20+ carteres impressionants de disseny abans de crear-les

Una de les millors coses de les carteres de disseny és la varietat. Agafeu 5 artistes d’èxit i probablement tindreu 5 carteres de disseny radicalment diferents.


Però això mateix "qualsevol cosa va" el plantejament pot ser una lluita si sou un dissenyador que vol crear la vostra pròpia cartera per arribar a clients potencials. I és possible que hàgiu cercat alguns exemples de qualitat de carteres de disseny.

Els següents portafolis no només són bons i creatius; són propietat de persones que van fer el gran avenç en aquest enorme mercat mundial de disseny i il·lustració i van posar lligams a clients importants i marques conegudes al llarg del camí. Això és, es tracta de les carteres de disseny d’artistes d’èxit.

Hem fet moltes investigacions al respecte perquè realment volíem presentar-vos algunes de les millors carteres de disseny disponibles al web en aquest moment. No importa si necessiteu inspiració per al vostre propi lloc web, fent un esforç per millorar el vostre portafoli i fer-lo classificar millor o simplement busqueu dissenyadors interessants per contractar, esperem que aquesta publicació aporti el valor que busqueu.

millors carteres de disseny

Entenem-nos en la bellesa que aquests talentosos dissenyadors proporcionen al món. Avui us oferim més de 20 exemples.

20 portafolis de disseny més impressionants per inspirar el vostre propi!

Pawel Nolbert

nolbert

El portafoli de disseny de Pawel presenta un bon disseny a pantalla completa amb elements de cartera de maçoneria, que es mostren en un fons blanc net i net. El primer que veuràs aquí és l’encapçalament estàtic a pantalla completa, que representa una de les obres de l’artista, seguida de la cartera mentre es desplaça cap avall. Els projectes de Pawel consisteixen en filtrar colors similars al polonès que donen llum a diverses formes, logotips, objectes i fins i tot humans. En definitiva, tots els seus dissenys es tornen a crear en un estil aquarel·la. El lloc està dominat per col·leccions d’elements visuals de gran envergadura i les seves obres donen la impressió de profunditat.

Kuon Yagi

kuon yagi

Yagi és un dissenyador amb experiència en el funcionament de llocs web corporatius per a més d’una dotzena d’empreses. El seu lloc web de portafoli és molt net, interactiu: us porta animats de secció a secció amb animacions suaus i fa un bon treball destacant els projectes.

SEMPRE

sens dubte

Aquí tenim un "dissenyador en SF, especialitzat en interacció 3D". Sona emocionant! El lloc web de Danny és minimalista, però, amb un fons net i una cartera de quadrícules dividida en tres columnes. El simple plantejament, junt amb la tipografia semblant a la revista i les grans capçaleres de totes les pàgines, és el que fa que el projecte de Danny Jones sigui interessant. Per descomptat, les seves obres són realment impressionants. Haureu de fer una ullada.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Si us pregunteu com seria quan el disseny web compleixi l’art contemporani, aquí teniu la vostra resposta. L’artista neo-conceptual Wim Delvoye ha publicat la seva cartera en un mapa de la ciutat. Podeu explorar la ciutat wim fent clic a diferents edificis com a fosa, obres gòtiques i retorçades per veure una obra d’art particular. L’obra més famosa d’aquest artista internacional és el projecte Cloaca. Aquesta cartera de pàgines completes és creativa i senzilla. No hi ha cap interacció personalitzada, com ara un efecte de cursor ni res, però, tot i així, aconsegueix destacar.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Si us agraden les il·lustracions estranyes i estranyes, les obres de Stefano s’ajusten al punt de trobada entre el grotesc i el "wow, aquest tipus té aquesta imaginació". El disseny del lloc web és minimalista perquè l’obra d’art parla per si sola. Quan entreu al lloc de Stefano Colferai, veureu un menú vertical amb un logotip animat a l’esquerra i una galeria de quadrícules a la part dreta de la pantalla. Res de luxe, i tot i així et crida l’atenció ràpidament. Tots els seus materials són lúdics, còmics, "armat amb ironia i plastilina".

Wade Jeffree

wadejeffree

Aquesta té un enfocament de disseny diferent, amb la imatge gif de l’artista a la pàgina principal i diversos efectes en segon pla (alias el cursor us mostra informació sobre l’autor quan passeu aleatòriament). Després de mirar una estona a la pàgina d’inici, sorprès per allò que veieu, notareu com tampoc és normal l’aparador de la cartera. Té bonics arranjaments de superposició que combinen animacions boniques. Un cop fet clic, es mostren en presentacions de pantalla completa elegants. Si us agraden les carteres de disseny únic, aquest és un bon exemple per a vosaltres.

