5 alternatives de croquis d’alta qualitat per a Windows (2020)

5 alternatives de croquis d’alta qualitat per a Windows (2020)

5 alternatives de croquis d’alta qualitat per a Windows (2020)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Quan es tracta del disseny de la interfície d’usuari (UI), Sketch és una popular plataforma de prototipat col·laboratiu i edició de vectors. Malauradament, només està disponible per a macOS i, per tant, alguns dissenyadors d’UI hauran de trobar alternatives de Sketch per a Windows.


I a la sortida del ratpenat, estareu encantats de sentir que hi ha diverses plataformes similars disponibles per a Windows. Podeu mantenir-vos amb el sistema operatiu que escolliu i, tot i així, teniu accés a funcions de disseny de interfície d’usuari més destacades!

En aquesta publicació comentarem alguns aspectes de Sketch que ho fan popular entre els dissenyadors de la interfície d’usuari. A continuació, compartirem cinc eines per proporcionar aquestes funcions als usuaris de Windows, i us ajudaran a triar la més adequada per a vosaltres. Comencem!

Esbós alternatives per a Windows

�� Saltar a les alternatives ��

Per què Sketch és tan útil per al disseny d’UI

Ja fa uns quants anys, Esbós ha estat una de les plataformes més populars per al disseny d’UI.

El seu sistema de taules d’art, pàgines i símbols proporciona una eina racionalitzada i intuïtiva de disseny de interfícies de diverses pàgines. A més, la seva extensa biblioteca de complements ha superat moltes llacunes que tenen els dissenyadors.

Quan es tracta de crear aplicacions responsives per a diversos dispositius, Sketch continua sent l’opció més gran per a molts usuaris macOS. Tot i que nombroses funcions la converteixen en una plataforma ideal per al disseny d’UI, hi ha tres en particular que han millorat Sketch en els darrers anys:

El primer és el seu capacitats d’edició de vector. Atès que la majoria d’elements utilitzats en el disseny de la interfície d’usuari són basats en vectoris, és necessària una eina d’edició sòlida. Sketch us permet incorporar formes predefinides o crear-ne les pròpies, i també modificar punts i rutes per assolir els vostres objectius de disseny..

Funció d'edició de vector.

El llançament de Sketch 49 va comportar una cosa molt esperada funció de prototipat. Tot i que anteriorment els usuaris de Sketch havien d’exportar els seus fitxers a una altra plataforma per crear prototips, ara és possible fer-ho en Sketch. Podeu començar amb una placa d’art estàtica, i després convertir-la en un prototip interactiu per a la prova.

Una finestra del prototip de Sketch.

Tots els passos del procés de disseny formen part de Sketch. També inclou rebre comentaris i treballar juntament amb els membres del vostre equip. Amb La funció de col·laboració de croquis, podeu convidar a altres a veure o editar els vostres dissenys i prototips.

Convidar col·laboradors a Sketch.

El seguiment de versions us permet veure els canvis realitzats per cada membre de l’equip i revertir-los si cal.

Aquestes funcions bàsiques fan que Sketch sigui ideal per a dissenyadors i equips d’IU individualitzats. No obstant això, no heu de saltar al carro de banda d’Apple per accedir-hi.

Cinc alternatives de Sketch d’alta qualitat per a Windows

L’esbós no és l’única plataforma que ofereix edició avançada de vectors, prototipat i col·laboració d’equips. De fet, no va ser ni tan sols el primer a sortir amb aquestes funcions. A continuació, recopilem una llista d’alternatives de Sketch per a Windows per ajudar-vos a crear dissenys d’UI de gran qualitat sense necessitat de dispositiu Apple.

1. Figma

Alternatives de croquis per a Windows: figma

Figma és probablement la més popular entre totes les alternatives de Sketch a Windows.

Aquesta eina col·laborativa de disseny i prototipat està basada en navegador i "plataforma agnòstica" – podeu utilitzar-lo en sistemes operatius Apple, Windows, Linux i fins i tot Chrome.

També incorpora els aspectes de Sketch que la fan perfecta per a dissenyadors d’UI, inclosos:

 • Disseny racionalitzat amb trames, encavalcaments i components reutilitzables
 • Edició de vector amb una eina intuïtiva de bolígraf
 • Prototips interactius
 • Biblioteques d’equips, així com disseny i compartició de prototips

Si us preocupa recollir una nova plataforma, Figma pot ser que us ajudi a alleujar la vostra ansietat. És relativament fàcil recollir-lo en comparació amb Sketch, per tant, si canvieu el pas, no hauríeu de tenir massa problemes. El seu inconvenient més important en la usabilitat és que es basa en el navegador, limitant el disseny fora de línia.

La diferència de preus també hauria de proporcionar una tranquil·litat. Figma ofereix una versió gratuïta per a particulars, un robatori en comparació amb les etiquetes de preus de llicència personal de Sketch per any 99. Perjudicada, la versió gratuïta ofereix menys funcions que la versió de pagament (que comença a partir de 12 dòlars per editor, al mes) i té un preu ràpid del pla de volum de Sketch.

�� Si us interessa una comparació més detallada entre Sketch i Figma i Adobe XD, feu clic aquí.

2. Vectr

Alternatives de croquis per a Windows: vectr

Vectr ofereix aplicacions web i d’escriptori amb una compatibilitat multiplataforma sense exigir que confiï en una connexió a Internet tal com fan les aplicacions basades en un navegador.

S’utilitza principalment per a disseny gràfic vectorial i, per tant, no té una funció integrada de prototipat.

Tanmateix, podeu utilitzar aquesta plataforma per a algunes altres tasques clau de disseny de la interfície d’usuari, incloses:

 • Una varietat de filtres personalitzables per crear fons, sanefes i ombres
 • Cinc rutes vectorials: rectangle, rectangle arrodonit, cercle, línia i mà lliure
 • Creació de text i càrrega d’imatges
 • Compartir enllaços segurs i en temps real per a la col·laboració

Vectr té un seguiment fàcil Guia de l’usuari per ajudar a començar amb la plataforma. És coneguda per ser una eina accessible per a principiants, de manera que pot ser un lloc de partida intel·ligent per a qualsevol persona que entri a la indústria del disseny de la interfície d’usuari..

A més, la plataforma és totalment gratuïta d’utilitzar. Només heu d’inscriure’s a un compte gratuït i podeu començar de seguida amb el vostre disseny. Aquesta baixa barrera a l’entrada i la falta de compromís financer també pot fer que sigui atractiu per als nouvinguts que vulguin submergir els dits dels peus a l’aigua del disseny de la IU..

3. Adobe XD

Sketch alternatives per a Windows: adobe xd

Quan es tracta de disseny gràfic, Adobe és el nom que ens ve al cap per a la majoria.

Fins i tot els que no són professionals en el camp han sabut parlar de Photoshop, Lightroom i Illustrator, també.

Per al disseny de la interfície d’usuari, hi ha Adobe XD. Creada per ser una eina de disseny tot en un, aquesta plataforma ofereix:

 • Elements reutilitzables i una “Repeat Grid” per dissenyar ràpidament
 • Edició vectorial integrada optimitzada, així com compatibilitat amb Illustrator per a dissenys encara més complexos
 • Prototips avançats amb animació automàtica, disparadors de veu i experiències de joc d’alta fidelitat
 • Opcions compartides d’invitació privada amb funcions de control d’accés i comentaris

Especialment per a aquells que tinguin molta experiència amb altres plataformes d’Adobe Suite, recollir Adobe XD hauria de ser un pastís. Tanmateix, la seva interfície neta i una navegació senzilla han de permetre fins i tot als nouvinguts completar-se còmodament bastant ràpidament.

Sorprenentment, podeu obtenir tot el que Adobe XD ofereix gratuïtament, només si teniu un projecte actiu. Probablement els professionals necessiten invertir en un pla de pagament. El preu comença a partir de 9,99 dòlars per usuari al mes. A més, si voleu accedir a altres programes Adobe, podeu adquirir un Creative Cloud subscripció per 52,99 dòlars al mes.

�� Si us interessa una comparació més detallada entre Sketch i Figma i Adobe XD, feu clic aquí.

4. Moqups

Sketch alternatives per a Windows: moqups

Quan es tracta d’alternatives de Sketch per a Windows, és clau l’elecció d’una plataforma que us permeti caminar per tot el procés de disseny sense haver de rebotar entre els programes..

Moqups és només el bitllet. Aquesta plataforma basada en navegador té diverses funcions bàsiques de disseny de la interfície d’usuari, com ara:

 • Gestió de pàgines arrossegades i soltes que us permet organitzar pàgines en carpetes i crear jerarquies
 • Eines d’edició d’objectes dinàmics que inclouen regles, graelles i alineació ràpida
 • Prototips funcionals i interactius creats a partir dels teus dissenys o fotogrames
 • Col·laboració i intercanvi en equip basat en el núvol

Tot i que funciona bé per a projectes petits o simples, Moqups pot causar problemes per a dissenys més complexos. Tot i que la interfície és força intuïtiva, no és tan fàcil guardar i reutilitzar elements de disseny. A més, els projectes més grans solen experimentar més temps de retard del que és ideal. Com que aquesta aplicació es basa en el navegador, també tindreu una usabilitat limitada.

Podeu treballar en un projecte actiu de forma gratuïta o invertir en un compte personal de Moqups per un import de 19 dòlars al mes. Els plans d’equips comencen a partir de 10 dòlars per usuari al mes. Si teniu un equip petit que necessita col·laborar en una aplicació senzilla, Moqups podria ser una opció més rendible que, per exemple, Figma.

5. FluidUI

Alternatives de croquis per a Windows: FluidUI

Creat per a prototipat per a mòbils, FluidUI és una opció sòlida per a desenvolupadors d’aplicacions que volen centrar-se en usuaris de telèfons intel·ligents i tauletes.

Tot i que no té una funció d’edició de vector incorporada, podeu pujar fàcilment gràfics creats en altres plataformes.

En cas contrari, aquesta eina ofereix algunes funcions útils:

 • Més de 2.000 components pre-construïts per prototipar ràpidament
 • Prototips interactius mitjançant l’aplicació basada en el navegador o l’escriptori
 • Col·laboració en equip en temps real amb funcions de bloqueig de pàgines i trucades de vídeo

Per a propòsits de prototipat, FluidUI és molt fàcil d’utilitzar. Té una interfície d’arrossegament que la majoria recollirà ràpidament i accedirà a diverses biblioteques de components de la interfície d’usuari per compensar la seva falta d’eines d’edició de vectors. Tot i això, alguns poden trobar que la seva versió gratuïta sigui limitant i, per tant, difícil d’utilitzar.

El pla FluidUI Free Forever proporciona als usuaris un projecte gratuït de deu pàgines. Un pla Solo us permetrà accedir a cinc projectes per import de 8,25 dòlars al mes, però haureu de cobrir almenys 19,08 dòlars al mes per accedir a totes les biblioteques disponibles. Si treballeu amb un equip, haureu de pagar encara més per afegir més usuaris al vostre compte.

Com decidir quina és l’alternativa de Sketch per a Windows

Amb tantes opcions disponibles, determinar quina alternativa d’esbós voleu fer servir podria ser una lluita. Aquí teniu un resum de les nostres conclusions per ajudar-vos a aclarir les coses:

Característiques
Facilitat d’ús
Preu
El millor per

FigmaMatches Sketch pel que fa a opcions d’edició, prototipat i col·laboració vectorial.Una petita corba d’aprenentatge, però no ofereix un mode fora de línia.Gratuït o 15 dòlars per editor per mes.Individus amb experiència o petits equips professionals.
VectrNo tenen eines natives de prototipat, però proporciona una gran extensió i edició gràfica.Amistós per als principiants.GratuïtEls que acaben de començar amb el disseny d’UI.
Adobe XDContinua amb Sketch per si sol: supera Sketch quan s’utilitza juntament amb altres programes Adobe.Utilitza la interfície d’Adobe familiar, però pot requerir algun aprenentatge per a aquells que no estiguin familiaritzats amb altres productes d’Adobe.Gratuït o 52,99 dòlars al mes (com a part d’un paquet Creative Cloud).Usuaris actuals d’Adobe, especialment aquells que tenen una subscripció a Creative Cloud.
MoqupsInclou totes les funcions clau: edició vectorial, prototipat i col·laboració.És fàcil de recollir, però té problemes de rendiment quan s’utilitza per crear dissenys complexos i no es pot utilitzar fora de línia.Gratuït o $ 10 per usuari al mes.Equips que treballen en petites aplicacions o altres projectes senzills.
FluidUIDissenyat per a prototipat i compartició de mòbils, però no té capacitats d’edició de vectors.Interfície fàcil d’utilitzar, però les limitacions de versió gratuïta dificulten la creació de dissenys complexos.Gratuït o $ 41,58 al mes per a cinc usuaris.Dissenyadors particulars i mòbils.

Com heu notat, totes les plataformes que parlem en aquesta publicació tenen una versió gratuïta disponible. Si esteu entre dos o més, considereu que s’execute a les versions gratuïtes per triar el programari adequat, sense risc.

Conclusió sobre les millors alternatives de Sketch per a Windows

Quan es tracta de plataformes de disseny d’UI, Esbós agafa la galeta. Les seves funcions avançades d’edició, prototipat i col·laboració vectorial fan que sigui molt desitjable per als professionals de la indústria. Tanmateix, la seva falta de compatibilitat amb el sistema operatiu Windows causa problemes per a aquells que no són fan de Apple.

En aquesta publicació t’indiquem en direcció a cinc alternatives de Sketch d’alta qualitat per a Windows.

En resum:

FigmaEl més semblant a Sketch en termes de funcionalitat. Tanmateix, les seves opcions de preus Professional i Organització podrien convertir-la en una elecció costosa per als equips.

VectrFàcil i gratuïta d’utilitzar, aquesta eina és ideal per a aquells nous al disseny d’UI. Malauradament, la seva manca de funcionalitat de prototipatge autòctona fa que sigui un substitut deficient per a usuaris més avançats.

Adobe XD. Perfecte per a aquells que estiguin familiaritzats amb les plataformes Adobe i ja tinguin un Creative Cloud subscripció.

Moqups. Una alternativa de baix cost a Figma. Aquesta plataforma és ideal per a projectes i equips més petits o senzills amb un pressupost.

FluidUI. Una opció sòlida per a dissenyadors mòbils individuals. Els equips faran el possible de buscar una opció més rendible.

Tens alguna pregunta sobre com trobar una alternativa de Sketch per a Windows? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector