5 parasta paikallista WordPress-kehitystyökalua vuoteen 2020 verrattuna

Jos olet WordPress-kehittäjä, teet todennäköisesti suurimman osan työstäsi testiympäristöissä. Tällä tavalla voit miettiä haluamiasi laajennuksia, teemoja ja sivustoja rikkomatta mitään oikealta. Ainoa kysymys on, mitkä paikalliset WordPress-kehitystyökalut sopivat parhaiten tarpeisiisi?


Asennuksen valitseminen voi olla monimutkaista, koska vaihtoehtoja on paljon. Vielä tärkeämpää on, että työnkulku vaihtelee valitsemasi mukaan, joten on tärkeää tietää, mitkä vaihtoehdot ovat ja mitä ominaisuuksia ne tarjoavat sinulle.

Tässä artikkelissa aiomme esitellä sinulle viisi suosittua paikallista WordPress-kehitystyökalua, mukaan lukien:

 • DesktopServer
 • XAMPP
 • MAMP
 • Kulkuri
 • Paikallinen vauhtipyörä

Kerromme sinulle kuinka ne toimivat ja vertaa niiden helppokäyttöisyyttä, ominaisuuksia ja hintoja. Katsotaanpa tämä show tielle!

Paikalliset WordPress-kehitystyökalut

Miksi on tärkeää valita oikeat paikalliset WordPress-kehitystyökalut

Koodien oppiminen on tarpeeksi vaikeaa, ja online-ohjeiden etsiminen ei aina johda sinut oikealle tielle.

Mutta vaikka tämäkin otetaan huomioon, paikalliset WordPress-kehitystyökalut ovat silti jotain, joka jopa WordPress-kehityksen aloittelijoille voi hyötyä.

Muutosten toteuttaminen elävässä ympäristössä kokeilematta niitä etukäteen on resepti katastrofille. Jos jokin päivityksistä hajottaa sivustosi, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa palauttaa se aiemmasta varmuuskopiosta tai yrittää korjata ongelma manuaalisesti.

Joko niin, että aika, jonka aikana verkkosivustosi ei toimi niin kuin pitäisi, ja käyttäjät voivat huomata ongelman.

Siksi monet kokeneilla WordPress-kehittäjillä on mieluummin käyttää joko paikallista tai lavastusympäristöt testausta varten. Molemmat työkalut voivat saavuttaa saman tavoitteen, mutta ne eivät ole aivan samoja. Esimerkiksi paikallisiin ympäristöihin pääsee vain verkon sisällä, eikä sinun tarvitse Internet-yhteyttä sen perustamiseen tai sen kanssa työskentelemiseen. Vaiheittain toimivat verkkosivustot toisaalta on asetettu live-palvelimille, mikä tekee niistä parempia suorituskykytestejä varten.

Tässä artikkelissa, keskitymme paikallisiin WordPress-kehitystyökaluihin. Jos sinulla ei vielä ole suosikkiratkaisua, tässä on joitain ominaisuuksia, joita haluat seurata valittaessa:

Tuki useille paikallisille verkkosivustoille.

Yksi paikallisten työkalujen eduista on, että voit perustaa niin monta samanaikaista sivustoa kuin haluat. Tällä tavalla voit työskennellä useissa projekteissa kerralla.

Riippumattomat ympäristöt jokaiselle verkkosivustolle.

Joidenkin työkalujen avulla voit määrittää lokeroituja ympäristöjä jokaiselle WordPress-sivustolle. Esimerkiksi, sinulla voi olla yksi sivusto, jolla on PHP 5, ja toinen sivusto käyttää PHP 7: ää, jotka toimivat vierekkäin ilman ongelmia.

Yksinkertainen projektinhallinta.

Ihannetapauksessa valitun paikallisen kehitystyökalun pitäisi tehdä uusien WordPress-projektien lisäämisestä ja poistamisesta mahdollisimman helppoa. Tällä tavalla et tuhlaa paljon aikaa uusien ympäristöjen perustamiseen tai puhdistukseen tehtyjen testien jälkeen.

Yksinkertainen verkkotunnuksen kartoitus.

Useimmissa tapauksissa haluat kartoittaa jokaisen paikallisen verkkosivuston verkkotunnukseen, joka on helppo muistaa. Voit aina tee tämä manuaalisesti, mutta on parempi, jos valitsemasi työkalu auttaa sinua prosessissa.

Lopuksi on tärkeää huomata, että jos olet osa kehitysryhmää, sinun on kuultava heitä ennen päätöksentekoa. Loppujen lopuksi on todennäköistä, että koko joukkue päätyy käyttämään yhtä työkalua, joten sinulla kaikilla on pääsy samoihin ominaisuuksiin. Kun jokainen tiimisi jäsen käyttää erilaisia ​​paikallisia kehittämistyökaluja, tulos voi olla logistinen painajainen.

Viittä paikallista WordPress-kehitystyökalua verrattiin (pähkinänkuoressa)

Meillä on paljon maata kattamaan tämä viesti. Joten jos etsit nopeaa vertailua, katso seuraava taulukko:

Parhaita paikallisia WordPress-kehitystyökaluja verrataan

DesktopServer
XAMPP
MAMP
Kulkuri
Paikallinen vauhtipyörä

Käyttääkö se virtuaalikoneita??
Voitko asettaa useita WordPress-verkkosivustoja?Enintään kolme (ilmainen versio)✅ (hölynpölyllä)✅ (hölynpölyllä)
Onko sitä helppo käyttää?Kovin vaikeaKovin vaikeaKovin vaikea
Voiko se asettaa erityyppisiä ympäristöjä?✅ (tutkintoon)✅ (tutkintoon)
Voitko käynnistää ja lopettaa verkkosivustot haluamallasi tavalla?
Auttaako se verkkotunnusten kartoittamista paikallisille verkkosivustoille?
Sisältääkö kojetaulun, jota voit käyttää?
HintaSaatavilla ilmaisia ​​ja premium-versioitaVapaaSaatavilla ilmaisia ​​ja premium-versioitaVapaaVapaa

Jos uskot, että voit tehdä tietoisen päätöksen pelkästään näiden tietojen perusteella, lopeta tässä. Suosittelemme kuitenkin jatkamaan lukemista, jotta saat selkeämmän kuvan siitä, mitä kukin näistä työkaluista voi tarjota sinulle.

Viittä paikallista WordPress-kehitystyökalua verrattiin (kokonaan)

Paikallisten WordPress-kehitystyökalujen suhteen on otettava huomioon neljä pääkohtaa:

 • kuinka he toimivat,
 • kuinka helppoa niitä on käyttää,
 • mitä ominaisuuksia he tarjoavat,
 • niiden hintaluokassa.

Jos vertaat kutakin työkalua noiden kriteerien perusteella – mitä teemme juuri seuraavissa osioissa – sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot älykkään valinnan tekemiseen. Kaivataan sisään!

1. DesktopServer

DesktopServer

DesktopServer on Windows- ja macOS-työkalu, jonka avulla voit luoda useita paikallisia WordPress-verkkosivustoja käyttämällä yksinkertaista ohjattua toimintoa. Huolimatta siitä, että työkalusta on ilmainen versio, sinun on silti rekisteröitävä ladataksesi se, mikä on pieni hinta.

Paikallisen WordPress-kehitystyökalun käytön helppous ei ole paljon yksinkertaisempaa kuin Desktop Server. Kun asetat sen ensimmäistä kertaa, se asentaa kaikki tarvittavat ohjelmistot WordPressin virran kytkemiseksi paikallisesti. Tämän jälkeen voit suorittaa ohjelman uudelleen joka kerta, kun haluat luoda tai poistaa paikallisen WordPress-verkkosivuston.

Koko luomisprosessin ajan voit valita, minkä WordPress-version asennat sivustoosi, sekä määrittää sille verkkotunnuksen.

DesktopServerin käyttö.

Kaiken kaikkiaan DesktopServer tarjoaa toiminnallisen kokemuksen harvoilla harhailla, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Jos kaikki etsimäsi on yksinkertainen työkalu, joka toimii luotettavasti, tämä voi olla vankka vaihtoehto.

�� Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Sisältää ohjatun toiminnon, joka auttaa sinua määrittämään uusia paikallisia WordPress-verkkosivustoja.
 • Mahdollistaa verkkotunnusten kartoittamisen paikallisille sivustoillesi.
 • Voit kopioida tai poistaa sivustosi milloin tahansa.
 • Mahdollistaa jopa kolmen paikallisen sivuston hallinnan käyttämällä ohjelmiston ilmaista versiota.
 • tukee Apache, MySQL, ja PHP 5.5.

