Elokuu 2016 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

Elokuu 2016 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP

Elokuu 2016 WordPress-uutiset – Tämä kuukausi WordPressissä w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tämä on tämän kuukauden elokuun 2016 painos WordPressissä CodeinWP: n kanssa.


Kesä näyttää päättyvän joukolla (lievästi) sekalaisia ​​tunteita WordPress-yhteisöön. Yhtäältä meillä on uusi WordPress-versio, paljon kasvua eri tuotteille, tuotemerkeille ja jopa ryhmille WordPress-yhteisössä. Mutta toisaalta keskeisestä johtamispolitiikasta, Googlen uusista säännöistä ja muista asioista käy myös kiistoja..

Katsotaanpa tätä kaikkea tänään. Tässä on luettelo mielenkiintoisimmista uutisista, jotka liittyvät WordPressiin viimeisimmässä painoksessa "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa" sarja. Tämä on elokuun 2016 painos.

Elokuu 2016 WordPressissä

WordPress 4.6 "Pippuri"

WordPress 4.6: n odotus on ohitse. Uusin versio julkaistiin vain muutama viikko sitten. Se on koodinimi "Pippuri" jazzbaritonisaksofonisti Park Frederickin kunniaksi "Pippuri" Adams III. Jos et ole vielä päivittänyt sitä, voit tehdä sen suoraan kojetaulusta tai Lataa uusi versio täältä.

Kohdassa 4.6 lisätyt parannukset:

 • Virtaviivaiset päivitykset.
 • Alkuperäiset fontit.
 • Inline link checker.
 • Sisällön palauttaminen.
 • ja kuten aina, paljon hupun alla olevia parannuksia.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Elokuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads
 • WordPress-hosting-kyselyarkistot 2016-2019: Valtavat hosting-kyselyt on koottu yhteen paikkaan
 • Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 0,99 dollaria / kuukausi

välimainoksissa
Google rankaisee verkkosivustoja, joissa näytetään ponnahdusikkunoita mobiililaitteissa

TL; DR: Ei enää ponnahdusikkunoita vuodesta 2017 alkaen, jos haluat verkkosivustosi sijoittuneen Googlessa (vaikuttaa WordPressiin ja muuten).

Google näyttää olevan todella tyytymätön kaikenlaiseen ponnahdusikkunoiden mainontaan mobiililaitteissa. Niin paljon, että he todella menivät eteenpäin ja ilmoittivat, että tätä mainontamuotoa käyttävät verkkosivustot ovat pulassa pian.

Tässä lyhyt ote:

"Sivut, joissa esiintyy tunkeilevia välimainoksia, tarjoavat käyttäjille huonomman kokemuksen kuin muut sivut, joilla sisältö on heti saatavissa. Tämä voi olla ongelmallista mobiililaitteissa, joissa näytöt ovat usein pienempiä. Mobiilihakukokemuksen parantamiseksi 10. tammikuuta 2017 jälkeen sivut, joiden sisältö ei ole helposti käyttäjän käytettävissä siirryttäessä mobiilihakutuloksista, eivät välttämättä ole yhtä korkealla tasolla."

WordSesh 4 tavoittaa 816 katsojaa 5 mantereella

WordSeshin neljäs painos, jokainen vuosittainen WordPress-konferenssi, tavoitti 816 katsojaa ympäri maailmaa. 24 tunnin pitkä suoratoistoistunto sisälsi keskusteluja muun muassa Matt Mullenwegin, Noel Tockin, Brian Krogsgardin, Petya Raykovskan ja Brent Shepherdin kaltaisista..

Tärkeimmät esitellyt aiheet liittyivät WooCommerce-kehitykseen, WordCamp Europe, globaaliin WordPress-yhteisöön, Matt Mullenweg -istuntoon jne..
wordsesh

monikielisiä
Polyglots-tiimikokemus ennätyskasvua, laajentaa WordPressin tavoitetta miljooniin uusilla käännöksillä

Polyglots-tiimi saavutti ennätyksellisen määrän käännöksiä avustajia. Elokuussa 2016 kokonaismäärä kasvoi 10 059: ään käännöstoimittajien kanssa 1247 – kasvua 114% viimeisen puolentoista vuoden aikana.

