6 de les millors eines de prova de navegador creuat: comparació en profunditat per al 2020

6 de les millors eines de prova de navegador creuat: comparació en profunditat per al 2020

6 de les millors eines de prova de navegador creuat: comparació en profunditat per al 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Per què cuidar les millors eines de prova de navegador? Les proves creuades del navegador són un procés per avaluar la funcionalitat de la vostra aplicació web en diversos navegadors abans d’afegir canvis a la producció.


Per a un lloc web, on s’espera que els lectors pertanyin a una determinada cohort mitjançant el mateix navegador, es poden provar els canvis manualment. No obstant això, amb una popularitat creixent de dispositius mòbils i un gran nombre de navegadors, pot ser una bona idea provar una aplicació en una gran varietat de combinacions de dispositius-navegadors abans d’aprovar els canvis..

En aquesta publicació, cobrim les millors eines de prova de navegador creuat. Tenim en compte diversos aspectes com les consideracions de costos i la capacitat d’automatitzar tot el procés.

Les millors eines de prova del navegador creuat

�� Taula de contingut:

 1. Eines per a desenvolupadors de Chrome #
 2. Test responsive de DesignModo #
 3. Seleni #
 4. # BrowserStack
 5. LambdaTest #
 6. SmartBear #

�� Abans de començar a provar …

Si el vostre lloc web té un historial de visitants, podeu fer servir aquestes dades per decidir amb els navegadors a prova. Un altre enfocament és seleccionar els navegadors basats en la quota d’ús dels navegadors. Un cop hàgiu seleccionat els navegadors per provar l’aplicació, heu de dissenyar les proves minuciosament per provar si el vostre lloc web funciona adequadament a tots els navegadors..

Aquesta publicació inclou les eines de prova creuada del navegador que us ajudaran a realitzar les proves un cop seleccionats els navegadors i dissenyades les proves. El resultat de les proves de navegador creuat és el rendiment constant entre dispositius i navegadors.

�� Millors eines de prova de navegador creuat el 2020

Eines per a desenvolupadors de Chrome

Podeu realitzar una forma bàsica de proves creuades del navegador mitjançant Chrome Developer Tools. Aquest és un conjunt d’eines rellevants per a desenvolupadors web integrats a la interfície d’usuari de Google Chrome. Amb aquestes eines, podeu manipular les propietats HTML DOM, CSS i depurar el codi JavaScript dins d’una pàgina web visualitzada per veure canvis: a més de canviar la finestra per comprovar com canvia la representació de la pàgina amb diferents resolucions..

Eines de prova de navegador creuat a Google Chrome

Les eines per a desenvolupadors de Chrome poden emular una sèrie de mides i orientacions de pantalla per a mòbils per provar com s’adapta la disposició del lloc web als paràmetres de sortida canviants. Això us ajuda a trobar i arreglar errors ràpidament i a veure els canvis en temps real.

Les eines per a desenvolupadors de Chrome permeten fer proves només en un navegador, amb una gran semblança amb els navegadors basats en Chromium com Brave. Tanmateix, serveixen com un bon conjunt d’eines per provar una aplicació en les seves etapes inicials. Qualsevol prova a través de Chrome Developer Tools només pot ser manual i no té suport per a eines de CI / CD ja que no hi ha un àmbit d’automatització.

Test de resposta de DesignModo

Test Responsive de DesignModo és una eina de proves de navegador creuat basada en web. Es tracta d’un emulador que s’executa al navegador. Accediu a un lloc web i espereu que es carregui a la finestra desitjada. Un cop s’ha carregat, podeu canviar el dispositiu que voldreu emular per al lloc web i comprovar si el lloc web s’ha mostrat correctament..

Test de resposta de DesignModo

Mentre que l’eina DesignModo us mostra diferents mides de pantalla, encara es mostra a la vostra màquina localment. Si una prova passa a aquesta eina, encara podrien haver-hi problemes per accedir-hi en un dispositiu real. Igual que Chrome Tools Developer, qualsevol prova mitjançant l’eina DesignModo només pot ser manual i no té automatització de suport.

Seleni

Aquesta és una eina gratuïta i de codi obert. Selenium és un programari que gestiona una aplicació web localment mitjançant els seus navegadors locals. Podeu fer proves de Selenium mitjançant diversos llenguatges de programació. Els enllaços de descàrrega dels controladors per a navegadors populars estan disponibles aquí: ChromeVoraFirefox i Safari.