Kun kyse on ominaisuuksista, DesktopServerin ilmainen versio on hiukan rajoitettu. Paikallisia WordPress-kehittämistyökaluja on paljon, jotka tarjoavat tehokkaampia ominaisuuksia sivustojesi hallintaan (joita käsittelemme pian), vaikka ne voivat joskus olla liian suuria. Rajoittavien tekijöiden osalta sanoisimme, että suurin pettymys on se, että DesktopServer tukee vain yhden tyyppistä ympäristöä: Apache-palvelinta, jolla on PHP 5 ja MySQL.

Ollakseni rehellinen, monet WordPress-sivustot käyttävät samaa ympäristöä. Kehittäjänä saatat kuitenkin haluta paremman hallinnan omasi. Jos näin on, sinun on tarkistettava toinen vaihtoehto.

�� Hinta:

Toistaiseksi olemme puhuneet vain DesktopServerin ilmaisesta versiosta. On myös premium-vaihtoehto, joka alkaa 99,95 dollaria vuodessa. Rahalla saat pääsyn useisiin lisäominaisuuksiin, mukaan lukien tuki multisite, kyky viedä ja arkistoida testiasetuksesi ja mahdollisuus luoda WordPressin piirustuksia.

Viimeksi mainitun ominaisuuden avulla voit tallentaa tietyt asetukset ja käyttää niitä sitten sivustojen nopeampaan käyttöön ottamiseen. Jos esimerkiksi jokaisella sivustollasi on kourallinen laajennuksia ja teemoja, jotka haluat määrittää, voit luoda suunnitelman kyseisestä kokoonpanosta ja tallentaa sen myöhempää käyttöä varten..

DesktopServer-premium-lisenssi oikeuttaa myös päivityksiin koko vuoden ajan. Lisäksi voit käyttää yhtä lisenssiä useille tietokoneille, mikä tekee siitä kunnollisen vaihtoehdon budjettitiimeille.

2. XAMPP

xamp

XAMPP on lyhenne, joka tarkoittaa Apachea, MariaDB, PHP ja Perl. Toisin sanoen, se pakata kaikki WordPressin suorittamiseen tarvittavat ohjelmistot.

Tällä erityisellä paikallisella kehittämistyökalulla on kaksi makua: tavallinen XAMPP ja XAMPP-VM.

Entinen asentaa vain aiemmin mainitun ohjelmiston tietokoneesi hakemistoon, kun taas jälkimmäinen asettaa kaiken Linux-virtuaalikoneelle.

Ohjelmiston tavallinen versio on saatavana Windowsille, Linux-pohjaisille järjestelmille ja macOS-järjestelmille. Toisaalta XAMPP-VM on saatavana vain MacOS-käyttöjärjestelmälle. Tätä silmällä pitäen keskitymme XAMPP: n tavalliseen muuhun kuin VM-versioon tähän vertailuun.

Se, mitä XAMPP tekee, on ohjelmiston pino asettaminen tietokoneellesi, mutta se ei auta WordPressin asentamisessa. Alusta tarjoaa muutama itsenäiset asentajat useille sisällönhallintajärjestelmille (CMS), mutta olemme osittain tekemisissä käsin.

Jos olet sama, niin tässä on sinulle varastossa, kun kyse on WordPressin asentamisesta XAMPP: llä.

XAMPP-kojelauta.

Ensinnäkin sinun on asetettava pino ja tarkistettava, että kaikki palvelut toimivat. Sitten sinun täytyy luoda tietokanta lataa CMS: n uusin versio WordPress-sivustollesi, pakkaa se ja määritä pari tiedostoa manuaalisesti. Vasta sitten pääset ajamaan WordPress-asennusohjelmaa, ja joudut silti kartoittamaan uuden sivustosi verkkotunnukselle, jonka voit muistaa (jos haluat).

�� Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Voit asettaa ohjelmistopinon, joka sisältää Apache, MariaDB, PHP ja Perl.
 • Tarjoaa vaihtoehdon valita useista XAMPP-versioista riippuen siitä, mitä PHP-julkaisua haluat käyttää.
 • Tarjoaa VM-pohjaisen paikallisen WordPress-kokemuksen, jos olet macOS-käyttäjä ja lataat vastaavan version.
 • Voit käyttää yksinkertaista kojelaudan työkalua kaikkien uusien palveluiden hallintaan.
 • Mahdollistaa WordPressin asettamisen manuaalisesti tai erillisen asennusohjelman käyttämisen (jos haluat).

