10 + Plantilles de Wix de gran aparença vs Temes de WordPress

Wix és un dels constructors de llocs web més populars al web. Vull dir, encara no es troba a prop de la popularitat de WordPress (actualment potencia més del 35% de tota la web i compta), però no deixa de ser una força que cal tenir en compte, i una plataforma que té molta publicitat a causa del seu primer usuari. enfocament i una interfície fàcil d’utilitzar en general.


Però tot deixant de banda, hi ha una cosa particular que voldríem analitzar avui … Plantilles de wix – com en els dissenys de llocs web que podeu utilitzar al lloc web de Wix. Més concretament, com es comparen amb els temes de WordPress?

Es tracta de plantilles de Wix i de temes de WordPress. Fes una ullada a una mica de plantilles de Wix davant dels seus homòlegs de WordPress. Avantatges i contres, que es poden beneficiar d’aquestes plantilles de Wix vs WordPress, a més d’una altra llista de temes de WordPress que s’assemblen molt a les seves plantilles Wix corresponents..

Bàsicament, el que estic intentant demostrar és que, per a totes les plantilles de Wix, sempre hi ha una alternativa basada en WordPress, una de molt similar i que sovint us pot estalviar molts diners..

I, si us plau, no m’equivocis, no tinc res contra les plantilles de Wix o Wix. Però només vull mostrar-vos un altre costat de la moneda i parlar sobre els avantatges i els contres d’utilitzar Wix vs WordPress, centrant-me en el costat del disseny de les coses principalment aquesta vegada..

Heus aquí 10 belles plantilles de Wix i les seves alternatives de WordPress:

Plantilles de wix

Ja parlem de Wix de diverses vegades, així que si voleu comparar-lo amb els seus principals competidors, per exemple, comproveu-ho. O, si es tracta d’una botiga de comerç electrònic que voleu crear, mireu-la a la següent: Wix vs Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce vs Magento vs Jimdo.

Grafitti Artista

Plantilles de wix: Grafitti

Una plantilla senzilla i bonica que admet una capçalera de vídeo, desplaçament en paralaxis, una bonica secció de cartera. Tot es presenta com un disseny d’una sola pàgina. Es presenta amb una interessant manera de fer conèixer la gent de tu i de la teva feina mitjançant un disseny atractiu i net. Podeu mostrar les vostres arts a través de belles galeries també.

Significat per: Grafitti Artist és un tema modern i vintage per a artistes com fotògrafs, artistes de carrer i tota mena de persones creatives que necessiten una cartera en línia per als seus projectes..

Fotografia a l’aire lliure

Plantilles de wix: Fotografia exterior

La fotografia a l’aire lliure és una d’aquestes plantilles de Wix que aconsegueix mantenir-se mínima i alhora molt ordenada. La plantilla és bonica a la seva manera, proporcionant una interfície neta i una galeria fotogràfica de quadrícules destinada a mostrar de manera elegant les vostres obres. La plantilla no presenta distraccions que posaran els seus projectes en relleu ràpidament. La galeria també es pot visualitzar en una presentació de diapositives de Lightbox.

Significat per: La fotografia a l’aire lliure és principalment una plantilla de cartera on els fotògrafs poden compartir les seves obres i engolir el seu públic. Però no només els fotògrafs es poden beneficiar d’aquest. Qualsevol altre professional creatiu (dissenyadors, il·lustradors, pintors, productors de vídeo) també podria estar interessat en aquesta plantilla.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Cartera

Cotxe d’època

Plantilles de wix: Vintage

Una plantilla moderna i simpàtica que originalment presenta un lloc web de cotxes d’època, però pot funcionar igual de bé per a qualsevol tipus de negoci. La plantilla proporciona una capçalera de vídeo / estàtica d’ample complet, desplaçament de paralaxis i seccions molt enganxoses que podeu personalitzar de la manera que vulgueu i a les quals podeu afegir un bon grapat de coses. La plantilla Vintage Car té una disposició ràpida i bonica d’una pàgina, que es pot desplaçar de forma senzilla i senzilla.

Significat per: Tot i que estava pensat per a cotxes d’època, motocicletes i especialistes i amants de l’automoció, aquest tema està a punt per servir a tot tipus de negocis: des de petites empreses i startups fins a agències de disseny, carteres personals, bàsicament, tots els projectes creatius i no creatius. imaginable.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Neve

Tees en línia

Plantilles de wix: Tees

Una plantilla de Wix per a petites botigues en línia, amb un disseny de caixa senzilla optimitzada per a vendes. Té un espai d’imatges destacat, pàgines de botigues minimalistes amb els productes filtrats per categories, bonics quadres per a col·leccions i galeries Ajax que es poden visualitzar en presentacions de diapositives. Cada pàgina de producte és senzilla, proporcionant informació de qualitat juntament amb les dades d’enviament. Els productes es poden personalitzar de la manera que desitgeu i d’una manera senzilla.

Significat per: Online Tees es dedica principalment als propietaris de botigues en línia que vulguin vendre roba o articles relacionats. Tot i que la moda és l’objectiu principal d’aquesta plantilla, bàsicament es pot vendre qualsevol cosa, des de decoracions nadalenques fins a gadgets.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Shopera

Moda & Bloc d’estil

Plantilles de wix: moda

Un disseny clàssic per als bloggers, però amb un toc d’estil només per satisfer els bloggers de moda. La plantilla és molt bonica, neta i moderna. Proporciona una bonica capçalera de pantalla completa amb un desplaçament en paral·laxi suau, categories de blocs dibuixades com a fantàstiques, espais publicitaris, caixes d’autor i una estructura de bloc estàndard que presenta les publicacions una sota de l’altra..

Significat per: Tothom que estimi la moda i vulgui escriure sobre això. Com que els blocs de moda són molt populars i el mercat està força saturat amb ells, suposo que cal destacar d’alguna manera escollint una plantilla elegant i elegant com la moda. & Estil.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Aplica

Resum del dissenyador de UX / UI

Plantilles de wix: UX

Un exemple impressionant del que poden semblar les plantilles de Wix, sobretot si voleu presentar-vos en línia de manera visual i atractiva. Gràcies al disseny d’aquesta plantilla, els vostres punts forts, habilitats i treballs es posaran en relleu de manera excel·lent perquè els vostres possibles ocupadors puguin notar-vos. La plantilla compta amb un profund desplaçament de paralaxi, disseny de pantalla completa, animacions modernes i elegants, juntament amb una estructura d’una pàgina.

Significat per: Aquesta plantilla és perfecta per a dissenyadors o altres creatius que trobin un currículum visual més captivador i atractiu que un tradicional. És per a persones que pensen mitjançant imatges, colors, gràfics i altres elements visuals.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Escriptor independent

Gelateria

Plantilles de Wix: Gelats

Una plantilla imponent i grollera, que simplement és sorprenent. El disseny utilitza l’efecte de desplaçament de paralaje de manera molt adequada i les visuals només criden l’atenció a l’instant. La plantilla és viva i plena de colors, que ofereix imatges i fons de pantalla completa. Visualment, el gelat de saló és una explosió total de deliciosa.

Significat per: Si teniu una botiga o una cafeteria / fleca que té alguna cosa a veure amb les postres, això és per a vosaltres. Amb un disseny tan vibrant i imatges fantàstiques de la seva bona cuina, hi ha una gran possibilitat que aconseguiu clients més ràpid del que esperaves.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress ROSA

Conferència corporativa

Plantilles de wix: corporatives

Aquesta és una plantilla de Wix creada per a llocs corporatius. El seu disseny professional i elegant parla per si sol. La plantilla és de pantalla completa, proporciona una capçalera àmplia i àmplia i ofereix un desplaçament de paralaxis impressionant. Fet amb classe, sense embussar i mostrar el contingut de forma neta i neta. L’esquema de colors que s’utilitza aquí també és elegant i elegant.

Significat per: La conferència corporativa és una plantilla que s’adapta a les corporacions i esdeveniments relacionats amb les empreses, com ara conferències, reunions, llançaments de productes, etc. Si el vostre lloc de treball requereix portar un vestit i corbata, pot ser que aquesta plantilla us sembli atractiva..

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Opus

Dentista

Plantilles de wix: dentista

Una plantilla moderna de Wix per a clíniques dentals i fins mèdics en general. Té un aspecte fantàstic i presenta seccions de colors i efectes de paralaxi. El disseny és a pantalla completa i està construït en una sola pàgina. En general, la plantilla de Dentista sembla neta i simpàtica.

Significat per: Aquesta plantilla ha estat creada tenint en compte els àmbits mèdics i de salut, de manera que si ets un metge i vols desenvolupar el teu propi negoci privat, és possible que aquesta plantilla sigui una bona trucada. També els hospitals i centres mèdics poden utilitzar la plantilla per als seus llocs web.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Medicom

Notícies i bloc de temes actuals

Plantilles de wix: notícies

Un tema net i minimalista per a qualsevol cosa que tingui a veure amb les notícies i la publicació. S’ofereix amb un control lliscant per a les històries més recents o populars i un disseny clàssic del bloc (un estil per sota d’un altre per a les publicacions).

Significat per: Bloggers, periodistes, escriptors o persones que només volen compartir les seves conclusions diàries amb el públic.

Feu clic per obtenir una alternativa similar al tema de WordPress Boston

Plantilles de Wix o temes de WordPress, que és més barat?

Podeu preguntar-vos quin és el punt de presentar alternatives de WordPress per a les plantilles Wix. Bé, el cas és que, la majoria de les vegades, treballar amb WordPress simplement estalviarà diners.

Anem a fer les matemàtiques:

Primerament, si voleu un lloc de Wix llançat al vostre propi domini i sense que els propis anuncis de Wix obstrueixin el vostre disseny, podreu oblidar-vos de la versió gratuïta de Wix. Per evitar aquests problemes heu de pagar una petita quota.

La solució més raonable i sensible és al voltant de 8 dòlars al mes. Això fa 96 USD per any.

A més, si voleu alguna cosa més que un lloc semblant a una targeta de visita, potser és una botiga de comerç electrònic, aleshores, el preu d’aquest paquet és de 17 dòlars al mes = 204 dòlars l’any.

Assolir el mateix efecte amb WordPress pot ser molt més barat. Per exemple, fins i tot si voleu un host barat a 5 dòlars / mes i un domini de 10 dòlars a l’any, només en total tindran 70 dòlars / any. Això encara us permet tenir un bon grapat de dòlars per utilitzar en un tema premium (que sol ser un pagament únic per a la majoria de la gent).

(La publicació d’una botiga de comerç electrònic a WordPress, tot i que augmentarà la vostra facturació fins als 150 dòlars anuals, és molt més barata que l’ús de Wix.)

És clar, configuració d’un lloc a WordPress fa uns quants passos addicionals. El principal inconvenient, WordPress és allotjament propi, de manera que heu de tenir cura de trobar un host per compte propi. Però escollir un amfitrió que s’adapti a les vostres necessitats i instal·lar WordPress a sobre no és gens complicat. Per contra, totes les empreses d’allotjament de qualitat simplifiquen les coses perquè pugueu tenir un procés sense problemes.

Hi ha molts serveis d’allotjament de WordPress al mercat, barats i cars, per a totes les butxaques.

Conclusió

Moltes plantilles de Wix són realment boniques … No intentaré dir que no ho són. Però només tingueu en compte que hi ha un preu reduït per utilitzar Wix a llarg recorregut, i especialment amb una finalitat empresarial seriosa. Només vull que en siguis conscient.

Alguns dels principals temes de WordPress poden ser costosos, però posar les coses en perspectiva i pensar a llarg termini, WordPress és l’alternativa més barata. I, per cert, WordPress també té molts grans temes gratuïts.

Però bé, sóc jo. Tenint en compte tots aquests fets, quin camí creieu que és el que més us convé? Plantilles Wix i Wix o temes de WordPress i WordPress?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map