15+ Eines de productivitat excel·lents per als dissenyadors i els usuaris de WordPress per fer-vos super eficients el 2020

15+ Eines de productivitat excel·lents per als dissenyadors i els usuaris de WordPress per fer-vos super eficients el 2020

15+ Eines de productivitat excel·lents per als dissenyadors i els usuaris de WordPress per fer-vos super eficients el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

La construcció i manteniment de llocs web és una zona complexa. Qualsevol que crei llocs web per viure pot cobrir moltes bases per fer-les efectives i boniques. Diverses eines de productivitat per a dissenyadors, desenvolupadors i usuaris de WordPress poden ajudar a fer aquest procés més eficient.


Per augmentar la vostra producció horària i reduir el nivell d’estrès, aquest article enumera diverses eines útils que permeten que totes les publicitats web siguin més productives.

A continuació, trobareu serveis, programes i complements amb aquest propòsit. També parlarem sobre a qui s’adapten i per què hauríeu d’utilitzar-les.

Anem a fer-ho bé:

Eines de productivitat per a dissenyadors, desenvolupadors i usuaris de WordPress

Eines de productivitat per a dissenyadors i usuaris de WordPress per millorar el flux de treball

Tot i que la llista següent no és gaire completa (realment vull escoltar els vostres consells al final), però proporciona un bon fonament. Trieu el que us crida i ignora el que no ho fa. D’aquesta manera trobaràs les eines adequades per a tu mateix.

toggl

# seguiment del temps

Desactivar

Especialment com a dissenyador web autònom, el vostre temps és, literalment, diners. Com que molts dissenyadors treballen amb tarifes fixes per al projecte, més ràpid podreu acabar, millor serà la vostra tarifa horària.

Per conèixer quins dels vostres clients són els més lucratius o simplement com dediqueu el vostre temps, Toggl és el vostre millor amic. És una eina fantàstica de seguiment de temps amb una agradable interfície d’usuari que pot utilitzar per a la versió bàsica.

Feu un seguiment del vostre temps amb un sol clic, assigna blocs de temps a projectes i clients, estableix estimacions (per veure si aneu passant) i molt més. També ho té extensions que permeten integrar l’eina a molts altres serveis i al vostre navegador.

Si voleu obtenir més informació sobre el funcionament de Toggl, aquí teniu un bonic tutorial això et farà començar.

e.ggtimer

# seguiment del temps

La Tècnica Pomodoro

En cas que no hagueu sentit abans el terme, Pomodoro és una tècnica de productivitat que us permet treballar en esprint. El nom prové de la temporitzadora de cuina en forma de tomàquet que va utilitzar el seu inventor quan va trobar-la.

El seu funcionament és que feu una única tasca durant un temps determinat (tradicionalment 25 minuts). Quan s’acabi el temps, feu una pausa de 3-5 minuts i, a continuació, repetiu el procés. Al cap de quatre intervals, podeu fer una pausa més llarga de 15-30 minuts abans de començar tot de nou.

Aquesta tècnica és efectiva perquè t’obliga a fer una única tasca. També hi ha pauses integrades perquè no us cremis. També podeu utilitzar la tècnica Pomodoro juntament amb Toggl. Com que el servei de seguiment de temps mostra el temps transcorregut a la pestanya del navegador, és un acompanyant perfecte.

També podeu utilitzar una eina anomenada E.gg Timer.

Evernote

#documents # redacció

Evernote

El següent de la nostra llista d’eines de productivitat per a dissenyadors és Evernote. M’agrada referir-me al servei com el meu cervell extern. És on guardo i organitzo tota la informació important sobre el meu negoci, projectes i esforços privats.

Bàsicament, Evernote permet prendre notes (text, imatges, fitxers de so i molt més) i organitzar-les en col·leccions. Tota la vostra informació es pot cercar completament (fins i tot escriptura a mà en imatges) i se sincronitza als teus dispositius (dos a la versió bàsica). L’empresa també ofereix un complement del navegador que us permet afegir informació des de qualsevol lloc del web.

La versió bàsica d’Evernote és lliure d’utilitzar i sempre m’ha estat suficient.

documents

#documents # redacció

Google Docs

Google ofereix una suite d’oficines en línia completa. Aquí podeu crear fitxers de text, fulls de càlcul i presentacions a partir de desenes de plantilles. Compartiu-los ràpidament amb clients, col·laboreu amb altres missatges publicitaris o descarregueu-los en diferents formats.

El servei és ideal per tractar els tràmits implicats en treballs creatius. A més, és gratuït!

A més a més, també podeu utilitzar Google Docs quan creeu contingut per al vostre bloc de WordPress. Ara és possible importar-ne el contingut des de Google Docs a WordPress.

trello

#gestió de projectes

Trello

Trello és una eina de col·laboració en equip que permet organitzar projectes fàcilment. Per citar el nostre editor aquí a CodeinWP: "Si abans no heu utilitzat Trello, permeteu-me que només us asseguro que, bàsicament, no hi ha cap corba d’aprenentatge i que tot és molt intuïtiu." Té raó.

Trello permet organitzar qualsevol cosa amb l’ajut de llistes, targetes i taulers. Els usuaris poden afegir comentaris, interactuar amb altres membres de l’equip i veure l’estat dels projectes d’un cop d’ull. A més, és gratuït, de manera que realment no hi ha cap argument per intentar-ho.

Nota de l’editor. Aquí, a CodeinWP, utilitzem Trello per gestionar tots els esforços de creació de contingut. Cada publicació o recurs obté la seva pròpia targeta Trello, i tot seguit es produeix la discussió sota aquesta targeta. La millor part és que diverses persones poden interactuar simultàniament. A més, Trello us permet carregar suports i fitxers per acompanyar la vostra targeta. Coses fantàstiques, i sense cap mena de casualitat, és aquesta de la nostra llista d’eines de productivitat més destacades per als dissenyadors!

fluix

# gestió de projectes #comunicació

Fluix

El Slack és una altra eina de treball en equip. Us permet organitzar la vostra comunicació per equips a través de canals i guardar arxius de totes les vostres converses. Moltes empreses l’utilitzen per eliminar correus electrònics interns.

A més d’això, Slack s’integra amb altres serveis inclosos Google Drive, Trello, Github i molt més. Les alternatives ho són Xat de coets, Ryver i Stride.

pas passat

# gestió

LastPass

Especialment com a dissenyador web de WordPress tenint cura de diversos llocs de clients, sovint heu d’ocupar-vos de molta informació d’inici de sessió. És clar, a més de les altres contrasenyes.

Què tal de deixar que algú ho faci per tu? LastPass guarda totes les vostres dades d’inici de sessió, de pagament i d’enviament, de membres i d’altres informacions. També els sincronitza als teus dispositius. D’aquesta manera, tot el que heu de recordar és la vostra contrasenya pròpia del servei. Aquí està com funciona LastPass específicament.

esbós

# disseny

Esbós

Una de les eines amb les que els dissenyadors web solen passar molt del seu temps és Adobe Photoshop. És la suite de disseny exclusiva per a tot allò imprès i digital.

Tot i això, Photoshop no és l’únic xicotet del bloc. Sketch és una alternativa (només per a Mac) al programa que sovint obté ressenyes curioses, especialment per al disseny d’UI, que el converteix en una de les eines més productives per als dissenyadors..

El més destacat de Sketch és la seva interfície senzilla i intuïtiva, la capacitat de reutilitzar elements fàcilment i la integració amb altres aplicacions i serveis. El programari també és més assequible que la solució d’Adobe.

xampp

#desenvolupament

XAMPP

XAMPP és una eina de productivitat útil per als dissenyadors, ja que permet configurar llocs web de WordPress localment a l’ordinador. D’aquesta manera, no depenen d’un servidor en viu per dissenyar i crear el vostre lloc, però ho podeu fer a qualsevol lloc i sense que ningú s’adoni quan torneu.

El programa és de codi obert i per tant gratuït. A més, és força fàcil de configurar. Obteniu informació sobre alternatives en el nostre cercle d’eines de desenvolupament local.

sublimetext

#desenvolupament

Editors de codi

Si bé els editors de codis sovint es veuen com el domini dels desenvolupadors web, són absolutament necessaris per a dissenyadors que també implementin el seu propi treball en llocs web.

Podeu triar entre moltes ofertes gratuïtes diferents:

wproller

#desenvolupament

WProller

Com a dissenyador web de WordPress, sovint configureu desenes de llocs web de WordPress cada any, mes o fins i tot setmana. Incloent el temps que triga a instal·lar els mateixos plugins i temes estàndard, eliminar contingut de mostra, etc. Això pot ser molt tedi.

Per reduir la feina ocupada, WProller us permet crear fitxers d’instal·lació personalitzats de WordPress inclosos els complements, temes i configuracions estàndard que desitgeu. Configureu el que necessiteu al lloc i descarregueu el fitxer zip personalitzat. Quan l’instal·leu ara, el vostre lloc està a punt per començar. A més, les configuracions són reutilitzables. També és gratuït!