Kehittäjänä saatat arvostaa, että XAMPP antaa sinun saada kädet hieman likaisemmiksi työkaluihin, kuten DesktopServer, verrattuna. Tässä tapauksessa saat täyden hallinnan jokaisesta pinon komponentista. Voit esimerkiksi käynnistää ja pysäyttää Apache-palvelimen milloin tahansa parilla napsautuksella, tai kartta palvelun eri portteihin. Saat myös pääsyn yksityiskohtaisiin lokiin ja muuhun.

XAMPP tarjoaa sinulle täydellisen ympäristön WordPressin suorittamiseen, mutta se ei ole CMS: lle räätälöity palvelu. Tämä tarkoittaa, että joudut varjostamaan joitain vaihtoehtoja vain kaiken asettamiseksi. Lisäksi asiat muuttuvat hieman monimutkaisiksi, jos haluat käyttää XAMPP: ää useiden WordPress-verkkosivustojen samanaikaiseen ajamiseen. Se ei todennäköisesti ole mitään, mitä et voi käsitellä – mutta se on enemmän kuin työkalun käyttö, joka on suunniteltu WordPressin mielessä.

Kaiken kaikkiaan XAMPP tarjoaa fantastisen mukautustason, jonka avulla voit tehdä melkein mitä tahansa. Se ei kuitenkaan ole hieno työkalu aloittelijoille, eikä se ole yksinkertaisin ratkaisu työskennellä.

�� Hinta:

XAMPP on 100% avoimen lähdekoodin paketti. Ei ole premium-versiota, jossa olisi piilotettuja ominaisuuksia, joten voit käyttää sitä millä hyvänsä mielestäsi.

3. MAMP

mamp

Monin tavoin, Oma Apache, MySQL, PHP (MAMP) on hyvin samanlainen kuin XAMPP. Se on myös ohjelmistopino, jonka avulla voit luoda WordPress-verkkosivustoja (ja minkä tahansa muun tyyppisiä sivustoja).

Tämän työkalun käyttöprosessi toimii myös samalla tavalla kuin edellisen valitsemme kanssa. Asennat pinon, luot tietokannan ja siirryt sitten WordPressin asetusten määrittämiseen manuaalisesti. Tarkastellaan tätä mielessä keskitymme siihen, mitkä ovat suurimmat erot molempien pinojen välillä.

Ensinnäkin, MAMP on saatavana vain Windowsille ja macOS: lle. Kullekin käyttöjärjestelmälle on valittavana useita versioita riippuen siitä, minkä PHP-version haluat asettaa. Lisäksi saat käyttöösi myös paljon muita ohjelmistoja, mukaan lukien pytonkäärme, Perl, phpMyAdmin ja muut.

Käytännössä tämä tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja, kun kyse on paikallisten verkkosivustojen ja sovellusten luomisesta. WordPress menee kuitenkin niin, että sinun ei tarvitse käyttää mitään ohjelmistoa. Ne ovat kuitenkin hienoja lisäominaisuuksia, vain jos työskentelet muun tyyppisissä projekteissa, jotka niitä tarvitsevat.

Suurin haittapuoli MAMP: n käytölle verrattuna XAMPP: ään on, että entinen ei tarjoa erillisiä asennusohjelmia suosituille sovelluksille, kuten WordPress. Oikeudenmukaisuuden vuoksi se on vain rajoitus, jos et halua määrittää verkkosivustoja manuaalisesti. Jos näin on, sinun kannattaa joka tapauksessa käyttää virtaviivaisempaa työkalua.

MAMP-kojelauta.

�� Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Voit määrittää Apache-, MySQL- ja PHP-pohjaisen ympäristön.
 • Voit käyttää ohjelmiston eri versioita riippuen siitä, minkä PHP-julkaisun haluat asettaa.
 • Tukee monia muita kieliä, kuten Python ja Perl.
 • Tarjoaa vaihtoehdon asettaa paikalliset WordPress-verkkosivustot manuaalisesti.

Ominaisuuksien suhteen MAMP tarjoaa hiukan vähemmän hallintaa jokaiselle ympäristösi komponentille kuin XAMPP. Sen mukana tulee myös oma kojetaulu, mutta se tarjoaa vähemmän vaihtoehtoja. Tämä ero – kaikkien muiden lisäksi – tekee siitä erinomaisen valinnan, jos etsit helpompaa työkalua hallita. Saat silti pääsyn lähes kaikkiin samoihin ominaisuuksiin, mutta MAMP on helpompi tottua.

�� Hinta:

Koko tässä osiossa olemme keskittyneet vain MAMP: n ilmaiseen versioon. On kuitenkin myös saatavana premium-vaihtoehto. Se alkaa 59 dollarista sekä macOS: lle että Windowsille, vaikka entinen saa säännöllisempiä päivityksiä ja parempaa tukea.

MAMP Pro tarjoaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja, kuten mahdollisuus asentaa nginx palvelimet, mobiili testaustyökalu ja sisäänrakennettu editori. Jos sinä ja muu tiimisi olette macOS-käyttäjiä, kaikki nämä ominaisuudet tekevät MAMP: sta vahvan valinnan monista saatavilla olevista paikallisista WordPress-kehitystyökaluista.

4. Vagrant

kulkuri

Toistaiseksi olemme käsittäneet useita paikallisia WordPress-kehitystyökaluja, jotka ovat melko samanlaisia. Nyt on aika jotain hieman erilaista.

Kulkuri on työkalu, jonka avulla voit käyttää useita virtuaalikoneita tietokoneellasi ja käyttää niitä ympäristöinä projektiisi.

Jos et ole koskaan käyttänyt Vagrantin kaltaista ohjelmaa, saatat ajatella, että se kuulostaa liikaa vaivaa.

Loppujen lopuksi olet ehkä kuullut, että tarvitset erittäin tehokkaan tietokoneen useiden virtuaalikoneiden ajamiseen. Se on totta, mutta se riippuu myös siitä, mihin haluat käyttää näitä koneita. Jos puhumme paikallisesta web-kehityksestä, järjestelmävaatimukset eivät ole yhtä jyrkkiä.

Lisäksi Vagrant tekee koko ympäristön asennusprosessista helppoa. Kun olet asentanut ohjelmiston, voit jatkaa ja ladata jonkin seuraavista monet esiasetetut laatikot sen yhteisö on jo luonut. Jos haluat asentaa täydellisen WordPress-ympäristön muutamalla napsautuksella, sinulla on paljon suositut laatikot valita. Mahdollisuudet ovat, että löydät tarjonnan juuri tarvitsemasi.

Katso Vagrantia komentoriviltä.

Voit myös tarjota oman virtuaalikoneesi ja käyttää komentoriviä asettamaan asiat haluamallasi tavalla. Sitten voit jakaa ympäristösi kaikkien muiden ryhmäsi jäsenten kanssa. Tällä tavoin sinun ei kaikkien tarvitse viilata konfigurointiohjelmistojen kanssa ja pinot samalla tavalla – Vagrant tekee kaiken puolestasi.

Lopuksi saamme tärkeimmän eron Vagrantin ja työkalujen, kuten XAMPP tai MAMP, välillä. Viimeksi mainitun kanssa olet aina vaarassa asentaa ohjelmiston, joka häiritsee ympäristön asetuksia. Käytät loppujen lopuksi omaa tietokonettasi palvelimena. Vagrantin kaltaisella työkalulla jokainen ympäristö on tietokoneellasi erikseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla palvelin, joka käyttää Nginxiä ja toinen Apachen kanssa kahdessa erillisessä Vagrant-koneessa, etkä saa ajaa mitään ongelmia.

Toistaiseksi Vagrant kuulostaa todennäköisesti vahvalta vaihtoehdolta. Sillä on järkeä – se on myös yksi suosikkityökalumme. Sinun ei kuitenkaan tarvitse antaa arviomme nimellisarvoon. Tässä on tarjous ProteusThemesin koko pinokehittäjältä ja toimitusjohtajalta Primož Cigleriltä hänen rakkaudestaan ​​Vagrantia kohtaan:

Primoz Cigler

Primož Cigler
Yhtiön toimitusjohtaja ProteusThemes

Kun kyseessä on suosikki paikalliset WordPress-kehitysympäristöni, minulla on itse asiassa kaksi. Molemmat ovat Vagrantin hallinnoimia virtualisointeja. Pelkästään tämä on tärkeää, koska se antaa minulle ja koko ProteusThemes-tiimille yhdenmukaisen kehitysympäristön eri koneissa ja käyttöjärjestelmissä.

Ensimmäistä käytämme pääkehitysympäristönä kehittämillemme aiheille. Se on juurien / trellis-projektin muokattu haarukka. Se ajaa Ubuntu 16.04 nginx + mariadb + php-fpm pinoa.

Toinen, jota käytän yhä useammin, on Wocker. Se on docker-pohjainen WordPress-kehitysympäristö, jonka työkaluilla on sisäänrakennettu WP-CLI, ja se mahdollistaa nopean prototyyppien luomisen, luomalla tuoreita WP-asennuksia ilman sivuvaikutuksia 5 sekunnissa ja siirtymällä helposti näiden esiintymien välillä. Kaiken kaikkiaan se on loistava työkalu uusien ominaisuuksien, teemojen, laajennusten testaamiseen … saastuttamatta ‘tavallista’ dev-ympäristöäsi. Se on kuin olisi rajoittamaton määrä paikallisia, tuoreita, kertakäyttöisiä WP-esiintymiä milloin tahansa.

Yksi Vagrantin kaltaisten työkalujen rajoituksista on kuitenkin se, että suuret tiedostojärjestelmät voivat viedä hetken synkronoidaksesi isäntätietokoneesi ja sen virtuaalikoneiden välillä. Mutta tämä on ongelma, johon et todennäköisesti törmää, paitsi kun työskentelet massiivisten projektien parissa.

�� Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mahdollistaa virtuaalikoneiden asettamisen paikallisia kehitystarpeitasi varten.
 • Voit määrittää jokaisen VM: n määrittelysi mukaan ja jakaa ne muiden ihmisten kanssa.
 • Tarjoaa mahdollisuuden ladata esiasennetut laatikot ja suorittaa ne haluamallasi tavalla.
 • Auttaa pitämään testiympäristöt erillään ja kytkemään ne päälle ja pois päältä haluamallasi tavalla.
 • Kaikkien virtuaalikoneiden hallinta on helppoa komentorivin avulla.

Toistaiseksi olemme maininneet komentorivin käyttämisen kahdesti, ja siihen on syy. Vagrant on täysin komentorivipohjainen työkalu, joka on saatavana Linux-pohjaisille järjestelmille, Windowsille ja macOS: lle. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole hienoja rajapintoja tai kojetauluja – se on vain komentorivi ja sinä.

Jos sinulla on kokemusta verkkokehityksestä, on todennäköistä, että käytät komentoriviä useimmissa päivittäisissä tehtävissä. Toisaalta Vagrantin käyttämiseen tarvittavien komentojen oppiminen ei ole niin monimutkaista. Jos et ole tuntee komentorivin silti sinun ei pitäisi antaa sen estää sinua.

�� Hinta:

Vagrant on ilmainen, avoimen lähdekoodin projekti. Tämä tosiasia yhdistettynä kaikkiin muihin ominaisuuksiin tekee siitä fantastisen vaihtoehdon sekä soolokehittäjille että joukkueille. Vaikka sinulla on budjetti korkeatasoisten paikallisten WordPress-kehitystyökalujen hankkimiseksi, on mahdollista, että Vagrant pystyy tekemään työn paremmin.

5. Paikallinen vauhtipyörä

Paikallinen vauhtipyörä

Mikään paikallisista WordPress-kehitystyökaluista, joita olemme toistaiseksi käsitellyt, eivät ole niitä, joita voisit pitää liian käyttäjäystävällisinä. DesktopServer on lähin, mutta se on arkaaisen käyttöliittymän antama.

Muut ovat voimakkaita, mutta niitä ei ole erityisen helppoa käyttää, jos sinulla ei ole kehityksen taustaa.

Siksi olemme päättäneet pyöristää asiat Paikallinen vauhtipyörä.

Olemme jo kirjoittanut Local kanssa Flywheel menneisyydessä. Tuolloin se oli kuitenkin saatavana vain macOS: lle. Nyt sekä Windows- että macOS-käyttäjillä on pääsy tähän ratkaisuun, ja se on edelleen yksi hienoimmista paikallisista WordPress-kehitystyökaluista.

Suurin veto tulee paikallisen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Uuden verkkosivuston perustaminen on yhtä helppoa kuin napsauttamalla painiketta ja valitsemalla sitten muutama peruskokoonpano.

