7 de les millors eines del creador de llocs web mòbils el 2020

Abans d’entrar a conèixer quines són les millors eines de creació de llocs web per a mòbils, deixem una lliçó d’història. Hi havia una vegada, un desenvolupador va crear un lloc web. Aquest lloc mostrava deu pàgines per a una perruqueria local i els clients d’aquest saló carregaran lentament aquestes pàgines als navegadors Netscape..


La idea d’un lloc web mòbil no estava en la ment de la majoria de la gent, per no parlar de la idea d’un ordinador a la butxaca. Però el món ha canviat òbviament i Google ha fet saber a tothom que la visibilitat en línia d’un lloc web es basa bastant en la versió mòbil. Malauradament, és una mica dolorós construir dos llocs web o, fins i tot, un lloc web sensible des de zero. És aquí on entren en joc les eines del creador de llocs web mòbils.

Tot i que alguns desenvolupadors experimentats poden renyar de la idea d’utilitzar un creador de llocs web com Squarespace o Wix, molts d’ells s’adonen de com de valuosos poden ser aquestes plataformes, no només per a clients agradables, sinó per millorar els seus propis marges..

Les millors eines del creador de llocs web per a mòbils

En general, l’objectiu amb les millors eines del creador de llocs web mòbils és accelerar el procés de desenvolupament, alhora que crear un lloc web preciós que sembla un professional. A més, els desenvolupadors i dissenyadors professionals normalment tenen l’oportunitat d’introduir fitxers del lloc i completar algunes codificacions personalitzades.

Així, si voleu trobar una eina que estigui ben optimitzada per oferir un disseny mòbil excel·lent, esteu al lloc adequat! Continua llegint per obtenir informació sobre els avantatges del programari de creadors de llocs web mòbils, juntament amb la nostra llista de les millors opcions a considerar.

Què és el que fa el millor creador de llocs web per a mòbils?

Algunes funcions són imprescindibles per cercar un creador de llocs mòbils. La majoria de desenvolupadors experimentats utilitzen aquestes eines per agilitzar el seu procés de disseny ja ocupat. Per tant, ens agrada veure alguns dels elements següents per facilitar el desenvolupament en general:

�� Plantilles boniques i abundants per començar
El desenvolupament és un joc de crear una cosa nova, evitant també casos de reinventar la roda. Fins i tot els millors dissenyadors comencen amb plantilles, ja que també podeu fer canvis més avançats amb CSS / HTML, i estareu obligats a proporcionar als clients temps de desenvolupament més ràpids quan utilitzeu una plantilla.
�� La resposta que realment funciona i es veu bé
Gairebé tots els desenvolupadors de temes o empreses de creadors de llocs web es proposen que les seves plantilles responguin. Tot i això, alguns no són tan bons i d’altres acaben sent gairebé inútils. Normalment no ho podeu saber fins que no prova les plantilles de mòbils als vostres dispositius. Vam fer la prova per a vosaltres i trobem a continuació els millors creadors de llocs web amb resposta (amb grans temes).
�� Hosting fort i fiable
Tant si creeu llocs web per a clients com si gestioneu els vostres llocs web, és molt més fàcil gestionar tots els altres elements del vostre negoci quan no haureu de pensar en allotjament. Alguns dels millors creadors de llocs web ofereixen un servei d’allotjament segur de gran qualificació per a uns preus mensuals raonables, tot sense la molèstia de gestionar el servidor..
�� Interfície arrossegar i deixar anar
Com a mínim, voldreu una interfície visual que us permeti completar tasques senzilles fora de codificació més complexa. No hi ha cap motiu per dificultar la feina quan tingueu elements arrossegables o, com a mínim, camps i lliscadors per ajustar coses com fotografies, tipus de lletra i colors..
�� Eines de comerç electrònic integrades
No totes les empreses comencen a vendre en línia. De vegades publiqueu un bloc o simplement publiqueu informació sobre la vostra botiga de maó i maó. No obstant això, la perspectiva de vendre en línia sempre és intrigant com a font futura d’ingressos. És per això que el vostre creador de llocs hauria de tenir eines de comerç electrònic sòlides, especialment si sou un desenvolupador, ja que alguns clients probablement us ho preguntaran en el futur.
�� Aplicacions que funcionen bé a la interfície mòbil
Moltes vegades això no té control (ja que les aplicacions solen ser realitzades per empreses de tercers). Tot i això, algunes de les empreses creadores de llocs web són millors per comprovar aquests desenvolupadors d’aplicacions que d’altres. Per exemple, Shopify és conegut per un procés d’aplicació rigorós de manera que tota la funcionalitat de l’aplicació es veu excel·lent als dispositius mòbils i s’integra bé amb Shopify.

I ara… els millors constructors de llocs web mòbils

Aquí teniu un resum ràpid si teniu pressa i no podeu llegir tot el cas:

Les millors eines del creador de llocs web per a mòbils Constructor
Preu (per mes)
És bo per a petites empreses
És bo per al comerç electrònic
És adequat per a agències / desenvolupadors
Espai d’espai12 $ – 40 $
Wix13 $ – 500 $
Shopify29 $ – 299 $
Elementor / WordPress4 $ – 17 $
Weebly0 $ – 38 $
Jimdo0 $ – 39 $
Duda14 $ – 74 $per a alguns plans

1. Espai d’espai

espai quadrat

Squarespace ha guanyat notorietat al llarg dels anys com a creador de llocs amb plantilles impressionants. Probablement sigui la vostra millor opció si a vostès o als clients us interessa situar gràfics de gran resolució i grans en els vostres llocs.

Espai utilitzat només per oferir llocs web regulars, però s’ha expandit amb èxit al món de comerç electrònic per proporcionar un mòdul excel·lent de processament de pagaments i carretó de la compra. També trobareu que el sistema és molt visual i ideal per llançar diversos llocs web en un curt període de temps. No només això, sinó que el preu és raonable i l’allotjament és de primera qualitat.

Plans de cost i preus generals ��

S’ofereix prova gratuïta sense necessitat de targeta de crèdit.

 • Web personal – 12 dòlars al mes
 • Lloc web de negocis – 18 dòlars al mes
 • Botiga en línia bàsica – 26 dòlars al mes
 • Botiga en línia avançada – 40 dòlars al mes

Avantatges ��

 • Squarespace es pot utilitzar per gestionar diversos llocs web per a la vostra pròpia xarxa o per a clients.
 • El programa de desenvolupadors permet llocs web totalment personalitzats amb l’ajuda de plantilles, integracions i codificació personalitzada.
 • Les plantilles són molt visuals i algunes de les opcions més modernes del mercat.
 • La majoria de les funcions que necessiteu s’inclouen en lloc d’haver d’instal·lar aplicacions.
 • Les plantilles semblen boniques i funcionen bé quan s’executen en dispositius mòbils.
 • Les eines de la botiga en línia són força potents, amb un certificat SSL gratuït, sense despeses de transacció i productes il·limitats.

Contres ��

 • Squarespace no té una botiga d’aplicacions, que us podria limitar en funció del que necessiteu.
 • Tot i que una mica raonable, hi ha millors preus de les altres opcions de creador de llocs web mòbils d’aquesta llista.
 • L’edifici de llocs web backend no és tan intuïtiu com la competència, sobretot en comparació amb Wix i Shopify.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

M’agrada Squarespace per a aquells que vulguin fotografies d’alta resolució que encara semblin excel·lents en dispositius mòbils. El suport per a suports mòbils i d’escriptori és el motiu principal per considerar Squarespace, ja que podeu trobar millors preus i funcions en qualsevol altre lloc. Tanmateix, no podeu deixar de pensar la manera de combatre els elements de Squarespace quan es visualitzen en dispositius mòbils, com telèfons intel·ligents i tauletes!

2. Wix

wix

Amb els seus divertits anuncis de televisió i la seva interfície centrada en principiants, no és d’estranyar com Wix s’ha convertit en un dels creadors de llocs web més populars en línia. Dit això, també hauríeu de considerar Wix si no sou un principiant. Ofereix un dels millors editors arrossegables i soltats del mercat, i també té plantilles de qualitat.

El principal motiu que ens agrada de Wix és que l’empresa sempre millora el creador de llocs. Ah, sí, i el preu és excel·lent quan ens fixem en tots els dissenys, integracions i configuracions que s’ofereixen. Per a la rapidesa, la professionalitat i una àmplia gamma d’opcions, Wix és un lloc ideal per començar a qualsevol nivell d’experiència.

Plans de cost i preus generals ��

Wix ven dos tipus de plans: llocs web regulars i llocs de comerç electrònic. El preu és extremadament barat a tota la taula i rebeu allotjament gratuït, Google Analytics i suport de domini personalitzat amb tots els plans.

 • Lloc web de Combo – 13 dòlars al mes
 • Lloc web il·limitat – 17 dòlars al mes
 • Lloc web Pro – 22 dòlars al mes
 • Lloc web VIP – $ 39 al mes
 • Bàsic empresarial (comerç electrònic) – 23 dòlars al mes
 • Negoci il·limitat (comerç electrònic) – 27 dòlars al mes
 • VIP empresarial (comerç electrònic) – $ 49 al mes
 • Empresa empresarial (comerç electrònic) – 500 dòlars al mes

Avantatges ��

 • Wix té una de les estructures de preus més flexibles i assequibles en termes de creadors de llocs web.
 • Un pla gratuït està disponible en realitat si no voleu un domini personalitzat. Això pot ser útil per a estudiants o aficionats.
 • Les funcions de comerç electrònic són agradables per a botigues en línia més petites.
 • Les plantilles són atractives i són fàcils d’utilitzar.
 • Podeu aprofitar un meravellós editor arrossega i deixa anar.
 • Wix té un App Market per ampliar la funcionalitat del vostre lloc web.
 • Wix té una eina anomenada Corvid, que és una plataforma avançada per desenvolupar aplicacions web des de la comoditat del tauler de Wix.

Contres ��

 • Els minuts d’emmagatzematge i vídeo es limiten en alguns dels plans.
 • No espereu llançar una botiga en línia i convertir-la en una cosa enorme. Les funcions de comerç electrònic són excel·lents, però limitades.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Wix és un dels millors fabricants de llocs web per a mòbils, ja que pots crear un lloc web professional si no tens experiència i no t’has de preocupar de respondre al disseny. Tots els temes estan preparats per a dispositius mòbils i podeu personalitzar-los amb les eines de desenvolupament avançades. Wix també té una gran biblioteca d’aplicacions, totes elles revisades i llestes per a entorns mòbils.

3. Shopify

Shopify: el millor creador de llocs web per a mòbils si necessiteu una botiga de comerç electrònic

Shopify és la solució global que necessiteu per fer una botiga en línia. No és el que es tractaria d’una empresa si només necessitessin un lloc web d’informació empresarial, veient com es fa que tot el creador de llocs web estigui creat per a construir botigues de comerç electrònic..

Shopify és sens dubte una de les maneres més populars de llançar la vostra botiga en línia, i una bona part d’això té a veure amb la seva extensa botiga d’aplicacions, els grans temes i la simplicitat del creador. La base de clients també gaudeix d’unes excel·lents opcions de preus.

Plans de cost i preus generals ��

Els preus de Shopify són competitius entre les plataformes de comerç electrònic. No té plans per a llocs web només, però proporciona una opció barata per afegir una senzilla botiga en línia a un lloc web existent. Shopify té una prova gratuïta, juntament amb allotjament per a tots els plans.

 • Shopify Lite – 9 dòlars al mes
 • Shopify bàsic – 29 dòlars mensuals
 • Shopify – 79 dòlars al mes
 • Shopify avançat – 299 dòlars al mes
 • Shopify Plus – A partir de 2.000 dòlars al mes

Avantatges ��

 • És un creador complet de botigues en línia, amb productes il·limitats, sense despeses de transacció i molt més.
 • Shopify s’integra amb diverses xarxes socials, inclosa una opció directa de Facebook Ads.
 • El preu és raonable en comparació amb altres fabricants de botigues.
 • Els temes són abundants, bonics i mòbils.
 • Podeu publicar publicacions de bloc i pàgines de llocs web fora de la botiga en línia.
 • Accediu a una botiga d’aplicacions gran.
 • L’assistència al client –tant els recursos com l’assistència dedicada– és una de les millors del negoci.

Contres ��

 • Shopify no està dissenyat per a llocs web comercials habituals.
 • El preu augmenta ràpidament a mesura que actualitzeu.
 • S’admeten les passarel·les de pagament de tercers, però cal un cost de transacció.
 • Si cal, heu de trobar un desenvolupador que estigui familiaritzat amb el llenguatge de codificació exclusiu de Shopify.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Shopify serveix de creador de llocs web ràpids per a aquells que necessiten una botiga en línia. Els consumidors són cada cop més propensos a comprar mitjançant dispositius mòbils, de manera que és fantàstic que Shopify tingui una gran biblioteca de temes mòbils amb resposta. Tots els articles de comerç electrònic s’amplien i es mostren de manera que els clients puguin comprar fàcilment, com ara amb botons més grans i fotografies de productes més accessibles. També podeu esperar que totes les aplicacions funcionin bé en llocs mòbils. Omitiu Shopify si esteu més interessats en un lloc web comercial normalitzat i no en una botiga en línia mòbil.

4. WordPress (quan es combina amb Elementor)

Elementor: el millor creador de llocs web mòbil per a bricolatge

Hi ha molts constructors de llocs de WordPress allà, però el nostre favorit hauria de ser Elementor. Ofereix una versió gratuïta, s’integra bé amb WordPress i proporciona un editor net i arrossegable. L’objectiu de Elementor és fer un desenvolupament més ràpid i fàcil per als professionals.

Incorpora algunes eines excel·lents per a la generació i conversions de plom, juntament amb mòduls i configuracions per crear qualsevol tipus de lloc web que desitgi. El que és excel·lent és que Elementor funciona amb tots els temes de WordPress.

Plans de cost i preus generals ��

La descàrrega gratuïta ofereix funcions com el creador de soltes i 30 ginys bàsics. És potent, però qualsevol cosa a part que requereixi tenir un pla de pagament:

 • Personal – 49 dòlars anuals
 • Més – 99 dòlars anuals
 • Expert – 199 dòlars anuals

WordPress és gratuït, però no podeu oblidar-vos dels costos per coses com ara hosting i temes. Per exemple, Bluehost allotjament comença a partir de 2,95 dòlars al mes – i rebeu un nom de domini gratuït. Alguns temes són gratuïts, però podeu acabar gastant entre $ 50 i $ 150 per un tema de WordPress premium.

Avantatges ��

 • Teniu més control sobre el vostre lloc web des que funciona a WordPress.
 • El connector gratuït Elementor té 30 mòduls, que solen ser més que suficients per al negoci mitjà.
 • L’editor d’arrossegar i deixar anar és un dels millors que he vist.
 • Alguns dels plans inclouen creadors de pàgines emergents i WooCommerce.
 • Podeu accedir a més widgets i plantilles Pro.
 • Podeu dissenyar botigues en línia amb l’ajut de més de 15 ginys de la botiga.

Contres ��

 • Cal més manteniment del lloc, ja que no se us gestionen elements com l’allotjament i la seguretat.
 • Els plans més alts poden ser una mica costosos per a empreses o particulars en els pressupostos.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Tots els dissenyadors experimentats de WordPress han de gaudir de la interfície d’Elementor per a la realització de llocs web d’ús mòbil. Us recomanaria normalment a qualsevol persona que desitgi més control sobre els seus llocs web i no li agradi la rigidesa d’un creador de llocs típic. Si necessiteu l’opció més ràpida i senzilla per fer un lloc web amb resposta, mireu a qualsevol altre lloc. Dit això, alguns temes de WordPress funcionen excel·lentment en dispositius mòbils. Assegureu-vos de provar-ho tot al vostre telèfon i tauleta abans de comprar.

5. Weebly

Weebly

Weebly és una mica similar a Wix, excepte el fet que Weebly té preus més baixos i menys característiques. Dit això, algunes empreses i desenvolupadors poden agradar la idea d’un lloc web de 5 dòlars al mes, tot i que té anuncis Weebly.

Els temes del lloc web són senzills i únics per a algunes indústries, però no esperen res massa complicat ni potent. Weebly ofereix un creador de soltes i els seus temes funcionen molt bé en dispositius mòbils.

Plans de cost i preus generals ��

Weebly no té cap prova gratuïta, ja que el Pla gratuït proporciona un aspecte digne al creador de llocs web. Els plans inclouen:

 • Pla gratuït – 0 dòlars
 • Connecta’t – 5 dòlars al mes
 • Pro – 12 dòlars al mes
 • Pro Online Store (assistència de comerç electrònic) – 12 dòlars al mes
 • Empreses (assistència de comerç electrònic) – 25 dòlars al mes
 • Business Plus (assistència de comerç electrònic) – 38 dòlars al mes

Avantatges ��

 • Weebly és el menys car d’aquestes millors eines de creació de llocs web mòbils, fins i tot quan es va a buscar un pla de comerç electrònic.
 • Si voleu publicar anuncis al vostre lloc web, podríeu executar un lloc web per sempre gratuït.
 • Totes les funcions s’inclouen amb una quota mensual. Des d’allotjament a temes, fer un lloc web és ràpid.
 • Weebly proporciona recursos d’educació i embarcació d’alta qualitat. L’atenció al client també és decent.
 • Les funcions integrades són agradables, però sempre podeu ampliar la vostra funcionalitat amb l’aplicació d’aplicacions.

Contres ��

 • Alguns plans tenen comissions de transacció per utilitzar proveïdors de pagaments de tercers.
 • Els temes de Weebly són de disseny simplista, cosa que els fa menys adequats per a negocis en creixement.
 • Les funcions de comerç electrònic són limitades fins arribar al pla de negocis més.
 • Organitzar pàgines i publicacions no és tan intuïtiu com hauria de ser.
 • Pot ser que trobeu difícil passar a un creador de llocs web diferent si cal.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Weebly té molt sentit per als aficionats, professors i escriptors de revistes que no volen pagar cap diners per un lloc net, modern i mòbil. Weebly també ofereix algunes ofertes fantàstiques per als plans de petites empreses i comerç electrònic, que ofereixen temes mòbils bonics i algunes aplicacions per ajudar-vos a sortir.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo és un creador de llocs menys conegut que utilitza intel·ligència artificial per accelerar tot el procés de producció. La plataforma té tres productes separats que s’integren entre ells: el creador de llocs web, un creador de botigues en línia i una eina de personalització de dominis.

Una mica d’inspiració es troba al lloc web de Jimdo, de manera que se’t va oferir una guia sobre com fer dissenys interessants amb aquesta intel·ligència artificial. Sembla que el punt de partida és una plantilla simple i descalça, per la qual cosa podria funcionar bé per a algunes empreses.

Plans de cost i preus generals ��

Jimdo té plans de negocis i de comerç electrònic. Es proporciona un pla gratuït, de manera que no cal fer cap judici. Tenen quatre plans de negoci:

 • Jugar – 0 dòlars
 • Començar – 9 dòlars al mes
 • Créixer – 15 dòlars al mes
 • Il·limitat – $ 39 al mes

Aquests són els plans de Jimdo per a una botiga en línia:

 • Bàsic – 15 dòlars al mes
 • Negocis – 19 dòlars al mes
 • Vip – $ 39 al mes

Avantatges ��

 • Es proporciona un pla gratuït.
 • Tots els plans són assequibles i no us haureu de preocupar mai de publicitat al vostre lloc web.
 • Els menús de navegació es generen automàticament.
 • Rebeu molts elements bàsics per a petites empreses, com ara botons socials, mapes i informació de contacte.
 • Jimdo proporciona accés a una gran col·lecció de fotografies en stock.
 • Tots els plans inclouen allotjament.

Contres ��

 • Les plantilles són limitades i no són tan modernes com es desitjaria.
 • És una mica difícil entendre exactament com la IA ajuda en el desenvolupament.
 • Es presenta un preu diferent segons on estigueu en el procés de vendes (AKA cobra a alguns clients més que altres per el mateix).

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Jimdo realitza els trucs per a petites empreses, ja que el creador de telèfons mòbils té tot el que necessiteu, com ara els formularis i mapes. El conjunt de funcions és una mica limitat, però pot ser un avantatge per a aquells que no necessiten res bojos. Si voleu els millors temes amb resposta per a mòbils, salteu Jimdo. Si us agraden els preus baixos i els dissenys mòbils decents, tingueu-ho en compte.

7. Duda

Duda

Duda compta amb un dels sistemes de col·laboració de l’equip més alt per acompanyar el seu impressionant creador de llocs web mòbil. Està pensat per a agències, editors i empreses d’allotjament que veuen com s’accedeix a una plataforma escalable i assequible.

El que és interessant de Duda és que podeu pagar per lloc web o anar a buscar més d’un pla basat en equip i rebre diversos llocs web amb el vostre paquet. També obteniu velocitats increïbles amb l’ajuda de l’allotjament d’Amazon Web Services.

Plans de cost i preus generals ��

S’ofereix una prova gratuïta de 30 dies i també podeu estalviar amb pagaments anuals. El pla bàsic és l’opció per comprar cada lloc web per separat.

 • Bàsic – 14 dòlars al mes
 • Equip – 22 dòlars al mes
 • Agència – 74 dòlars al mes

Els plans personalitzats també estan disponibles si parleu amb l’equip de vendes de Duda.

Avantatges ��

 • Els plans d’equip i agència inclouen eines de col·laboració i funcions per a la gestió del client.
 • Les eines de comunicació del lloc web són úniques perquè podeu enviar missatges especials segons el lloc on es trobin els visitants del vostre lloc.
 • Podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc web i restaurar-lo si alguna cosa va malament.
 • Fer un lloc web multilingüe és molt més fàcil amb Duda que amb altres constructors.
 • Els nivells més baixos són assequibles, sobretot perquè podeu comprar llocs web individuals per import de 14 dòlars al mes.

Contres ��

 • El pla de l’Agència té un gran preu i és l’únic paquet que permet diversos llocs web.
 • Duda no té una botiga d’aplicacions, de manera que no tindreu cap integració per ampliar el vostre lloc.
 • El suport de comerç electrònic hi és, però alguns plans tenen el màxim de producte.

És el millor creador de llocs web per a mòbils? ��

Les agències haurien de pensar absolutament sobre Duda com a constructor de llocs web mòbil ràpid i assequible. Alguns dels plans compten amb increïbles eines de col·laboració i gestió de clients, molts dels quals també es poden accedir a dispositius mòbils per dissenyar el vostre lloc web fora de la línia.

Com reduir els principals fabricants de llocs web mòbils

Els constructors de llocs web per a mòbils estan arreu. Una senzilla cerca a Google aporta milers de resultats decents, juntament amb els anuncis per als creadors de llocs web més calents del mercat. Un principiant no tindria cap problema a escollir cap de les opcions d’aquesta llista i tenir una bona experiència a l’hora de fer un lloc web. Tot i això, un desenvolupador amb més experiència hauria de tenir més cura, ja que pot acabar desagradant les plantilles o no pensar que la resposta mòbil és tan fantàstica..

A continuació, oferim alguns suggeriments per guiar-vos en el vostre camí:

 • Penseu en compte Espai d’espai si voleu un disseny mòbil i estàndard increïble.
 • Penseu en Wix si voleu el millor constructor mòbil i arrossegueu-lo i els plans més barats.
 • Penseu en Shopify si creeu una botiga en línia i voleu vendre a aquells que compren mitjançant dispositius mòbils.
 • Penseu en WordPress amb Elementor Si voleu un constructor elegant, us agraden WordPress i els seus nombrosos temes mòbils.
 • Penseu en Weebly si teniu un pressupost.
 • Penseu en compte Jimdo si voleu fer llocs d’empresa amb resposta ràpida.
 • Penseu en compte Duda si necessiteu plans d’agència assequibles amb dissenys mòbils i eines de col·laboració.

Tant de bo aquesta llista i el recapitulatiu us permetin restringir la cerca del millor creador de llocs web per a mòbils. Sembla que sovint són iguals, però paga la teva recerca perquè no en penediràs de triar en el futur. Dit això, informeu-nos als comentaris si teniu cap pregunta sobre els millors creadors de llocs web per a mòbils.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map