Prova local automatitzada de Selenium

Quan realitzeu una prova de Selenium, el controlador obre una finestra de prova on es realitzen un conjunt de passos predefinits. Podeu navegar per elements de DOM, enviar formularis i esperar esdeveniments a Selenium. Tanmateix, quan s’executa localment, les proves s’executen en seqüència ja que la finestra del navegador de proves està oberta durant el procés de la prova.

Eines de CI / CD populars com Jenkins i Travis CI tenen suport per a les proves de seleni. També podeu incloure proves de seleni al vostre mòdul de proves d’unitat. Selenium també és una opció popular al núvol, que constitueix la base de solucions en núvol per a eines de prova de navegador creuat com BrowserStack i LambdaTest.

BrowserStack

BrowserStack és una eina que us ofereix accés instantani a més de 2.000 dispositius mòbils reals d’escriptori i mòbils. Amb BrowserStack, podeu provar les vostres aplicacions en navegadors allotjats en dispositius reals mitjançant la potència del núvol. Els seus serveis es poden classificar en dos escenaris d’eines de prova de navegador:

 • en directe, on podreu provar un lloc web en temps real amb una combinació de navegadors-dispositius que trieu
 • automate, que us permet automatitzar les proves de navegador creuat mitjançant Selenium

Resultats de les proves de BrowserStack

L’opció de proves en viu us ajuda a depurar el vostre lloc web en temps real. Per tant, us permet interactuar amb un navegador que funciona en un dispositiu real. Live és ideal per fer proves manuals ja sigui durant les etapes d’un projecte o quan introduïu noves funcions.

Automat és útil quan hàgiu definit les proves estàndard que voleu incloure com a part de la vostra suite. Automatitzar treballs mitjançant la versió remota de Selenium per al núvol. Suporta eines de CI / CD principals com Jenkins i Travis CI.

Després de registrar-se a BrowserStack, obtindreu 100 minuts de prova gratuïta, després dels quals heu d’optar per un pla de pagament. Els plans mensuals comencen a partir de 29 dòlars / mes. Recentment, BrowserStack ha introduït un pagament al llarg del pla basat en els minuts que utilitzeu.

LambdaTest

LambdaTest és una altra eina del núvol per fer proves de navegador creuat que us permet realitzar proves en directe o automatitzar-les mitjançant Selenium al núvol. Per a una prova real, podeu seleccionar una combinació de dispositiu + navegador. L’eina iniciarà llavors una sessió on poder interactuar amb un navegador en temps real. Teniu més de 2.000 dispositius reals disponibles per provar-los.

Resultats en viu de LambdaTest

LambdaTest proporciona suport per a diverses eines de CI / CD que us permeten integrar proves de navegador creuat amb el marc de proves existent. Una graella de seleni permet fer proves simultànies.

LambdaTest té una opció lliure per a tota la vida per a una prova paral·lela, de manera que es converteix en una bona elecció en començar. Els plans mensuals comencen a partir de 15 dòlars / mes, la qual cosa és una bona relació qualitat-preu. LambdaTest té un Plugin de WordPress, on podeu automatitzar la generació de captura de pantalla des de WordPress, convertint-la en una bona eina de desenvolupament per a WordPress.

SmartBear

SmartBear proporciona una eina de prova de navegador creuat que permet provar el vostre lloc en navegadors que s’executen tant en dispositius reals com automatitzar les proves mitjançant Selenium a distància. Aquesta eina de prova del navegador creuat compta amb més de 1.500 dispositius disponibles per a què pugueu fer les proves.

Les funcions d’aquesta eina són comparables a les de LambdaTest i BrowserStack. Tot i això, el nombre de dispositius per a ambdues alternatives és més elevat, cosa que pot resultar important en l’elecció d’una opció.

SmartBear no té cap nivell gratuït i només es poden fer proves gratuïtes només mitjançant invitacions especials. Els plans pagats comencen a partir de 29 dòlars al mes.

El veredicte sobre les millors eines de prova de navegador creuat

En aquesta publicació, es tracten sis de les millors eines de prova de navegador creuat. Aquestes eines es van seleccionar en funció de diversos graus d’habilitat, funcionalitat i pressupost. Per resumir les troballes:

Amb això, ha arribat el moment de concloure la nostra comparació de les millors eines de prova de navegador creuat del mercat per al 2020. Esperem que això us hagi ajudat a automatitzar els vostres esforços de prova de navegador creuat.

Quina eina és la vostra preferida? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector