15 millors programes de disseny de llocs web disponibles al mercat ara mateix

El treball d’un dissenyador web requereix multitud d’eines, algunes de les quals gratuïtes, mentre que d’altres requereixen subscripcions una mica costoses. Dit això, un dissenyador web necessita normalment un grapat d’aquestes opcions de programari per arrodonir la seva pròpia caixa d’eines, no només una. És per això que volem esbrinar el millor programari de disseny de llocs web disponible.


Abordarem tot, des d’eines bàsiques de disseny gràfic, fins a editors de text, fins a programes d’UX més avançats i tot el que hi ha entremig. Aquests són els millors, amb algunes mencions dels sistemes de gestió de continguts també!

Consulteu la llista:

Millor programari de disseny de llocs web

15 dels millors programes de disseny de llocs web del mercat

1. Figma

Millor programari de disseny de llocs web # 1: Figma

Figma serveix com a eina final de col·laboració i prototipat per a equips de dissenyadors petits o més grans. El programari Figma es va fer per millorar el flux de treball general d’un equip, de manera que podeu dissenyar un lloc web, prototipar-lo per als grups d’interès, i després col·laborar amb el vostre equip, tot en un navegador individual..

El preu de Figma comença a partir de 0 dòlars per a dos membres i tres projectes. Una actualització costa 12 dòlars per editor al mes per a editors i projectes il·limitats. També hi ha un pla organitzatiu per a aquells que treballen amb equips grans i els que requereixen altres funcions, com ara la propietat dels esborranys i els registres d’activitats.

El prototipat racionalitzat es fa amb l’ajuda de marcs, superposicions i interaccions del dispositiu. També podeu implicar tot el vostre equip en el procés de disseny amb components, estils i biblioteques d’equips. En general, totes les funcions, des dels comentaris fins a l’edició multicapa, el converteixen en un dels millors programes de col·laboració de disseny de llocs web.

2. Adobe Photoshop

Millor programari de disseny de llocs web # 2: Photoshop

L’adobe Photoshop és sempre el més famós programari d’edició de fotografies tant per a professionals com per a aficionats. Però, com funciona per als dissenyadors web? Doncs bé, els dissenyadors web utilitzen una mica les fotos i molts dissenyadors són capaços de tenir molts productes d’Adobe. Amb les integracions com la pressió instantània de fotografies, aquesta combinació serveix per a molts propòsits per al dissenyador mitjà.

Tant si dissenyeu una pancarta com si editeu fotografies de l’equip, qualsevol lloc web requereix multitud de fotos per fer-ho atractiu. Photoshop garanteix que les fotografies siguin de la mida adequada, retallades correctament i proporcionats els filtres correctes. Després, el producte acabat per a qualsevol foto es pot enviar a Dreamweaver per a la seva edició.

Així, per exemple, podeu dissenyar una bonica imatge de capçalera per a una nova botiga en línia que creeu. Totes les edicions de fotos es fan a Photoshop i, realment, podeu enganxar-les a través d’una versió de diverses capes del gràfic en altres eines.

3. GIMP

Millor programari de disseny de llocs web # 3: Gimp

Si no voleu pagar per Photoshop, hi ha disponibles algunes opcions que ofereixen funcions similars. L’alternativa gratuïta més popular s’anomena GIMP (GNU Image Manipulation System). GIMP és un programari de codi obert que està disponible a Windows, OS X i Linux. El mòdul d’edició i manipulació de fotografies és l’àrea principal on passen la majoria de dissenyadors i desenvolupadors. Podeu completar tot, des del retoc fotogràfic fins a les manipulacions avançades. En termes de disseny de llocs web, GIMP permet crear icones, botons, imatges de pancartes i molt més. Fins i tot podeu crear maquetes o filaments completament nous en funció del que necessiteu.

GIMP s’integra bé amb una àmplia gamma d’eines de tercers. El que és excel·lent és que els desenvolupadors han decidit crear integracions amb aplicacions i programes de codi obert majoritàriament gratuïts i de codi obert. Per exemple, els dissenyadors volen que tots els colors del lloc web siguin brillants i precisos. GIMP treballa amb eines com SwatchBooker, Inkscape i Scribus per gestionar tots aquests colors.

A més, és que tota la interfície és personalitzable i adaptable a la resta del programari. Crec que la interfície no és tan moderna i neta com Photoshop, però la funcionalitat és bastant similar sense el preu. A més, Photoshop també té una corba d’aprenentatge, de manera que la majoria de les persones que s’inicien amb les dues eines també necessiten aprendre.

4. Flux web

Flux web

Webflow és el més semblant a un servei com Wix, tot i que proporciona eines excel·lents per als dissenyadors web més avançats. És una plataforma completament allotjada amb suport per a coses com ara el comerç electrònic i els llocs web habituals. És un gran programari d’inici per a dissenyadors amb menys coneixements de codificació. També m’agrada per a dissenyadors més avançats, ja que accelera tot el procés mentre no s’aboca.

El sistema de prototipat a Webflow és ideal per a les agències i tots els dissenyadors web. Tot aquest prototipat es troba dins del tauler de comandament de flux web, de manera que no necessiteu cap altre programari per fer-ho. A més, podeu dissenyar amb HTML i CSS.

Des d’un dissenyador elegant fins a opcions per a un CMS, comerç electrònic i pàgines de destinació, el programari Webflow és difícil de passar, sobretot si estàs aprenent com fer llocs web o voldria accelerar les coses.

5. Esbós

Esbós

Sketch compleix algunes necessitats de disseny per a aquells que treballen en ordinadors Mac. Totes des del web fins al disseny mòbil i la interfície d’usuari és possible a Sketch. Alguns poden comparar Sketch amb Photoshop, però en realitat es tracta d’una combinació de diverses eines. Per exemple, té l’edició vectorial d’Il·lustrador i prototipat com Figma.

Sketch és més que capaç de construir un prototip sencer d’un lloc web, i també disposa d’eines per exportar codi per portar-lo a qualsevol altre lloc. Les eines de col·laboració també són agradables, oferint a vosaltres i al vostre equip una manera de compartir els uns amb els altres i de comunicar-vos.

També teniu accés a una àmplia gamma de connectors que només es connecten a Sketch. Juntament amb una edició no destructiva i una precisió impressionant, els usuaris de Mac han de considerar Sketch com una de les millors opcions de programari de disseny de llocs web..

6. WordPress

WordPress

WordPress ha demostrat constantment que és una plataforma de creació de llocs web de Powerhouse. També és un sistema de gestió de continguts que no desapareixerà aviat. WordPress ofereix opcions per a tot tipus de dissenyadors. Els principiants absoluts poden considerar WordPress.com, o fins i tot podrien passar unes hores aprenent què senzill és utilitzar WordPress.

D’altra banda, un dissenyador especialitzat té la llibertat absoluta per incorporar nous fitxers, codi, temes i plugins. No només això, sinó que la comunitat de WordPress és força divertida i divertida per interactuar.

Tantes coses són beneficioses per a WordPress, inclosa la capacitat de controlar tots els aspectes del vostre lloc web. També m’agrada que WordPress sigui de codi obert, tingui una extensibilitat increïble i sigui barat d’acollir.

7. XAMPP

XAMPP

XAMPP és una solució perfecta per desenvolupar qualsevol cosa, des de llocs web fins a aplicacions d’un entorn local. Això significa que el dissenyador pot fer ajustaments a la seva màquina sense que el públic vegi res. XAMPP funciona en diverses plataformes, incloses Windows, Linux i OS X. Un cop el producte estigui completat, podeu enviar tots els fitxers a l’amfitrió i publicar-lo perquè el món pugui veure-ho..

Totes les vostres aplicacions web es poden fer mitjançant una base de dades MySQL, PHP i Apache. Fins i tot podeu accedir a PHPMyAdmin per a una gestió més fàcil de les vostres bases de dades. La descàrrega és gratuïta i us ofereix la funcionalitat per compartir treballs canviant entre modes fora de línia i en línia. JAMPP és un dels millors programes de disseny web per al desenvolupament local, juntament amb eines per crear àlies i accedir als vostres registres..

8. Codi d’estudi visual

Codi d'estudi visual

La majoria de dissenyadors i desenvolupadors web necessiten editors de text en algun moment. Funcionen com a opcions excel·lents per modificar grans col·leccions d’arxius i trobar certs elements i canviar diverses instàncies. Els editors de text també són agradables per obtenir una visualització completa del codi, ja que els bons ofereixen sintaxi i ressalten en tots els documents.

Visual Studio Code té descàrregues per a Windows, Mac i algunes altres plataformes. Una de les millors parts de Visual Studio Code és el sistema IntelliSense, que passa per sobre de l’hora d’oferir completaments intel·ligents en funció del que escriviu. També ajuda les eines estàndard i d’acabament automàtic que tenen tots els desenvolupadors. vine a esperar d’un editor de text.

Juntament amb això, Visual Studio Code ofereix una solució de depuració més moderna, deslliurant-se de les declaracions d’impressió i deixant als desenvolupadors depurar de l’editor. Combina amb integracions i comandes Git integrades per a un dels editors de text més impressionants del mercat per obtenir una excel·lent opció d’edició de text..

9. Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator és un altre producte Adobe que forma part de la Creative Suite i s’integra amb tots els altres productes Adobe. Això és particularment cert quan es parla de Photoshop. Illustrator és un programa de disseny basat en vector, de manera que funciona per a dissenyadors que vulguin fer logotips i altres gràfics il·lustrats.

Després de dissenyar un vector, Illustrator té opcions per enviar el producte acabat a Photoshop. El vector pot seguir sent un element en capes i sempre es pot tornar a Illustrator per obtenir més ajustaments.

En general, Illustrator és l’editor de vectors de més qualitat del mercat i permet generar qualsevol cosa, des d’il·lustracions web fins a icones i logotips. La tipografia també es pot personalitzar per gestionar estils i afegir efectes, tots ells importants perquè la tipografia tingui un bon aspecte al disseny del vostre lloc web.

10. Refrigeradors

Refrigeradors

Una gran part del disseny d’un lloc web consisteix en combinar colors i seleccionar els esquemes de colors adequats en funció de la marca i d’altres elements. Per exemple, un client de disseny pot proporcionar un logotip i demanar-li que desenvolupi una marca amb els mateixos colors primaris i secundaris. Però no tots els colors van bé junts! És aquí on entra en joc un generador d’esquemes de colors com Coolors.

En comptes d’intentar endevinar quins colors combinen molt bé, podeu utilitzar un generador que us ofereix suggeriments viables. Per exemple, podeu considerar l’enganxament en un parell de codis de color desitjats. Després d’això, Coolors presenta tres colors més que semblen agradables amb les vostres pròpies opcions.

Un cop trobeu una combinació de colors que funcioni, els Coolors tenen diversos ajustaments per ajustar, com ara un panell que proporciona tons alternatius de cada color. També podeu moure-vos pels colors per obtenir vistes diferents, alhora que canvieu coses com la tonalitat, la saturació i la brillantor. Des d’opcions per seleccionar colors de les fotos fins a crear plantilles per a la daltonitat, Coolors té exactament el que necessita per gestionar els colors.

11. Balsamiq

Balsamiq

Els desenvolupadors de Balsamiq afirmen que fan que el disseny d’UI de primera qualitat sigui accessible a tothom, des dels propietaris de les empreses fins a les agències. No importa si sou un desenvolupador professional o algú que s’acaba de començar, podeu fer un bonic fotograma amb l’ajuda de Balsamiq. Wireframes són una necessitat si teniu previst fer un lloc web de qualitat.

És per això que Balsamiq ha creat una versió simplificada del vostre programari mitjà de filferrografia, alhora que s’ha centrat en el contingut i l’estructura dels vostres llocs web. Això permet eliminar la necessitat de converses innecessàries i llargues sobre petits detalls (per exemple, colors i tipus de lletra).

El programari Balsamiq produeix un resultat similar al dibuix que completaríeu en un tros de paper. Per tant, no hi ha una gran corba d’aprenentatge i no haureu de confondre’s amb cap de les campanes i els xiulets que només compliquen el procés. El conjunt de funcions clares inclou un editor d’arrossegar i deixar anar, exportar, símbols reutilitzables i prototips interactius.

12. Marvel

Marvel

Amb un gran canvi cap als creadors de llocs web visuals, no és estrany que Marvel s’hagi convertit en un dels més bonics programes de disseny de llocs web tots els que escolliu. Tant si ets un principiant com un desenvolupador avançat i si crees una aplicació o un lloc web, Marvel presenta una impressionant interfície per dissenyar i projectar els projectes.

No es necessita codificar quan es treballa amb Marvel, de manera que sigui fàcil produir dissenys moderns i acolorits sense molta experiència. Dit això, els dissenyadors reals han de gaudir de la senzillesa de com es pot dissenyar ràpidament alguna cosa i després lliurar el projecte al desenvolupament.

També s’inclouen proves de col·laboració i d’usuaris, que permeten recopilar comentaris de diferents parts i veure com interaccionen els vostres usuaris i els interessats amb els vostres dissenys actuals. En general, Marvel ofereix una excel·lent manera perquè els dissenyadors i les agències facin escala, alhora que proporcionen als principiants una manera de fer llocs web d’aspecte agradable sense haver de codificar.

13. Cinturó d’arrencada

Cinturó d’arrencada

Bootstrap és una de les opcions de programari més populars de tota la comunitat de desenvolupament. És bàsic per dissenyar amb HTML, JS i CSS. Es pot utilitzar per crear llocs web i aplicacions, que tinguin resposta. El més interessant és que Bootstrap no és tècnicament un programari, sinó un marc. Serveix de plantilla per a molts projectes de disseny web, veient com elimina la necessitat de repetició constant en el treball de disseny.

També podeu fer que tots els vostres projectes siguin coherents i donin resposta. Això és especialment important perquè si teniu algunes variacions entre projectes, podríeu trobar que el lloc web d’un client és molt menys intuïtiu o fàcil d’utilitzar que el d’un altre..

Bootstrap és de codi obert i és gratuït. També té una gran comunitat al darrera del seu desenvolupament, per la qual cosa no sembla que vagi enlloc. Aviat, ja sabeu que les funcions estaran actualitzades. En resum, us recomanem que tots els nivells d’habilitats proveu Bootstrap per veure si és adequat per a vosaltres. Fins i tot és una bona eina per aprendre a codificar, sempre que llegeixi una mica de la documentació de Bootstrap.

Com a drecera, també podeu començar consultant algunes de les millors plantilles de Bootstrap.

14. Dissenyador web de Google

Dissenyador web de Google

Google Web Designer no tracta tant de crear i dissenyar un lloc web, sinó de crear elements ràpids per als llocs web. El programari permet la construcció de dissenys basats en HTML5 i gràfics de moviment. És compatible amb tots els dispositius i es pot utilitzar en equips Mac, Windows i Linux. Una de les raons per les quals m’agrada tant el dissenyador web de Google és que té una interfície elegant i eines d’exportació fàcils per aconseguir que els teus gràfics es traslladin a un lloc web..

L’animació és un joc adequat per a Google Web Designer i la integració amb altres productes (com Google Drive i Video 360) fa que sigui més fàcil millorar el flux de treball. Google Web Designer és interactiu i flexible, de manera que és l’opció perfecta per fer pancartes i afegir gestos a aquells banners i botons com ara agitar i rebotar.

També convé esmentar que podeu afegir funcionalitat al vostre lloc web amb mapes, galeries d’imatges, reproductors de vídeo i molt més.

15. Elementor

Elementor

Un article sobre el millor programari de disseny de llocs web no estaria completat sense Elementor. És un creador de pàgines WordPress i arrossegador molt popular que ha obtingut notorietat per la seva fàcil integració, els mòduls de contingut expansiu i el fet que gran part del programari sigui lliure d’utilitzar. Professionals i principiants gaudeixen dels bonics dissenys que provenen de Elementor. Junt amb un impressionant disseny, rebeu diverses eines de màrqueting per generar més trànsit i oportunitats, tot integrant-se amb eines com Mailchimp i altres programes de màrqueting de correu electrònic..

També podeu utilitzar Elementor en els vostres propis projectes personalitzats, ja que és de codi obert i preparat per a una major extensió i complements. Amb Elementor és possible qualsevol tipus de lloc web, ja que podeu personalitzar qualsevol part del vostre disseny. També gaudeixo de les finestres emergents que segueixen sent coherents amb el disseny de la resta del vostre lloc.

Els elements de contingut són els que utilitzeu normalment, així que és bo veure que hi ha més de 80 elements que podeu provar al vostre lloc web. Alguns d’aquests mòduls de contingut inclouen imatges, icones, barres de progrés i icones socials. També hi ha unes quantes versions de Pro per obtenir més funcions i complements. Aquests comencen a partir de 49 dòlars anuals.

Quin dels millors programes de disseny de llocs web us convé?

Ara que hem tractat les nostres eleccions de disseny més importants, informeu-nos als comentaris si teniu algun altre pensament sobre programari fantàstic. És probable que utilitzeu moltes de les opcions de programari d’aquesta llista, tenint en compte que probablement necessiteu Figma o Sketch per dissenyar, un editor de text i possiblement una eina de col·laboració i prototipat..

Si teniu dubtes o voleu suggerir altres eines per als nostres lectors, deixeu una línia als comentaris que es mostren a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map