Per què el vostre lloc de WordPress ha de tenir elements d’interfície gràfica i com crear-los

Aquesta aportació sobre elements d’interpretació d’identificació enganxosa a WordPress és de Lexie Lu.


Hi ha alguns sentiments diversos quan es tracta d’elements adhesius d’UI. Alguns diuen que, que poden incloure tot, des de les opcions de compartició de xarxes socials fins a la informació de l’empresa, aconsegueixen una mala experiència per als usuaris. malgrat això, fins i tot els detractors Permet que aquestes opcions de disseny poden ser molt efectives quan es faci bé.

Elements enganxosos (botons, blocs de contingut, juntament amb altres formes d’anomenades "navegació enganxosa") són elements fixos de la pàgina que es mantenen al seu lloc mentre l’usuari es desplaça cap avall. Quan els elements de l’UI enganxosa estan ben dissenyats i amb un propòsit clar, la investigació mostra són una bona manera d’aconseguir l’acció desitjada d’un visitant al vostre lloc web.

En resum, el vostre lloc de WordPress pot utilitzar elements d’UI enganxosos per maximitzar el valor de cada visita al vostre lloc. Aquests elements poden contribuir a la inscripció de butlletins, a les xarxes socials i a altres accions importants.

Potser el més important, poden millorar l’experiència de l’usuari. Amb tots aquests avantatges, no és estrany que sigui una navegació enganxosa cada vegada més comú a mesura que creix en popularitat.

Nota de l’editor. També hem crescut gaudint de diversos elements de lloc enganxosos. El bloc CodeinWP utilitza un mateix element i, a més, hem fet de la navegació enganxosa una de les característiques principals de Zerif: el tema més popular (veure demostració). Per què? Només funciona per a l’usuari. Però deixem que Lexie expliqui això en detall:

Per què funcionen elements d’UI enganxosos a WordPress

L’ús d’elements enganxosos a WordPress pot ajudar a transmetre informació important i facilitar el viatge del visitant pel vostre lloc. Un lloc web de comerç electrònic va descobrir que la incorporació de navegació enganxosa ajudava a augmentar les conversions del 30% al 33 per cent.

Una prova A / B separada realitzada amb finalitats de recerca va trobar que 100 per cent dels visitants preferien els elements de disseny enganxosos, tot i que molts d’ells no sabem exactament el perquè.

Per aprofitar la potència dels elements de la interfície d’usuari enganxosa a WordPress, no podeu simplement descarregar un complement de WordPress i veure que els vostres números milloren. Heu de planificar acuradament quins elements funcionen millor per al vostre lloc. També heu de vetllar perquè aquests elements, que de vegades poden ser delicats si no teniu experiència de codificació, funcionen tal com es preveu.

Afortunadament, hi ha diversos tipus d’elements i connectors d’interès gràfics per ajudar-vos a incorporar-los al vostre lloc de WordPress:

Els botons enganxosos comparteixen les xarxes socials

Ha canviat la manera com les persones es troben amb els llocs web. Fa temps que passen els dies en què arriben la majoria de visitants escrivint una URL i, tot seguit, cercant el contingut. Tot i que això encara succeeix de vegades, ara es produeix molt més trànsit a les xarxes socials.

De mitjana, les xarxes socials es promouen El 31 per cent de tot el trànsit als llocs web. Tot i que aquesta xifra és, sens dubte, menor per a alguns llocs web (i superior per a altres), destaca la importància de crear contingut convincent.

(Gràfic de Gràfics i gràfics de WordPress Lite.)

Un bon contingut, però, és només el primer pas. També podeu atenuar els usuaris i augmentar el trànsit de derivacions, fent que sigui fàcil per a la gent que comparteixi el vostre contingut. Una bona manera de fer-ho és mitjançant botons enganxosos de les xarxes socials per acompanyar el vostre contingut.

WordPress no té escassetat de complements per afegir botons enganxosos / flotants a les xarxes socials. L’important és escollir-ne un que es comporti de manera intuïtiva amb el disseny del vostre tema. Hi ha tants exemples de botons flotants en xarxes socials que comportar-se bastant estrany al mòbil o quan les finestres del navegador d’escriptori canvien de mida.

El disseny deficient pot tenir l’efecte contrari al que es pretén, ja que els botons de xarxes socials enganxoses que no observen text i fotos no permetran cap compartició de xarxes socials. Doneu un cop d’ull als llocs que aconsegueixen obtenir l’experiència de l’usuari.

Experimenteu els nombrosos complements de WordPress amb tants dispositius i sistemes operatius com pugueu per assegurar-vos que els vostres botons de xarxes socials es comporten tal com es preveu.

Hi ha una llista de dues parts de més de 30 complements de xarxes socials publicats aquí a CodeinWP. Estic segur que hi trobareu el connector perfecte.

Caixa d’informació enganxosa

Segons el vostre lloc web, de vegades tot el vostre element enganxós és transmetre informació addicional a la barra lateral. Posar de manera destacada la informació de contacte al vostre lloc és una crida senzilla però eficaç a l’acció. 12Keys ho fa de manera important proporcionant informació de contacte a la vista, especialment important per als visitants que poden estar en crisi.

12keysrehab

També pot ser un lloc on ajudeu a crear confiança en ressaltar les vostres credencials, premis i qualsevol altra cosa segons aquestes línies. També és un bon lloc per afegir un toc personal explicant una mica més de si mateix o del vostre lloc web.

Afortunadament, aquest és el tipus d’element més fàcil d’implementar al vostre lloc. No us haureu de preocupar de res, tret del text i potser un hiperenllaç al vostre correu electrònic. Aquest complement us pot ajudar:


Element enganxós Element enganxós

Autor (a): Stew Heckenberg

Versió actual: 1.3.5

Darrera actualització: 26 de gener de 2019

enganxós- element.1.3.5.zip


74% de valoració


Instal·lacions 600 +


WP 3.0 + Requereix

L’objectiu és que l’element de la barra lateral no sigui massa cridaner ni distreient. Hi estareu durant el temps que el visitant estigui al lloc, de manera que no voldreu desactivar-los amb alguna cosa mal dissenyada o excessivament contundent. Hi ha una mica de senzillesa, ja que la barra lateral flotant hauria de ser la guinda del pastís per al contingut que l’acompanya.

Menús enganxosos

Potser els menús enganxosos són el tipus de interfície d’identificació de tots els elements enganxosos a WordPress, però també són un dels més útils.

La idea és senzilla. Quan l’usuari es desplaça cap avall, el menú es manté fermament al seu lloc.

Però podeu implementar-ho de diverses maneres:

a) Podeu anar a la col·locació estàndard a la part superior.

Això és el que ha fet l’equip ThemeIsle amb els seus Tema de Zerif, per exemple (podeu veure el document demostració en directe aquí):

Elements enganxosos de Zerif

Un altre bonus aquí és que el menú no és un simple menú d’una fila, sinó un mega menú: quan passeu per cadascun dels elements, revelen una estructura més elaborada:

mega menú

b) Poseu el menú de costat.

Aquesta és una bona opció per a alguns dissenys, i especialment per a llocs fotogràfics que aposten per visuals per explicar la seva història.

Aquí teniu un exemple de RichBrown.info:

RichBrown

El menú es fixa a la dreta mentre es desplaça cap avall.

c) Poseu-lo a la part inferior.

La part inferior és una altra ubicació interessant per a un menú fix, i sobretot si voleu que el menú sigui una mica més alt que una sola fila de text.

Aquí teniu un exemple bulletpr:

bulletpr

Com veieu, el menú presenta imatges + text, de manera que es va col·locar a la part inferior de manera que no ocupi l’espai valuós a la capçalera del lloc..

Inscripcions de correu electrònic enganxoses

Com probablement sabeu, una de les millors maneres d’arribar al vostre públic és a través del correu electrònic. Un correu electrònic enviat a la llista de subscriptors és cinc vegades més probable per ser vist que una publicació a Facebook.

La creació d’una llista de qualitat de subscriptors de correu electrònic és fonamental per portar la vostra empresa al següent nivell. Gràcies a formularis enganxosos, obtenir subscriptors és més fàcil del que creieu.

Hi ha moltes maneres d’animar el visitant d’un lloc a registrar-se a la vostra llista de correu. Un formulari enganxós, a la barra lateral o a la part superior de la pàgina, pot ser de gran ajuda. Un dels llocs que fa això és bo TwelveSkip, una empresa de mitjans digitals. La seva crida a l’acció a la part superior de la pàgina és clara i crida l’atenció sense ser massa presencial o distreure.

twelveskip

La part superior de la barra lateral és un altre bon lloc per obtenir subscriptors de correu electrònic. De vegades no em fa mal tenir diversos llocs on la gent es pot inscriure. Els subscriptors de correu electrònic són tan valuosos que val la pena esforçar-se més per elaborar la vostra llista.

CodeinWP, per exemple, utilitza diverses formes per a aquest propòsit, i moltes de les enganxoses. Com aquest:

codeinwp

Anuncis enganxosos

Posem-ho bé: els anuncis són un mal necessari per a la majoria de nosaltres. Als nostres lectors no els agrada ni molts creadors de llocs web. Tanmateix, són imprescindibles pagar les factures i és aquí on surt la publicitat digital.

Time Magazine utilitza la seva publicitat com un bloc enganxós, de manera que es desplaça cap avall quan estàs llegint cap article.

temps

És molt menys intrusiu que un anunci splash gegant o un pop-up emergent, per la qual cosa no és una mala manera de generar ingressos sense desactivar massa lectors.

Com tota la publicitat, només s’ha de fer amb moderació. Un mur d’anuncis a l’esquerra o a la dreta d’un article es desactiva immediatament. Un o dos, juntament amb enllaços a més articles, és una bona manera de fer publicitat.

Elements adhesius creatius d’UI a WordPress

A part de les coses que es mencionen anteriorment, podeu ser molt més creatiu amb l’ús d’elements d’UI enganxosos a WordPress, però això també comportarà més treballs per aconseguir que s’implementin..

Aquí teniu un exemple Gavick.com:

illa

Si aneu a aquest lloc, us adonareu que tota l’illa roman en la seva majoria durant el desplaçament cap avall. Canvia entre primer pla i segon pla, però sempre és al centre. Aquest tipus de coses crida l’atenció de l’usuari.

Sembla que realment no hi ha cap límit als usos creatius dels elements de la interfície d’usuari enganxosa a WordPress … ja que algú va aconseguir que la illa fos enganxosa.

Com es troba el connector adequat?

N’hi ha cap escassetat de plugins a WordPress.org que us pot ajudar a implementar elements enganxosos al vostre tema. Alguns poden funcionar de meravella amb el vostre tema, mentre que d’altres no es podran optimitzar per al vostre lloc. Es necessitarà algun error i prova per trobar els que funcionin millor.

El resultat final valdrà la pena, tant si voleu conduir trànsit de xarxes socials com si transmeteu informació important als lectors. Només heu d’assegurar-vos que poseu a prova els vostres complements de manera àmplia per assegurar-vos que no hi ha cap problema de disseny.

Lexie Lu Sobre l’autor: Lexie Lu és dissenyadora i blogger autònoma. Li agrada investigar les darreres tendències i sempre té una tassa de cafè a prop. Ella gestiona Torrat de disseny i es pot seguir a Twitter @lexieludesigner.

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map