Com crear un mercat de productes físics com Etsy (a WordPress)

TL; DR: "WordPress i comerç electrònic"? Qui hauria intuït fa només cinc anys que aquesta seria una possibilitat viable. Segurament, ningú de la meva classe universitària. Tot i això, estem aquí. I WordPress ara és perfectament capaç de gestionar una empresa de comerç electrònic de qualsevol tipus, bàsicament. Per comprovar l’extensió d’això, analitzem el tema de la creació d’un mercat de productes físics com Etsy … tot a WordPress. Aquí teniu el tema de Colin sobre el tema i el seu procés pas a pas exacte:


Voleu saltar al tren del mercat de diversos venedors? En cas afirmatiu, crear un mercat de productes físics com Etsy és una manera fantàstica de fer-ho. El millor de tot, això es pot fer amb WordPress.

A partir del 2016, Etsy tenia més d’1,6 milions venedors amb 677 dòlars milions només en el tercer trimestre del 2016 en vendes brutes de mercaderies. Hi ha molts venedors que busquen ajuda per vendre una tona de mercaderies!

Però probablement teniu la impressió que els mercats de diversos proveïdors han de ser cars. Vull dir, Etsy compta amb un gran equip de desenvolupadors que treballen per a ells … hauràs de gastar milers de dòlars per crear una cosa similar, no??

No realment! En resposta a la popularitat dels mercats en línia, han aparegut diverses eines del mercat de diversos proveïdors. Això vol dir que ja no heu de rompre el banc amb una solució personalitzada si voleu un mercat com Etsy.

De fet, podeu començar per menys de cent dòlars utilitzant WordPress, WooCommerce i un complement anomenat WC Vendors.

A continuació, us detallem com fer-ho exactament:

Mercat de productes físics com Etsy a WordPress

Com crear un mercat de productes físics com Etsy a WordPress:

Primer, què és WC Vendors i com ens ajuda a fer el que volem fer?

WC Vendors és un complement freemium que amplia la funcionalitat de WooCommerce per convertir-lo en un mercat de productes físics com Etsy. Em vaig instal·lar a WC Vendors per aquest tutorial perquè:

 • Està dissenyat per a productes físics.
 • La versió gratuïta és prou potent per començar (tot i que voldreu absolutament la versió premium per al mercat més fàcil d’utilitzar).
 • Inclou funcions essencials, com ara pagaments de comissions fàcils, enviaments de productes de primera línia per als propietaris de botigues (només de forma premium) i molt més.
 • La versió premium inclou un tema dedicat per aprofitar tota la funcionalitat dels venedors de WC.

Com que WC Vendors aprofita el poder de WordPress, només cal que el facis servir:

 • Un domini i allotjament (més informació)
 • Una instància de treball de WordPress
 • Un tema (o el tema inclòs amb els proveïdors WC premium)
 • Venedors de WC + WooCommerce

Aquí es mostra exactament com podeu configurar un mercat de productes físics com Etsy mitjançant WC Vendors i WooCommerce:

Pas 1: trieu el vostre allotjament

Amb un bloc, podríeu patinar amb un allotjament menys estel·lar (encara que mai no és una bona idea). Però amb una botiga de comerç electrònic multi-venedors, no podeu deixar-vos passar per allotjament.

Enquestat a Akamai Consumidors de comerç electrònic i van trobar algunes conclusions que mereixen un enfocament addicional en els temps de càrrega de pàgines per a les botigues de comerç electrònic:

I no són només les dades d’Akamai en joc aquí. Altres estudis han trobat de manera constant que els temps de càrrega de pàgines més lentes signifiquen menys conversions per a la publicació electrònica. Per exemple, S’ha trobat Intuit que cada segon afaitat del temps de càrrega de la pàgina equival a un 1% d’augment del tipus de conversió o superior! Això és enorme.

Per cada segon de rendiment:Temps de càrrega original
Canvi de temps de càrrega
Canvi de conversió
Per sobre dels 7-1s+3%
Entre els 5-7 anys-1s+2%
Per sota de 4s-1s+1%

Per tant, si voleu que el vostre mercat multi-venedor tingui èxit, comenceu amb un servei de hosting de qualitat. Perquè per molt que optimitzeu el vostre lloc, l’allotjament no deixa de ser clau velocitats de càrrega de pàgina supersòniques.

En aquest moment, si sou habitualment, sou exactament quines empreses us recomanem en termes d’allotjament. Si no, comproveu-ne els resultats de la nostra enquesta. En resum:

 • Per començar, SiteGround us proporcionarà un gran equilibri de velocitat i assequibilitat. Per fer els diners, té el millor rendiment de qualsevol allotjament assequible.
 • A mesura que el vostre mercat creix, potser voldreu considerar l’actualització a un amfitrió premium com Kinsta. Aquí teniu la nostra ressenya sobre Kinsta.

Pas 2: instal·leu un tema, WooCommerce i WC Vendors

Un cop hàgiu configurat el vostre allotjament i domini, haureu de procedir instal·la WordPress, escolliu un tema i comenceu a arrodonir els complements necessaris.

Si encara no voleu xifrar-vos en un tema premium, podeu començar amb un tema gratuït de WooCommerce. Per a aquest tutorial, utilitzaré la nostra versió gratuïta ShopIsle. Però no dubteu a utilitzar qualsevol tema centrat en WooCommerce que us agradi la vostra fantasia.

Shopisle

Un cop hàgiu instal·lat i activat el tema, haureu d’instal·lar WC Vendors i WooCommerce. És fonamental que instal·leu les dues aplicacions perquè WC Vendors necessita WooCommerce per funcionar correctament.


WooCommerce WooCommerce

Autor (a): Automàtica

Versió actual: 4.1.1

Darrera actualització: 27 de maig de 2020

woocommerce.4.1.1.zip


92% de valoració


5.000.000 + instal·lacions


WP 5.0 + Requereix


Mercat de venedors de WC: la solució del mercat multivendor per a WooCommerce Mercat de venedors de WC: la solució del mercat multivendor per a WooCommerce

Autor (a): Venedors de WC

Versió actual: 2.1.20

Darrera actualització: 12 de maig de 2020

wc-vendors.2.1.20.zip


90% de valoració


10.000 + instal·lacions


5.0.0 Requisits

Instal·leu primer WooCommerce i aneu a l’assistent de configuració.

Assistent de configuració de WooCommerce

A continuació, aneu endavant i instal·leu WC Vendors. Si comenceu amb la versió gratuïta, podeu instal·lar-la directament des del tauler de control de WordPress.

Per descomptat, hi ha una sèrie d’altres retocs generals de WordPress que hauríeu de fer, però em centraré en només la funcionalitat del mercat de diversos venedors en aquest tutorial..

Pas 3: configurar venedors de WC

D’acord, aquest pas és important. És on establiu detalls com ara tarifes de comissió, registre de venedors i detalls de pagament.

Comença a dirigir-se a WooCommerce → Venedors de WC.

3.1: Configuració general

A la web Pestanya general, assegureu-vos de configurar la taxa de comissió predeterminada que voleu oferir als proveïdors:

Com crear un mercat de producte físic com etsy

Més endavant podeu definir tarifes de comissió personalitzades per a productes individuals, però aquesta serà la taxa per defecte inicialment aplicada a tots els productes.

També haureu de configurar les vostres opcions de registre aquí. Si no voleu aprovar manualment aplicacions de venedors, podeu desactivar-la. Però no ho recomanaria. No voleu que el vostre mercat estigui arruïnat pels usuaris de correu brossa.

També heu de configurar com voleu gestionar els diners que recopileu per impostos i enviament. Bàsicament, trieu si voleu mantenir aquests pagaments o bé dirigir-vos al venedor.

Més avall de la pàgina, podeu configurar la barra d’URL per a les vostres pàgines de proveïdors, així com algunes altres opcions d’estil. No obstant això, està bé deixar-los com a opcions predeterminades.

3.2: Productes

A la web Productes , escollireu quins camps estan disponibles per als proveïdors quan creen un producte nou. Per exemple, si no voleu que els vostres venedors puguin crear tipus de producte virtuals o descarregables, heu de marcar aquestes caselles per ocultar-les:

Com que creeu un mercat de productes físics com Etsy, és probable que vulgueu amagar diversos camps per agilitzar el procés de creació del producte per als proveïdors..

Aquests camps són bons per a les botigues habituals de WooCommerce, però probablement no voldreu que els venedors puguin agrupar productes o establir impostos personalitzats.

3.3: Capacitats

El Capacitats la pestanya us permet configurar els permisos que tindran els vostres venedors.

Per als Comandes i Informes opcions, us recomano que deixeu totes les opcions marcades (per defecte).

L’opció important aquí és Productes. Permet decidir si els productes enviats pels venedors necessiten o no aprovació d’administració manual abans que es mostrin. A més, també podeu decidir si els venedors poden editar productes o no després que hagin passat en directe.

Crec que els valors predeterminats són un bon lloc per començar, però si teniu previst executar un gran mercat multi-venedors, és possible que no pugueu aprovar manualment cada producte.

3.4: Pàgines

El Pàgines la pestanya és senzilla. Només us permet triar quines pàgines voleu utilitzar per mostrar la vostra interfície de venedor. WC Vendors crea la majoria de les pàgines necessàries automàticament, però si voleu personalitzar els seus noms / URL, podeu fer-ho aquí:

Un cop més, està bé deixar-los per defecte.

3.5: Pagaments

El Pagaments la pestanya és important. És on us configureu Pagaments adaptatius de PayPal. PayPal Adaptive Payments us permet dividir immediatament els pagaments i pagar comissions automàticament.

Si necessiteu ajuda, podeu seguiu la guia detallada de WC Vendors. I si pagueu per una extensió premium, també podeu utilitzar Stripe per dividir els pagaments de manera similar.

A més de configurar pagaments adaptatius, també heu de triar la vostra programació de pagaments.

Podeu optar per pagar als venedors immediatament (potencialment perillosos per a les despeses de recàrrega) o configurar una programació diària, setmanal, quinzenal, mensual o manual..

Nota: no podeu fer les dues coses. Per tant, si voleu pagar als venedors en un programa, assegureu-vos de desmarcar la casella de pagament instantània.

Pas 4: activeu el registre del compte a WooCommerce

WC Vendors us ofereix una funcionalitat multi-venedora, però només si WooCommerce ho permet! Per tant, per permetre que els venedors es registrin realment al vostre mercat, heu d’anar a WooCommerce → Configuració → Comptes i marqueu la tecla Habiliteu el registre a la web "El meu compte" pàgina:

Ara, els venedors haurien de poder registrar-se a la web El meu compte pàgina. Utilitzarà la mateixa interfície que els usuaris habituals, però n’afegirà una mica Sol·liciti convertir-se en venedor casella de selecció:

Aquest és també el punt en què potser haureu d’aplicar una mica CSS personalitzat. Segons el tipus de presentació del formulari de registre, podeu canviar el seu estil. Si pagueu la versió premium del complement, només podeu utilitzar un tema dedicat per a proveïdors de WC per evitar que utilitzeu CSS personalitzat.

Pas 5: assegureu-vos que els comptes del venedor funcionen correctament

En realitat, heu acabat principalment ara! El vostre mercat de productes físics hauria de funcionar, però és una bona idea crear un compte de proveïdor de proves per assegurar-vos que tot funciona.

Un cop hàgiu creat el vostre compte de venedor maniquí, haureu de dirigir-vos al compte d’administrador i aprovar el compte del venedor si aneu a la secció Usuaris fitxa Només cal canviar el rol d’usuari de Venedor pendent a Venedor:

Si heu desactivat l’aprovació manual, podeu obviar aquest pas.

Un cop aprovat, haureu de poder veure el vostre Tauler de taula del venedor al compte del venedor de proves:

Un cop més, segons el tema que vau triar, potser haureu d’afegir una mica d’estil CSS personalitzat per afegir la vostra taula de comandament al venedor. O, aquesta és una altra raó per la qual és possible que només desitgeu utilitzar el tema dels venedors WC premium.

A la pàgina de configuració de la botiga, els venedors poden afegir la seva adreça de correu electrònic de PayPal, triar un nom de botiga i afegir una descripció:

En la versió gratuïta, els venedors només poden afegir productes mitjançant la interfície normal de backoo WooCommerce. Però si pagueu la versió premium, podreu crear formularis de presentació de productes de primera línia.

I una vegada que un venedor crei un producte aprovat, els compradors podran visualitzar-lo al front-end:

Comprovació de comissions i visualització d’informes

Per veure com funciona el vostre mercat de productes físics, podeu obtenir informes en dues àrees.

Primer, anant a WooCommerce → Comissions us donarà totes les comissions individuals que ha generat el vostre mercat. Podeu ordenar els venedors individuals i l’estat de la comissió (degut, pagat o revertit):

També podeu visualitzar estadístiques més detallades WooCommerce → Informes → Venedors de WC:

De la mateixa manera, els vostres venedors també podran veure comandes i comissions, així com marcar els productes que s’envien:

Raons per comprar la versió professional de Venedors de WC

Tot i que podeu configurar un mercat físic de productes físics, com Etsy, gratuïtament amb els venedors de WC, si us preocupa el vostre mercat, haureu d’anar amb la versió premium.

 • Donarà als vostres venedors a molt millor experiència.
 • Els venedors obtenen presentacions més detallades i enviaments front-end.
 • També poden generar els seus propis cupons.

Perquè els seus venedors són l’eix vertebrador de la botiga, voleu mantenir-los feliços.

A més, la versió professional permet carregar més tipus de comissió. Si bé la versió gratuïta només permet cobrar un percentatge pla, la versió professional et permet combinar taxes i percentatges. Per exemple, podeu imitar l’estructura de comissions d’Etsy de 0,20 USD per tarifa plana + 3,5%.

També ve amb el tema dedicat que he esmentat. Per tant, no necessitareu CSS personalitzats perquè les vostres pàgines de venedors quedin boniques.

I fins i tot podeu implementar un sistema de retroalimentació d’estil eBay per als venedors, que és important per crear confiança.

Així, mulleu-vos els peus amb la versió gratuïta, però si voleu crear un mercat realment funcional i multi-venedor, hauríeu de tenir en compte comprant la versió professional per 199 $.

I ja està! Els venedors de WordPress i WC faciliten la creació d’un mercat de productes físics com Etsy. Si teniu dubtes sobre el procés, deixeu-los als comentaris següents i intentaré ajudar-vos.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map