5 parasta online-pilvipalvelupalvelua, joiden avulla tietosi ovat turvassa vuonna 2020

Etsitkö turvallista paikkaa kaikkien digitaalisten tietojen varmuuskopiointiin ja tallentamiseen? Tämä viesti auttaa sinua pääsemään alkuun. Tarkastelemme tarkkaan viittä parhainta verkkopilven varmuuskopiointipalvelua tarkistaaksemme, missä ne loistavat ja missä heitä ei ole.


Mikä on pilvivarmuuskopio?

Ensinnäkin, päätetään ohi perusteet. Varmuuskopioimme yleensä kaikki tietomme ulkoiseen asemaan tai paikallisverkkoon. Nämä paikalliset varmuuskopiot ovat erinomaisia ​​nopeaan palauttamiseen. Mikä on pettymys, on, että he kärsivät samoista riskeistä kuin tietokoneesi – haittaohjelmat, laitteistoviat, vahingossa tapahtuva tyhjennys, tulipalo, varkaudet ja vastaavat.

Toisaalta parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut kopioivat koko tietosi Internetissä etäpalvelimiin eri paikoissa. Voit käyttää näitä suojattuja ulkopuolisia varmuuskopioita kätevästi milloin tahansa mistä tahansa ja palauttaa ne helposti yhdellä napsautuksella tai kahdella.

Paras Online Cloud Backup -palvelu

Tietysti ei ole syytä olla tekemättä molempia – paikallisia ja pilvivarmuuskopioita – ja olla tuplasti turvallisia. ��

Tietojen alkuperäinen varmuuskopiointi voi olla erittäin aikaa vievää. Mutta sen jälkeen kaikki tiedostosi varmuuskopioidaan automaattisesti. Parhaiden verkkopilvien varmuuskopiointipalveluiden avulla voit myös lähettää fyysisen laitteen, joka sisältää kaikki tietosi alkuperäistä lataamista varten, ja tämä voi vähentää latausaikaa huomattavasti. Samalla tavalla ne mahdollistavat myös nopeamman palauttamisen sinulle toimitetun fyysisen laitteen kautta.

Napsauta oppiaksesi lisää:

 • Entä Dropbox ja muut tallennuspalvelut?
 • �� Mitä etsiä pilvivarmistuksesta?

Tutkittuaan aihetta jonkin aikaa ja kokeillaan useita markkinoiden palveluita, olemme päättäneet esitellä seuraavat alustat viiden parhaan joukossa. Tässä on nopea yleiskatsaus tarjottuihin ominaisuuksiin ja näiden parhaiden online-pilvipalveluiden tärkeimpiin parametreihin:

Parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut – yhteenveto

Backblaze
minä ajan
Carbonite
Acronis
CrashPlan

Hinta / vuosi$ 60$ 52.12$ 71.99$ 49.99$ 120
Laitteita tiliä kohden1Rajoittamaton1Vaihtelee suunnitelmien välillä1
PlatformsMac, PCMac, PC, matkapuhelinMac, PCMac-, PC-, mobiili-, virtuaalikoneet ja sosiaalisen median tilitMac, PC, Linux
varastointiRajoittamaton2 TBRajoittamatonVaihtelee suunnitelmien välilläRajoittamaton
Jatkuvat tai ajoitetut varmuuskopiotmolemmatmolemmatmolemmatAjoitettu. Niin usein kuin joka viides minuutti.molemmat

Viisi parasta pilvipalvelun palvelua

Nyt kunkin alustan yksityiskohtiin:

1. Backblaze (Www.backblaze.com)

Parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut: # 1 Backblaze

Backblaze tarjoaa joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, mukaan lukien rajaton tallennustila yhdistettynä nopeisiin ja luotettaviin varmuuskopioihin, kaikki houkuttelevaan hintaan.

Alustat ja helppokäyttöisyys: Backblaze tukee sekä Mac-tietokoneiden että PC-tietokoneiden varmuuskopioita. Asennus on myös helppoa, ja sinun on kirjoitettava muutama tieto, kuten sähköpostiosoite ja salasana.