Duplicador: complement de migració de WordPress Duplicador: complement de migració de WordPress

Autor (a): Snap Creek

Versió actual: 1.3.34

Darrera actualització: 16 de maig de 2020

duplicador.1.3.34.zip


98% Valoracions


1.000.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

#desenvolupament

Duplicador

Després d’haver creat el lloc fora de línia, com el podeu posar al servidor en directe? Podeu fer-ho manualment, però, una manera més senzilla és utilitzar un complement de migració.

Una de les solucions més còmodes és Duplicator. N’hi ha prou d’instal·lar i activar, fer comprimir el vostre lloc, carregar-lo al nou servidor, executar l’instal·lador i seguir les instruccions fetes. També podeu utilitzar-lo per fer una còpia de seguretat del vostre lloc.

Les alternatives ho són Migració WP tot en un, UpdraftPlus i WP Clone de WP Academy.

eines web-dev

#desenvolupament

Eines per a desenvolupadors del navegador

Aquestes poden ser algunes de les eines de productivitat més importants per als dissenyadors. Permeten mirar el codi que hi ha darrere de les pàgines, depurar HTML, CSS i JavaScript, així com provar els canvis de disseny en directe.

A més, inclouen eines per simular entorns mòbils i mesurar el rendiment. Les eines per a desenvolupadors s’inclouen a tots els navegadors principals: Mozilla Firefox, Chrome, Safari i Vora.

Desplash

#imatges

Unsplash

Els visuals formen part del disseny web. Els dissenyadors sovint necessiten imatges per poblar llocs web i fer-los més atractius. Una solució popular és anar a buscar imatges o crear-ne les pròpies.

Per mantenir-se al marge de les imatges genèriques, Unsplash ofereix imatges de qualitat i gratuïtes amb un sabor diferent. Totes les seves ofertes també inclouen una llicència CC0, de manera que podeu utilitzar-les al contingut del vostre cor. Que impressionant és això?

Els serveis alternatius són Pexels, MyStock.Photos, Pixabay i Death to Photo.


Optimització d’imatges & Lazy Load d’Optimole Optimització d’imatges & Càrrega pereç d’Optimole

Autor (a): Optimol

Versió actual: 2.3.1

Darrera actualització: 21 d’abril de 2020

optimole-wp.zip


96% de valoracions


50.000 + instal·lacions


WP 4.7 + Requereix

#imatges

Optimol

L’optimització d’imatges és important per augmentar el rendiment del vostre lloc web i també de SEO. Una part d’això és fer visuals el més petit possible.

Si no voleu fer-ho fora del lloc o temeu que els clients oblidin optimitzar les imatges després del lliurament, hi ha Optimole. Aquest complement de WordPress comprimirà automàticament les imatges que pugueu a WordPress. L’important és que tot això passi sense cap pèrdua de qualitat.


SEO de Yoast SEO de Yoast

Autor (a): Equip Yoast

Versió actual: 14.2

Darrera actualització: 26 de maig de 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% Valoracions


5.000.000 + instal·lacions


WP 5.3 + Requereix

#SEO

SEO de Yoast

Com a dissenyador web, el vostre regne fa que un lloc tingui un bon aspecte perquè els visitants puguin gaudir-ne. Tot i això, no són l’única audiència de llocs web. Els motors de cerca també ho són.

Si sovint treballa amb projectes que inclouen contingut, Yoast SEO és la solució perfecta per assegurar-se que funcionin bé als resultats de la cerca més endavant. El complement no només fa moltes optimitzacions fora de la caixa, sinó que té instruccions detallades detallades per treure el màxim partit de cada contingut..

És com tenir un propi expert en SEO privat. Per cert, si voleu saber millorar el SEO de la vostra cartera de disseny, llegiu el nostre article sobre aquest tema.

Quines són les vostres eines de productivitat preferides per als dissenyadors i els usuaris de WordPress?

Les eines de productivitat us ajuden a crear de manera més eficaç. Fan que el procés de disseny sigui més racional i menys estressant. D’aquesta manera, tindreu més temps per a projectes addicionals i una línia de fons millor.

A la meva llista d’eines de productivitat per a dissenyadors podeu trobar qualsevol cosa, des de les eines de seguiment de temps i col·laboració fins a editors de codis, serveis per a fotos d’imatges i complements de SEO. Espero que hagueu descobert alguna cosa útil per a vosaltres mateixos. Ara bé, ara m’agradaria sentir-vos parlar.

Quines són les teves eines de productivitat preferides per als dissenyadors? Informeu-nos a la secció de comentaris a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector