Automattic ostaa Tumblrin, luotettavien kirjoittajien ohjelma peruutettu, automaattisen päivityksen keskustelu ��️ syyskuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Tämä on syyskuun 2019 painos "Tämä kuukausi WordPressissä CodeinWP: n kanssa."


Hei kaikki, tervetuloa takaisin syyskuun 2019 WordPress-uutiskirjeeseen! Osa tiimistämme oli poissa toimistosta elokuussa, mukaan lukien minä. Nyt palaan tuoreimpiin tarinoihin, jotka tapahtuivat WordPress-alueella viime kuussa.

Kun luet uutisia, Bukarestissa sijaitseva ryhmämme on matkalla pakoon vuorenrinteelle sekoittaen rentoutumista ja hauskaa. Mutta juuri ennen kuin astuimme tielle, varmasti jätän sinulle kaikki tärkeät jutut, joita WordPressissä on tapahtunut.

Tässä syyskuussa 2019 WordPress -uutiskirjeessä Automattic ostaa Tumblrin ja Zero BS CRM: n, Luotettavien kirjoittajien ohjelmaa ei enää ole, kun taas vanhojen WordPress-versioiden automaattisen päivityksen idea ei kulunut yhteisössä huomaamatta ja kritisoimatta..

Mutta on niin paljon muita uutisia, että haluan kertoa teille, joten muista tarkistaa kaikki luettelossa olevat asiat lukemalla täynnä kiertoajelua kiinnostavimmista ehdotuksista, ilmoituksista ja artikkeleista.

Automattic ostaa Tumblrin, luotettavien kirjoittajien ohjelma peruutettu, automaattisen päivityksen keskustelu - syyskuu 2019 WordPress News w / CodeinWP

Syyskuu 2019 WordPress News

Automattic – WordPress.comin valmistaja – on ostanut Tumblrin

Kaikki uutiset, jotka liittyvät Automatticiin, tekevät todennäköisesti suuren iskun. Se toistuu nyt paitsi WordPress-yhteisössä, mutta koko teknologiamaailmassa. Automattic toi toisen suuren brändin siipiensä alle ostamalla Tumblrin Verizonilta alle 3 miljoonan dollarin, mikä on iso lasku 1,1: stä bilme, että Yahoo maksoi Tumblrista vuonna 2013. Vaikuttaa siltä, ​​että Yahoo ei voinut pitää heidän lupauksensa "ei ruuvata sitä".

Matt ja joukkue kertoivat, että Tumblr pysyy silti erillisenä tuotemerkkinä, ja he eivät muuta sen etuosaa paljon. Vain taustaosa saa useita säätöjä, mutta sillä ei ole epämiellyttäviä vaikutuksia käyttäjiin. Joten jos olet Tumblr-käyttäjä, ei ole mitään hätää.

Pian sen jälkeen, Automattic osti myös Zero BS CRM -laajennuksen tarkoituksenaan nimetä se uudelleen Jetpack CRM: ksi. Nimi ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

Tämä on aika siistiä. En voi ajatella parempaa omistajaa kuin Automattic Tumblrin valtavaan luovaan julkaisuyhteisöön. https://t.co/G9pVtpjKJ9

– Marco Arment (@marcoarment) 12. elokuuta 2019

syyskuu 2019 wordpress-uutiset vanha versio automaattisen päivityksen keskustelu

Ehdotus: Vanhojen versioiden automaattinen päivitys versioon 4.7

Mitä teet estääksesi turvallisuusongelmat, kun ihmiset eivät päivitä vanhoja WordPress-versioita sivustoillaan? Teet päivityksen heille. Toistaiseksi tämä on vain muutamien WordPress-ydinosaajien ehdotus, josta tuli pitkä keskustelu kehittäjien, yhteisöjäsenten ja muiden avustajien keskuudessa..

Ehdotus koostuu "automaattisen päivityksen tukemattomat sivustot vanhimpaan tuettuun versioon", eli ne, jotka käyttävät edelleen versioita välillä 3.7 ​​- 4.6, päivitetään automaattisesti WordPress 4.7: ksi (nykyinen vanhin tuettu versio).

Järjestelmänvalvojilla on tietysti mahdollisuus sanoa ei, kun he saavat ilmoituksen ennen tätä suurta muutosta kojelaudan ja sähköpostin välityksellä.

WordPress-teemakatsausryhmä luopuu luotettavien kirjoittajien ohjelmasta pelaamisen ja epäjohdonmukaisten arvostelujen vuoksi

Sillä se oli tulossa, jos kysyt minulta. Luotettavien kirjoittajien ohjelma, jonka teemakatsausryhmä toteutettu viime vuonna, on kärsinyt monia muutoksia ja valituksia 16 kuukauden aikana.

Ohjelma lopetettiin tämän vuoden elokuussa epäjohdonmukaisuuksien, epäolennaisten arvostelujen ja aiheuttaneiden syiden vuoksi "enemmän ongelmia kuin se oli ratkaisemassa" – joukkueen johtajan William Pattonin mukaan. Luotettavien tekijöiden ohjelma otettiin hyppysellä suolaa alusta alkaen, mutta hylkäämiset moninkertaistivat sen hetken, kun teemakehittäjien piti työskennellä ylimääräisesti liittyäkseen siihen. Kirjoitimme näistä rajoituksista kesäkuun 2019 uutislehdessämme.

Nyt se on ohi!

syyskuu 2019 WordPress-teeman luotettavien kirjoittajien ohjelma peruutettu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Rakenna Gutenbergille: Kuinka laajennus- ja teemakirjailijat käsittelevät siirtymistä Gutenbergiin
 • Syyskuu 2018 Sarjakuvat w / CodeinWP … #Gutenberg #BadCode #MissionImpossible
 • 7 parasta WordPressin automaattisen blogin lisäosaa: Kävelimme jokaisen kanssa

woocommerce 3.7 julkaisee syyskuun 2019 WordPress-uutiset

WooCommerce 3.7 on laskeutunut

WordPress-myymäläomistajat, WooCommerce 3.7, ovat poissa huhtikuusta lähtien. Tämä julkaisu koskee lähinnä lohkoja ja parantaa kokemuksiasi lohkoeditorilla. Siinä se on WooCommerce -tuotelohkot 2.3, jonka avulla voit lisätä ja hallita kaikkia myymälätuotteita lohkojen kautta.

WooCommerce 3.7 on myös nostanut palkin kohti WordPress- ja PHP-vähimmäisvaatimuksia, joten niiden, jotka haluavat päivittää tähän uusimpaan versioon, on suoritettava vähintään PHP 5.6 ja WordPress 4.9. Joten jos haluat innovoida, päivitä ensin!

Muita sulkemisia ovat sisällön lisäasetukset, automaattinen kuponkikoodigeneraattori ja paketinhallintajärjestelmä.

WordPress 5.3 -aikataulu ja laajuus

Jos ihmettelet, miten WordPress-ydinkehitys sujuu, tämä on seuraavan julkaisun lyhytaikainen kalenteri yhdessä ryhmien ja vastaavien kanssa. Spoileri: WordPress 5.3 Beta 1 julkaistaan ​​tässä kuussa!

Kun beeta on läpäissyt testinsä, odota ensimmäisen julkaisun ehdokasta 15. lokakuuta ja virallista, täydellistä versiota kuukautta myöhemmin, 12. marraskuuta. Mikä on vuoden viimeisen suuren julkaisun yleistavoite? Lainata: "Kiillota nykyiset vuorovaikutukset ja tee käyttöliittymistä käyttäjäystävällisempiä".

wordpress 5.3 aikataulu ja joukkue

Upeita artikkeleita verkosta

WordCamp Asia -logo: Suunnittelumatka

Sen jälkeen, kun se oli julkaistu virallisesti helmikuussa 2020, WordCamp Asia: lla on nyt virallinen logo. Tarkista tämä viesti nähdäksesi miltä se näyttää ja miten suunnittelijat keksivät sen.

Ninja Forms Emoyhtiö Saturday Drive ostaa CalderaWP: n

Automattic ei ollut ainoa yritys, joka teki yrityksiä kesällä; Ninja Formsin luojat ryhtyivät yhteen Caldera Formsin kanssa siinä mielessä, että entinen hankki vetämällä ja pudottamalla -lomakkeiden rakennuslaajennuksen. Jotkut CalderaWP: n jäsenistä liittyvät Saturday Drive -tapahtumaan työskentelemään yhdessä molempien työkalujen parantamiseksi.

php Keski-Euroopan konferenssi peruutettiin puhujien monimuotoisuuden puutteen vuoksi

Ja annos nykymaailman ongelmia … tämä on toinen poliittiseen oikeellisuuteen ja monimuotoisuuteen perustuva asia, joka pakotti Keski-Euroopan PHP-konferenssin järjestäjät perumaan tapahtuman. Sinun täytyy rakastaa asumista vuonna 2019 … Joka tapauksessa, WordPress-järjestäjät ei koskaan anna tämän tapahtua.

WordPress-avustajat tutkivat maailmanlaajuisen saavutettavuuden tapahtuman mahdollisuuksia

Aivan kuten Polyglots-tiimillä on oma juttu, WordPressin avustajat seuraavat maailmanlaajuista saavutettavuutta koskevaa koko päivän tapahtumaa, joka tapahtuu käytännössä. Tällä tavoin esteettömyyteen osallistujat, jotka eivät voi käydä WordCampsissa, voivat tavata ja kehittää tätä projektia verkossa.

Viimeinen hyvästit tavernaan

10 vuoden kuluttua siitä, kun WP Tavern on tehnyt yhdestä luotettavimmista WordPress-uutisten lähteistä, sen perustaja Jeff Chandler jättää hyvästit sivustolle osallistumisesta ja lähtee uuteen alkuun. Vaikka hänellä ei ole konkreettisia suunnitelmia seuraavaksi, hän odottaa haastavien mahdollisuuksien syntymistä.

Ominaisuusprojektiehdotus: WP Notify

WordPress tarjoaa jo ilmoituksia järjestelmänvalvojassa ja ilmoittaa tärkeät sivustosi ongelmat. Mutta ytimen kaverit pyrkivät nyt parantamaan järjestelmää ja tekemään palautteesta entistä käyttäjälähtöisempiä ja selkeämpiä, mikä pyrkii antamaan käyttäjälle paremman hallinnan toimiensa suhteen..

Ominaisuuslaajennuskeskustelu: suostumus- ja kirjausmekanismi käyttäjän yksityisyydelle

Yksi keskustelu käyttäjän yksityisyydestä ja suostumuksen kirjaamisesta on parhaillaan. Ydinryhmä yrittää löytää helpon tavan saada käyttäjät hyväksymään tietojenkäsittelyn antamalla heille mahdollisuuden päästä mukaan. Ehdotettu ratkaisu on ominaisuuslaajennus.

WordPress ehdottaa suunnitelmaa 61 prosentille WP-sivustoja, joissa käytetään vanhentunutta PHP: tä

Joten jos olet yksi niistä, joka käyttää edelleen vanhaa PHP-versiota WordPress-sivustossasi, näet todennäköisesti päivityskehotuksen ilmoituksen kojelaudassa. WordPress-asiantuntijat suosittelevat napsauttamaan päivitystä verkkosivustosi turvallisuuden varmistamiseksi.

Miksi yliopiston verkkosivuston ylläpitäminen WordPressin avulla ei ole valmis akateemiseen keskusteluun

Nykyään WordPressillä on enemmän maailmanlaajuisia verkkosivustoja kuin missään muussa ympäristössä. Mutta CMS ei ole vielä tehnyt läpimurtoa korkeakoulutuksessa. Miksi? Koska kukaan ei saanut aikaa laajalle ylläpidolle, tuelle ja digitaaliselle hallinnolle, puhumattakaan taloudellisista kustannuksista.

Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto vuonna 2019 – perimmäinen itsepöytäopas

Jos haluat rakentaa ensimmäisen WordPress-sivustosi tyhjästä, yksin, tarvitset vain kattavan ja täydellisen oppaan. Tämä sisältää kaikki vaiheet, jotka sinun on noudatettava sivuston avaamiseksi onnistuneesti.

10 parhaan käytännön vinkkiä animoituihin GIF-tiedostoihin sähköpostitse

Haluatko tehdä sähköpostistasi hauskempaa? Voit sisällyttää GIF-tiedostoja parempaan dynaamisuuteen. Nämä ovat joitain hienoja vinkkejä siitä, miten se tehdään oikein, ärsyttämättä ihmisiä.

Vuoden 2019 parhaat tekniikan sarjakuvat (toistaiseksi) w / CodeinWP… #kehittäjät #Gutenberg #muunnelmat

Ja koska haluamme kohdella lukijoitamme tyylikkäillä juttuilla, meillä on sinulle bonus, joka sisältää 2019-luvun suosituimmat sarjakuvasi, eli ne, jotka saivat sosiaalisen median kokonaisen lotta-rakkauden. Et halua kaipaamaan niitä!

Se on se syyskuu 2019. Kaikki mitä ikävöimme?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map