Aquí es mostra com ser el pitjor dissenyador de WordPress al planeta (en 8 passos o menys)

Si voleu ser el pitjor dissenyador de WordPress del planeta, no ho busqueu més. Aquesta és l’única guia que mai necessitaràs!


Aquí es mostra com aconseguir el vostre objectiu majestuós en vuit passos o menys!

pitjor dissenyador de WordPress

Però abans d’entendre-ho, aquí teniu una versió de vídeo si teniu pressa o no us molesta o no voleu llegir-la que esperava d’un pitjor dissenyador de WordPress. Veure aquest vídeo a Facebook.

Va ser el pitjor dissenyador web del planeta

Hola, què en sabeu de disseny web? Aquest és el vídeo més important que veureu aquest any, possiblement mai.

publicat per TemaIsle el dimecres 27 de setembre de 2017

Convertint-se en el pitjor dissenyador de WordPress en 8 passos o menys:

1. Considereu "bonic" essent el paràmetre més important del disseny de llocs

Els bonics dissenys són bons dissenys, tothom ho sap! ��

I si col·laboreu amb clients, aconsegueixen fer una cosa que no sigui increïblement maca, aconseguireu acomiadar-vos més ràpidament que Neymar cometi una falta..

Per què li importaria coses com … No ho sé, conversions, SEO, presentació de contingut clara, tipus de lletra web adequats, un bon contrast per a persones amb deficiències visuals? Nah … crear alguna cosa que simplement sembli atractiu és molt més important!

2. Penseu que el disseny pla és perfecte i final

Apple va ser la primera empresa que va agafar un disseny pla al corrent principal. Així, naturalment, tothom i el seu gos van decidir seguir el mateix.

El resultat? Avui dia, cada disseny nou ha de ser pla (no us equivoqueu amb això) "caure pla," que és diferent de diferents; tot i que en molts nivells són iguals).

En resum, aquí teniu per què haureu d’apostar per dissenys plans de WordPress:

 • Són més ràpids per crear (de manera que obteniu més diners per al vostre temps).
 • Són més fàcils de crear (simplement feu una palmada de blocs que ressonen vagament els uns als altres i ho truqueu al dia).
 • Estan de moda com a l’infern! És fàcil convèncer el vostre client que el que estan aconseguint és el moment més absolut de la moda de WordPress en aquests dies.

3. Teniu el "Ho puc fer jo des de zero!" mentalitat

des de zero
De debò, per què voldries fer servir mai un tema de qualitat o bé un bon complement de creador quan bàsicament podeu crear tot un lloc de WordPress + un tema original per a ell des de zero?

Més que això, fins i tot podeu convèncer el vostre client que això millori el vostre producte (!) I que hauria de pagar més per ell. Al cap i a la fi, feu tanta feina!

No tingueu en compte que podríeu obtenir un resultat molt millor basant-vos en allò que altres persones ja han creat o simplement delegant aquesta tasca a una empresa externa. Ara, això seria massa senzill (i massa eficaç en el temps)!

4. Riure amb el lloc web anterior del vostre client

Aquesta és una necessitat! Fer riure al lloc anterior del vostre client és un pas obligatori en cada projecte de disseny! De fet, probablement haureu de fer les rialles fins i tot abans d’assegurar-vos la feina.

Això us ajudarà a fer arribar la vostra (anomenada) experiència a través del vostre client i convèncer el vostre client que sap que és millor que tothom. Hi ha una bona oportunitat de pensar, "Bé, aquesta persona sembla estar confiada ja que està tan desitjosa de criticar el lloc que tenim actualment!"

5. Públic destinatari? "Gent que respira" sembla ser-ho

Els llocs web són llocs web. No hi ha res més.

Si el vostre client us demana que creeu un lloc web (no importa el seu tipus o els temes que suposadament tractaran), és un lloc web que obtindran. Què més podria fer un dissenyador de WordPress?!

En realitat no és necessari aprofundir en què es vol assolir el lloc web, en què consisteix el públic objectiu o en quin objectiu financer es pot aconseguir.

Aquest és el problema del vostre client!

El vostre problema és que el lloc sigui bonic! (Torneu al número 1 per obtenir més context "bonic"). Per tant, feu la vostra feina i deixeu-los fer la seva.

6. No utilitzeu les idees d’altres persones

Hi ha qui diu que tot és un remix: el que fem és una versió d’alguna cosa que algú altre ja ha fet o una combinació de diverses coses..

Bé, aquesta gent s’equivoca! No es tracta de la manera en què un real dissenyador de WordPress fa les coses!

altres idees
Només haureu de confiar en allò que, pel vostre compte, podeu arribar a la creativitat, mentre esteu tancats en una barraca en algun lloc del desert. Sense entrada externa, ni interaccions humanes externes. Només tu i les teves idees, que no tinguin coneixement de coneixements externs ni idees externes.

7. Penseu que el coneixeu millor

Similar al número 6, però aquesta vegada ho estem portant molt més enllà.

A part de no rebre idees d’altres persones, també hauria de prescindir de qualsevol informació que trobis. Simplement perquè ho és "no és vàlid per al vostre projecte actual."

Tingueu en compte que sempre que algú escrigui sobre un problema determinat i qualsevol solució tingui, gairebé sempre s’aplica només a la seva situació particular i res més. Vull dir, com podria aplicar-se a qualsevol altra cosa?

No ho haureu de prescindir, sobretot si la solució proposada requereix un esforç addicional per part de la vostra part per sobre del que ja esteu fent. Els clients no us pagaran aquest esforç, així que és el que té?

Per exemple, nombrosos estudis de casos diuen que les llistes de correu electrònic tenen un impacte positiu en els beneficis de pràcticament tot tipus d’empreses. Però segur que això no s’aplica a l’empresa del vostre client. Al cap i a la fi, es troben al nínxol [_____] i ningú no utilitza butlletins de correu electrònic per la qual cosa haureu de suggerir que abandoneu la idea.

8. Resoleu tots els problemes amb més plugins

WordPress és genial per si mateix, però el problema és que un lloc de WordPress en blanc sembla una mica buit.

Hi ha dues grans solucions per a això:

 • aplicar un bon disseny o una bona presentació de contingut, o
 • llança nous connectors al lloc fins que el disseny no se senti prou complet.

Si em preguntes, la solució núm.2 és molt més senzilla d’implementar. A continuació, es mostra una llista de complements totalment útils i que us ajudaran a omplir totes les barres laterals i totes les àrees de widgets que tingueu a la vostra disposició: complements del calendari, control lliscant, publicacions més recents, publicacions populars, publicacions aleatòries, widgets de comentaris, widgets que preestableixen el nombre de persones en línia, Ginys de rellotge (perquè la gent sàpiga a quina hora és), llibres de convidats, blogrolls (a què?), núvols d’etiquetes personalitzades.

La norma general aquí és simplement aquesta: més coses hi hagi, més feina heu realitzat suposadament. Per tant, el vostre client ha de ser feliç.

"Espera un minut! No vull ser el pitjor dissenyador de WordPress!"

Estic contenta que hagis arribat als teus sentits.

D’acord, deixem-ho amb el to sarcàstic ara …

D’alguna manera, escriure això va ser divertit per a mi. Però, d’altra banda, també em sento una mica incòmode perquè aquestes pràctiques són realment fora d’aquí i molta gent s’hi subscriu. M’agrada creure que la majoria de les vegades això passa inconscientment, però qui sap.

Suposo que el que intento dir és que tots hem de tenir molta cura amb la manera de gestionar el nostre disseny / WordPress. És molt fàcil caure al costat fosc. Tot el que cal és una mica de mandra o negligència.

De totes maneres, podeu pensar en altres coses que faria el pitjor dissenyador de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map