10 parasta live-chat-ohjelmistoratkaisua (6 heistä ovat ilmaisia)

Kerran kaikkien asiakkaiden oli soitettava tukitoiminnoille puhelimitse. Se kehittyi sähköpostiksi, ja nyt tarkastelemme parhaita live chat-ohjelmistoja nopeita keskusteluita varten verkossa.


Live chat on erittäin kätevä kuluttajille ja asiakkaille, mutta miten se auttaa yritystäsi?

Contents

Live chat-ohjelmiston käytön edut

 • �� Voit minimoida kulut vähentämällä puhelimen aikaa ja pitkiä sähköposteja.
 • �� Se on helppo tapa ohjata käyttäjiä myyntikanavasi läpi.
 • Chatting Verkkokeskustelu on helppoa, joten sinun pitäisi pystyä lisäämään asiakkaiden onnellisuutta.
 • ⏲️ Live-chat-ohjelmistossa on reaaliaikaista tietoa, joten tiedät mitä asiakkaasi tekevät sivustollasi.
 • �� Chat-ruudut tarjoavat vaihtoehtoja asiakaspalautteille ja lomakkeille.

Ja nämä ovat vain muutamia etuja! Tärkeintä on, että live chat-ohjelmistojen käyttö on todella yksinkertaista, joten sinä ja ryhmäsi pystyt hallitsemaan sen nopeasti.

Paras live chat-ohjelmisto

Paras live chat-ohjelmistoratkaisu

Jokaisella alla olevista live-chat-vaihtoehdoista on suuri potentiaali tietyille yrityksille. Jotkut niistä ovat parempia verkkokaupalle, kun taas toiset toimivat palveluyrityksille. Selvitämme kenen tulisi harkita kutakin live chat-ohjelmistoa parhaiden ominaisuuksien lisäksi.

Ei ole aikaa lukea? Tässä on yhteenveto vain hinnoista:

Paras live chat-ohjelmisto Ohjelmisto
Vapaa suunnitelma?
Alkaen $ / kk
Arvostelu
LiveChat30 päivän ilmainen kokeilu16 dollaria edustajaa kohtiLue lisää
Olark2 viikon ilmainen kokeilu19 dollaria edustajaa kohtiLue lisää
Sisäpuhelin$ 87Lue lisää
Ajelehtia$ 50Lue lisää
Tidio$ 15Lue lisää
PureChat$ 39Lue lisää
Zendesk Chat14 dollaria edustajaa kohtiLue lisää
ClickDesk14,99 dollaria edustajaa kohtiLue lisää
Bold360hinnoittelu on yrityskohtaistaLue lisää
LiveAgent15 dollaria edustajaa kohtiLue lisää

1. LiveChat (www.livechatinc.com)

livechatinc

Tällä LiveChat-ohjelmistolla ei ehkä ole luovinta nimeä, mutta se tarjoaa ehdottomasti joitain alan joustavimmista hinnoittelusta, samoin kuin kauniita chat-laatikkosuunnitelmia..

Yksi LiveChat-sovelluksen käyttämisen tärkeimmistä eduista on, että saat pääsyn yli 130 integraatioon LiveChat-sovelluskaupassa. Tämä markkinapaikka on täynnä verkkokaupan sovelluksia, CMS-integraatioita ja muuta. Voit jopa löytää asiantuntijoita ja palveluita live-chatin perustamiseen.

Hinnoittelu

Aloitussuunnitelma on 16 dollaria kuukaudessa agenttia kohden.

30 päivän kokeiluversio on saatavana, ja päivitetyt suunnitelmat hinnoitellaan seuraavasti: 33 dollaria, 50 dollaria ja 149 dollaria (kaikki kuukaudessa / agentti).

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • LiveChatilla on suuri markkinapaikka kaikenlaisten integrointien löytämiseen.
 • Chat-ruutu tarjoaa vierailijoille tietoja, säilöttyjä vastauksia ja viesti hiipiä.
 • Tiedostojen jakaminen on mahdollista kuvakaappauksissa ja dokumentaatiossa.
 • Tee chat-tekstikirjoituksia palautteen saamiseksi ja nähdäksesi kuinka agenteilla menee.
 • Chat-aikajanalla voit siirtyä takaisin mihin tahansa keskusteluun nähdäksesi mitä tapahtui.
 • Chat-box-räätälöintityökalut sisältävät yrityksesi logon, sosiaalisen median painikkeet ja edustajaprofiilit.
 • Houkuttele asiakkaita automaatioon tervehdyksiä, lippulomakkeita ja ponnahdusikkunoita varten.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Voin ehdottaa LiveChatia useille tuotemerkeille. Ensinnäkin se on edullinen yrityksille, joiden budjetit ovat pienemmät. Se on myös erinomainen live chat-moduuli, jos haluat sijoittaa sen useille verkkosivustoille (LiveChat ei veloita tästä ylimääräistä).

LiveChatilla on myös yksi suurimmista ominaisuusluetteloista ja runsaasti laajennettavissa olevia sovelluksia. Tämän vuoksi on järkevää melkein kaikille yrityksille, verkkokaupasta palveluyrityksiin ja pieniin tuotemerkkeihin suuriin yrityksiin.

Siirry LiveChat-sivulle

2. Olark (www.olark.com)

paras live chat-ohjelmisto # 1: olark

Olark-live-chat-ohjelmisto on yksi markkinoiden suosituimmista, ja se keskittyy varmistamaan, että jokainen muunto lasketaan verkkosivustollesi..

Voit yhdistää Olarkin saumattomasti verkkosivustoosi ja muihin kolmansien osapuolien kasvutyökaluihin, kuten HelpScout ja Mailchimp. Voit myös kokeilla Olarkia ilmaiseksi yhdistämällä live-chat-ruudun verkkosivustoosi ja juttelemalla todellisten asiakkaidesi kanssa.

Olarkilla on suuri joukko ominaisuuksia, jotka käsittelemme alla. Mutta on tärkeää tietää, että Olark tekee hienoa työtä hajottamalla nämä ominaisuudet kolmeen luokkaan: niihin, jotka lisäävät myyntiä, niihin, jotka tarjoavat tukea, ja niihin, jotka hankkivat liidit. Tämä korostaa enemmän yrityksiä kiinnostavia alueita ja auttaa tuotemerkkiäsi tarvittavilla työkaluilla.

Hinnoittelu

Tarjolla on kahden viikon ilmainen kokeilu.

Hinnoittelun ensimmäinen taso on 19 dollaria kuukaudessa agenttia kohden. Voit vähentää kuukausimaksuja sitoutumalla vuodean tai kahteen vuoteen.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Olark integroituu monien muiden valmistajien työkalujen, kuten Groove, HubSpot, Salesforce ja Slack, kanssa.
 • Se tarjoaa edistyneitä räätälöintityökaluja, joiden avulla chat-laatikko sopii tuotemerkkiisi.
 • Mittarit lähetetään sinulle reaaliajassa analysoimaan ja ymmärtämään, mitä asiakkaasi tekevät verkkosivustollasi. Joitakin mittareita ovat asiakastyytyväisyys, chatin määrä ja agenttitoiminta.
 • Automaatiotyökalut auttavat nopeuttamaan yleistä työnkulkuasi. Voit esimerkiksi luoda säilöttyjä vastauksia tietyille vierailijoiden käyttäytymisille tai viesteille.
 • Olark luo tekstikirjoituksia, joiden avulla voit katsella keskusteluja, ymmärtää agenttien toimivuutta ja käyttää sitä asiakaspalautteena.
 • Luo mukautettuja lomakkeita, jotka voidaan sijoittaa chat-ruutuun, ja kerää tietoja asiakkailtasi ennen keskustelua.
 • Voit jakaa tiettyjä keskusteluja myös muille ryhmäsi jäsenille napin painalluksella.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Pidän Olarkista yrityksille, jotka haluavat käydä mahdollisimman monta tai vähän keskusteluja ilman hinnoittelumuutoksia. Sinulla voi olla miljoonia chatteja ja maksat silti saman hinnan – kaikki riippuu siitä, kuinka monta edustajaa sinulla on.

Se on myös loistava ratkaisu, jos aiot integroida muihin liiketoimintatyökaluihin, kuten Salesforce.

Mene Olarkiin

3. Sisäpuhelin (Www.intercom.com)

paras live chat-ohjelmisto # 2: sisäpuhelin

Kuten Olark, myös Intercom järjestää chat-ominaisuudet kolmeen luokkaan: asiakkaan hankkimiseen, sitoutumiseen ja asiakastukeen.

Syyä, jota pidetään yhtenä parhaimmista live-chat-ohjelmistoista, on se, että se vie asiakkaasi myyntisuppilon läpi nopeasti ja tehokkaasti.