Tallennus- ja varmuuskopiointitaajuus: Tallennustilaa on rajoittamaton, mutta se kattaa vain yhden tietokoneen tiliä kohden. Oletuksena varmuuskopiot ovat jatkuvia, vaikka voit myös ajoittaa varmuuskopioita.

Mitä varmuuskopio sisältää?? Kaikki tietosi varmuuskopioidaan automaattisesti lukuun ottamatta järjestelmätiedostoja, ohjelmatiedostoja, sovelluksia, tyhjiä kansioita tai väliaikaisia ​​Web-tiedostoja. Jos sinulla on tietoja ulkoisista asemista, myös se varmuuskopioidaan. Voit määrittää kansiot, joita et halua varmuuskopioida. Liiketoimintasuunnitelma sallii tietojen varmuuskopion myös verkosta (NAS).

hinnoittelu: Henkilökohtainen varmuuskopiointisuunnitelma sekä Yrityksen varmuussuunnitelma Ovat saatavilla. Henkilökohtaiset suunnitelmat ovat edullisia, alkaen vain 6 dollarista kuukaudessa.

Kuinka turvallinen varmuuskopio on? Backblaze sisältää lepo- ja kuljetussalauksen sekä henkilökohtaisen avaimen vaihtoehdon. Kaksikerroinen todennus lisää ylimääräisen suojauskerroksen.

Onko se helppo palauttaa? Tiedostojen palauttaminen tapahtuu vain Backblaze-verkkosivuston kautta. Tämä voi olla tylsiä, koska tiedostoja ei palauteta alkuperäiseen sijaintiinsa. Sen sijaan tiedostot on ladattava zip-tiedostoon, jonka enimmäismäärä on 500 Gt. Valinnaisesti he lähettävät fyysisen laitteen sinulle, jos tarvitset sitä.

Muut tärkeät näkökohdat:

 • Vanhoja tiedostoversioita ja poistettuja tiedostoja säilytetään 30 päivän ajan
 • Tiedostojen jakaminen on mahdollista vain Backblazen pilvitallennuspalvelun B2 kautta.
 • Ei synkronointia

Backblaze on monin tavoin helpoin asentaa ja käyttää parhaiden verkkopilven varmuuskopiointipalvelujen joukossa – varmuuskopioi tiedostot automaattisesti asennuksen yhteydessä.

Siirry kohtaan Backblaze

2. minä ajan (Www.idrive.com)

Parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut: # 2 idrive

IDrive on nopea ja tarjoaa paremman hallinnan varmuuskopiointiprosessiisi verrattuna muihin pilvivarmistuksen palveluihin.

Alustat ja helppokäyttöisyys: Se tukee useita alustoja, kuten Mac, PC, Linux sekä matkapuhelimia. Keskitetyn konsolin avulla voit hallita varmuuskopioita. Tämä auttaa sinua tarkastelemaan kaikkien kytkettyjen tietokoneiden tilitoimintoja. Lisäksi voit muuttaa kaikkien laitteiden asetuksia tästä hallintapaneelista.

Tallennus- ja varmuuskopiointitaajuus: Kaikki ilmaisten tilien omistajat saavat 5 Gt Perussuunnitelma. Tämä nousee 2 TB: iin, kun päivität henkilökohtaiseen suunnitelmaan. Varmuuskopiot ovat jatkuvia, mutta voit myös ajoittaa varmuuskopioita.

Mitä varmuuskopio sisältää?? iDrive varmuuskopioi koko aseman, mukaan lukien käyttöjärjestelmä, asetukset, sovellukset, tiedostot / kansiot, sisällön ja rakenteen ollessa ehjät. Voit sulkea valitut tiedostot pois.

hinnoittelu: Perusvapauden lisäksi iDrive tarjoaa henkilökohtaista ja liiketoimintaa. suunnitelmat alkaa 52,12 dollaria vuodessa 2 TB: n tallennustilalta, mutta houkuttelevaa on, että sitä voivat käyttää kaikki verkkoyhteydessä olevat laitteet. Lisäksi tiedostojesi vanhempia versioita ei lasketa tallennukseen.