Käyttämällä paikallista vauhtipyörää.

Prosessin aikana voit valita Nginx- ja Apache-palvelimista sekä kahdesta PHP-versiosta (5 ja 7). Lisäksi voit kartoittaa uuden paikallisen verkkosivustosi verkkotunnukseksi heti. Kun sivustosi on määritetty, voit käyttää sitä yksinkertaiselta luettelolta, joka sisältää kaikki muut projektisi. Napsauttamalla mitä tahansa niistä voit tarkistaa heidän asetukset, käyttää heidän tietokantaansa, selata paikallisia hakemistoja ja paljon muuta.

On jopa mahdollisuus luoda live-linkkejä paikallisille verkkosivustoillesi, mikä tarkoittaa, että voit jakaa edistymisen tiimikavereiden tai asiakkaiden kanssa. Local by Flywheel tarjoaa kaiken kaikkiaan helpoimman kokemuksen WordPressin paikallisesta kehittämisestä. Se ei ehkä ole yhtä voimakas kuin Vagrant, mutta se kompensoi sen saavutettavuutensa ansiosta.

�� Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mahdollistaa paikallisten WordPress-verkkosivustojen perustamisen muutamalla napsautuksella.
 • Voit seurata kaikkien olemassa olevien sivustojesi tilaa luettelosta.
 • Tarjoaa vaihtoehdon käyttää sivustosi kojetauluja, tietokantoja ja paikallisia hakemistoja yhdellä napsautuksella.
 • Mahdollistaa elävien linkkien luomisen ja jakaa pääsyn paikallisiin projektiisi.
 • Tarjoaa vaihtoehdon asettaa piirustukset WordPress-verkkosivustojen käyttöönottamiseksi helposti valitsemiesi asetusten avulla.

Ominaisuuksien suhteen kaikki Local by Flywheelin tarjoamat palvelut on räätälöity WordPress-sivustoihin. Riittää, kun sanotaan, että Local on ilo käyttää, jos olet WordPress-harrastaja. Se ei ehkä tarjoa niin monta mukautusvaihtoehtoa kuin esimerkiksi Vagrant, mutta ne ovat kaksi täysin erilaista työkalua. Suosittelemme Vagrantia enemmän ammattiryhmille, mutta Local sopii erinomaisesti pienempiin asusteisiin ja projekteihin, joissa ei ole niin tiukkoja vaatimuksia.

�� Hinta:

Local by Flywheel on täysin ilmainen työkalu, jonka WordPressin hallinnoima hosting-yritys Flywheel on mahdollistanut. Teoksissa on myös premium-versio, mutta yksityiskohtia siitä on tällä hetkellä niukasti. Kaiken kaikkiaan se on yksi suosituimmista paikallisista WordPress-kehitystyökaluista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Ohjelmistokehityksen ulkoistamisen avulla rakennetut yritykset
 • Kuinka rakentaa oma verkkosivusto

johtopäätös

Kaikkia paikallisia WordPress-kehitystyökaluja ei tehdä tasavertaisiksi. Valitsemallasi on suuri vaikutus työskentelytapaan. Jos olet osa tiimiä, se vaikuttaa myös kaikkiin, joiden kanssa työskentelet. Siksi kannattaa tehdä tutkimusta siitä, mitä vaihtoehtoja tarjolla on, ja hyödyistä, joita jokainen ratkaisu voi tarjota sinulle.

Katsotaanpa viisi paikallista WordPress-kehitystyökalua, ja mikä tekee niistä kumpikin ainutlaatuisia:

DesktopServer

Tämä on suoraviivainen, aloittelijaystävällinen työkalu WordPressin paikalliselle kehittämiselle.

XAMPP

Tämä ohjelmistopino on hieno, jos haluat hallita ympäristöäsi täydellisesti.

MAMP

Tämä työkalu on hyvin samanlainen kuin XAMPP, mutta siinä on muutama vähemmän ominaisuuksia ja on jonkin verran helpompaa käyttää.

Kulkuri

Tämä on erinomainen VM-pohjainen paikallinen kehittämistyökalu, joka on pakollinen vakaville kehittäjille.

Paikallinen vauhtipyörä

Tämä käyttäjäystävällinen ohjelma on täydellinen pienille ja keskisuurille projekteille.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka valita täydellinen työkalu WordPressin paikallisiin kehittämistarpeisiisi? Puhutaanko heistä alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map