Coronavirus: 20+ WordPress-yhteisön johtajat jakavat kamppailunsa, toimenpiteensä ja tehtävänsä pandemian aikana

Miljoonat käyttävät WordPressiä, ja koska Coronavirus kiertää maailmaa, se vaikuttaa WordPress-teollisuuteen kokonaisuutena. Tämän pandemian alussa olin kiinnostunut näkemään, miten eri WordPress-kokonaisuudet vaikuttavat, joten olen tavoittanut alan johtajat ja riippumattomat alan ammattilaiset oppimaan, mitä he tekevät pitääkseen asiat menossa..


Kaikkien hullujen viime päivien aikana en odottanut paljon vastauksia. Yllätyksekseni monet ihmiset ponnistelivat pysähtyäksesi hetkeksi ja kertoakseen ajatuksistaan ​​meille muille. Joka kerta kun sain vastauksen, kiirehdin nähdä, mitä ihmiset käyvät läpi, mitkä ovat heidän kamppailunsa ja kuinka he kestävät sellaisia ​​odottamattomia aikoja, että elämme.

Lukemasi asiat ovat hyvin erilaisia, kun ihmiset käyvät läpi erilaisia ​​haasteita. Jotkut käsittelevät etätyön mukautuksia. Toiset keksivät tapoja pitää tulojaan ja tukea työntekijöitään. Monet kamppailevat keskittymisen kanssa ja käsittelevät ennustamatonta tulevaisuutta. Ja useimmat päättyvät positiiviseen noottiin ja toivon tunteeseen sekä yhteisöllisyyden kaipaan.

WordPress-yhteisön johtajat vs. koronavirus

Vaikka jokainen panos on erilainen, heillä on yksi yhteinen asia – he ovat avoinna. Heikkouden näyttäminen näinä päivinä on merkki suuresta voimasta. Tämä todistaa sen, mitä olen ensin oppinut WordPress-yhteisöstä: kaiken on luotettava toisiinsa ja oltava aitoja.

Toivottavasti nautit näiden upeiden ihmisten lukemisesta ja löydät tarvitsemasi tuen.

WordPress-yhteisö jakaa ajatuksia koronaviruspandemiasta ja tulevista haasteista

 • James Farmer
 • Ylä-DeRosia
 • Matt Medeiros
 • Brian Jackson
 • Marieke van de Rakt
 • Matt Cromwell
 • Adi Spiac
 • Ryan Sullivan
 • Francesca Marano
 • Tom Zsomborgi
 • Ionut Neagu
 • Miriam Schwab
 • Akshat Choudhary
 • Ben Pines
 • Rahul Bansal
 • Vova Feldman
 • Tim Soulo
 • Puneet Sahalot
 • Adam Connell
 • Jean Galea
 • Oliver Dale
 • Barbara Saul

WordPress-yhteisön johtajat

James Farmer

James Farmer

Incsub
Australia ����

On väistämätöntä, että globaalien levottomuuksien ja epävarmuustekijöiden aikana ihmiset pelkäävät. Pelkään nyt.

Itse asiassa monilla meistä on ollut melko vaikeita aikoja viime vuosina, mutta puhuen itseni puolesta – ja toivon tietyn asteen Incsubille -, meidän DNA: ssa on työskennellä ahkerasti, huolehtia omasta ja vallitseva tilanteessa. vastoinkäyminen.

Ja juuri sitä aiomme tehdä tänä aikana.

Olemme rakentaneet yrityksemme periaatteelle, että ihmisten terveys, perhe ja rakkaansa tulevat ennen töitä. Aina. Ja koska koko Incsub on meidän perheemme, pyrimme huolehtimaan kaikista täällä kuten haluamme. Ei vain nyt, mutta aina.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino on jotain, jonka meidän kaikkien tulisi pyrkiä saavuttamaan. Annamme yleensä 35 päivää palkallista lomaa vuodessa ja rohkaisemme / vaadimme, että kaikki käyttävät sitä hyväkseen (lomat ovat hyväksi ruumiille & sielu!). Annamme tämän kriisin aikana myös jokaiselle 20 palkkaa lisäpäivää, jos he tarvitsevat sitä hoitaakseen itsensä, perheensä ja rakkaansa.

Ja tämä ei ole meille uutta. Kun joku yrityksessämme kokee tappion tai hänellä on lääketieteellinen ongelma, pidämme aina tärkeänä, että korvaamme heidän palkansa ja autamme heitä niin paljon kuin pystymme. Työ on loppujen lopuksi asia, josta heidän pitäisi huolehtia vaikeina aikoina.

Useampien yritysten on tehtävä tämä. Jotta emme näe heidän ihmisiä numeroina ja “oikeudenmukaisina” työntekijöinä. Ja sen sijaan, että näet heidät perheen tärkeinä jäseninä. Tämän tekeminen tekee päätöksenteosta ja toiminnasta tämän ja minkä tahansa muun kriisin (tai vain päivittäisen) aikana todella suoraviivaisen.

Uuden työelämämme suhteen melkein kaikki tiimimme oli kaukana ennen tämän alkamista, joten eristyksen käsittelemisessä meillä oli jo hyvä etumatka. Meillä on jo säännöllisiä videokokouksia, rohkaisemme kaikkia rakentamaan kestäviä suhteita ja autamme poistamaan syrjäisten työntekijöiden kohdalla usein esiintyvän yksinäisyyden tunteen..

Ja sama koskee paljon jäseniämme! Se ei ole vain WordPress-tuki, jota tarjoamme nyt, vaan myös emotionaalinen tuki henkilökohtaisella tasolla. Monet live chat -istunnot ovat vähentyneet viimeisen 30 päivän aikana jäsenten kanssa, jotka usein haluavat vain puhua siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Olemme hyvin siinä. Itse asiassa me rohkaisemme sitä.

Ja tällä rintamalla olemme myös perustajajäseniä WP&UP ja olemme jatkuva sponsori. He tukevat & edistää positiivista mielenterveyttä WordPress-yhteisössä. Suosittelemme niitä kaikille Incsubissa (olen käyttänyt niitä), joten heillä on tarvittava myyntipiste WPMU DEV: n, CampusPressin tai Edublogin ulkopuolella, jos he tarvitsevat.

Lukija, jos voisit tehdä apua, käy sivustolla, jos olet tasolla, joka vaaditaan allekirjoittamaan sekkejä etätyöntekijöissä, etenkin WP-tilassa, pyydän sinua tukemaan niitä.

Olemme aina halunneet olla enemmän kuin vain toinen yritys – olet työskennellyt ™: lle, tämä ei lopu koskaan ja nykyiset ajat ovat itse asiassa mahdollisuus olla parempia siinä.

Ja lisäksi olen pitkään ajatellut, että voisimme tehdä jollain yhteistyöllä tällä alueella (WordPress) palkallisten lomien, muiden työntekijöiden oikeuksien ja tietysti etätyöntekijöiden mielenterveystuen puitteissa – etenkin kriisiaika, kuten nyt. Joten ehkä tämä on ryhmänä mahdollisuus laittaa jotain sellaista paikoilleen.

Terveesi, perheesi ja rakkaasi tulevat ennen töitä.

Jos haluat keskustella tästä lisää, kerro siitä meille osoitteessa [email protected] (todellinen suora sähköpostiosoite, joten älä ole loukkaantunut, jos otan jonkin aikaa palata sinuun).

Pysy turvassa ja huolehdi toisistaan.

Topher

Ylä-DeRosia

HeroPress
USA ����

Muistan hyvin vuoden 2008 ja sitä seuranneiden vuosien taantuman. Verkkokehitysteollisuus kukoisti, samoin kuin verkkokauppa. Elossa pysyneet yritykset tarvitsivat halvempia tapoja kommunikoida ja kääntyivät verkkosivustoille, ja monet työpaikan menettäneet ihmiset perustivat oman yrityksen. Monet näistä ihmisistä tarvitsivat verkkokauppoja, mutta vaihtoehdot olivat melko rajalliset vuonna 2008.

Epäilen, että tämä aika tulee olemaan samanlainen kysynnän suhteen, tosin mitään lupauksia ei tietenkään ole.

Jos olet kehittämässä verkkoa, on ajateltava monia asioita:

 • Sinulla on todennäköisesti pian enemmän työtä kuin tiedät mitä tehdä. Älä hanki sitä, jaa muiden kanssa, joilla ei ole tarpeeksi. Tarkistaa Forwardr työmahdollisuuksista.
 • Yritä kirjoittaa jokin koodi, jonka voit antaa, ja se auttaa monille ihmisille. Teen ystävälle yksinkertaisen yritystietojen lisäosan, jotta hän voi luetella kaikki alueensa fyysiset yritykset ja heidän tarjoamansa palvelut.
 • Älä polta. Vuodesta 2008 olen työskennellyt 8 tuntia päivätyössäni ja sitten 4-5 tuntia joka ilta 2 vuoden ajan. Lopulta lopetan päivätyöni, jotta voisin keskittyä kokopäiväisesti käytettävissä olevaan työhön.
 • Sinulla voi olla mahdollisuus ansaita paljon rahaa tämän talouden taantuman aikana. Tämä voi olla sekä hyvää että huonoa. Käytä sitä viisaasti. Säästä joitakin, maksa osa veloista ja aseta itsesi tilaan auttamaan muita ihmisiä joko taloudellisesti tai yksinkertaisesti emotionaalisesti. Älä väärinkäytä tätä mahdollisuutta, mutta käytä sitä ihmisten auttamiseen.

Tämä kaikki taas perustuu 10–12 vuoden takaisiin kokemuksiin, ja sekä verkko että talous ovat nyt hyvin erilaisia, joten voin olla aivan väärässä. Mutta luulen, että tiedämme seuraavan kuukauden sisällä.

Matt Medeiros

Matt Medeiros

Matt-raportti
USA ����

Mielestäni WordPress-asiantuntijoilla on ainutlaatuinen tilaisuus auttaa perinteisiä tiili- ja laastiyrityksiä valmistautumaan online-maailmaan kriisin aikana. On edelleen niin paljon pienyritysten omistajia, joilla ei ole toimivia verkkosivustoja tai keinoja perustaa niitä. WordPressin voima on joustavuus, jota se tarjoaa kolmansien osapuolien laajennusten ja teemoiden avulla saadaksesi nopeasti jotain verkossa, mikä voi tosiasiallisesti auttaa omistajan tulosta tällä hetkellä. Nyt ei ole aika puhua pikselitäytetystä suunnittelusta tai siitä, mikä sininen sävy muuntaa parhaiten, vaan antaa sähköisen kaupankäynnin tai verkkooppimismahdollisuudet käyttöön. Tämän olen tarjonnut ilmaiseksi paikalliselle yhteisölleni.

Toinen mahdollisuus on opettaa joku rakentamaan tai "toteuttaa" vankka WordPress-sivusto pienyrityksille. Näistä ajoista siirtyy suuri työvoima, ja voimme auttaa luomaan uusia ura- tai tulomahdollisuuksia muille. Olen valtava puolustaja digitaalisen työntekijän siniselle kaulukselle, ja meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Brian Jackson

Brian Jackson

ForgeMedia
USA ����

En usko, että kukaan meistä suunnittelisi keväällä tulevaa, olisimme keskellä maailmanlaajuista pandemiaa. Tiedän, etten tehnyt. Yrityksillemme se tulee vaikuttamaan meihin kaikkiin (positiivisesti tai kielteisesti) jossain vaiheessa. Valitettavasti monet meistä ovat jo nähneet tai tuntevat jonkun, joka on kokenut aaltoilutehosteet.

Omistan mainostuloihin perustuvan sivuston gluteenittomassa ruokaravinteessa, ja sen tulot ovat jo kasvaneet 40 prosenttiin, koska ihmiset eivät enää etsi etsimääni tuottamaani sisältöä. Se ei ole yllättävää, koska kukaan ei välitä gluteenittoman syömisestä pandemian aikana. Saman tyyppisiä asioita tapahtuu tuhansille, ellei miljoonille yrityksille ja verkkosivustoille ympäri maailmaa.

Joten mitä teen sen suhteen? No, ensinnäkin olen siirtänyt paljon keskittymistäni muihin projekteihin, jotka tuottavat nyt enemmän tuloja. Olen myös priorisoinut tehtävät uudelleen niihin, jotka tiedän vaikuttavan suoraan tuloihini välittömästi niiden sijasta, jotka ovat triviaaleja asioita, jotka vain vaaditaan tekemiseen.

Jos kuitenkin olet tilanteessa, jossa pystyt, suosittelen, että et sivuuta kokonaan asioita, jotka ovat väliaikaisessa pulassa. Miksi? Koska asiat palautuvat. Se on vain ajan kysymys. Aivan kuten osakkeita, et halua myydä, vain koska asiat ovat loppumassa. Jatkat sijoittamista tai pidät siinä; asiat paranevat.

Jos jo kamppailet ja olet kriisitilassa (olen nähnyt monia), käytä WordPress-yhteisön yhteyksiä. Älä pelkää tavoittaa ja kysyä apua. Jotkut saattavat pystyä tarjoamaan sinulle apua tai edes työskentelemään.

Tällaisessa tilanteessa ei ole täydellisiä ratkaisuja. Paras neuvo, jonka voin antaa, on olla pakkomielle niin paljon kasvusta, kunnes tämä on ohi. Suorita kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksesi yrityksesi selviytymisen.

Olen ollut introvertti koko elämäni, ja ollakseni rehellinen, harjoittelin jo sosiaalista etäistymistä ennen kuin kaikki tämä alkoi. Kuitenkin niille, jotka olette ekstravertit, suosittelen Zoom- ja Slack-tekniikoiden kaltaisen tekniikan käyttöä yhteydenpidossa ystävien ja kollegoiden kanssa. Se, että et voi seurustella henkilökohtaisesti, ei tarkoita sitä, että et voi seurustella.

Huolimatta näkemyksistänne tai ajatuksistasi COVID-19: een, kehotan voimakkaasti kaikkia käyttämään tätä aikaa ja harjoittamaan vastuullista sosiaalista etäisyyttä. Monilla meistä on rakkaita ja vanhuksia perheenjäseniä, jotka luottavat siihen, että emme auttaisi viruksen leviämisessä. Olemme tässä yhdessä! Ja minä, yksi, metsästys ja työskentelen tämän läpi kotoa (ja patiolla).

Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt

Yoast
Alankomaat ����

Olen optimistinen. Lasini on aina puoliksi täynnä. Joten kun joku pyytää minua jakamaan ajatukseni siitä, kuinka yritysten tulisi käsitellä tätä uutta tilannetta, aion kertoa teille optimistisen tarinan. Haluan korostaa, että vaikka suhtaudun optimistisesti tulevaisuuteen, ymmärrän todella, mikä kaikille on kauhea kova aika. Minulle henkilökohtaisesti myös tämä aika on todella vaikea. Minulla on vaikea käsitellä etätyötä kotiopetuksen aikana neljällä lapsellani. Samaan aikaan olen huolissani isästäni, jonka immuunijärjestelmä ei ole kaukana täydellisestä.

WordPress on joustava

Taloudellinen taantuma on jo tapahtumassa. Tämä vaikuttaa yrityksiin. Ihmisillä on vähemmän rahaa viettämiseen. Agenttitoimistoilla on vähemmän asiakkaita tai pienemmillä budjetteilla asiakkaita.

Ihmisten on silti markkinoitava tuotteitaan. He tarvitsevat verkkosivustoja. Se ei muutu. Ja verrattuna muihin CMS: iin, WordPressillä on se etu, että se on todella halpa ja samalla nämä suuret tuotemerkit, kuten Disney ja New Yorker, käyttävät sitä. WordPress on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka eivät halua kuluttaa suuria rahaa verkkosivustoilleen, mutta haluavat silti olla ammattimainen sivusto.

WordPress-ekosysteemi on ollut kaukana alusta alkaen. Tietenkin kaipaamme toistensa näkemistä WordCampsissa, mutta pystymme pitämään WordPressin kasvavan ja kehittyvän, vaikka olisimmekin tässä etäkäynnistystilanteessa muutaman kuukauden ajan. Yhteisömme ja ekosysteemimme pysyvät vakaina.

Hiiva on joustava

Oman yrityksen suhteen olen myös optimistinen. Myynti on laskenut lievästi, mikä johtuu todennäköisesti COVID-19-pandemiasta. Olemme kuitenkin edelleen kannattavia. Kun aloitimme Yoastin vuonna 2009, myöskään taloudellinen tilanne ei ollut niin hyvä. Olemme onnistuneet kasvamaan jopa taantuman aikana. Ja olen positiivinen, että jatkamme kasvuaan, ehkä emme niin nopeasti kuin meillä olisi, jos tätä pandemiaa ei tapahdu. Tuotteemme ei ole niin kallista ja haku on ilmainen tapa houkutella liikennettä (toisin kuin Googlessa tapahtuva mainonta). Sinun on vain vaadittava aikaa ja vaivaa voidaksesi tehdä hyvää SEO: ta. Mutta jos ihmisillä on vähemmän rahaa viettämiseen, he saattavat todennäköisesti sijoittaa siihen aikaan.

Pysy menossa!

Meidän on pysyttävä yhdessä. Rakennamme WordPressiä yhdessä ja tarvitsemme WordPressin menestyäkseen. Ole ystävällinen toistensa suhteen. Auta toisiaan. Sijoita WordPressiin, mainosta WordPressiä. Minusta tuntuu, että näinä aikoina on tärkeää auttaa toisiaan. Samanaikaisesti on hyvä pitää markkinointia. Sinun tulisi varmistaa, että soittoääni on oikein, ja sinun ei pitäisi yrittää saada voittoa tästä tilanteesta. Samanaikaisesti meidän pitäisi jatkaa työtämme. Julkaisemme jatkossakin upeita uusia Yoast SEO -ominaisuuksia ja parannamme WordPressiä. Meidän on jatkettava …

Matt Cromwell

Matt Cromwell

GiveWP
USA ����

GiveWP: ssä olemme nähneet lisääntyneen kiinnostuksen online-lahjoituksista. Yhä useammat ihmiset käyvät sivustollamme kuin koskaan ennen, ja yhä useammat ihmiset alkavat käyttää GiveWP: tä ja ostaa lisäosia.

Monet voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ovat aiemmin luottaneet varainhankinnassaan voimakkaasti henkilökohtaisiin tapahtumiin ja laiminlyöneet usein verkossa antamisen. Asiat ovat muuttuneet tässä suhteessa yön yli.

Koska tarve on niin kiireellinen, tunnemme vastuutaakka jatkaa korkealaatuisten työkalujen ja teknisen tuen tarjoamista voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Olemme vähentäneet tuotteitamme voimakkaasti kriisin aikana auttaaksemme enemmän ihmisiä saamaan tarvitsemansa työkalut nopeasti.

Adi Spiac

Adi Spiac

TranslatePress
Romania ����

Kaikkien ennustaminen näinä haastavina ja ennennäkemättöminä aikoina on askel pois hulluudesta. Joten näen vain yhden vaihtoehdon pysyä positiivisena ja viljellä optimismia. Tämä ei todellakaan ole maailman loppua, voitamme tämän yhdessä ja opimme varmasti paljon prosessissa.

WordPress-yrityksen omistajina meidän on oltava kiitollisia ja ymmärrettävä, että olemme etuoikeutetussa asemassa. Kaikki eivät voi tehdä työtä verkossa. Kaikki eivät voi siirtyä etäasentoon ilman mitään haittapuolia. Joten uskon, että tämän etuoikeuden pitäisi liittyä myös vastuuseen auttaa muita, joihin asia vaikuttaa voimakkaammin.

Cozmoslabsissa, siihen asti, kunnes käytimme samaa toimistoa koko joukkueessa. Nautimme "hankaa kyynärpäitä" eräänlainen asia, lounassalaatti, jota me kaikki autimme valmistautumaan, päivittäiset vuorovaikutukset, kasvotusten käytävät keskustelut tai aivoriihi uudet ominaisuudet TranslatePressille.

Viimeaikaiset tapahtumat kuitenkin saivat meidät siirtymään tiimimme täysin etäkäyttöön. Ja koska meillä oli aiemmin oikeat työkalut paikallaan, muutokseen ei liittynyt paljon kitkaa.

On tärkeää varmistaa, että jokaisella ryhmän jäsenellä on kaikki tarvitsemansa työkalut etätyöympäristössään. Aivan yhtä tärkeätä on rohkaista muihin kuin työhön liittyviä toimia ryhmän jäsenten keskuudessa, etenkin sellaisten, joiden tiedetään vaikuttavan positiivisesti mielentilaan. Asioita, kuten liikunnan harjoittelu sisätiloissa, meditointia, lukemista, uusien oppimista, kävelyä muutama minuutti päivittäin tai auringonotto.

Siirrimme kahden viikon tapaamiset verkossa ja yritämme pitää ne lyhyinä, hyödyllisinä ja osana kaikkia. Jatkamme Slackin käyttöä pääviestintäkanavanamme, mikä tekee selväksi, että emme saa odottaa välittömiä vastauksia ja että jokainen on vastuussa häiriöiden hallinnasta, jotka voivat vaikuttaa hänen tuottavuuteensa.

Clickup on meidän keskipiste seuraamaan kaikkea mitä tapahtuu liiketoiminnassamme ja antaa meille yleiskuvan siitä, mitä jokainen meistä työskentelee, mitä on tehty ja mitä seuraavaksi.

Etätyö ei ole enää vaihtoehto, joten meidän tulisi virtaviivaistaa kaikkea liiketoimintataitoa varmistaen, että ryhmillämme on kaikki työkalut, joita he tarvitsevat työskennelläkseen mukavasti, samalla rohkaisemalla muihin kuin työhön liittyviä toimia, jotka vähentävät ahdistusta ja lisäävät henkistä hyvinvointia.

On myös melko monia asioita, jotka voimme tehdä auttaaksemme muita. Jos sinulla on toimistotilaa, maksa edelleen vuokraa, siivouspalveluita, palveluntarjoajia, vaikka vain osa siitä. Älä aio kysy palautusta, jos aikoit osallistua tapahtumiin (tai jopa sponsoroit niitä), jotka peruutettiin, älä kysy palautusta – jos sinulla on varaa siihen. Pyydä sen sijaan luottoa ja käytä sitä tulevaisuudessa. He varmasti tarvitsevat rahaa nyt. Voit tukea paikallisia yrityksiä, kuten ravintoloita, tilaamalla kotiinkuljetuksen tai lahjoittamalla vain organisaatioille, jotka auttavat taistelemaan Covid-19: tä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ryan Sullivan

Ryan Sullivan

WP-sivuston hoito
USA ����

Aina kun kohtaan epävarmuutta elämässä tai liiketoiminnassa, pidän hyödyllisimmistä neuvoista toimivia askeleita ja suuntaa, joita voin käyttää siirtyäksesi eteenpäin vähän kerrallaan. Kerro mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi. David Allen puhuu tästä pitkään kirjassaan Getting Things Done ja kutsuu sitä Next Next -periaatteekseen.

Elämässä ja liiketoiminnassa tapahtuvien dramaattisten muutosten ja jatkuvasti muuttuvan virtuaalimaaston läpi on helppo yllätä. Kehotan sinua ajattelemaan, mitä voit tehdä seuraavaksi. Jos olet huolestunut vähentyneestä myynnistä tai ennennäkemättömästä kysynnästä, älä anna aallon niellä sinua.

Toisin sanoen, muista elokuva Entä Bob? Bob noudattaa tohtori Leo Marvinin neuvoja ottaa vauvaaskelmat kaikkialle, missä hän menee. Melko kimainen pieni pieni askel. Bob tulkitsee sitä hiukan kirjaimellisesti kuin tohtori Marvin aikoo, mutta rehellisesti? Asteittaisella ja tarkoituksellisella etenemisellä ei ole mitään vikaa. Edistyminen on edistystä.

 • Jatka uimista
 • Päivä kerrallaan
 • Syö elefantti

Eli tohtori sanoi "Kirjoittaminen on kuin autolla ajaminen yöllä. Voit nähdä vain ajovaloistasi, mutta voit tehdä koko matkan tällä tavalla."

Sama pätee WordPress-liiketoimintaasi ja tulevaisuuden epävarmuuteen. Mitä voit tehdä seuraavien viiden minuutin aikana saadaksesi asiat liikkumaan positiiviseen suuntaan? Tehdä. Tee sitten seuraava asia. Sinulla on tämä.

Francesca Marano

Francesca Marano

SiteGround
Italia ����

Mitä aikaa me elämme! En usko, että kukaan meistä, Boomersista Millennialiin, koskaan ajatellut, että meidän olisi pitänyt harkita elämämme ja liiketoimintamme uudelleen pandemian vuoksi.

SiteGroundilla on vahva toimikkokulttuuri, jolla on pitkät perinteet tapaamisesta yhdessä työssä ja ulkopuolella, joten kun maaliskuun alussa siirtyimme täysin jaettuun työmalliin pitääksemme tiimimme turvassa viruksen leviämiseltä, se oli haaste meille kaikille. On joitain asioita, jotka teimme pitääksemme moraalin korkealla ja pysyäksemme kiinni jopa etäyhteydessä.

Ensinnäkin brändimme johtaja Dima Peteva kokosi etätyöoppaan, jonka päätimme jaa se blogissamme koska mielestämme siitä voi olla hyötyä muille yrityksille, jotka kohtaavat samanlaista muutosta. Perustimme uuden, vain työntekijöille tarkoitetun Facebook-ryhmän, jossa voimme pitää yhteyttä henkilökohtaisempiin aiheisiin: juuri viime viikolla kirjoitimme harrastuksistamme, helpoista resepteistä ja tuottavuudesta, kun sinulla on lapsia kotona. Aloitimme Get Fit Challengen live-pilates-streaming-luokilla ja muilla ”haasteilla”, jotta voimme jakaa yhteiset edut ja pitää itsemme terveinä erillään. Järjestimme peliklubeja ja ennakkomaksutilejä eri alustoille, jotta voimme pitää pelikortteja, lautapelejä, Counter Strikea ja muita yhdessä. Ja viikossa on lisää asioita.

Samoin olemme huolissamme asiakkaistamme. Pandemian alusta lähtien olemme nähneet uusien asiakkaiden määrän lisääntymisen, mikä mielestämme johtuu siitä, että yhä useammat ihmiset käyvät verkossa kotona oleskellessaan. Nyt heillä näyttää olevan aika perustaa se verkkosivusto, jota he ovat aina halunneet. Joten, mitä päätimme auttaa heitä entisestään – ja alennimme edelleen hintojamme niin, että he kokeilevat sitä melkein ilman kustannuksia. Luomme myös hyödyllistä sisältöä, koska meillä on kollektiivisesti paljon jakamisen arvoista taitotietoa ja näyttää nyt olevan oikea hetki levittää, koska asiakkailla on aikaa lukea se. Voit tarkistaa viimeisimmät viestit blogistamme.

Mitä WordPress-yhteisöön kuuluu, se on mielestäni täydellinen esimerkki joustavuudesta ja anteliaisuudesta: tapahtumat siirrettiin henkilökohtaisesti verkkoon yhteisöjoukon ohjauksella ja WordPress 5.4 julkaistiin yli 500 vapaaehtoisen avulla maaliskuun lopussa. Jokainen antaa edelleen epäitsekkäästi, ihmiset esiintyvät verkkokeskusteluissa ja jopa Meetupeissa, joita ei ole tavattu jonkin aikaa. Heidän mielestään yhden järjestäminen oli hyvä tapa muodostaa yhteys uudelleen.

Avustajat ottavat entistä vakavammin vastuun tehdä maailman käytetyimmistä CMS-ohjelmista, joten osallistumisen ympärillä on paljon positiivista energiaa nyt: haluat aloittaa, nyt on aika!

Mielestäni olemme siirtymässä uuteen normaaliin: etätyöhön, enemmän yrityksiä jaetaan, lapset ja teini-ikäiset tottuvat verkko-opiskeluun melko nopeasti, ja olen optimistinen. Uskon, että tulemme tästä muutoksesta parempaan suuntaan: järjestäytyneempiä, kärsivällisempiä ja ymmärtäväisempiä toisiaan kohtaan ja paremmalla solidaarisuuden tunnelmalla. Ammatillisissa ja henkilökohtaisissa suhteissa.

Tom Zsomborgi

Tom Zsomborgi

Kinsta
Unkari ����

Toivottavasti sinä, perheesi ja Codeinwp-tiimi ovat turvassa ja hyvin! Kyllä, viime viikot ovat järkyttäviä ja jotain mitä maailma ei ole nähnyt hetkeksi, rajoituksia ja kauheita uutisia ympäri maailmaa. Yritykset kärsivät suuresti, miljoonat menettävät työpaikkansa, ja tämä on vasta alkua.

Vaikka en ole asiantuntija ja en halua toimia älykkäästi tai joku, joka tietää mitä tapahtuu – kukaan ei tiedä tässä vaiheessa TBH -, mutta minulla on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa, tai lukijat, yritysomistajat ja johtajat voisi harkita.

Suosittelen, että et ole paniikkissa ja pysy rauhallisena, jotta voit tehdä oikean liiketoiminnan päätöksen.

Ensimmäistä kertaa etätyössä toimivilla joukkueilla on kiireisiä päiviä, mutta luulen, että muutaman viikon kuluttua he pystyvät saamaan nopeuden ja aloittamaan uuden päivittäisen rutiinin tuottavuuden saavuttamiseksi. Ja miten tietää, voi osoittautua, että etätyöskentely ei ole ollenkaan niin paha! Etätyöntekijöille on saatavana runsaasti hyödyllisiä oppaita, vinkkejä, videoita ja työkaluja. Heidän on vain etsittävä sitä ja alkaa käyttää niitä!

Jos tarvitset käteistä nopeasti, alennukset voivat olla hyvä ratkaisu, mutta ehdottomasti ei hyvä pitkän aikavälin strategia. Benji Hyam tiivisti tämän a Twitter-säie melko hyvin, ja minun on 100% samaa mieltä hänen kanssaan.

Markkinointi on tällä hetkellä melko haastava. Markkinointibudjetit katosivat useimmille yrityksille tai niitä on pienennetty huomattavasti. Mutta tämä tarkoittaa myös mahdollisuutta niille, jotka voivat silti käyttää rahaa asiakkaiden kouluttamiseen ja jatkaa suhteiden luomista heidän kanssaan tuotemerkin vahvistamisen ohella. Dave Gerhardt on erittäin älykäs markkinoija (auttanut Driftiä vuosia) tiivistänyt tämän artikkelissa Twitter-säie. Voin suositella hänen neuvojaan vain, jos sinulla on rahaa, käytät sitä markkinointiin ja et hidasta, näet pitkällä aikavälillä 10-kertaisen tuoton.

Media on nyt täynnä huonoja uutisia, ja se voi olla hyvin turhauttavaa, monet ihmiset ovat ahdistuneita ja stressaantuneita. Löytääksemme positiivisuutta meillä on #tresgoodintheworld Slack -kanava, jossa kaikki hyvät asiat ovat tervetulleita, hyvistä uutisista, söpöistä vauvavalokuvista tai kissasi typerästä! Lisäksi meillä on #kinsta_is_good-kanava, jossa jaamme positiivisia arvosteluja ja viestejä asiakkaidemme kautta. Tämä valaisee päiväämme joka kerta, kun näemme siellä uuden viestin!

Tämän eristyksen aikana on myös vaikea ylläpitää sosiaalista elämääsi. Mutta joukkueemme kekseli erinomaisen idean! Se on niin yksinkertainen, mutta silti erittäin voimakas. Sitä kutsutaan "Tapaa ja kahvi joukkueesi jäsenen kanssa ☕" Sinulla on Zoom- tai Slack-puhelu ryhmäsi jäsenen kanssa ja juod virtuaalista kahvia aivan sama. Suosittelen, että otat käyttöön tällaisen tapaamisen kollegoidesi kesken!

Ionut Neagu

Ionut Neagu

ThemeIsle
Romania ����

WordPress-tila ja "online-sisältöä" on todennäköisesti paremmassa asemassa kuin 90% muista toimialoista. Voimme kaikki työskennellä kotoa ja säilyttää melkein saman tuottavuuden. Jotkut yritykset saattavat jopa kasvaa tämän kriisin aikana, kunhan ne onnistuvat mukautumaan muuttuviin yleisön tarpeisiin (link).

Se on tietysti paras tapa WordPress-tilaan, eikä kirjaimellisesti ole varmuutta siitä, että asiat toimivat käytännössä.

Tätä sanoen, yhtä tärkeätä tai kenties vieläkin tärkeämpää, on miettiä pahimmassa tapauksessa ja toimia kuten se todennäköisesti tapahtuu – vaikka mahdollisuus olisi hyvin pieni. Asiat, kuten terveydenhuollon romahtaminen, virusmutaatiot, vielä vakavammat taloudelliset putoukset, ovat kaikki mitä meidän on ajateltava ja etsittävä jatkuvasti tapoja vähentää riskiä.

Hyvä uutinen on mielestäni se, että joskus henkilökohtainen panostus, jota tarvitaan osallistumiseen ja tällaisten tilanteiden estämiseen, on todella todella pieni. Kuten nykyäänkin, vain kotona pysyminen riittää. Kun pahin tapaus on katoaminen, sen estämiseksi ei pidä säästää vaivaa. Me yhteiskunnana, liikemiehinä, emme voi ottaa tällaista "katoava potentiaali" riski liian monta kertaa (lisää tästä ideasta tässä).

Ajattele sitä tällä tavalla; Jos on 1 prosentin mahdollisuus, kadomme jonkin tapahtuman takia, ja otamme tämän riskin 100 kertaa peräkkäin, menetämme. Se voi viedä kymmenen, 100 tai 1000 vuotta, mutta silti.

��️ Jos etsit tapoja tehdä etätyöstä tehokasta yrityksellesi, tutustu seuraaviin perusteellisiin resursseihin:

 • Kuinka työskennellä kotona (ja pysyä terveenä)
 • Kuinka keskittyä etätyöskentelyyn
 • Paras aikaseurantaohjelmisto verrattuna
 • Paras verkkoseminaariohjelmisto verrattuna
 • 15+ Erinomaisia ​​tuottavuuden työkaluja

Miriam Schwab

Miriam Schwab

Strattic
Israel ����

Stratticilla meillä oli jo puoli-etäkulttuuri ennen kuin Coronavirus pakotti meidät kaikki työskentelemään kotoa. Siksi siirtyminen meille oli monella tapaa suhteellisen sujuvaa, ja olemme havainneet, että jotkut työnkulun ja viestinnän näkökohdat ovat jopa parantuneet.

Samanaikaisesti kotona työskentelevien lasten kanssa työskentelyn, ylläpitämisen tuntemattomissa pysymisen ja yrityskulttuurin säilyttämisen välillä on monia haasteita. Tässä videossa puhun jokaisesta siitä, mitä olemme oppineet siitä lähtien, kun olemme menneet täysin etäiseen Stratticiin.

Lisää Miriamin näkökulmasta videossaan:

Akshat Choudhary

Akshat Choudhary

BlogVault
Intia ����

Covid-19: n vaikutus on jo valtava, mutta seuraavien kuukausien aikana, kun pöly laskeutuu, kokonaisvahinko olisi ollut ennennäkemätön. WordPress on erittäin suosittu pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa, ja tätä segmenttiä on pienennetty viime viikkoina pandemian vuoksi. Vaikka he toipuvat, meidän kaikkien pitäisi varautua tämän laskeutumiseen. Kaikki yritykset leikkaavat kustannuksia yleisesti ja yhteisömme vaikuttaa siihen. Mutta siellä on myös mahdollisuus – fyysisten kauppojen sulkeminen on ammuttu käsivarren verkkokauppaan. Kaikkien yritysten on luonnollista investoida entistä enemmän online-läsnäoloonsa. Yhteisöllämme on hyvät mahdollisuudet auttaa heitä tässä siirtymisessä.

BlogVaultissa keskitymme tarjoamaan tehokkaampaa 24/7 -tukea kuin mitä tahansa. Koko joukkueemme työskentelee nyt kotoa (ei julkisia tiloja) tehdäkseen parhaansa itsensä pitämiseksi. Pyrimme parantamaan tuotteitamme täydellä höyryllä ja tuomme markkinoille seuraavien viikkojen aikana uusia kiinnostavia ominaisuuksia. Tarjoamme myös tuotteemme ilmaiseksi 3 kuukaudeksi kouluille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja suoran vastauksen joukkueille pyrkiessämme taistelemaan yhdessä hänen pandemiansa kanssa. Olemme tässä yhdessä!

Ben Pines

Ben Pines

Elementor
Israel ����

Oikean liiketoiminta- ja markkinointistrategian rakentaminen COVID-19: n valossa ei ole helppo tehtävä. Verkon luojaiden tulisi käsitellä sitä vakavasti ja viettää huomattava aika joka päivä ajatella sitä, kirjoittaa siitä ja puhua siitä muille kollegoille..

Taloudellisia vaikutuksia on vaikea ymmärtää, ja siksi mielestäni yksinkertaistettu ja asiallinen versio tapahtumasta voi auttaa:

Koska pk-yritykset kärsivät tappioita, ne eivät todennäköisesti sijoita sivustoonsa. Markkinoijat, suunnittelijat ja kehittäjät, jotka tarjoavat digitaalisia palveluita, ovat jo alkaneet huomata liiketoiminnan laskun, koska monet ovat kommentoineet Facebook-ryhmäämme.

Jotkut web-luojat ovat sopeutuneet tilanteeseen. He ovat suunnitelleet palvelujaan sopimaankseen kysynnän kasvaneisiin palveluihin ja tuotteisiin. Kirjoitin siitä Elementor-blogi, ja niin tapahtui Rand Fiskin.

Joten mitä Web-luojat voivat tehdä?

 • Rakenna verkkokurssi ja opeta osaamistaan. Monet haluavat oppia ja kuluttaa sisältöä nykyään.
 • Keskity työhön asiaankuuluviin WordPress-verkkosivustoihin. Siirrä tiili- ja laastikauppoja WC-verkkokauppoihin. Rakenna sivustoja terveyteen liittyville yrityksille. Luo YouTube-kanava. Kehitä jäsensivustoja.
 • Vietä vapaa-aika kehittääksesi uusia taitoja ja hioa jo olemassa olevia.
 • Siirrä työsi WFH: lle (työ kotoa). Tämä tarkoittaa enemmän keskittymistä ehdotuksiisi, koska et pääse tapaamaan asiakkaitasi kasvotusten. Tämä tarkoittaa myös prosessien rakentamista yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa videon kautta.

On monia muita tapoja, joilla verkkopalveluntarjoajien tulisi sopeutua tilanteeseen. Heidän on vain ymmärrettävä nykyinen tilanne ja muutettava strategiaaan vastaavasti.

Rahul Bansal

Rahul Bansal

rtCamp
Intia ����

Olemme nähneet muutamia kauppoja päätösvaiheessa meneillään määräämättömän ajan viime viikkoina COVID-19: n vuoksi. Joten odotamme toimistojen tulojen laskua jonkin verran. Velattomana ja käteisellä positiivisena liiketoimintana voimme kestää vaikutukset vaikuttamatta tiimiimme. Samoin kuin etäyhteys, tiimi toimittaa olemassa olevat projektit viipymättä.

Vain pelataksemme turvallisesti – koska se voi silti pahentua täältä – olemme hidastaneet uuden vuokrauksen tekemistä yhdellä kuukaudella. Jo palkatuille ja liittymistä odottaville ihmisille olemme lähettäneet sähköpostia, joissa vakuutetaan, että heidän työllistymismahdollisuutensa eivät muutu.

Vova Feldman

Vova Feldman

Freemius
USA ����

Hajautettuna joukkueena, Freemius, olemme jo tottuneet työskentelemään kotitoimistomme kautta. Suurin osa myyntikumppaneistamme on indie-laajennus & teemakehittäjät tai pienet jaetut ryhmät, jotka työskentelevät myös kotoa. Joten onneksi ajankohtaisilla tapahtumilla ei ole ollut melkein mitään vaikutusta päivittäiseen toimintaamme.

Tutustumalla WordPress-yhteisöön tunnen myös, että olemme kaikki paljon paremmassa kunnossa kuin monet muut ekosysteemit. Suurin osa meistä on taitavia, tuntevat olonsa verkkomaailmaan ja hajautettuun työhön ja ovat kuulleet Zoomista ennen pandemiaa ��

Tästä huolimatta näemme jo muutaman pystysuunnan, joka osuu COVID-19-tilanteeseen enemmän kuin muut, etenkin laajennukset & teemat, jotka kohdistuvat tapahtumiin ja matkailuun / matkoihin. Siitä huolimatta, että myyntimäärät laskivat noin 10% helmikuussa, näyttää siltä, ​​että plugin ja teemamyynti kasvavat tasaisesti.

Näinä haastavina aikoina en voi korostaa tarpeeksi ensin tilaamiseen siirtymisen tärkeyttä, SaaS-kaltainen yritys. Vaikka COVID-19: llä on ennennäkemätön globaali taloudellinen vaikutus, jota on mahdotonta sivuuttaa, olemme jo nähneet, kuinka pienemmät muutokset, kuten Google-algoritmien päivitykset, voivat "tappaa" yritykset. Auttaa lisää plugin- ja teemakauppoja liittymään tilaustalouteen ja rakentamaan kestävää & joustavia yrityksiä, me Freemiusissa perustamme uuden rahaston, josta ilmoitamme blogi erittäin Pian.

Vaikka emme voi ennustaa tulevaisuutta, uskomme tosiasiallisesti, että tilanne johtaa enemmän rahaa teollisuudellemme, koska yrityksiä painostetaan ottamaan käyttöön ensin digitaaliset käytännöt. Lisäksi ihmiset, jotka ovat menettäneet työpaikkansa ja ovat nyt kotona jumissa, etsivät vaihtoehtoisia tulolähteitä verkosta. Kaiken kaikkiaan se johtaa uusien verkkosivustojen ja laajennusten lisäämiseen & teemaostokset.

Olemme jo nähneet ~ 25%: n lisäyksen uusien kehittäjien rekisteröinneissä. Kehittäjät etsivät lisätuloja, ja Freemius on houkutteleva ratkaisu heille pääsyä markkinoille nopeasti ja edullisesti.

Joten yleensä olemme melko optimistisia. Haluan käyttää tätä tilaisuutta toivottaakseni kaikille WordPress-ystävilleni helpon karanteenin. Pysy kotona, terveenä ja turvallisena! Toivon näkeväni sinut WordCamp EU / US 2021 -tapahtumassa juoden, nauramassa ja puhumassa kuinka hullu 2020 oli.

Tim Soulo

Tim Soulo

Ahrefs
Singapore ����

Täällä Ahrefsissa näemme selvästi yhä useammat asiakkaat peruuttamassa tilinsä, koska heidän liiketoiminnalleen on kärsinyt (verkkosivustoliikenne, asiakkaiden menetys jne.), Ja siksi he pyrkivät vähentämään kulujaan pitääkseen liiketoimintansa pinnalla. Joten oma yritys on jo kärsinyt tilanteesta.

Mutta huolimatta siitä, että liiketoimintamme kärsi, halusimme silti tukea asiakkaitamme, ja toimitusjohtajamme ja perustajamme Dmitry Gerasimenko on päättänyt tarjota kaikille Ahrefs-asiakkaille alhaisemmat liittymissuunnitelmat (ja se on enemmän kuin 2 / 3s kaikista maksavista asiakkaista). ilmainen kyselyttömä tilitunniste.

Tukee @ahrefs tarjoamalla lite-tilauksen käyttäjille ilmaisen kuukausitilauksen näinä vaikeina aikoina – olen varma, että monet pienyritykset ja konsultit ovat erittäin kiitollisia kaikille juuri nyt. pic.twitter.com/0HLRpHocG7

– Päivittäinen UX-kirjoittaminen (@dailyuxwriting) 27. maaliskuuta 2020

Joten kaiken kaikkiaan, yritämme tukea asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan ja olemme nähneet, että monet MarTech-alan yritykset tekevät saman.

Puneet Sahalot

Puneet Sahalot

IdeaBox-luomukset
Intia ����

COVID-19 on ollut merkittävä takaisku monille WordPress-yhteisössä. Alkaen WordCamp Asia -yrityksen peruuttamisesta, jota seuraavat WordCamp Europe ja useat muut WordCamps. Taudinpurkaus on koskenut meitä kaikkia.

Nämä vaikeat ajat auttavat meitä ajattelemaan lähestymistapamme maailmaan paitsi liiketoiminnan näkökulmasta myös osana yhteisöä, kuinka voimme auttaa toisiamme.

Tämän puhkeamisen jälkeen lähetimme sähköpostiviestin asiakkaillemme ilmoittautuaksesi, käyvätkö he hyvin, jos voimme auttaa heitä. Saaneet vastaukset hämmästyivät meitä ja oppivat paljon siitä, kuinka perheet ja yritykset kohtaavat tämän tilanteen rohkeasti.

Uskon, että luotamme kaikki toisiinsa liiketoiminnan jatkamiseksi. Se ei ole vain asiakkaillemme tai tiimillemme rajoitettu. Se on täydellinen ketju, jonka on pysyttävä toiminnallisena. Esim. suuri osa asiakkaistamme rakentaa WordPress-verkkosivustoja pienille yrityksille, useat heistä tarjoavat kuukausittain hoitosuunnitelmia, SEO-paketteja jne. Suurin osa näistä yrityksistä työskenteli pysähtyneiden tiili- ja laastiyritysten kanssa. Joten lopulta se vaikutti asiakkaidemme, heidän liiketoimintamme ja myös meidän.

Yrityksenä tai organisaationa voimme valmistautua sellaisiin tapahtumiin, jotta pysymme liikkeellä, toiminnallisina ja minimoimme vaikutukset mahdollisimman paljon. Tässä on joitain ehdotuksia:

 1. Pysy organisoituna: Ensimmäinen ja tärkein asia, joka voi ratkaista monia ongelmia, on pysyä järjestettynä. Oikeiden työkalujen käyttäminen viestintään, projektinhallintaan, muistutuksiin jne. Voi auttaa työskentelemään mistä tahansa ja milloin tahansa.
 2. Yritä ylläpitää hajautettua joukkuetta: Kaikkien yritysten liiketoiminta ei ehkä tarvitse tätä, mutta on hyvä, että sinulla on hajautettu joukkue tai täysin etätiimi. Jopa silloin, kun olet vain muutama toimistossa työskentelevä, on hyvä idea antaa ihmisten työskennellä kotoa.
 3. Säästä ja sijoita: Säästä kohtuullinen määrä tuloja valmistautuaksesi sateisiin päiviin. Ei vain itsellesi, mutta myös yrityksellesi. Monien yritysten voi olla vaikea pysyä liikkeessä sellaisissa tilanteissa, joissa tuloja ei ole tai on vain vähän. Joten jokaiselle, joka on osa liiketoimintaa, kohdistuu vaikutus ja ihmiset menettävät työpaikkansa. Tässä vaiheessa pienet säästöt yritykselle voivat auttaa sinua jatkamaan vaikuttamatta negatiivisesti liiketoimintaan liittyvien ihmisten elämään.
 4. Monipuolistaa: Monipuolista yritystäsi tuotteiden, palveluiden tai asiakkaiden suhteen mitä tahansa sinulle mahdollista. Kaikki yritykset eivät voi tarjota laajaa palveluvalikoimaa, jotkut ovat erikoistuneet joihinkin asioihin. Tällaisilla yrityksillä voi olla hauskanpitohankkeita, jotka voivat tuoda vähän ylimääräisiä tuloja tai joilla voi olla asiakkaita eri paikoissa. Joten, kuten hajautetulla joukkueella, hajautetun asiakaskunnan omistaminen voi auttaa sinua ylläpitämään.
 5. Jatka oppimista: Tämä on yksi niistä asioista, joista yritykset kaipaavat. Oppimispolku saavuttaa usein umpikujan kasvavan työmäärän kanssa. Tämä estää monipuolistamista ja kasvua. Joten sijoita itse, joukkuetoverisi kouluttamiseen, jotta he voivat oppia ja hankkia uusia taitoja.
 6. Luo suhteita: Vahvan suhteen ja luottamuksen luominen joukkuetoveriesi ja asiakkaidesi keskuudessa. Tämä auttaa sinua johtamaan yritystäsi sujuvasti etenkin niin vaikeina aikoina.

Nämä ovat asioita, jotka ovat auttaneet meitä, yritystämme näinä vaikeina aikoina. Huolimatta lukkiutumisesta, tiimimme on pystynyt työskentelemään kotona tehokkaasti.

Adam Conell

Adam Connell

BloggingWizard
UK ����

Onneksi yritykseni ei ole aluksi nähnyt paljon häiriöitä työskentelyssämme. Liikenne ja tulot ovat kuitenkin vähentyneet puhkeamisen alkamisen jälkeen.

Olemme valmiita ajamaan 100% etäyhteydellä ilman ongelmia ja tiimi on tottunut työskentelemään etäyhteydellä, joten sosiaalinen etäisyys on melko tavallista liiketoimintaa.

Tämän seurauksena meidän ei tarvinnut ottaa käyttöön uusia järjestelmiä tai prosesseja liiketoimintaamme.

Jos siitä on hyötyä, tässä on sisältöjulkaisutekniikan pino:

 1. Google asema – Suurin osa yritystiedostoistamme on tallennettu tähän. Se on kätevä, koska se on helppo jakaa kenelle tahansa, jolla on Google-tili, ja voit seurata tiedostojen muutoksia jne.
 2. Notion.so – Tämä on go-to-työkalu projektijohtamiseen. SOP: n ja sisäisistä oppimisresursseista toimituskalentereihimme & työn suunnittelu. Hienoa on, että veto & Alustan pudotusluonne antoi meille mahdollisuuden luoda jotain, joka sopii miten haluamme toimia. Ilmoitukset ovat sisäänrakennettuja, ja ne ovat erityisen hienoja joukkueille.
 3. Google Docs – Google Docs integroituu suoraan Google Driveen, mikä tekee erityisen helpoksi tehdä yhteistyötä ja pitää tiedostoja siellä, missä niiden täytyy olla. Paras osa? Kuka tahansa voi käyttää sitä täysin ilmaiseksi.
 4. viestintä – Reaaliaikainen viestintä ei ole koskaan ollut liian tarpeellista yrityksessäni, joten sähköpostiviestintä on toiminut toistaiseksi hyvin. Ylimääräisen sosiaalisen etäisyyden vuoksi voimme harkita muuttoa Slackiin pian.
 5. LastPass – Käytämme paljon erilaisia ​​työkaluja. Kirjautumistaso voi toimia, mutta se ei ole kovin turvallinen. LastPass on loistava ratkaisu tähän.

Nyt on vaikea nähdä kuinka asiat tulevat menemään pitkällä tähtäimellä, mutta mitä tapahtuu – saamme sen läpi. Siitä huolimatta, meidän on pysyttävä rauhallisena ja tuettava toisiamme niin paljon kuin pystymme.

Henkilökohtaisella tasolla yritän pysyä ajan tasalla ja etääntyä niin paljon kuin mahdollista valtamediasta. Valtamediassa on eräänlainen ennakoiva vaikutus. Esimerkiksi: useimmat ihmiset eivät aloittaneet paniikkikohtaista ostoa, ennen kuin siitä keskusteltiin uutisissa.

Olkaamme hyviä toisillemme ja pysymme turvassa.

Jean Galea

Jean Galea

JeanGalea.com
Espanja ����

Tämä ote tulee Jeanin viesti aiheesta Coronavirus ja miten se vaikuttaa meihin:

Tärkein ote kaikesta, mitä tapahtuu, olisi mielestäni seuraava: älä paniikki, äläkä kiinni päätäsi maahan kuin strutsi.

Jos sinusta tuntuu, että koko maailma loppuu ja kaikki, mitä näet ympärilläsi, on paniikkia, kehotan sinua katsomaan tosiasioita. Sammuta televisio, sulje Facebook ja Twitter ja ajattele. Et voi luottaa siihen, että media antaa sinulle luotettavaa tietoa, koska heidän tehtävänä on myydä mainontaa. Sitä varten he tarvitsevat yhä enemmän liikennettä, ja pelko ja paniikki ovat liikenteen ohjaimia. Opi ymmärtämään, mitkä ovat ihmisten kannustimet.

Paniikille ei ole tilaa. Edessä on vaikeita aikoja, mutta jos kaikki tekevät osansa ja yrittävät sopeutua uuteen todellisuuteen, päästämme pois tästä nopeammin ja palaamme normaaliksi.

Oliver Dale

Oliver Dale

MoneyCheck
UK ����

Coronavirus-kriisin alkamisen jälkeen olemme nähneet, että liikenne on laskenut joillakin sivustoillamme ja toisella ylöspäin. Olemme tulossa epävarmoihin aikoihin ja kerran elämässä -tapahtumaan useimmille planeetan ihmisille juuri nyt. Olemme onnekkaita, että joukkueemme on jo täysin kaukana, joten pystymme jatkamaan tällä hetkellä normaalisti. Yrityksen omistajana on ollut työni kommunikoida ja vakuuttaa henkilöstöllemme, että liiketoiminta jatkuu normaalisti. Olemme tarjonneet lisäapua jokaiselle, joka sitä tarvitsee, ja asettanut käyttöön ylimääräisiä ohjelmistoja, joita ryhmämme saattaa tarvita.

On häpeä nähdä hyödyntämistä joillakin alueilla jo nyt, kun meillä kaikilla on aika kokoontua yhdessä päästäksemme läpi tämän tapahtuman. Uskon todella ihmishengen vahvuuteen ja uskon, että ihmiskunta tulee ulos tämän vahvemman puolen. Uskon myös, että tämä kriisi muuttaa asioita lopulta parempaan suuntaan, ja näemme enemmän yrityksiä ymmärtävän, että etätyö on kannattava vaihtoehto, koska ihmiset viettävät vähemmän aikaa työmatkalle, mikä antaa heidän viettää pidempään perheen ja ystävien kanssa.

Barbara Saul

Barbara Saul

WP&UP
UK ����

Mikä aika tämä on! Ja me, WP&UP, ovat kiitollisia siitä, että voivat olla täällä tukemassa ihmisiä WordPress-yhteisössä ja sen ulkopuolella. Joten monet meistä joutuvat työskentelemään etäyhteyden kautta yhtäkkiä, ja tämä voi olla melkoinen shokki paitsi heille myös jo kotona oleville. Meidän kaikkien on löydettävä uusi tapa työskennellä ja hallita työ- ja perhe-elämän tasapainoa samasta paikasta.

WP&UP: n tukihakemusten määrä on lisääntynyt huomattavasti parin viime viikon aikana, ja vertaistuki on myös kasvanut yhteisössä. Olemme avoimia kaikille – liity kauttamme wpandup.org/join. Joka viikko järjestetään #OpenChat, perjantaisin klo 15:00 UTC, ja jo tämä on otettu myönteisesti vastaan ​​ja johtanut siihen, että yhä useammat osallistujat hurraavat ja tuntevat olonsa vähemmän eristyneiksi. Sitä varten olemme täällä ja tarjoamme niin paljon tukea kuin mahdollista joko suoraan ihmisten kanssa tai hyödyllisen sisällön kautta verkkosivustolla.

Jotain henkilökohtaisesti rakastin on yhteisöllisyyttä, verkossa ja offline-tilassa (mutta käytännössä – Facebook, Next Door ja vastaavat) – paikallisten yhteisöjen tullessa yhdessä tukemaan toisiaan, ja verkkoyhteisöjen, jotka kasvavat hengessä ja avoimuudessa. Voi olla, että yhteisörakkauteni antaa minulle nähdä tämän, mutta toivon, että tämä henki jatkuu nykyisen tilanteen ulkopuolella. Mielestäni on, ja se on jotain erittäin myönteistä, joka tulee tältä kauhealta ajalta.

Olen kiitollinen kaikille, jotka siruvat ja jakavat ajatuksiaan niin kiireisissä aikoina. Suhtaudun myönteisesti myös niihin, jotka eivät voineet liittyä tähän kierrokseen yrittäessään pysyä mukana. Päivät kulkevat uskomattoman nopeasti, kun joudut hallitsemaan sekä perhettä että työtä samanaikaisesti – samasta paikasta.

Kaikki muu jätetään syrjään, nämä ajatukset ovat todiste siitä, että yhteisömme on vahva ja lopulta myös tämän menee läpi! Kuinka myöhemmin katsomme takaisin tänään tehtyihin päätöksiimme? Mitä olisimme oppineet silloin, ettemme voi nyt ymmärtää? Vaikka vaikutuksia ei ole vielä täysin ennakoitu, myös WordPress kärsii osana maailmantaloutta ja muuttuu. Vain aika näyttää kuinka.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • 50 suosituinta blogia WordPressistä ja heidän parhaista viesteistään
 • Web-hosting-vertailutaulukko: 10+: n parhaat web-hosting-palvelut ja niiden parhaat tarjoukset poistettu
 • Cory Miller -haastattelu – Heijastuksia WordPressistä ja Gutenbergistä, mielenterveyttä koskevan tietoisuuden tarpeellisuudesta ja valmennuksesta

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map