Kuinka turvallinen varmuuskopio on? iDrive salaa kaikki siirrettävät ja tallennetut tiedostot. Tilinomistajat saavat myös henkilökohtaisen salausavaimen.

Onko se helppo palauttaa? Palauttaminen tapahtuu työpöytäsovelluksen tai selaimen kautta. Vaikka iDrive ei palauta tiedostoja automaattisesti alkuperäiseen sijaintiinsa, sen avulla voit valita sijainnin manuaalisesti. Poistettuja tiedostoja voi myös palauttaa roskakorista 30 päivän kuluessa.

Muut tärkeät näkökohdat:

 • Voi lähettää sinulle kiintolevyn tietosi kanssa kerran vuodessa ilman lisäkustannuksia
 • IDrive-älypuhelinsovellusten avulla voit varmuuskopioida rajoitettua tietoa sekä Androidista että iOS: sta
 • Ei rajoituksia poistettujen tiedostojen säilyttämiselle, ennen kuin teet arkiston siivouksen
 • Tallentaa jopa 30 versiota jokaisesta tiedostosta
 • Voi varmuuskopioida ulkoisiin kiintolevyihin, verkkomuistiin
 • Voi jakaa varmuuskopioituja tiedostoja

iDrive on hieno valinta parhaiden pilvivarmistuksen palveluiden joukosta, jos tallennustilanne on alle 2 TB ja jos pitkät säilytysjaksot ovat sinulle tärkeitä.

Siirry iDriveen

3. Carbonite (Www.carbonite.com)

Carbonite

Carbonite tarjoaa automaattisen ja rajoittamattoman pilvivarmuuskopion. Sen yksinkertainen asennus ja unohda -tapa on todennäköisesti helpoin parhaiden online-pilvipalveluiden joukossa.

Alustat ja helppokäyttöisyys: Voit paitsi katsella ja hallita varmuuskopioita työpöytäsovelluksesta, myös minkä tahansa selaimen avulla pääset tiedostoihin hyvin suunnitellun verkkokäyttöliittymän kautta..

Tallennus- ja varmuuskopiointitaajuus: Carbonite tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan yhdelle tietokoneelle sen sisällä Perussuunnitelma. Varmuuskopiot ovat jatkuvia, mutta myös ajoitetut varmuuskopiot ovat mahdollisia.

Mitä varmuuskopio sisältää?? Se varmuuskopioi automaattisesti kaikki asennuksen aikana valitsemasi tiedostot. Yli 4 Gt: n tiedostot ja videot on kuitenkin lisättävä manuaalisesti. Yksittäiset tiedostot tai kansiot voidaan myös valita varmuuskopiointia varten, kun taas varmuuskopiointi ulkoisesta asemasta on käytettävissä vain Plus- ja Prime-suunnitelmilla.

hinnoittelu: Siellä on 3 ‘Turvallisia’ suunnitelmia, ja kustannukset ovat tietokonetta kohti. Safe Basic maksaa 6 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain (71,99 dollaria). 9,34 dollarilla kuukaudessa, Safe Plus -suunnitelma sisältää ulkoiset asemat, videoiden varmuuskopioinnin oletusarvoisesti sekä täydellisen järjestelmäkuvan tietokoneesta paikallisesti. 12,50 dollaria kuukaudessa saat kuriirien palautuspalvelun Safe Prime -suunnitelman mukaisesti.

Kuinka turvallinen varmuuskopio on? Kaikki tiedot on salattu. Lisäturvallisuus on henkilökohtaisen avaimen salauksella ja kaksifaktorisella todennuksella.

Onko se helppo palauttaa? Pöytäsovelluksella voit palauttaa kaikki tiedostot tai osa niistä sekä etsiä tiedostojen nimien perusteella. Tiedostot voidaan palauttaa yhteen kansioon tai alkuperäiseen sijaintiin.

Muut tärkeät näkökohdat:

 • Mac-versio ei tarjoa versiointia tai henkilökohtaisen avaimen vaihtoehtoa
 • Karboniitin väri koodaa tiedostojärjestelmäsi, joten tiedät jokaisen tiedoston tai kansion varmuuskopion tilan
 • Varmuuskopioi valokuvia kaikista Android- tai iPhone-laitteista
 • Poistetut tiedostot säilytettiin 30 päivän ajan
 • Pääsee varmuuskopioihin mobiilisovellusten kautta

Carboniten avulla voit katsella kaikkia tiedostojasi verkkoliittymästä tai mobiilisovelluksesta. Palauttamiseen on myös monia vaihtoehtoja – yksittäiset tiedostot, kaikki tietosi, aiemmat versiot tai poistetut tiedostot.

Mene Carbonite

4. Acronisin oikea kuva (Www.acronis.com)

Acronis

Acronis True Image kaappaa kuvan täydellisistä tiedoista ja varmuuskopioi ne. Se pakkaa paljon tarjoamillaan suunnitelmilla – pilvivarmuuskopioista, mobiili- ja sosiaalisen median varmuuskopioista ransomware-suojaukseen.

Alustat ja helppokäyttöisyys: Se varmuuskopioi Mac, PC ja matkapuhelimet, virtuaalikoneet ja sosiaalisen median tilit. Erinomainen työpöytäliittymä tekee työskentelystä Acronisin kanssa todella helppoa. Lisäksi voit myös seurata varmuuskopioiden tilaa, nähdä tiedostokoot, mitata varmuuskopionopeudet ja tarkastella tietojen värikoodattuja näytöitä.

Tallennus- ja varmuuskopiointitaajuus: Alkaen vain 250 Gt: llä, tallennusrajat vaihtelevat valitsemasi suunnitelman mukaan. Varmuuskopiot toimivat vain aikataulun mukaan. Oletustaajuus on kerran päivässä, mutta voit muuttaa sen enintään 5 minuuttiin. Tapahtumapohjainen ajoitus on myös mahdollista.

Mitä varmuuskopio sisältää?? Oletuksena True Image valitsee koko varmuuskopioitavan aseman, mukaan lukien ulkoiset asemat, kartoitetut verkkoasemat, Outlook ja OneDrive. Voit kuitenkin myös valita manuaalisesti, mitä varmuuskopioida.

hinnoittelu: Hinnat alkavat 49,99 dollaria / vuosi standardipaketille. Advanced-paketin hinta on 99,99 dollaria / vuosi.

Kuinka turvallinen varmuuskopio on? Acronis salaa kaikki tietosi ja tarjoaa henkilökohtaisen salausavaimen. Lisäksi siellä on suojaus lunaohjelmilta ja kryptoominnalta. Tiedostojen eheyden varmistamiseksi Premium Plan sisältää Blockchain-pohjaisen todennuksen ja elektroniset allekirjoitukset.

Onko se helppo palauttaa? Acronis palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa automaattisesti verkkopohjaisen konsolin avulla. Jos haluat, voit myös varmuuskopioida ulkoiseen asemaan tai kartoitettuihin verkkoasemiin. Uusin tarjous on "selviytymispakkaus", joka luo nopeasti käynnistyvän tiedostojen palauttamistyökalun.

Muut tärkeät näkökohdat:

 • Puhdista manuaalisesti varmuuskopiot, käyttäjän määrittämät versiot ja säilytys
 • Ei kylvöä tai kunnostamista toimitettujen asemien kautta
 • Windows-käyttäjät voivat synkronoida laitteiden välillä
 • Keskeyttää salaustekniset ohjelmistot ja säästää tietokoneesi resursseja

Acronis tarjoaa ensimmäisen kuukauden ilmaisen kokeilujakson, joten voit ottaa sen pyörittämiseen ennen vaihtoa. Se tarjoaa nopeat ja täydelliset varmuuskopiot ja on erinomainen tietojen siirtämiseen.