Tarjotaan reaaliaikaisia ​​työkaluja ja oivalluksia, jotka lisäävät asiakastyytyväisyyttäsi ja auttavat yritystäsi ymmärtämään, mitä asiakkaat tekevät verkkosivustollasi.

Kaiken kaikkiaan Intercom tunnetaan tyylikkäästä chatbox-käyttöliittymästään, suuresta joukosta muokattavia työkaluja ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan. Ainoa asia, joka saattaa poistaa jotkut yritykset käytöstä, on hinnoittelu.

Hinnoittelu

Sinä pystyt Osta kaikki Intercom 87 dollaria kuukaudessa. aikaisin Startup-yritykset voivat saada 49 dollaria kuukaudessa.

Voit myös päivittää tai ostaa vain osan ohjelmistosta halvemmalla. Esimerkiksi maksamalla vain "Tuki" osuus on 38 dollaria kuukaudessa.

Saatavana on myös useita lisäosia, joista suurin osa vaihtelee 49 dollarista kuukaudessa 119 dollariin kuukaudessa.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Intercom tarjoaa erinomaisen yritysviestinnän asiakastietojen kaappaamisen automatisoimiseksi ja vakuuttavan arvokkaan johdon jatkamaan myyntikanavassasi..
 • Voit halutessasi käyttää robotteja varataksesi demoja parhaille viittauksille ja lähettämällä asiakkaat oikeille myyntiedustajille.
 • Ohjelmistolla on reaaliaikaisia ​​raportteja liidien, voitettujen tarjousten ja putkistotietojen kanssa.
 • Olark sisältää joukkueen postilaatikon ominaisuuden, joten kaikki viestit löytyvät yhdestä paikasta. Se myös ohjaa viestit oikeaan toistoon.
 • Kohdennettu viestintä varmistaa, että asiakkaasi tietävät, että heistä huolehditaan. Voit esimerkiksi kysyä automaattisesti, tarvitsevatko he apua, tai pyytää sähköpostia.
 • Voit integroida Intercomin muihin kolmansien osapuolien työkaluihin, kuten Salesforce ja Marketo. Integrointi on suoritettu sovelluskaupasta.
 • Tuotematkojen avulla voit ohjata asiakkaita tarjouksiesi läpi automaattisesti.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Hinnoittelu ei ole kaikki niin edullinen, mutta saatat pystyä täyttämään varhaisen käynnistyksen hinnoittelun. Suosittelemme Intercomia yrityksille, joilla on suurempi asiakaskunta ja tarve edistyneille lisäosille, tuotematkoille ja räätälöityjä robotteja.

Siirry Intercomiin

4. Ajelehtia (Www.drift.com)

paras live chat-ohjelmisto # 3: ajautuminen

Chatbotista kokouskalentereihin Drift tarjoaa vaikuttavan ominaisuusjoukon yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita live chat-ohjelmistoista. Tiliperusteista markkinointia tarjotaan yhdessä aloitussivujen ja säilytettyjen sähköpostien kanssa myyntitiimillesi.

Kaiken kaikkiaan Drift näyttää keskittyvän enemmän koko keskusteluprosessin – tai ainakin suurimman osan siitä – tietokoneistamiseen.

Driftiä voidaan käyttää markkinointi- tai myyntitiimeissä, ja sillä on laadukas versio yrityksille.

Kaiken kaikkiaan Drift katkaisee joitain pitkäistä, tylsiä ostoja. Se tekee tämän poistamalla miljoonien sähköpostien ja CRM-viestinnän tarpeen. Sen sijaan AI ja automaatiot lähettävät vain parhaat johdot myyntiedustajiin, jotta ei tuhlata aikaa.

Hinnoittelu

Hinnoittelu "yksilöt" on melko alhainen – at 0 dollaria peruskeskusteluista ja 50 dollaria kuukaudessa aloittelijoille.

Toisin sanoen joukkueiden hinnat nousevat nopeasti, alkaen 400 dollaria kuukaudessa Pro-suunnitelmasta ja 1500 dollaria kuukaudessa Premiumilta..

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Botit ovat yksi tärkeimmistä osatekijöistä automaattisen kelpuutuksen saamiseksi kaikkina vuorokauden aikoina.
 • Varaa kokouksia edes puhumattakaan asiakkaidesi kanssa.
 • Botit reitittävät tietyt keskustelut myyjille.
 • Chatbot tunnistaa parhaat potentiaaliset asiakkaat niin, että aloitat puhumisen heille ensin.
 • Automaatio vastaa myös erityisiin kysymyksiin jakamalla tietoja tietokannasta.
 • VIP-tilit luodaan parhaille asiakkaillesi. Tällä tavalla voit keskustella näiden ihmisten kanssa aloittamalla heidän etunimensä ja tietämällä tarkalleen mitä he ovat kiinnostuneita.
 • Driftilla on sähköpostimoduuli, joka linkittää asiakkaat välittömästi myyntiedustajiin. Tällä tavalla sinun ei tarvitse häiritä paljon säännöllistä sähköpostia.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Pidän siitä yrityksille, joilla on jonkin verran kassavirtaa ja jotka haluavat automatisoida suuren osan asiakastuesta ja keskusteluprosessista. Se ei ole myöskään huono ratkaisu yrityksille.

Siirry Driftiin

5. Tidio (Www.tidio.com)

tidio

Tidio on saanut kuuluisuutta erinomaisilla laajennuksillaan ja sovellusarvosteluillaan sellaisille alustoille kuin WordPress ja Shopify.

Se on laadukas ratkaisu verkkokauppayrityksille, ja se integroituu yhteisvalvontajärjestöissä, sähköpostimarkkinointityökalut ja asiakaspalvelinohjelmistot.

Tidio voi myös pitää osan suosioistaan ​​ilmaisessa hinnoitteluohjelmassaan ja sen jälkeen kohtuuhintaisissa kuukausisuunnitelmissa. Joitakin Tidion mukana toimitetuista elementeistä ovat suorakeskustelu, sähköpostien integrointi ja rajoittamaton seuranta.

Nautin erityisesti automatisoiduista vastauksista ja mobiilisovelluksista keskustelemaan asiakkaiden kanssa tien päällä.

Hinnoittelu

ilmainen suunnitelma on saatavana enintään kolmelle käyttäjälle. Se sisältää todella uskomattoman kokoelman ominaisuuksia pienille yrityksille.

Kaksi muuta suunnitelmaa myydään 15 dollarilla kuukaudessa jokaisen avulla voit avata ominaisuuksia, kuten hylätyn ostoskorin palautuksen ja reaaliaikaisen kirjoittamisen.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Useita integrointeja joihinkin alkuun verkkosivusto-ohjelmisto, kuten Wix, BigCommerce ja Shopify. Yhtiö näyttää keskittyvän verkkokauppaan.
 • Tidio yhdistää sähköpostin, Messengerin ja live-chatin, jotta vastaat asiakkaillesi muutamassa sekunnissa.
 • Kaikki viestit, yrityksesi koosta riippumatta, ohjataan yhteen yksinkertaiseen kojelautaan.
 • Pääsy chatboteihin vastatakseen yksinkertaisempiin asiakaskysymyksiin. Botit puhuvat asiakkaille ympäri vuorokauden ja tarjoavat esimerkiksi alennuksia ja hylättyjä ostoskorit.
 • Reaaliaikaiset tiedot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka asiakkaat liikkuvat verkkosivustollasi.
 • Mukautusasetukset ovat siellä chat-ruudun merkitsemistä varten ja sen sovittamiseksi verkkosivustollesi.
 • Android- ja iOS-sovellukset pitävät sinut jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin chat-kentän kautta.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Yritykset, jotka eivät halua maksaa mitään pienestä joukkueesta käyttämään live-keskustelua. Se on myös melko edullinen pienille ja keskisuurille yrityksille, etenkin verkkokaupoille.

Tämä on yksi yksinkertaisimmista live chat-ohjelmistoista, joita voit ostaa, mutta saat silti tarpeet, kuten automaattiset vastaukset, integroinnit ja seurannan..

Mene Tidioon

6. PureChat (Purechat.com)

purechat

PureChatin avulla voit käynnistää chat-ruudun sivustossasi ilmaiseksi. Se on yksi vähemmän moderneista rajapinnoista, mutta siinä on paljon ominaisuuksia tekoälyn, lyijyn sieppauksen ja tapaamisten ajoituksen suhteen..

PureChatin lisääminen sivustoosi kestää muutaman vaiheen, niin voit muokata vastaamaan tuotemerkkiäsi.

Näyttää myös siltä, ​​että PureChat-asiakastukitiimi olisi erittäin osaava ja auttaisi sinua aina mahdollisissa esiintymisessä esiintymisessä ja hallintaa koskevissa kysymyksissä.

Hinnoittelu

Suunnitelma kolme käyttäjää on täysin ilmainen.

Kasvusuunnitelma on saatavana 39 dollaria kuukaudessa.

Pro-suunnitelmaa tarjotaan 79 dollaria kuukaudessa.

Päivityksen yhteydessä saat tukea useammille operaattoreille ja joitain lisäominaisuuksia.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Täysi räätälöinti tapahtuu ilmaisen suunnitelman kautta. Itse asiassa ilmainen paketti sisältää luettelon yli 20 ominaisuudesta.
 • Saat rajoittamattomia chatteja kaikista hinnasuunnitelmista.
 • Sekä iOS- että Android-sovellukset ovat käytettävissä keskustelemaan mobiililaitteiden asiakkaiden kanssa.
 • Tiedostonsiirtotyökalut ovat olemassa asiakirjojen ja muiden tiedostojen kuljettamiseen.
 • Keskusteluhälytykset ja säilötyt vastaukset auttavat asiakastuen automatisoinnissa.
 • Näytä saatavuusaikataulut ja varata tapaamiset suoraan live chat-ohjelmiston kautta.
 • Näytä ainutlaatuisia tietoja, kuten sijaintisi ja Twitter-syöte.
 • Päivitä reaaliaikaisen analyysin ja vierailijoiden seurannan premium-suunnitelmiin.
 • Maksetut suunnitelmat tarjoavat myös tekstiviestien ilmoituksia keskusteluillesi.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

PureChat näyttää loistavalta live-chat-vaihtoehdolta pienille ja isoille yrityksille. Ilmainen suunnitelma on hieno, ja kuukausittainen hinnoittelu sen jälkeen pysyy kohtuullisena. Se on myös erinomainen live-chat-ruutu yrityksille, jotka tarvitsevat varata tapaamiset, koska kaikki voidaan tehdä laatikon kautta.

Siirry PureChat-sivulle

7. Zendesk Chat (Www.zendesk.com/chat)

Zendesk

Yksi parhaimmista live-chat-ohjelmistovaihtoehdoista on Zendesk Chat, kun halutaan tavoittaa asiakkaasi ja löytää keskustelu. Se on toinen ratkaisu ilmaisella suunnitelmalla, mutta tarjoukset eivät ole aivan yhtä hyviä kuin muut ilmaisemani ilmaiset ohjelmistot.

Zendesk Chatin hinnoittelu on kuitenkin kunnioitettavaa, ja se tarjoaa vakaat tarjoukset esimerkiksi lähettämiselle tietyille osastoille ja triggerien asettamiselle..

Muista, että ZenDeskillä on suuri tuotevalikoima, joten joillekin yrityksille voi olla hyödyllistä käyttää vain ZenDesk-tuotteita.

Hinnoittelu

Lite-suunnitelma jatkuu 0 dollaria yhdestä samanaikaisesta keskustelusta. Se ei ole niin hyvä kuin jotkut kilpailusta.

Joukkuesuunnitelma on 14 dollaria agenttia kohden kuukaudessa, ja korkeammat suunnitelmat on listattu hintaan 29 dollaria ja 59 dollaria edustajaa kohti kuukaudessa.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Palaa takaisin tarkistamaan viestit on erittäin helppoa työkaluilla, joilla hyppää takaisin chatin aikajanaan ja tarkastella analytiikkaa.
 • Chatin reititys, pikakuvakkeet ja tunnisteet ovat kaikki prosessin nopeuttamiseksi.
 • Zendesk Chat-linkit useimpiin Zendesk-työkaluihin, kuten verkkosivustoympäristöt, kuten WordPress, Shopify ja Magento.
 • Chat-laatikkonäytteet ja räätälöintityökalut ovat kaikki kirkkaita, kauniita ja vieraanvaraisia ​​- tukemalla suurta taustakuvia ja avatareja.
 • Yrityksesi voi hyväksyä tiedostoja ja pikakeskustelumuotoja ymmärtääksesi paremmin asiakkaidesi kysymiä.
 • Käynnistyslaitteita käytetään yhteydenpitoon käyttäjien kanssa live-chatin kautta, kaikki perustuvat verkkosivustollasi tehtyihin liikkeisiin.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Pidän Zendesk Chatista yrityksille, jotka käyttävät jo muita ZenDesk-tuotteita, kuten Zendesk Guide tai Support. Zendesk Chatissa on myös joitain luovammista chat-laatikoiden malleista – joten jos haluat tyylikkään chat-läsnäolon, katso se.

Lopuksi, tiedostojen lähettäminen tekee ihmeitä yrityksille, jotka haluavat hyväksyä kuvakaappauksia ja asiakirjoja (kuten ohjelmistoteknisen tuen yhteydessä).

Siirry Zendeskin keskusteluun

8. ClickDesk (Www.clickdesk.com)

clickdesk

ClickDesk käyttää paljon erilaista lähestymistapaa kuin keskimääräinen live chat-ohjelmisto. Se palvelee yrityksiä, jotka haluavat käyttää ääntä ja videota chat-ruudussa. Esimerkiksi tukiedustaja voi todella nähdä asiakkaan ja päinvastoin.

Integrointeja tarjotaan yhteyden muodostamiseksi tukipalvelujen ja muiden asiakastukimoduulien ohjelmistoihin. Voit jopa linkittää sosiaalisen median tilisi live-chat-ruutuun laajentaaksesi tavoitettasi näillä alustoilla.

Hinnoittelu

ilmainen suunnitelma on tarkoitettu jopa 10 käyttäjälle ja 30 chatille kuukaudessa.

Seuraavat suunnitelmat tarjotaan päivityksinä: Lite 14,99 dollarilla, Pro 24,99 dollarilla ja Enterprise 39,99 dollarilla (kaikki kuukaudessa / agentti).

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Chat-ruutuun sisältyy videopuhelu, joka laajentaa tukipalveluitasi. Tämä lisää myös persoonallisuutta, koska asiakkaat voivat nähdä sinut.
 • Live-chat-ruutu kannustaa myyntiä ja kehottaa oikeita myyntiedustajia aloittamaan keskustelun.
 • Voit valita äänikeskustelun videon sijasta.
 • ClickDeskin asiakaspalvelinohjelmisto integroidaan automaattisesti keskusteluruutuun lopullisen asiakastukialueen osalta.
 • Lähetä lisää käyttäjiä Facebook- ja muihin sosiaalisen median tileihisi linkittämällä chat-ruutuun.
 • Raportointialueella on edistynyt analytiikka, kuten chatin kesto ja myynti.
 • Saat Android-mobiilisovelluksen keskustelemiseen puhelimellasi.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Ensimmäinen asia on ensimmäinen: iOS-käyttäjät voivat haluta ohittaa ClickDeskin, koska siinä on vain Android-sovellus.

ClickDesk on kuitenkin yksi parhaimmista live-chat-ohjelmistovaihtoehdoista ääni- ja videokeskusteluihin. Se muistuttaa Skypeä, mutta asiakkaidesi ei tarvitse ladata mitään erityisiä ohjelmistoja loppupuolella.

Siirry ClickDeskiin

9. Bold360 (Www.bold360.com)

bold360

Toisena AI-ohjaamana live-chat-ohjelmistona Bold360 avaa uskomattoman paljon tehokkuutta verkkosivustollesi. Se houkuttelee käyttäjiäsi heti, kun he laskeutuvat verkkosivustollesi. Lisätyökaluilla agenttisi voivat työskennellä älykkäästi ja palata tietoon ja nopeuteen.

Bold360: n on tarkoitus olla yksi markkinoiden yksinkertaisimmista live-chat-ratkaisuista. Sen omistaa myös LogMeIn, joka on osoittautunut erittäin hyvämaineiseksi viestintäyritykseksi.

Hinnoittelu

Kaikkien suunnitelmien mukaan sinun on pyydettävä tarjous. Hinnoittelu on kaikki yrityskohtaista.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Live-chat osoittaa asiakkaille ja puhuu heille ilman mitään ongelmia. Sitten AI-botti päättää, mihin asiakas lähettää muutamassa sekunnissa.
 • Kaikki chatbotin elementit ovat muokattavissa, botin sanomista chat-ruudun näyttämiseen tietokoneellasi.
 • Näytetään näkemykset, joiden avulla voit arvioida miten jokainen asiakasmatka on kartoitettu.
 • Kaikkia viestintää hallitaan yhdessä paikassa – sähköpostista chattiin ja tekstiviestistä sosiaaliseen mediaan.
 • Bold360: n chatbotit toimivat enemmän kuin ihmiset ymmärtämällä tarkoitusta ja luottamatta tiettyjen avainsanojen hakuun tietokantaartikkeleissa.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Bold360 toimii parhaiten organisaatioille, jotka ovat valmiita ottamaan jonkin verran riskiä tekoälyn avulla. Se ei ole niin hallittu, mutta se voi antaa uskomattomia tuloksia, jos olet valmis tekemään muutoksia.

Siirry kohtaan Bold360

10. LiveAgent (Www.liveagent.com)

liveagent

LiveAgent on pikemminkin sarja kuin yksittäinen ohjelmisto, mutta se sisältää livekeskustelua ja joitain muita hienoja ohjelmistovaihtoehtoja, kuten lipunmyynti, puhelinkeskuksen ohjelmistot ja tietokannan työkalut.

Tietyt ohjelmistot myydään yhdessä suunnitelmina, joten sinun on itse valittava Chat-suunnitelma saadaksesi live-chat-toiminnot.

Korostamme alla olevaa chat-suunnitelman hinnoittelua, mutta sinun pitäisi myös tietää, että suunnitelmaan sisältyy seuraavat muut ohjelmistovaihtoehdot: yhteyslomakkeet, tietopohja, sähköpostituki, palautteen hallinta ja vierailijoiden seuranta.

Hinnoittelu

Hinnat alkavat 0 dollarista yhdellä chatilla ja yhdellä sähköpostitukiistuimella, joiden historia on seitsemän päivää. Seuraava kerrossuunnitelma maksaa 15 dollaria vain lipunmyyntijärjestelmällä.
Lippu + Chat-suunnitelma maksaa 29 dollaria agenttia kohti kuukaudessa.

All-inclusive-paketti myydään myös 39 dollarilla kuukaudessa.

�� Mitkä ovat parhaat ominaisuudet?

 • Videopuhelut sisältyvät joihinkin suunnitelmiin.
 • LiveAgentilla on erinomaiset chat-kutsut ja vierailijaseuranta keskustelujen tekemiseksi osuvammiksi.
 • Palautteen hallinta auttaa hankkimaan tietoja asiakkailtasi ja parantamaan asiakastukea.
 • Saat foorumin ja tietopohjan asiakaspalvelusivujen pyöristämiseksi.
 • Mobiilisovellus mahdollistaa live-yhteydenpidon asiakkaiden kanssa puhelimellasi tai tablet-laitteellasi.
 • Voit muodostaa yhteyden moniin muihin LiveAgent-tuotteisiin, kuten Call Center, asiakasportaali tai asiakaspalvelu.
 • Chat-hallintapaneelissa voit tarkistaa kaikki aktiiviset keskustelut, agenttitoiminnot ja paljon muuta.
 • Käyttäjätiedot välitetään edustajalle, kun keskustelu on alkanut.

�� Tämä on paras live chat-ohjelmisto …

Pidän LiveAgentista yrityksille, jotka haluavat täydellisen ja edullisen asiakaspalveluvälineiden. Saat live-chat-ruudun, mutta myös lippuja ja videopuheluita.

Siirry LiveAgenttiin

Mitkä parhaista live chat-ohjelmistoista sinun tulisi valita?

Muista tarkistaa kaikki yllä olevat suositukset. Valintasi riippuu täysin yrityksen tyypistä ja tarvittavista ominaisuuksista.

Jotta tämä olisi sinulle helpompaa, tässä on tämä nopea yhteenveto, joka sisältää vain kustannukset, jotka aiheutuvat työskentelystä kunkin seuraavan alustan kanssa:

Ohjelmisto
Vapaa suunnitelma?
Alkaen $ / kk
LiveChat30 päivän ilmainen kokeilu16 dollaria edustajaa kohti
Olark2 viikon ilmainen kokeilu19 dollaria edustajaa kohti
Sisäpuhelin$ 87
Ajelehtia$ 50
Tidio$ 15
PureChat$ 39
Zendesk Chat14 dollaria edustajaa kohti
ClickDesk14,99 dollaria edustajaa kohti
Bold360hinnoittelu on yrityskohtaista
LiveAgent15 dollaria edustajaa kohti

Jos sinulla on lisäkysymyksiä parhaasta live chat-ohjelmistosta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • Paras webinar-ohjelmisto
 • Kuinka työskennellä kotoa (ja pysyä terveenä)

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map