Paula Rusu

paularusu

A Paula Rusu li agraden les ziga-zagues, ja que mostra les seves obres en un disseny en forma de zig-zag: una a la dreta i una a l’esquerra a sota. Els seus orígens barregen tons de blanc i gris clar, i utilitza un porta lliscant en boxa per sobre del plec. La seva obra consisteix en dibuixos i il·lustracions alegres i acolorits que fan que els fons nets del lloc semblin vius.

Lotta Nieminen

Lottanieminen

Aquest és un exemple d’una ment organitzada i alhora creativa. A més del fons net i ordenat, els grans articles de cartera segueixen un patró: dos articles verticals de cartera en dues columnes (l’una al costat de l’altra), seguits a continuació d’una imatge horitzontal (estil paisatgístic). I així va fins que arribeu al final de la pàgina. Al panell Il·lustració, Lotta va optar per mostrar els seus dibuixos de forma grilla. La simplicitat d’aquest portafoli és el motiu pel qual és tan bonic.

ToyFight

toyfight

ToyFight és un lloc web totalment lúdic; allà on feu clic o desplaçeu, passa alguna cosa A més de la paralaxa i la presentació d’introducció completament animada, que us ofereix un ràpid recorregut per les obres dels dissenyadors, la resta de seccions també són molt espectaculars, plenes d’elements mòbils i acolorits. Tot el que fa a ToyFight és tan dinàmic, que haureu de veure si no voleu perdre’s una presentació única de la cartera.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Verena Michelitsch ens mostra la definició veritable d’elements grans al seu lloc web. Té dues pàgines: la pàgina principal (que és la cartera real) i una secció Sobre. La pàgina principal mostra elements de cartera que no es poden fer clic a tot el lloc, en mode de pantalla completa. De dreta a esquerra, cap amunt i cap avall, les grans visuals ocupen tota la pantalla. Es mostren bàsicament a la mida original i oficial. En contraposició amb la presentació de la pàgina d’inici visualment aclaparadora, la secció Quant a (informació en aquest cas) sembla una pàgina de crèdits d’una revista: un autor directe, treballa i reprèn les referències.

Steven Bonner

stevenbonner

Steven Bonner, de Glasgow, mostra les seves obres com a paisatge en una pantalla completa, una per sota d’un altre. A part dels dissenys basats en la web de Steven, també crea conceptes per a productes físics (com ara etiquetes de paper de begudes, cartelleres, embolcalls de dolços, etc.). L’altra pàgina del lloc de Steven és, de nou, una informació d’informació minimalista i econòmica.

Tim Lahan

timlahan

Tim Lahan utilitza l’estil de maçoneria i deixa que les seves obres parlin per si soles. És un disseny i un disseny minimalistes, ple de dibuixos alegres i acolorits que us mantindran ocupats durant el desplaçament. El nostre artista aquí no només és un dissenyador i il·lustrador, sinó també un pintor, que gaudeix de la decoració d’interiors amb materials fets a mà. A més, Lahan va dissenyar diverses portades per a llibres que podeu trobar a la llista.

Rakesh

Ressenyalització

A diferència dels artistes que hem presentat fins a aquest moment, Rakesh dissenya interfícies mòbils i web, incloent conceptes de marca i logotip. L’arquitectura visual del seu lloc web és la prova del bon gust del disseny web. Les seves obres estan superposades amb peces de text transparents que complementen l’aparença del lloc (juntament amb l’esquema de colors atractiu). En realitat, l’estil de Rakesh és únic, cosa que fa que sigui difícil de descriure. Per què no ho veieu només? A més de les versions finals dels seus projectes, també mostra escenaris intermedis mitjançant interessants esbossos dibuixats a mà.

Momkai

momkai

Momkai és una agència de disseny dels Països Baixos que utilitza un bonic estil de mitja pàgina. La meitat té els projectes un sota de l’altre, mentre que l’altra meitat mostra els noms del projecte i conté el menú del lloc web. Quan feu clic a un projecte específic, s’amplia fins que es mostra a pantalla completa d’una manera especial i animada. En realitat, l’animació és el que defineix Momkai; la majoria dels seus elements estan animats, incloses les il·lustracions. Aquest és un dels portafolis de disseny que és molt divertit de navegar.

Elias Klingén

eliasklingen

Tornar a la terra 3D, on Elias d’Estocolm presenta el seu lloc web mitjançant una capçalera de vídeo a pantalla completa on es presenten algunes mostres del seu treball. Quan visiteu la seva cartera, sereu atès a un aparador de dues columnes que inclou els dos projectes acabats per a clients i fragments dels experiments que va dur a terme durant els anys. Quan feu clic a les categories, podreu veure una llista d’un esquema net que conté les imatges dels projectes on va treballar fins ara.

Taylor Franklin

taylor-franklin

De forma similar a la cartera de Steven Bonner, Taylor utilitza el mateix estil de disseny i maquetació, només amb articles clicables i amb efectes plegats elegants, que condueixen a un aparador de productes fantàstics a la revista. La pàgina Quant a l’aparença és com un peu de pàgina, on podeu trobar una bella i curta autora. Si voleu veure més dissenys de Taylor, consulteu la secció Arxiu per trobar conceptes addicionals de disseny.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Cristian té un interessant aparador del projecte, que presenta una presentació de diapositives verticals, amb cada element que cobreix la mida de la pantalla completa. Bàsicament, cada imatge té el paper d’una diapositiva: quan es desplaça, una nova pren el seu torn, etc. El lloc web està completament a pantalla completa; conté principalment multimèdia i mostra el mínim text possible. Cristian Garcia té arts estàtics i animats, la majoria sembla que estiguessin fabricats amb materials plàstics o sintètics. En general, tot sembla colorit, 3D i d’alta definició.

Adrian & Gidi

adrian-gidi

Aquesta vegada, tenim dos autors que han creat un lloc web modern per als seus portafolis complementaris de disseny, escollint una elegant galeria de maçoneria combinada amb bells efectes per als seus dissenys i il·lustracions de gran qualitat. Des dels anuncis publicitaris fins a les idees realistes i de ficció, Adrian i Gidi semblen fer un gran treball junts, amb els seus projectes que semblen una confusió entre objectes reals i dibuixos animats (aquí la frontera és prima). Un bon desplaçament de paralaxis acompanya l’elegant aparador del producte.

Violeta Noy

violetanoy

Violeta de Barcelona és una altra il·lustradora a qui li agraden les coses senzilles i que parla a través de la seva obra. Quan aneu al lloc, us acull un dibuix animat alegre i feliç amb elements flotants, seguit d’un altre lliscant de boxa feliç i una galeria de maçoneria de colors i històries divertides que s’assemblen a dibuixos de llapis. Un cop entres en aquest lloc, obtindràs un bon ambient i trobaràs la firma del dissenyador ràpidament. Una senzilla pàgina d’informació bicolor us permet agilitar els assoliments, les dades de contacte i les dades de l’autor. Si voleu comprar les versions impreses dels seus projectes, podeu demanar-los a la secció de botiga, que és un bon exemple de com integrar les carteres de disseny amb la funcionalitat de comerç electrònic..

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Stephanie també manté les coses senzilles. La pàgina que es mostra a la part superior és un fons blanc de pantalla completa amb el nom de l’autor centrat, la qual cosa porta a una secció Quant a la contraposició visual que conté els seus esbossos i mostres de treball. La part inferior de la pàgina principal mostra la cartera de Stephanie en una galeria de quadrícules. Una bona icona del pre-carregador fa que la transició entre les pàgines sigui més dolça.

Shelby Hipol

pal alt

Shelby té, de nou, un lloc web senzill; però senzilla a la seva manera. Un cop entres a la pàgina principal, veus dues columnes: una amb text llegint els noms dels projectes que tenia fins ara, mentre que l’altra mostra les portades associades a cadascun dels títols del projecte. Els elements s’obren a pàgines noves on es mostren totes les obres mitjançant desplaçament horitzontal. Cal arrossegar-les cap a la dreta i a l’esquerra amb el ratolí. De fet, podeu veure totes les il·lustracions a la mateixa presentació de diapositives horitzontals si feu clic a Següent al final de cada categoria.

I ja està! T’ha agradat especialment alguna d’aquestes carteres de disseny? Si és així, ens encantaria saber què us va agradar! A més, estem oberts a nous suggeriments. Per tant, si teniu en compte altres grans carteres de disseny, feu-nos-ho saber. Volem més!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Editat per Colin Newcomer. Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map