Äskettäin julkaistu WordPress 4.6 tukee myös 50 käännöstä 100-prosenttisesti. Uusin WordPress-versio on myös ymmärtääksesi, kuinka vakavasta tästä käännösasiasta on tullut käännetty gujarati, intialainen kieli, jolla on noin 65 miljoonaa puhujaa maailmanlaajuisesti.

USA vs.

Sijoitako WordPress-ydinjoukkue pelkoa yhteisön ihmisille? Onko johdosta tulossa liian karkea teema- ja laajennuskehittäjien kannalta? Jeff Chandler tuo esiin useita mielenkiintoisia seikkoja aiheesta, joka tulee keskusteluistaan ​​eri WordPress-tuotteilla työskentelevien kehittäjien kanssa..

"Lause, jonka olen usein kuullut näiden keskustelujen aikana, on (en vain halua ristiinnaulita lisäämällä tähän ydinkehittäjän nimi.)"

Tästä on tullut arkaluonteinen aihe, joka aiheutti paljon kiistanalaisia ​​ja ristiriitaisia ​​keskusteluja WordPress-avustajien keskuudessa. Se on myös yksi niistä viesteistä, joissa kommenttiosasto on ehkä jopa mielenkiintoisempi kuin itse viesti.
meitä vs heitä

Upeita artikkeleita verkosta

Kuinka saada lukijat tosiasiallisesti kommentoimaan WordPress-blogin viestejä

Ihmisten saada kommentoimaan viestejäsi on todella vaikeaa. Tässä on muutamia vinkkejä, joita voit käyttää vakuuttamaan lukijasi ryhtymään toimiin.

Kuinka satunnaisesti muuttaa taustaväriä WordPressissä

Pitääkö kyllästyäsi helposti sama vanha väri sivustosi taustalla? Haluatko muuttaa sen automaattisesti? Tarvitset vain muutaman koodirivin ja olet valmis.

Kuinka helposti luoda hinnoittelutaulukko WordPressiin

Hinnastotaulukot ovat hienoja, kun haluat näyttää kävijöillesi, mitkä tuotteesi erityiset vaihtoehdot ovat, ja ohjata heitä kohti yhtä ylempää vaihtoehtoa. Katso kuinka luoda nuo asiat.

Kuinka paljon verkkosivusto maksaa

Interaktiivinen ja nautinnollinen työkalu, joka laskee verkkosivuston kokonaiskustannukset sen perusteella, kuinka monimutkainen haluat sen olevan. Kokeile sitä ainakin huvin vuoksi.

Kauniiden sivusiirtymien luominen WordPress-sivustoosi

Sivunsiirtot ovat mielenkiintoinen ratkaisu verkkosivustosi interaktiivisuuden lisäämiseksi ja lukijan sujuvamman kokemuksen tarjoamiseksi. Paholainen on kuitenkin yksityiskohdissa. Näin saat asiat hoidetuksi.
5 tapaa integroida WordPress Instagram-sovellukseen (opetusohjelma)

Instagram paljon? Integroi se WordPress-sivustoosi, jotta vierailijat pääsevät käyttämään sisältöäsi helpommin. Instagram-integrointi voi tapahtua monissa muodoissa: syöte, seuranta-painike, liukusäätimet jne. Tässä on viisi suosituinta.

Kuvan optimointi SEO: lle

Kuten viestisi ja sivusi, myös mediatiedostot tarvitsevat optimointia SEO: lle. Seuraa joitain vaiheita varmistaaksesi, että kuvat ovat SEO-ystävällisiä, ennen kuin lähetät ne sivustolle.

Luo mukautettu lähetysmenetelmä WooCommerce-palveluun

Vaiheittainen ohje, joka tarjoaa oivaltavia vinkkejä räätälöityjen toimitusmenetelmien luomiseen verkkokaupallesi.

11 parhaasta premium WordPress -laajennuksesta, joka on heidän rahansa arvoinen

Maisema on todella laaja WordPress-palkkiolaajennusten suhteen. Mutta mitkä niistä todella ovat hintansa arvoisia? Ota selvää täältä.

Online-ansioluettelosi 17 parasta WordPress-jatkamisteemaa

Upea ansioluettelo / ansioluettelo -verkkosivusto voi tehdä paljon uraa varten ja auttaa sinua palkkaamaan tai löytämään uuden asiakkaan. Tässä on luettelo kauniista WordPress-teemoista, jotka on rakennettu ensisijaisesti jatkosivustoille.

Se on se tänään. Kaikki mitä ikävöimme?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector