5 millors eines de captura de pantalla del lloc web (provades i aprovades)

Les millors eines de captura de pantalla del lloc web


"Les millors eines de captura de pantalla del lloc web? Qui els necessita?!" – demanes. Bé, potser sou un editor de blocs tecnològics, editant frenèticament articles sobre això o això i afegint les captures de pantalla perfectes de tant en tant. Potser sou un desenvolupador que vol generar ràpidament captures de pantalla d’alta resolució per a proves visuals o previsualitzacions de plantilles. Potser dirigiu una agència i necessiteu captures de pantalla de pàgines web completes per a demostracions i carteres.

Sigui com sigui, es requereixen captures de pantalla en moltes professions, per la qual cosa és fonamental conèixer les millors eines de captura de pantalla del lloc web + com utilitzar-les.

Després de fer moltes proves, hem decidit quines de les millors eines de captura de pantalla del lloc web del mercat.

Alguns tenen interfícies d’usuari senzilles amb extensions de Google Chrome, mentre que d’altres es construeixen més per a desenvolupadors.

A més, vam decidir algunes opcions gratuïtes, juntament amb algunes de primera.

Seguiu llegint per veure quins us convé més!

1. URL2PNG

L’URL2PNG té una combinació de senzillesa i potents eines de captura de pantalla en un paquet net. És capaç de capturar captures de pantalla de qualsevol lloc web directament des de l’aplicació.

URL2PNG: les millors eines de captura de pantalla del lloc web

Es tracta de captures de pantalla completes de la pàgina web amb diverses tecles API segons quin idioma necessiteu. La unitat de prova al lloc web d’URL2PNG és agradable veure com surten els vostres llocs web, però el veritable poder entra en joc una vegada que entreu al tauler complet amb gràfics, font web i eines de captura de pantalla de vídeo..

mostres de codi

Quant costa?

L’URL2PNG no té cap compte gratuït, però els plans tenen un tipus de preu raonable i es basen en la quantitat de captures de pantalla que genereu. Es preveu un pla d’empresa per a empreses amb molts treballadors que necessiten suport premium i que no els importaria cap descompte en volum. Per això, haureu de contactar amb URL2PNG per obtenir un preu.

Quant als plans habituals, aquí teniu el que disposeu:

 • Atrapat per l’arrencada – 29 dòlars mensuals per 5.000 captures de pantalla, 10 treballadors dedicats, Endpoint SSL, CDN ràpidament i suport de correu electrònic. Les captures de pantalla addicionals són 0,006 dòlars.
 • Tracció – 99 dòlars mensuals per a 20.000 captures de pantalla, 15 treballadors dedicats, Endpoint SSL, CDN ràpidament i suport de correu electrònic. Les captures de pantalla addicionals són 0,005 dòlars.
 • Killinit – 199 dòlars mensuals per 50.000 captures de pantalla, 35 treballadors dedicats, Endpoint SSL, CDN ràpidament, suport de prioritat i serveis de personalització. Les captures de pantalla addicionals són 0,004 dòlars.

Per què aquesta és una de les millors eines de captura de pantalla del lloc web?

 • Podeu injectar el vostre CSS a qualsevol pàgina.
 • Captura tota l’altura de qualsevol pàgina i considera la possibilitat d’agafar una miniatura o una imatge de resolució 1: 1.
 • Es proporciona una representació d’alta fidelitat per a coses com ara vídeo, tipus de lletra web i molt més.
 • L’eina l’utilitzen grans noms com Google, Jawbone, BuzzFeed i GitHub.

Els desavantatges

Tot i que podeu produir ràpidament boniques captures de pantalla des de la vostra pròpia aplicació o lloc web, no espereu cap eina d’anotació integrada a la mateixa. A més, no s’ofereixen opcions bàsiques de captura de pantalla, com les extensions de Google Chrome.

I, per descomptat, l’elefant de la sala és la manca d’un pla gratuït. Si només feu ocasions de pantalla, 29 dòlars semblen massa.

2. Captura de pantalla

El botó de navegació és una alternativa impressionant a URL2PNG amb un nivell gratuït i preus potencialment millors en funció de la quantitat de captures de pantalla que preveu prendre.

Captura de pantalla

El tauler de control és un dels més nets que podeu trobar per fer captures de pantalla, sobretot si feu servir l’API o obteniu captures de pantalla massives d’una llista d’URL..

Captura de pantalla d’URL

Quant costa?

Un avantatge fort de Browshot és el Pla de preus gratuït. Només rebeu 100 captures de pantalla al mes, però és un inici excel·lent per provar les funcions. A més, algunes empreses o desenvolupadors més petits només poden necessitar-ne moltes.

El Pla Premium ofereix una millor resolució de pantalla, suport per a mòbils, captures de pantalla simultànies, API de servidor per a més països i un pla de preus d’un cap de crèdit per captura de pantalla. Es proporcionen descomptes a granel, però els preus comencen a partir de 1 dòlar per 10 crèdits. Com a exemple de com funciona el preu massiu, Browshot ven 60 crèdits per 2 dòlars.

Per què aquesta és una de les millors eines de captura de pantalla del lloc web?

 • Browshot té una estructura de preus decent amb un pla gratuït i un sistema de crèdit on només pagueu pel que feu servir.
 • S’admeten més de 30 navegadors, inclosos els de dispositius mòbils.
 • La navegació allotja imatges i també es penja directament a S3.
 • Hi ha tres opcions disponibles per realitzar captures de pantalla: utilitzar la cerca d’URL al tauler de control, utilitzar l’API i demanar a Browshot que us faci el codi..
 • Es creen navegadors privats per a clients d’alt volum.
 • Genereu captures de pantalla massives en temps real amb les miniatures creades també.

Els desavantatges

De forma similar a les URL2PNG, les captures de pantalla d’extensió del navegador i d’anotacions ràpides no estan disponibles. A més, les captures de pantalla podrien resultar extremadament costoses, ja que no hi ha cap pla mensual preestablert al seu lloc.

3. Captura de foc

La solució de captura de pantalla de Fireshot ofereix diverses extensions del navegador, incloses les de Chrome i Firefox.  D’aquesta manera, és molt més fàcil que l’usuari mitjà s’instal·li en pocs segons i que comenci amb les captures de pantalla de pàgines completes del lloc web. No només això, però no haureu de pagar res per la versió d’extensió de Lite.

Per aquest exemple, faig servir l’extensió Chrome, que apareix a la part superior dreta del navegador. Al fer clic al botó d’extensió, es descobreixen algunes opcions per capturar tota la pàgina, la part visible del lloc web i una selecció específica. També hi ha algunes tecles de control ràpid per capturar una captura de pantalla amb el teclat.

tret de foc

Després de la captura de pantalla, Fireshot Lite té diverses opcions de compartició i estalvi, com ara desar al vostre ordinador o enviar un correu electrònic.

desa la captura de pantalla

Fireshot Pro obre altres funcions, com ara anotacions, càrregues i una integració OneNote.

tir de foc pro

Quant costa?

Les extensions del navegador Fireshot són gratuïtes, però podeu actualitzar a Fireshot Pro per una tarifa única de 39,95 dòlars..

Per què aquesta és una de les millors eines de captura de pantalla del lloc web?

 • Fireshot ofereix extensions de navegador gratuïtes i potents que capturen pàgines web completes en pocs segons.
 • Les eines per compartir la versió gratuïta són excel·lents per a coses com imprimir, enviar correus electrònics i desar com un PDF.
 • La versió premium és extremadament assequible.
 • Fireshot Pro us permet penjar a llocs com les xarxes socials, OneNote, Flickr i Picasa.
 • Fireshot Pro també té un excel·lent editor al navegador per afegir anotacions.

Els desavantatges

Fireshot no proporciona accés a una API, deixant als desenvolupadors sense manera d’integrar-se amb les aplicacions.

4. Captures de pantalla.cloud

Screenshots.cloud ven captures de pantalla com a servei, utilitzant una API recolzada per CDN per capturar captures de pantalla en temps real en segons.

Captures de pantalla.cloud

Una prova del servei està disponible al lloc web de Screenshots.cloud, juntament amb informació sobre com els desenvolupadors poden fer captures de pantalla de productes automàticament sense treballar-hi gaire..

API

Quant costa?

Hi ha disponible una prova gratuïta de 7 dies per provar Screenshots.cloud. Després de la prova, trieu tres plans principals de preus o podeu optar pel pla d’empresa personalitzada.

Aquests són els plans estàndard:

 • Indie – 29 dòlars mensuals per 8.500 captures de pantalla al mes, atenció al client completa, entrega de CDN de Google Cloud i captures de pantalla de retina. Se us cobrarà 0,005 dòlars per cada captura de pantalla addicional.
 • Pro – 99 dòlars mensuals per 50.000 captures de pantalla al mes, i tot, del pla anterior. Se us cobrarà 0,004 dòlars per cada captura de pantalla addicional.
 • Negocis – 199 dòlars mensuals per 150.000 captures de pantalla al mes, i tot, del pla anterior. Se us cobrarà 0,003 USD per cada captura de pantalla addicional.

Per què aquesta és una de les millors eines de captura de pantalla del lloc web?

 • Screenshots.cloud proporciona una API per a tots els navegadors moderns.
 • L’API admet operacions a nivell empresarial si necessiteu capturar milions de captures de pantalla en un curt període de temps.
 • El servei té una integració Slack per enviar captures de pantalla directament a l’espai de treball Slack.
 • Screenshots.cloud funciona al CDN global de Google per obtenir el millor rendiment.

Els desavantatges

Screenshots.cloud ofereix menys accessibilitat, similar a la majoria dels serveis de captura de pantalla amb una API. Està pensada per a captures de pantalla ràpida i massiva en un paràmetre de desenvolupament en lloc de captures de pantalla individuals amb anotacions.

No hi ha cap pla gratuït.

5. Captura de pantalla de 1Click

1Click Screenshot és l’opció més assequible del mercat, ja que proporciona una eina de codi obert per capturar captures de pantalla de llocs web individuals sense cap tipus de preu.

1click

La pantalla de pantalla de 1Click arriba com a extensió Chrome, amb anotacions i fins i tot algunes funcions útils per a la captura de càmeres web i regió..

anotacions

Quant costa?

No heu de pagar res per 1Click Captura de pantalla.

Per què aquesta és una de les millors eines de captura de pantalla del lloc web?

 • És totalment fàcil i fàcil d’instal·lar al navegador Chrome.
 • La pantalla de pantalla de 1Click captura les captures de pantalla completes del lloc web en qüestió de segons.
 • S’inclouen moltes funcions d’anotació per dibuixar, ressalts, fletxes, text i molt més.
 • Podeu desar les captures de pantalla en format PDF, fitxers locals o al porta-retalls.

Els desavantatges

No podreu accedir a cap API ni fer automàticament captures de pantalla dels vostres projectes. Tampoc hi ha dreceres de teclat per fer cap captura de pantalla. Finalment, no hi ha cap eina de compartir excepte un URL per copiar i enganxar.

Bonus: què cal buscar en una eina de captura de pantalla d’un lloc web

Els vostres requisits per a una eina de captura de pantalla d’un lloc web varien en funció de què feu servir les captures de pantalla i de com voleu fer-los. Per exemple, un escriptor com jo vol una extensió de captura de pantalla del navegador ràpid amb tecles de control i eines d’anotació per a una producció ràpida.

D’altra banda, és possible que vulgueu capturar captures de pantalla en un pilot automàtic / amb una API. Amb això, podreu realitzar captures de pantalla completes des de qualsevol lloc web en temps real. Això té més sentit per a un desenvolupador.

Cadascuna de les millors eines de captura de pantalla del lloc web té les seves funcions diferents, però aquí es mostren algunes de les opcions que busquem en general:

 • ✅ Tecles ràpides perquè pugueu fer servir dreceres de teclat en lloc del ratolí quan feu captures de pantalla.
 • ✅ Funció completa de captura de pàgines web de manera que els llocs web no es tallin quan finalitzi la pantalla.
 • ✅ Funcions per anotar les captures de pantalla amb text, fletxes, caixes, ressalts i molt més.
 • ✅ Una opció per enganxar als URL i potencialment crear captures de pantalla a granel.
 • ✅ L’opció d’introduir l’API per a captures de pantalla ràpides en funció del codi requerit del vostre lloc web.
 • ✅ Suport per a tots els navegadors i dispositius principals.
 • ✅ Opcions possibles per penjar o compartir. Per exemple, de vegades es pot compartir a les xarxes socials o Amazon S3.
 • ✅ Opcions per a diversos estils de captura de pantalla com la visualització de pàgines completes i en miniatura.
 • ✅ Captures de pantalla d’alta resolució.

La llista pot continuar i continuar, però aquest és un bon punt de partida a l’hora de buscar les millors eines de captura de pantalla del lloc web. L’objectiu principal és aconseguir la màxima flexibilitat i velocitat possible. Amb les captures de pantalla completes, les anotacions i les eines per compartir directament a servidors i persones reals, aneu al bon camí per trobar la solució que funcioni millor per a la vostra feina.

Quina de les millors eines de captura de pantalla del lloc web és adequada per a vosaltres?

La majoria d’aquestes eines de captura de pantalla es poden dividir en aquelles per a desenvolupadors amb projectes de captura de pantalla massiva o eines de captura de pantalla individuals per anotar.

A continuació, es detallen algunes reflexions per ajudar-vos a prendre una decisió:

 • Tria URL2PNG si voleu capturar captures de pantalla ràpidament amb suport d’URL i una API.
 • Tria Captura de pantalla si voleu fer captures de pantalla massives amb URL o a través de l’API. També és bo a causa del pla de preus gratuït.
 • Tria Captura de foc si voleu fer captures de pantalla anotades a tots els navegadors principals i amb eines de compartir superior.
 • Tria Captures de pantalla.cloud si voleu una captura de pantalla de massa amb un CDN ràpid i preus assequibles.
 • Tria Captura de pantalla de 1Click si voleu fer pàgina web completa, captures de pantalla anotades sense pagar cap diners.

Si teniu dubtes sobre aquestes millors eines de captura de pantalla del lloc web, compartiu els vostres comentaris als comentaris següents.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map