Mene Acronisiin

5. CrashPlan (Www.crashplan.com)

CrashPlan

Yksinkertaisella hinnasuunnitelmalla ja rajoittamattomalla tallennustilalla pienyrityksille tarkoitettu CrashPlan sijoittuu siellä parhaiden online-pilvipalveluiden joukkoon.

Alustat ja helppokäyttöisyys: CrashPlan tukee Macia, Windowsia ja Linuxia. Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen sovellus tekee tietojen varmuuskopioinnista, hallinnasta ja palauttamisesta helppoa. Voit lisätä ja poistaa tietokoneita myös hallintapaneelin kautta.

Tallennus- ja varmuuskopiointitaajuus: CrashPlan sisältää rajoittamattoman tallennustilan. Varmuuskopiot ovat automaattisia ja jatkuvia, mutta voit myös asettaa mukautetun aikataulun.

Mitä varmuuskopio sisältää?? CrashPlanilla voit hallita, mitkä tiedostot varmuuskopioidaan, milloin ja kuinka usein. Voit myös sisällyttää ulkoiset kiintolevyt, vaikka CrashPlan ei varmuuskopioi muutamaa tiedostoa tiettyihin järjestelmäkansioihin.

hinnoittelu: Hinnoittelu on yksinkertaista ja suoraviivaista, 10 dollaria kuukaudessa / laite. Voit lisätä niin monta laitetta kuin haluat ja kustannukset muuttuvat automaattisesti.

Kuinka turvallinen varmuuskopio on? CrashPlan tarjoaa tietosuojasi vakiona kaikilla tavoilla. Voit määrittää myös henkilökohtaisen salauksen.

Onko se helppo palauttaa? Resorraatio tapahtuu työpöytäsovelluksen tai selaimen kautta. Voit palauttaa kaikki käytettävissä olevat tiedostot valitsemastasi päivämäärästä ja kellonajasta.

Muut tärkeät näkökohdat:

 • Ei tiedoston kokoa tai tyyppiä koskevia rajoituksia
 • Voit mukauttaa versiointikäytäntöäsi
 • Päätät poistettujen tiedostojen säilytysajan

CrashPlanilla on korkeampi hintalaji kuin monilla muilla parhailla pilvivarmistuksen palveluilla, mutta se, että saat rajoittamattoman tallennustilan, on valtava etu suurten tietomäärien tiedonkuluttajille.

Siirry CrashPlaniin

Entä Dropbox ja muut tallennuspalvelut?

Vaikka pilvitallennus- ja synkronointipalvelut, kuten Dropbox, ovat hyödyllisiä, ne ovat juuri sellaisia ​​- säilytyspalvelut, joissa voit pysäköidä tietosi. Ne eivät varmuuskopioi tietokoneesi sisältöä automaattisesti. Päinvastoin, parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut varmuuskopioivat kaikki tietosi jatkuvasti ja / tai aikataulun mukaan.

Mitä etsiä pilvivarmistuksesta?

Jos etsit pilvivarmuuskopiopalvelua, sinun kannattaa aloittaa tarkistamalla seuraavien ominaisuuksien saatavuus:

�� Alustan tuki
Suurin osa palveluista tarjoaa tukea Windowsille ja Macille.
�� Helppo asennus ja hallinta
Aseta se ja unohda -menetelmä on paras.
�� Varastokapasiteetti
Monet tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan, mutta tarkista hieno tulostus.
�� Jatkuva varmuuskopiointi
Tiedot eivät mene, jos varmuuskopiointi tehdään ympäri vuorokauden.
�� Tietojen salaus
Sisältää henkilökohtaisen salausavaimen.
versiointi
Auttaa puhtaiden kopioiden palauttamisessa, jos nykyiset tietosi ovat vioittuneet.
�� Varmuuskopiointi ulkoisiin asemiin ja niistä
Joten voit hallita myös sitä, mikä on päälaitteesi ulkopuolella.
♻️ Poistettujen tiedostojen säilyttäminen
Parhaat verkkopilven varmuuskopiointipalvelut sallivat rajoittamattoman säilytysjakson.
�� Lataa ja palauta fyysisillä laitteilla
Tämä säästää aikaa ja kaistanleveyttä.
�� Synkronointi ja jakaminen
Haluat pystyä synkronoimaan ja jakamaan muiden laitteiden ja ystävien kanssa.
�� Älypuhelimen varmuuskopio
Aina hyvä pitää huolta myös puhelimesta.

Tämä vaatii paljon vaatimuksia, ja voi olla vaikea löytää palvelua, joka tarkistaa kaiken tämän. Siksi on aina parasta priorisoida ja päättää, mitkä näistä ominaisuuksista ovat sinulle tärkeimpiä, ja tehdä sitten valinta sen perusteella.

Yhteenveto parhaista verkkopilven varmuuskopiointipalveluista

Tässä on suurempi vertailutaulukko päätöksenteon helpottamiseksi – esittelen myös linnun silmäkuvan koko varmuuskopiointipalvelujen maisemaan:

Paras verkon pilvivarmistuksen palveluja verrattuna

Backblazeminä ajanCarboniteAcronisin oikea kuvaCrashPlan
Hinta / vuosi$ 60$ 52.12$ 71.99$ 49.99$ 120
Ilmainen kokeilu / ilmainen suunnitelma15 päivän ilmainen kokeilu5 Gt ilmaista perussuunnitelmaa15 päivän ilmainen kokeilu30 päivän ilmainen kokeilu30 päivän ilmainen kokeilu
Laitteita tiliä kohden1Rajoittamaton1Vaihtelee suunnitelmien välillä1
PlatformsMac, PCMac, PC, matkapuhelimet (Linux myös Business-tilillä)Mac, PCMac, PC, matkapuhelimet, virtuaalikoneet ja sosiaalisen median tilitMac, PC, Linux
varastointiRajoittamaton2 TB, ei lasketa vanhempia versioitaRajoittamatonVaihtelee suunnitelmien välilläRajoittamaton
Jatkuvat tai ajoitetut varmuuskopiotmolemmatmolemmatmolemmatAjoitettu. Niin usein kuin joka viides minuutti.molemmat
HelppokäyttöisyysVarmuuskopioi asennuksen yhteydessä automaattisesti. Helppo käyttöliittymä.Hallintapaneeli, jolla voidaan luoda ja hallita useita alitilejä (yritys)Helppo asentaa ja hallita. Intuitiivinen.Helppokäyttöinen kojelauta varmuuskopioiden hallintaan.Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen sovellus.
Älypuhelimen varmuuskopioNYVain valokuvatYN
Varmuuskopio ulkoisista asemistaYY Y (korkeammat suunnitelmat)Y. Automaattinen, kun se on kytketty ulkoiseen asemaanY
Tiedoston koon rajoitusRajoittamaton10 GtSuurempi kuin 4 Gt vaatii manuaalisen valinnanNN
Henkilökohtainen salausavainYYYYY
Kaksitekijäinen todennusYNYNN
Alkuperäinen varmuuskopio fyysisestä laitteestaNY (ilmainen) ja salattuNNN
Restaurointi fyysisten laitteiden avulla YYY (vain Yhdysvalloissa)NN
NASVain yritystililleYNYN
Laitteen synkronointiNYYYN
jakaminenVain B2 pilven kauttaYNYN
Vanhemmat versiot säilytetään30 päivääJopa 30 aiempaa versiota30 päivää (Mac ei sisällä). Vähintään 3 versiota ylläpidetään aina.Käyttäjän konfiguroitavissaKäyttäjän konfiguroitavissa
Varmuuskopio ulkoisiin laitteisiinNYY (korkeammat suunnitelmat)YY

Tämä kietoa parhaiden online-pilvipalveluiden luettelomme. Onko sinulla suosikkiasi? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map