Com crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress

TL; DR: Yelp és un enorme lloc web / servei web que ofereix un munt de funcions i dóna servei a milions de visitants. Això segur que ho sabeu … No obstant això! Resulta que podeu crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress. Aquí és com es fa tot de dalt a baix i sense tocar una línia de codi. Entra a Colin:


Us sorprèn la idea d’aprendre a crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress? No dubto que he de parlar-vos sobre l’èxit massiu de llocs com Yelp i Foursquare. Els resultats de la cerca els veieu gairebé cada vegada que cerqueu una empresa.

Però, si bé aquests dos gegants (Yelp i Foursquare) són certament populars, també es concentren a nivell nacional. I aquest enfocament nacional obre les portes perquè un competidor nínxol s’enfonsi i agafi un fragment del directori de cerca local.

Per ajudar-vos a fer això, passaré aquesta publicació oferint-vos una guia pas a pas sobre com podeu crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress sense trencar el banc.

Com crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress

Què entra en un directori de cerca local de qualitat?

Per trobar la millor eina per crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress, és una bona idea definir primer les característiques clau de què fan que Yelp i Foursquare siguin tan efectius.

Aquestes característiques són, principalment:

 • Cerca / filtratge de qualitat que facilita la cerca de negocis rellevants als visitants.
 • Visualització de llistes de mapes que permet a les persones trobar les ubicacions més properes a una àrea específica.
 • Revisen els usuaris perquè els visitants puguin fer-se una idea de qualitat de l’empresa.
 • Opcions de monetització de manera que realment pugueu guanyar diners amb el vostre directori de cerca local.
 • Eines de gestió dels propietaris d’empreses perquè puguin gestionar o reclamar llistats sense fer un treball manual de l’administrador del lloc (tu).

Malauradament, no hi ha una solució gratuïta que faci un gran treball en aquest cas. Però hi ha una opció premium assequible anomenada ListingPro.

La nostra solució per crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress

ListingPro: crea un lloc web de directori local

ListingPro és un tema de directori premium que podeu fer compra a ThemeForest per 69 dòlars.

Converteix el vostre lloc de WordPress genèric en un directori de cerca local completament equipat amb la majoria de les funcions que fan que llocs com Yelp i Foursquare funcionin. ListingPro és la nostra eina bàsica perquè:

 • Té una cerca en detall detallada que facilita als visitants trobar contingut al vostre directori.
 • Inclou un bonic tauler de control frontal per a que les empreses puguin gestionar els seus llistats i publicar anuncis.
 • Vostè, administrador, pot gestionar un munt de detalls des del tauler d’administració de WordPress.

Només per fer-vos una idea de per què a ListingPro s’adapta tan bé aquest propòsit, aquí teniu una captura de pantalla de la cerca de Yelp:

com funciona la cerca de Yelp

I aquí teniu una captura de pantalla de la cerca de ListingPro al meu lloc de prova:

com funciona la cerca de llistes

Bastant xulo, no? El motor de cerca de ListingPro va molt més enllà de la cerca predeterminada de WordPress, que és important perquè el vostre directori local tingui èxit.

A continuació, us donaré una guia detallada i detallada sobre com crear un directori de cerca local a WordPress mitjançant ListingPro.

Pas a pas: crear un directori de cerca local a WordPress

Un cop hàgiu comprat ListingPro, ja esteu preparats per crear el vostre lloc de directoris. Aquí us mostrem com us recomano abordar el vostre lloc nou:

 • Instal·leu ListingPro i configureu-lo.
 • Configureu l’estil del vostre lloc.
 • Configura detalls bàsics com ara la configuració de pagament i les notificacions de correu electrònic.
 • Configureu tot el que hi ha a les vostres fitxes: categories, ciutats, etc.
 • Configureu els vostres plans de preus perquè les empreses paguin els llistats de prima.
 • Configureu les opcions d’anunci que oferireu a les empreses.

A continuació, us explicaré com fer tot això amb més detall:

Pas 1: instal·leu ListingPro i executeu l’assistent de configuració

Un cop instal·leu i activeu ListingPro (s’instal·la com qualsevol altre tema), us portarà a terme el procés següent:

 • Instal·lació dels complements necessaris
 • Importació de contingut de demostració

Us recomano molt que importeu tot el contingut maniquí perquè facilitarà la personalització del vostre tema molt més fàcil..

Un cop executat l’assistent d’instal·lació, hauríeu de mirar què és pràcticament un lloc de directori local completament funcional:

importar contingut maniquí

com crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress

En els passos següents, tot el que fareu és fer que aquest lloc base sigui propi.

Pas 2: dissenyeu el lloc del vostre directori

Temps per dissenyar el lloc. Aquí és on escollireu els tipus de lletra, colors i imatges de fons que es fan servir al vostre lloc de directoris.

Per canviar-los, cal que aneu a la versió nova Opcions del tema pestanya a la barra lateral de tauler de WordPress. Per configurar les opcions d’estil, us adjuntareu principalment a les cinc primeres opcions:

estil el vostre directori

 • Configuració general. Canvieu els colors principals i alguns paràmetres de navegació i de funcionalitat.
 • Tipografia. Trieu tots els tipus de lletra, mides i colors utilitzats al lloc.
 • Capçalera. Canvia la disposició i els colors de la capçalera. També podeu afegir una barra de cerca a la vostra capçalera i penjar el vostre propi logotip aquí.
 • Banner. Trieu el gran banner en negreta que apareix darrere del quadre de cerca de la pàgina principal. També podeu configurar quines categories apareixen a la portada.
 • Configuració del mapa. Trieu quin estil de mapa heu de fer servir. Podeu utilitzar Google Maps normal o bé anar amb alguns estils diferents de MapBox.

personalitza la capçalera

També podeu aparèixer a la secció Peu de pàgina secció per configurar alguns estils per al peu de pàgina i per afegir els vostres perfils socials.

Realment no "dret" o "mal" forma de configurar la majoria d’aquestes. Es tracta de com vol que el teu directori sembli.

Pas 3: configureu correus electrònics, paràmetres de pagament, etc..

Una vegada que estigueu satisfet amb les aparences del vostre lloc, ha arribat el moment d’afrontar alguns detalls poc importants que es mostren, com ara els vostres correus electrònics transaccionals, la configuració del pagament, la gestió de les factures i la configuració de l’URL..

Aquesta part no és especialment agradable, però és necessària per al funcionament del vostre lloc.

Així, anem a passar tot el que necessiteu per fer en ordre. Totes aquestes opcions són encara sota Opcions del tema fitxa.

Primer, dirigiu-vos a Configuració de pagament i configureu-ho tot. Pots escollir:

 • Si els llistats nous requereixen o no aprovació manual abans que es mostrin.
 • Tant si voleu o no acceptar llistats de pagament.
 • Moneda.
 • Passarel·les de pagament.
 • Configura pàgines per a termes i condicions, compra de caixa, etc.

configurar els pagaments

A continuació cap amunt, dirigiu-vos cap a Gestió de correu electrònic fitxa Aquí, configurarà els correus electrònics de transacció que envia el vostre lloc de directori. Què vull dir amb els correus electrònics transaccionals? Coses com:

 • El correu electrònic que obtenen els nous usuaris.
 • El correu electrònic que algú rep quan envia una llista.
 • Confirmacions de pagament.
 • Etc.

Haureu de configurar cada correu electrònic individualment mitjançant l’editor normal de TinyMCE de WordPress. És important recordar que podeu utilitzar variables aquí. Per exemple, si escriviu% username, es substituirà per la de la persona nom d’usuari real. ListingPro us indica totes les variables que podeu utilitzar al directori Gestió de correu electrònic pàgina:

més detalls de gran gust

A continuació, desplegueu el menú cap a la secció Opcions de factura pestanya i introduïu els detalls del vostre propi negoci. Aquesta és la informació que apareixerà a la factura que envieu a les empreses que paguen els llistats:

configura la configuració

Segon per darrer! A continuació cap amunt, dirigiu-vos cap a Configuració URL pestanya per configurar els URL de la pàgina per a algunes pàgines essencials. Nota: si heu importat totes les dades fictícies tal com he suggerit, ListingPro ja haurà creat aquestes pàgines i haureu introduït els URL aquí. Però si voleu canviar l’URL de la pàgina, aquí és on podeu actualitzar-la perquè el vostre lloc encara funcioni correctament:

configureu la configuració de l’URL

I, finalment, aneu a la secció Pàgina de contacte per configurar la informació de contacte, així com alguns detalls bàsics sobre el formulari de contacte incorporat:

afegir informació de contacte

Phew! Això sí, són moltes coses avorrides. Però, un cop configurada, gairebé mai no cal tornar-la a mirar.

Pas 4: configureu el funcionament dels vostres llistats de directoris

Un cop hàgiu obtingut tots aquests detalls no tan importants, estareu a punt de conèixer com funcionen les vostres pàgines de fitxa. En llistar pàgines, em refereixo a les pàgines reals que mostren negocis individuals.

Per configurar-ho, treballareu en dos menús diferents al tauler de control de WordPress. Podeu començar pel mateix Opcions del tema zona en la qual ja heu treballat.

Anar a la Configuració general de la llista i feu clic a Visualització de fitxa subcategoria. Aquí, podeu configurar com voleu mostrar les llistes diversos llistats. Podeu mostrar una llista normal o anar amb una visualització de quadrícula. A més, podeu triar si voleu incloure o no una vista de mapa:

escolliu la visualització de la fitxa

I després si aneu a la web Enviar Llistat & Edita la configuració podeu seleccionar el formulari que les empreses utilitzaran per enviar la seva llista al vostre directori. És una llista llarga, però és important que ho expliqueu i configureu tot. Per exemple, podreu triar si les empreses poden o no:

 • penja fotos,
 • afegir etiquetes,
 • penja vídeos,
 • afegir URL de lloc web,
 • i molts, molt més.

Per a cada opció, podeu activar-la o desactivar-la. Aleshores, si el activeu, podeu configurar tot el text associat a aquesta opció:

personalitzar els vostres llistats de directoris

Quan hagueu acabat aquest menú tan senzill, heu d’anar a la secció Llistats pestanya a la barra lateral. Aquí podreu afegir:

 • Categories. Trieu categories àmplies per a fitxes. Per exemple. Hotels, restaurants, etc..
 • Ubicacions. Trieu les ubicacions per a les quals heu d’activar els llistats. Podeu fer que les ubicacions siguin tan grans com petites. Per exemple. Estat, Ciutat, Comtat, etc.
 • Característiques. S’associen a categories específiques. Per exemple, potser voldreu afegir llistes de funcions específiques només la categoria d’hotel.

afegir categories

Per mostrar-vos com Característiques i Categories interactuacions, aquí teniu un exemple on he afegit una funció anomenada Permet animals de companyia? fins al Hotels categoria. Com podeu veure a continuació, els usuaris poden filtrar-ho Característica, però només en navegar per Hotels categoria:

característiques i categories

Pas 5: configureu els vostres plans de preus

Si no teniu previst carregar empreses per a les fitxes, podeu obviar aquesta secció. De manera predeterminada, ListingPro ja crea un pla gratuït quan importeu el contingut maniquí.

Però si voleu afegir un pla premium o substituir el pla gratuït per només un pla de pagament, podeu fer-ho dirigint-vos a Plans de preus → Afegir nou pla de preus:

afegir un pla

Pas 6: configureu les opcions d’anuncis

Els anuncis són una bona part del model d’ingressos de Yelp, de manera que si voleu crear un directori de cerca local a WordPress que imiti Yelp i FourSquare, probablement també voldreu incloure anuncis com a part del vostre model d’ingressos..

Per configurar anuncis, podeu anar a Opcions del tema → Opcions dels anuncis. Aquí, podeu configurar el text a la pàgina d’opcions publicitàries així com els vostres plans de preus:

escolliu opcions per a empreses

Les empreses podran adquirir anuncis directament des del tauler (més endavant!).

Gestió del lloc de directoris de cerca local

D’acord, en aquest moment, el vostre directori de cerca local hauria d’estar ben configurat. Tot i que encara no teniu els llistats reals, totes les funcions bàsiques haurien d’estar-hi i heu acabat amb la configuració única.

Ara és el moment de donar-vos una visió ràpida de com podeu gestionar el funcionament diari del vostre directori de cerca local. Gairebé tota la vostra gestió tindrà lloc en aquestes opcions de menú:

al vostre tauler

Per exemple, si entra un llistat nou, es mostrarà com Revisió pendent a la Llistats fitxa Per fer-ho públic, tot el que heu de fer és canviar d’estat a Publicat:

canviar d’estat

De la mateixa manera, podeu gestionar les ressenyes a la web Ressenyes a la pestanya, anuncis a la Anuncis i, si una empresa vol reclamar una fitxa, podeu gestionar-la des de la secció Reclamacions fitxa.

Com les empreses poden gestionar els seus llistats i anuncis

Tot el que us he mostrat anteriorment és des de la perspectiva de vosaltres, l’administrador del lloc. Però, com funcionaran les coses per a les empreses que vulguin crear fitxes i / o fer publicitat al directori de cerca local?

Les empreses que han creat comptes poden interactuar amb el vostre lloc de dues maneres:

 • Anant al seu quadre de comandament
 • Afegir un llistat nou

menús de primera línia

Feu clic Afegir fitxa els porta a un formulari de primera línia per enviar la seva fitxa:

envia la llista

I si van a la seva panell, veuran un tauler de control detallat on poden:

 • Consulteu els seus llistats
 • Veure factures
 • Creeu campanyes publicitàries
 • Gestiona les reserves
 • Veure estadístiques
 • Gestiona el seu menú de menjar / servei (si escau)

També hi ha indicacions clares que impulsen les empreses a promocionar els seus llistats:

gestionar llistats

Que segueix?

Tot i que potser acabeu d’aprendre a crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress, encara no ho heu acabat. Ara, és necessari que creeu suficient contingut per fer que valgui la pena que la gent utilitzi el vostre directori.

Però després d’aquesta guia, haureu de tenir una base sòlida que permeti als vostres visitants buscar, filtrar i revisar empreses igual que ho farien a Yelp.

A més, les empreses poden enviar els seus llistats o reclamar llistats existents. I, un cop tinguin un llistat, podran promoure automàticament la seva fitxa mitjançant anuncis, sense que hagis de gestionar les coses manualment.

Espero que us hagi estat d’utilitat! És realment remarcable que fins i tot llocs web / serveis web aparentment complexos com Yelp es poden recrear amb eines basades en WordPress i a una fracció del preu de la contractació d’un equip de disseny i de tenir la cosa construïda des de la base.!

Per cert, si esteu interessats en altres guies detallades com aquesta, podeu aprendre a crear un mercat de diversos venedors o a com es pot crear un lloc de membre mitjançant WordPress.

Tens alguna pregunta sobre com crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress? No dubteu a disparar a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Aquest missatge us l’ha enviat Programa de fitxa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map