymmärtää paremmin, mitä kukin kysely tarkoittaa, ja liittää se asiaankuuluviin paikallisiin yrityksiin, vaikka kyseinen yritys ei olisi sisällyttänyt kyseistä kyselyä kuvaukseensa tai nimeensä.

10 tärkeää 2020 SEO-trendiä, jotka sinun on tiedettävä

Palaamalla hakukoneoptimointiin, hakukonelehden mielestä tämä on osa tämän kentän seuraavaa lukua. Tässä on 10 SEO-suuntausta, joihin todennäköisesti törmäämme vuonna 2020.

Sanan tila: diojen tarina

Joten näyttää siltä, ​​että diat, joita Matt Mullenweg käyttivät WCUS-lehden ”Sanan tila” -esitykseen, tehtiin Gutenbergin kanssa. Tässä on lisää suunnitteluprosessista (plus, olet juuri löytänyt toisen hyvän käytön lohkoeditorille).

Opi hallitsemaan haku SEO Bootcampissa!

Jos olet kiinnostunut oppimaan SEO, voit ilmoittautua ilmaiseksi SEO Bootcamp -tapahtumaan, joka järjestetään 21. – 23. Tammikuuta. Rebecca Gill isännöi sitä verkossa sinulle kolme päivää peräkkäin, intensiivisellä SEO-koulutuksella ja live-Q: lla&.

Kaiuttimien ilmoittaminen – kierros 7

WordCamp Asia (21. – 23. Helmikuuta) on alkanut ilmoittaa puhujilleen marraskuun lopulla, ja se on tällä hetkellä seitsemännessä ilmoittautumisessa. Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme mainita, että kollegamme Hardeep Asrani on yksi heistä. ��

5 asiaa, jotka opimme lähettämällä 4,1 miljoonaa BFCM-sähköpostia

Musta perjantai on jo kauan ohi, tiedän. Mutta yritykset ovat tehneet mielenkiintoisia johtopäätöksiä tapahtuman jälkeen ja jakavat kanssamme hyödyllisiä tosiasioita ja oivalluksia. Tässä on Jiltin otteita sähköpostimarkkinoinnista, jotka saattavat auttaa sinua yhtenä päivänä.

WordPress-verkkosuunnittelutrendit vuodelle 2020

Keskitytään nyt siihen, mikä meille tulee seuraavaksi web-suunnittelun suhteen. WPMUDEV laati hienon luettelon todennäköisimmin toteutuneista ennusteista vuodelle 2020 kaverit Elementorissa koonnut myös.

Mitä uutta Gutenbergissä on? (11. joulukuuta)

Gutenberg sai viimeiset päivitykset vuoden joulukuussa. Ryhmä ratkaisi paljon virheitä ja ongelmia, mutta lisäsi myös uusia ominaisuuksia laajennuksen versioon 7.1. Nämä ominaisuudet sisältävät ponnahdusikkunan tervetulomuodolla, vedä ja pudota -kategorian kuvat, taulukon kuvatekstit, tehostettu monilohkojen valinta ja kohdistus navigointilohkoon.

8 oppinut asiaa WordPress-sivuston rakentaminen ilman koodia

Ja tässä on mielenkiintoinen “tunnustus” kehittäjälle, joka haastoi rakentaa WordPress-sivuston koskematta hänen koodaustaitojaan. WordPress tavallisille käyttäjille, kuten kehittäjä voi nähdä – se on jotain jännittävää lukea.

Tämä kumoaa tammikuun 2020 WordPress-uutisohjelmamme. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map