14 de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 … Sense clics i no obvis … Apostem perquè no les hagueu vist abans!

14 de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 … Sense clics i no obvis … Apostem perquè no les hagueu vist abans!

14 de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 … Sense clics i no obvis … Apostem perquè no les hagueu vist abans!
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

L’inici d’any sempre és un bon moment per mirar enrere totes les coses –bones i dolentes– que han passat durant els dotze últims mesos. Però avui ens centrem només en el bé. Per tant, aquesta llista de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020!


L’any ha estat realment generós en aquest aspecte i hem vist més addicions fantàstiques a la caixa d’eines del desenvolupador de WordPress que no pot donar un cop de pal … si sou del tipus de persona que fa palets a les eines de desenvolupament..

Dit això, no es tracta només d’una llista aleatòria de cap ol. Per recopilar aquesta bellesa, vaig recórrer l’oficina i vaig demanar a cada company que compartís els seus tres principals eines no òbvies de la llista. Això és real, nois (!), Que provenen de persones que es construeixen temes de WordPress!

Consulteu la llista:

les millors eines per a wordpress

14 de les millors eines de dev de WordPress del 2020

1. Carter

getpostman

# API # Prova # Col·laboració

Aquesta no és només una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020; això és excel·lent per a qualsevol desenvolupador d’API que busqui una solució potent i completa per al seu flux de treball API. Si alguna vegada heu treballat amb el desenvolupament de l’API, ja sabeu que la configuració d’entorns de prova és un procés tediós i avorrit. No amb el carter.

Postman és extremadament fàcil d’utilitzar amb un excel·lent focus de prova. Els múltiples entorns de prova no només són fàcils de configurar, sinó que també podeu compartir els casos de prova entre ells. D’aquesta manera s’accelerarà la pràctica essencial, però que requereix molt de temps, de les proves d’API.

El nostre desenvolupador principal, Marius Cristea, és un gran fan:

El carter ho fa tot senzill; podeu configurar fàcilment fluxos de treball personalitzats per trucar les rutes amb una interfície senzilla, desar les sol·licituds i paràmetres i compartir-los amb els companys d’equip.

Les col·leccions són una forma ideal de gestionar les vostres sol·licituds d’API i de mantenir-les organitzades per a un ús futur. A continuació, podeu utilitzar la planificació de control per executar periòdicament la col·lecció per obtenir un rendiment i resposta. L’eina de control també us permetrà seleccionar l’entorn i la realització de proves. Qualsevol prova que falla activarà una notificació a qualsevol nombre d’integracions; Slack, equips de Microsoft, GitHub, Dropbox, etc..

2. Buddy Works

buddy.works

# DevOps # YAML # Integració contínua

Si busqueu una solució senzilla per a la integració i lliurament contínues, Buddy Works és el millor lloc per començar. De totes les eines de CI / CD disponibles, Buddy té la millor interfície d’interès per construir, provar i desplegar fàcilment.

Buddy Works s’integrarà amb els dipòsits GutHub, Bitbucket, GitLab i privats per proporcionar desplegaments automàtics a FTP / SFTP i al servei en núvol com AWS, Google Cloud, Microsoft Azure i Digital Ocean. Està basat en Docker, però és compatible amb Kubernetes des del quadre. També és compatible amb diversos idiomes de PHP, C ++, .NET, Node.js, Golang i molt més.

Em sembla estrany dir, però la facilitat d’instal·lar i, molt superior, UX fan que Buddy Works sigui l’eina més destacada de l’any. També reduirà les eines necessàries amb DevOps forts i accions de control de llocs web. Fins i tot podreu utilitzar scripts SSH per reduir la càrrega de la vostra eina. També tindreu el temps d’actualització reduït amb els fitxers canviats desplegats en lloc del repositori complet.

3. Prettier

més bonic

# JavaScript # PHP # Codificació

La integració i el desplegament no són res sense un codi ben format. És per això que Prettier és una de les nostres millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020. Es contempla com a formatador de codi d’opinió que proporcionarà un estil més net als vostres projectes. Amb això, només es tracta de l’estil, que assegura que l’arbre de sintaxi abstracte continuarà sent funcional.

Com és de suposar, Prettier proporciona suport per a una àmplia gamma d’idiomes des de JavaScript, CSS, JSON. També podeu integrar ESLint i un munt d’editors com Visual Studio i Vim. Amb molta diferència, la millor característica és l’alleujament de pressió que proporciona; elimina les preguntes d’estil de les revisions de codi. Quan Prettier s’instal·la, també beneficiareu d’aconseguir més ràpidament els nouvinguts.

Podeu trobar una guia d’estil en qualsevol lloc, però l’automatització que proporciona Prettier és el punt de venda més gran aquí. Amb un clic de botó, Prettier es trobarà a través del vostre codi brut i farà tot el format que temeu. Al final, la coherència i la llegibilitat del vostre codi és el més important, deixeu els debats fitxes i espais als còmics..

4. Visual Studio Live Share

visualstudio

# Col·laboració # VSLiveShare # VSAppCenter

Després de gairebé dotze anys, Visual Studio segueix sent popular entre els desenvolupadors de totes les disciplines. Aquest any, Microsoft l’ha convertit en una de les millors eines de dev de WordPress del 2020 amb l’extensió de Live Share per a VS Code i VS 2017.

L’extensió en directe us permetrà compartir el vostre projecte en un instant amb els vostres companys, sigui quin sigui l’idioma que programeu o el sistema operatiu en què utilitzeu. Fa que el procés d’edició i depuració sigui una col·laboració en temps real sense els retards associats a les configuracions d’ambientació i reordenatge. Podeu compartir gairebé tot, no el cafè, des d’àudio, servidors, terminals i diferències. Podeu compartir tot el context amb els vostres companys d’equip, si hi ha un defecte al vostre entorn, el seu company ho comprovarà. Podreu caure en problemes més ràpidament i més profund que mai.

Realment ho combina tot amb les eines d’àudio que ajuden a facilitar la comunicació dins de l’aplicació, en lloc d’utilitzar diferents eines per sincronitzar. Els vostres companys també veuran tot, des d’ordres fins a bases de dades sense necessitat d’exposar els vostres ports. Aquest és el futur de la col·laboració amb el control compartit, cosa que facilita als equips trobar problemes i aplicar canvis en el moment.

5. Draftium

draftium

# Prototips # Disseny # Desenvolupament # Màrqueting

D’acord, estic enganyant una mica amb aquest, però serà un salvador. Si treballes regularment amb clients, ja saps quina qüestió pot tenir d’acord en la visió d’un lloc web. Probablement també treballaràs amb dissenyadors i comercialitzadors per cercar / desenvolupar contingut que ressaltarà un servei. Quant de temps es triga a elaborar un prototip després que tots els grups d’interès hagin dit? Quant triguen a perfeccionar el prototip fins que tothom estigui d’acord? Molt de temps?

Draftium és un "eina de prototipat turbo" que compleix fàcilment els criteris per a les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020. Us ajudarà a establir una estructura de lloc web en pocs minuts mitjançant blocs. El pla de pagament té més de 300 plantilles adaptades a indústries i nínxols, que es poden millorar en més de 200 blocs. Col·labora en temps real per accelerar el procés d’aprovació i deixar d’esperar que els correus electrònics redueixin el projecte. També inclou visuals gratuïts com icones i imatges per ajudar-vos a fer el lloc el més real possible.

Això és molt millor que un paper, o un tauler blanc, o fins i tot KeyNote. Quan inicieu un projecte i tothom ha de veure el programa "visió" aquesta és la millor eina per començar.

6. Telepresència

telepresència

# k8s # Kubernetes # CNCF

La telepresència és una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 perquè accelera que el brutal Kubernetes desenvolupi / depura el cicle mitjançant l’eliminació del procés de creació i desplegament de contenidors de l’equació. Tots els canvis del vostre codi de manera immediata veureu perquè Telepresence fa que el vostre ordinador portàtil o escriptori formi part del clúster Kubernetes mitjançant proxies.

Els clústers de Kubernetes integraran el codi local a la vostra estació de treball com a pod normal i us permetran accedir completament a l’entorn en viu. Això significa que el vostre procés local tindrà un entorn similar al clúster remot mentre resti al vostre control. No només això, sinó que la tensió en els recursos locals és molt menor. Finalment, és una eina agnòstica. Podeu utilitzar qualsevol eina instal·lada localment per provar, depurar i editar el servei remot.

Potser us pregunteu sobre Minikube. La telepresència funciona bé amb Minikube, a la vegada que us proporciona una funcionalitat més gran per a un desenvolupament més ràpid. Si voleu codificar en directe i editar els vostres clústers de Kubernetes, Telepresència és una eina imprescindible.

7. Paquet

parceljs

# JavaScript # Codificació # VueJS

Quan estàvem buscant les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020, vam buscar eines que prometessin millorar la vostra experiència global. Parcel és un agrupador d’aplicacions web que compleix aquesta promesa. Quan una eina diu "zero plugins necessaris", llavors immediatament pensem en una experiència millorada.

Com a element bàsic, proporciona suport complet per a actius de JavaScript, CSS, HTML i fitxers tan bon punt obriu la caixa. És més ràpid i amè que qualsevol altre agrupador web. Si voleu evitar les desagradables configuracions de configuració, Parcel és l’eina per a vosaltres.

Immediatament veureu una millora de la velocitat perquè aprofita al màxim el processament de diversos nuclis per a la recopilació de codis paral·lels. Les variacions inicials seran fins a un 50% més ràpides. Quan utilitzeu Parcel amb caché, podreu veure startups increïblement ràpides. La promesa de configuració zero és un punt de venda important amb opcions com la divisió de codis i les transformacions disponibles des del primer moment. No es requereix aixecament intens.

8. Complements Vim

Vim continua sent una de les eines d’edició de text més populars en ús avui dia

# VIM # DEVComunitat

Tot i tenir 27 anys, Vim continua sent un dels els 5 principals editors de text utilitzats pels desenvolupadors actualment. Això vol dir que necessitem tenir-la com una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020. Per sort per a nosaltres, sempre hi ha nous plugins creats per ajudar els usuaris a treure el màxim profit d’aquesta eina. Aquests són els tres millors del 2020:

�� Vim Headfirst us ofereix ordres que obriran ràpidament fitxers de germans a Vim.

�� Pila de sucursals Vim t’ajudarà a trobar la ruta de ramificació per a una línia de codi actual. Si treballeu amb funcions llargues i branques enclavades, us encantarà.

�� Ajudants Vim Ruby Block us facilita la possibilitat de desplaçar-vos pels blocs Ruby amb nous mapatges i pulsacions de tecles per a Vim.

9. Línia de velocitat

línia de velocitat

# Test # Performance

Speedline és el mòdul de nodes que utilitza Lighthouse, i va ser la primera eina que vaig posar a tota la llista de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020. Mesura el progrés visual de la pàgina visible i proporciona una qualificació en funció de la velocitat que es carrega el contingut. . Oblideu-vos de les fites que els usuaris no els importen i penseu en el que veuen.

Speedline us donarà una comprensió més profunda de l’experiència dels usuaris finals perquè està centrada en la velocitat amb la qual es lliura el contingut visible a la visualització. Podeu mesurar altres fites, però es tracta d’una de les millors mesures per a l’experiència de l’usuari final.

10. Reacciona el Devtool de rendiment

reaccionar-perf-devtool

# JavaScript # FrontEnd

Actualment tot és JavaScript, de manera que heu de controlar els components perquè el vostre lloc tingui un bon funcionament.

Reaccionar el rendiment Devtool és la millor manera de fer-ho. Actualment està disponible com a extensió per a Chrome i Firefox amb una aplicació autònoma al full de ruta. Compila les seves estadístiques a través de l’API window.performance i us ofereix tant la vista general com la vista granular de cada component..

11. Llibre de contes

llibre de contes

# JavaScript # Reaccionar # Angular # VueJS

Storybook és un tutorial d’aprenentatge per crear components d’UI des de zero mitjançant Angular, Vue o React. Es necessita un enfocament ampli però resistent en la batalla per a la creació de components d’UI amb informació de professionals de la indústria per ajudar-vos a construir més ràpidament.

És una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 perquè és senzilla. En només dues hores, menys per a desenvolupadors experimentats, confeccionareu una casella de treball amb compromisos al final de cada capítol. Un cop finalitzeu la casella de tasques, estareu a punt per començar a crear nous components amb Storybook.

Cadascun dels capítols és clar i us porten a través de cadascuna de les etapes importants des de components compostos, proves, fins a Addons. Hi ha un bon equilibri entre informació bàsica i avançat amb casos de vora esmentats específicament. També veureu que també es reconeixen opcions més avançades a qualsevol pas. Si cerqueu una forma ràpida de cobrir els fonaments bàsics de la creació de components de la interfície d’interès, aquest és el millor lloc per començar.

12. Desplegador

desplegador

# PHP # WordPress # Magento

El implementador ha estat durant un temps, però no deixa de ser una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020. Si seguiu desplegant-se manualment, probablement haureu tingut almenys alguns errors en el camí. Si bé els errors poden ser naturals, podeu estalviar temps, diners i oportunitats amb una opció automatitzada. Desplegador de PHP segueix sent una de les millors eines automatitzades per a desplegaments de PHP.

Hi ha moltes eines de desplegament automatitzades, però algunes d’elles són més fàcils d’utilitzar que el Deployer. Llavors, si teniu problemes la documentació és clara i fàcil de seguir. El desplegador portarà els vostres repositoris de GitHub a diversos frameworks PHP populars, com WordPress, que us permetrà fer una transició perfecta entre els projectes.

Si es descobreix un error o es presenta un error, el desplegador admet la recuperació fàcil amb el rollback dep per portar-vos a la versió anterior. Els errors haurien de ser menors quan s’utilitzen desplegaments atòmics al forn.

Per als usuaris de WordPress, podeu utilitzar Deployer amb WP-CLI per gestionar de forma remota els llocs. També hi ha un tona de receptes per ajudar-vos s’avança a través dels teus desplegaments més ràpidament.

Quan necessiteu passar per una sèrie de tasques, Deployer us ajudarà amb suport per a tasques paral·leles, que després es podran utilitzar en altres servidors i en altres projectes..

13. Dimer

dimerapp

# Tutorials # Coder

De vegades em pregunto quantes eines s’abandonen perquè la documentació és massa difícil d’analitzar. Els desenvolupadors experimentats podrien ser capaços d’equivocar-se a través de qualsevol documentació. No obstant això, per a usuaris amb menys experiència, la documentació és la clau per convertir-los en usuaris de tota la vida. Dimer és una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 perquè us ajuda a fer una documentació millor.

Dimer ofereix una forma més fàcil d’estructurar la vostra documentació amb seccions creades després de cada etiqueta h2. També rebeu errors del compilador quan falten components importants. L’editor és limitat (de bona manera) per proporcionar famílies de tipus de lletra que garanteixin la llegibilitat del document final. Si us sentiu aventurers, podeu integrar-vos amb GitHub per establir regles per publicar documents després de cada compromís, combinació o alliberament.

Actualment, Dimer es troba a Beta, cosa que significa que podeu gaudir de les funcions Pro de forma gratuïta mentre el desenvolupament continuï. Per als desenvolupadors que odien escriure, els recordatoris i limitacions són la millor manera d’aprofitar els vostres coneixements, alhora que proporcionen documentació llegible per als vostres usuaris.

14. El meu navegador FYI

mybrowser

# Suport de # Depuració

El meu navegador FYI és una eina senzilla per a moments complicats. Es tracta fàcilment d’una de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 perquè facilita la vida. Si alguna vegada heu hagut de depurar un problema relacionat amb el navegador, us encantarà aquesta eina. El meu navegador FYI recopila tota la informació important com ara dispositiu, porteria, tipus i versió del navegador, cookies i disponibilitat de JavaScript. A continuació, la presenta clarament i proporciona botons de compartir fàcil per enviar-la al desenvolupador.

Els usuaris poden copiar un enllaç, o fins i tot proporcionar la versió JSON de les dades, amb un sol clic. Si alguna vegada heu hagut d’interrogar els usuaris per obtenir informació sobre el navegador, aquesta eina serà un gran alleujament. El full de ruta inclou la comprovació dels bloquejadors d’anuncis i la detecció de les velocitats de connexió.

Això és de nosaltres! Potser coneixeu alguna eina que sigui digne per a WordPress que hagi de trobar-se en aquesta llista? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector