Com fer un lloc web de WordPress: guia definitiva per a principiants i avançats

Com fer un lloc web de WordPress: guia definitiva per a principiants i avançats

Com fer un lloc web de WordPress: guia definitiva per a principiants i avançats
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Molta gent es pregunta com fer un lloc web de WordPress. ��


Han sentit a parlar de WordPress, la seva increïble popularitat, excel·lents funcions i dissenys, i ara volen unir-se al paquet i crear un lloc web de WordPress. ��

Per tant, on comença?? Independentment de l’avanç que pugueu tenir amb la plataforma, aquí tenim un recurs a mida.

El que segueix és un Escolliu la vostra pròpia aventura guia sobre com fer un lloc web de WordPress.

Com fer un lloc web de WordPress

Contents

Trieu entre els escenaris següents i vegeu què us ofereix la guia:

principiant
�� Sóc un principiant que treballa al meu primer lloc web

intermèdia
��️ Conec els fonaments bàsics sobre com fer un lloc web de WordPress, però vull agilitar el procés

avançat
�� Sóc desenvolupador / usuari energètic i vull millorar el meu flux de treball fent diversos llocs web de WordPress

☝️☝️☝️

Què és WordPress i per què l’heu de fer servir?

Per començar les coses, permeteu-me fer-ne una mica convincent i dir-vos per què l’ús de WordPress per crear el vostre lloc web és de fet la decisió correcta.

Vull trigar un minut per fer-ho perquè, encara que estiguem envoltats d’evidències innegables del domini de WordPress, algunes persones encara intentaran dir-vos que WordPress no és prou bo per a certs tipus de llocs web..

Per sort, podem utilitzar dades reals per fer la majoria de les converses aquí:

En primer lloc, què és WordPress de totes maneres?

En termes senzills, WordPress és el sistema operatiu del vostre lloc web.

El vostre iPhone funciona amb iOS, el vostre Samsung Galaxy funciona amb Android i el vostre lloc web pot triar executar WordPress.

�� Obteniu més informació sobre què hi ha WordPress

Dit això, WordPress no és l’únic sistema operatiu per als llocs web disponibles. És el més popular, malgrat això.

WordPress gestiona el 35% de tots els llocs web. Sí, estàs llegint aquest dret, això tots els llocs web.

A més, molts d’aquests llocs web no són el que podríeu anomenar llocs de blocs simples. Amb marques com AMC, Mercedes, BBC, Walt Disney i moltes altres que confien en WordPress per ser el sistema operatiu de la seva presència en línia. Probablement estareu bé també fent servir WordPress!

El punt següent, WordPress és extremadament capaç de servir com a sistema operatiu de la vostra botiga en línia (comerç electrònic). Prop del 30% de totes les botigues en línia funcionen amb WordPress.

Després, també hi ha el tema de personalització.

 • A partir del disseny, trobareu que WordPress ofereix l’oferta més gran de paquets (temes) de disseny instal·lables que podeu importar al vostre lloc web en un parell de clics.
 • També podeu ampliar força les funcions del vostre lloc web mitjançant connectors. Igual que els temes, també s’instal·len en un parell de clics.

A més, si mai necessiteu ajuda per a qualsevol cosa que impliqui la part tècnica de WordPress, trobareu que hi ha una àmplia comunitat reunida al voltant de WordPress. Moltes vegades, podeu trobar ajuda de forma gratuïta.

A més de tot això, allotjar un lloc web de WordPress també és molt fàcil i, el més important, barat. �� (Més endavant parlarem sobre allotjament web.)

Tot això fa que WordPress sigui el sistema operatiu més versàtil per a llocs web de tots ells. Al final, mitjançant WordPress, obtindreu:

orgullós codificador

Una plataforma que utilitzen les millors marques + gran popularitat + gran comunitat + paquets de disseny instal·lables + plugins + allotjament barat + versatilitat = un lloc web impressionant!

En els propers passos, us mostraré com fer un lloc web de WordPress pas a pas:

Trieu un nom de domini i allotjament

Com a nou usuari al món de WordPress, haureu de fer front al pas més intimidatori i confús del procés, bàsicament just al començament de la vostra aventura.

El confús és el lloc on comença el vostre camí per fer un lloc web de WordPress. Aquest punt de partida no és el propi WordPress. El punt de partida real és aconseguir un nom de domini i allotjament web.

Només per assegurar-nos que estem a la mateixa pàgina:

 • Un nom de domini és l’adreça del vostre lloc web al web. El domini d’aquest lloc, per exemple, és codeinwp.com.
 • L’allotjament web és el servidor on es conserva el vostre lloc web. És habitual que la gent pensi que és errònia "llocs web en directe a Internet." On viuen realment és en servidors web gestionats per empreses d’allotjament web. Sota el capó, un servidor web és només un tipus d’ordinador que està optimitzat per gestionar llocs web.

El més intimidatori tant dels dominis com de l’allotjament és que no se sap immediatament on començar amb ells.

Aquí teniu el que us aconsello fer:

Primer, trieu un nom per al vostre lloc web. ��

Probablement ja teniu algunes idees, però també podeu ajudar-vos a algunes de les eines de generació de noms disponibles al web.

Com fer un lloc web de WordPress: primer, obtenir un suggeriment de domini de DomainWheel

M’agrada DomainWheel ja que és una eina pròpia, a més d’esforçar-nos a fer-lo el més funcional possible.

Comenceu per introduir la vostra idea de nom o, fins i tot, algunes paraules clau que voleu crear al vostre nom de lloc web i, a continuació, vegeu què ha de dir DomainWheel al respecte.

Probablement trobareu algunes opcions interessants entre els suggeriments de DomainWheel. L’eina també us indica quins noms de domini hi ha disponibles per registrar-se.

Un cop trobeu un nom de domini que us agradi, només cal que el notifiqueu en algun lloc; més endavant, el comprarà.

A continuació, hi anireu trieu una empresa d’allotjament i registreu-vos en un compte d’allotjament. ��️

Tenim molt contingut en aquest lloc sobre diverses ofertes d’allotjament, comparacions, ressenyes i consells generals sobre com triar el vostre host web ideal. Us animo molt a llegir-ne algunes.

 • En comparació dels millors proveïdors d’allotjament de WordPress del 2020 & provat
 • Millor allotjament de WordPress barat: 10 opcions per menys de 3,95 dòlars al mes
 • Enquesta d’allotjament de WordPress: què en pensen els usuaris reals sobre el seu allotjament i quina és la millor d’acord amb 6.500 + enquestats

servidor

Dit això, si no teniu temps per passar aquests recursos ara mateix, aquí teniu les meves dues recomanacions més importants quant a allotjament:

�� Bluehost�� SiteGround

Bluehost

Bluehost

Aquesta és una de les poques empreses recomanades oficialment pel propi equip de WordPress.

Bluehost també ho és un dels amfitrions més barats per allà. Els plans comencen a partir 2,95 dòlars / mes. Per aquest preu, també rebeu un nom de domini gratuït per primer any. Això vol dir que ni tan sols heu de gastar més per obtenir el vostre nom de domini ideal.

Bluehost no fa el seguiment de l’ús de l’ample de banda (el volum de trànsit que rep el vostre lloc web) i obteniu 50 GB d’espai de disc per utilitzar-lo.

Vés a Bluehost

SiteGround

SiteGround

SiteGround és la segona empresa recomanada per l’equip de WordPress.

SiteGround és una mica més car, a partir de 3,95 dòlars / mes. Tampoc us donaran un nom de domini gratuïtament. Tanmateix, és possible que ho aconsegueixi el millor servei al client del negoci i millor rendiment segons nombroses ressenyes d’usuaris.

Vés a SiteGround

L’elecció depèn de vosaltres. La majoria dels usuaris seran igualment feliços amb qualsevol de les empreses de hosting.

Registreu-vos a la vostra empresa d’allotjament web que vulgueu

Els primers registres en una empresa d’allotjament web i el registre d’un nom de domini són els primers "real" passos en el camí per crear un lloc web de WordPress.

En cas que no siguis 100% positiu en el domini exacte que fareu servir, feu un cop d’ull DomainWheel per obtenir algunes idees.

Pel que fa a allotjament, normalment recomanem SiteGround i Bluehost per les seves plataformes fàcils d’utilitzar i funcionals, i per una bona relació dels paràmetres del servidor amb el preu..

Si encara no esteu segurs de quin triar, considereu això:

 • Si teniu greus restriccions pressupostàries, aneu amb Bluehost. No només rebeu allotjament per 2,95 dòlars al mes, sinó també un nom de domini gratuït inclòs per al primer any.
 • Si valoreu més el rendiment del servidor i el servei al client, aneu amb SiteGround – des de 3,95 $ / mes.

En aquest pas, us mostraré com configurar WordPress amb qualsevol amfitrió:

Com començar amb Bluehost

Aneu a Bluehost i feu clic a Començar botó. Trieu un dels plans disponibles, que probablement sigui el més barat, anomenat Bàsic – 2,95 dòlars / mes.

Com fer un lloc web de WordPress bàsic a Bluehost

A continuació, escriviu el nom de domini que voleu registrar al vostre lloc web.

inscripció bluehost

Els propers passos consisteixen en proporcionar informació personal per finalitzar la configuració.

Al final, també heu d’introduir les dades de pagament. Per obtenir el preu baix de 2,95 dòlars al mes, hauràs de pagar durant tres anys abans. Si seleccioneu un període més curt, augmentareu el preu per mes.

Com començar amb SiteGround

Aneu a SiteGround i feu clic a ACONSEGUIR EL PLA al botó de hosting específic que us interessa. Seleccioneu l’opció més barata anomenada StartUp, a 3,95 dòlars / mes serà suficient per a la majoria dels llocs web.

Com fer un lloc web de WordPress en l’inici de SiteGround

Al següent pas, SiteGround us permet registrar un nom de domini a través del sistema. Introduïu el nom de domini que vulgueu al quadre i feu clic a Seguiu.

Domini SiteGround

A continuació, haureu de proporcionar les vostres dades personals i també seleccionar els paràmetres bàsics del vostre servidor web.

Atenció especialment a aquesta part del formulari de registre:

Informació de compra del SiteGround

Aquí és on podeu seleccionar la ubicació del centre de dades del servidor i el període de registre del vostre pla d’allotjament:

 • Trieu la ubicació del centre de dades que sigui la més propera al vostre públic previst, idealment al mateix país.
 • Trieu el període més llarg que us podeu permetre. El vostre preu de renovació després del període inicial augmentarà, de manera que escollir el contracte més llarg possible com l’inicial us estalviarà diners a llarg termini.

Finalitza el formulari i completa el pagament.

Instal·lació de WordPress al vostre host web

Heu seleccionat el vostre host web i un compte creat? Bé! Instal·lem ara WordPress.

Hi ha un parell de bones maneres de gestionar el procés. Trieu l’opció que més us convingui:

Com s’instal·la WordPress a Bluehost

Quan inicieu la sessió a Bluehost per primera vegada, se us mostrarà un assistent de configuració que us portarà a través del procés d’instal·lació de WordPress.

Si trobeu a faltar aquest assistent o el desactiveu per accident, sempre podeu instal·lar un lloc web nou de WordPress Els meus llocs, i, a continuació, feu clic a Crea lloc botó.

Com fer un lloc web de WordPress: registre Bluehost

La resta del procés d’instal·lació no requereix cap coneixement tècnic. Només ompliu un formulari i informeu Bluehost com voleu configurar el vostre compte d’administrador.

Com s’instal·la WordPress a SiteGround

Tot i que aquestes coses canvien amb SiteGround de tant en tant, generalment, haureu de tenir una instància de WordPress que ja s’executa quan finalitzeu la configuració del vostre compte..

Per comprovar si aquest és el cas, inicieu la sessió al tauler d’usuari i aneu a Els meus comptes, després cap a l’interior Instal·lacions fitxa Hauríeu de veure el lloc web enumerat allà i Vés al tauler d’administració botó al costat. Podeu fer clic sobre ella per entrar al vostre tauler de control de WordPress.

De forma alternativa, SiteGround us mostrarà un assistent de configuració del lloc i us guiarà a través de tot el que es fa pas a pas. Durant aquest procediment, haureu de configurar el compte d’administrador per al vostre lloc. Quan finalitzeu la instal·lació, podreu iniciar la sessió al tauler de control de WordPress.

Sortida de l'assistent SiteGround

Si no s’ha establert cap lloc web de WordPress per a tu, el mètode més fàcil per començar a SiteGround és contactar amb el seu equip d’assistència mitjançant un xat en directe i demanar-los que configurin WordPress per a tu..

Ells seran molt contents de fer-ho, i també evitareu la possibilitat d’efectuar errors al llarg del camí.

Ajuda de SiteGround

S’instal·la WordPress mitjançant WP-CLI

Instal·lar WordPress de forma manual no està bé, però podem fer que les coses siguin molt més ràpides emprant el nostre vell amic WP-CLI.

��️ Bonus: al final de la pàgina, trobareu un resum dels ordres WP-CLI que s’utilitzen en aquesta guia. Alguna cosa que podeu copiar i enganxar als vostres registres.

 • Si no ho sabeu, WP-CLI és una interfície de línia d’ordres per a WordPress. Afegeix un conjunt de comandes de WordPress a sobre del que ja està disponible a la línia d’ordres estàndard Unix.

La instal·lació de WordPress mitjançant WP-CLI té uns avantatges:

 • Podeu elaborar la vostra pròpia seqüència única d’ordres i reutilitzar-les en diverses ocasions per generar llocs nous.
 • El procés també és molt més ràpid, no només no es redueix la velocitat de la interfície d’interès de WordPress, sinó que les comandes de shell també triguen menys temps a arribar al destí i a executar-se..

⚠️ Nota; els passos descrits a continuació comencen quan teniu establerta una connexió SSH amb l’amfitrió.

Primer de les coses, assegurem-nos que de veritat teniu WP-CLI instal·lada al vostre servidor. Executeu aquesta ordre:

wp –info

Hauríeu de veure la pantalla d’estat de WP-CLI.

�� Nota; de les nostres millors opcions d’allotjament web recomanades per a WordPress, SiteGround, A2 Hosting i WP Engine, totes tenen instal·lat el WP-CLI de manera predeterminada..

Si no teniu WP-CLI instal·lat, podeu afegir-lo vosaltres mateixos a la majoria de servidors. Aquí teniu com fer-ho.

Per instal·lar WordPress mitjançant WP-CLI, comenceu a anar a la ruta del directori on voleu instal·lar el vostre lloc. Pròxim:

descàrrega de wp core

 • descarrega WordPress

wp config create –dbname = YOUR_DATABASE_NAME –dbuser = YOUR_DATABASE_USER –prompt = YOUR_P4SS

 • crea un nou fitxer wp-config.php

wp db crear

 • crea la base de dades en funció dels detalls establerts per l’ordre anterior

wp core install –url = YOUR_DOMAIN.com –title ="TÍTOL DE LA PÀGINA" –admin_user = ADMIN_USER –admin_password = ADMIN_P4SS –[email protected]

Això és! Tot el procés triga uns quants segons en obtenir-lo. Establir una connexió SSH és probablement la part més llarga.

S’instal·la WordPress en qualsevol host mitjançant cPanel

La majoria de les empreses d’allotjament web utilitzen una eina anomenada cPanel perquè els usuaris gestionin la seva configuració d’allotjament. En termes senzills, cPanel és un plafó d’administració en línia que permet configurar un servidor web, afegir nous comptes, bases de dades, correus electrònics i també scripts de llocs web com WordPress..

A la majoria de versions de cPanel, hi ha una eina d’instal·lació de script Suave. Podeu trobar-lo a la secció PROGRAMARI secció.

Com fer un lloc web de WordPress mitjançant Softaculous

Un cop hi feu clic, us adonareu ràpidament de quantes funcions ofereix Softaculous i quants scripts de llocs web diferents us poden instal·lar. Per sort, WordPress hi ha a la part superior de la llista. Feu clic al logotip de WordPress per començar.

WordPress softaculous

Fer clic a Instal · lar ara per iniciar la instal·lació.

Softaculous us mostrarà un formulari on heu d’introduir totes les dades del vostre lloc web. Tot i que la forma és més gran, els camps són fàcils d’agafar.

Aquesta és la part més important de la forma:

forma important

Aquí és on escolliu el nom de domini del vostre lloc (probablement ja tingueu el nom de domini correcte seleccionat allí per defecte; si no, ajusteu la selecció), també introduïu el títol del lloc i els detalls del vostre administrador..

Un cop fes clic Instal·leu, s’iniciarà el procés d’instal·lació. Rebreu una notificació quan acabi un parell de minuts més tard.

En aquesta fase, podreu iniciar la sessió al tauler de control de WordPress.

Reutilitza un lloc en blanc de plantilles de WordPress

Si treballes sovint en nous llocs web de WordPress, pots instal·lar-te diverses vegades la mateixa estructura d’un lloc web de WordPress.

Tots tenim els nostres plugins, temes, la nostra configuració de llocs web preferits, etc..

Hi ha dues maneres fantàstiques d’aconseguir la vostra instal·lació de WordPress sempre la mateixa:

 • Utilitzeu una seqüència d’ordres WP-CLI a cada lloc web nou
 • Creeu una plantilla de lloc web independent i després importeu-la a cada lloc web mitjançant eines de tercers

La ruta WP-CLI serà perfecta si voleu mantenir les coses relativament senzilles, assegureu-vos que hi hagi instal·lats tots els vostres complements preferits, un tema i algunes configuracions bàsiques de WordPress..

Per a configuracions més avançades, que inclouen una configuració prèvia d’un complement complex o la importació de dissenys de pàgina principal, haureu d’anar per l’altra ruta i emprar algunes eines de tercers..

Utilitzant WP-CLI per llançar una plantilla de lloc de WordPress

Igual que quan vam instal·lar WordPress, utilitzar WP-CLI és la manera més eficaç i ràpida de configurar un lloc nou també.

A continuació es mostren algunes ordres bàsiques que podeu utilitzar:

wp plugin suprimeix hola

 • es desfà del complement hola

tema wp instal·lar THEME_SLUG
el tema wp activa THEME_SLUG

 • instal·la i activa un tema

Plugin wp instal·lar PLUGIN_SLUG
El complement wp activa PLUGIN_SLUG

 • instal·la i activa un complement

wp comment esborra $ (llista de comentaris wp –format = ids)
wp post delete $ (llista de publicacions wp –post_type = ‘post’ –format = ids)
wp post eliminar $ (llista de publicacions wp –post_type = ‘pàgina’ –format = ids)

 • suprimeix tots els comentaris, publicacions i pàgines que s’han creat durant la instal·lació

Alternativament:

lloc wp buit

 • buida tot el lloc; no es deixaran publicacions, comentaris, termes ni meta

lloc wp buit – carregues

 • se suprimeix tot del directori de càrregues

wp post generar –count = 10

 • crea deu publicacions buides per a les proves

Tot i que només voleu desfer-vos del contingut maniquí i instal·lar un parell de plugins, encara serà més ràpid fer-ho mitjançant WP-CLI.

Correspon a vosaltres crear la vostra seqüència ideal d’ordres WP-CLI per obtenir el conjunt exacte de plugins, temes i contingut del lloc d’inici que necessiteu. Aquí teniu el directori complet de Ordres WP-CLI triar.

Usant Duplicator per llançar una plantilla de lloc de WordPress

Una bona manera de manejar la creació d’un lloc web de plantilles és utilitzar un complement com Duplicador.


Duplicador: complement de migració de WordPress Duplicador: complement de migració de WordPress

Autor (a): Snap Creek

Versió actual: 1.3.34

Darrera actualització: 16 de maig de 2020

duplicador.1.3.34.zip


98% Valoracions


1.000.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Aquest camí s’adapta millor si necessiteu un conjunt més complet de plugins (o un tema) des del primer moment i voleu que aquests complements estiguin ja preconfigurats d’una manera determinada.

Per exemple, a molts desenvolupadors els agrada començar amb el seu tema preferit, llocs d’inici específics i un complement específic del creador de pàgines amb alguns dissenys de pàgines habituals ja importats (com una pàgina Sobre, pàgina de contacte, etc.). Aquest és el tipus de lloc web de plantilla que podeu crear i desplegar amb Duplicator.

De tant en tant, també podeu actualitzar el lloc de plantilla, reduint al màxim la necessitat d’actualitzar-ho tot més endavant.

Això funciona exactament igual que ho espereu:

 1. Comença per configurar un lloc de plantilla en un servidor de prova.
 2. Teniu cura de la configuració bàsica del lloc que preferiu. Això implica configuracions de connexió permanent, visibilitat del motor de cerca, comentaris i configuració de pingback / trackback.
 3. Instal·leu els complements que considereu imprescindibles. No us expliqueu i no instal·leu els plugins que sempre necessiteu a tots els llocs web. Alguns elements que solen incloure aquesta categoria són plugins de seguretat, seguretat, SEO, xarxes socials, ACF, formularis de contacte, complements de rendiment, Google Analytics.
 4. Instal·leu el tema preferit, però només si l’utilitzeu a tots els llocs.
 5. Configureu prèviament els complements i el tema.
 6. Assigneu els ginys imprescindibles, si n’hi ha.
 7. Importeu contingut fictici a les publicacions del bloc.
 8. Creeu les pàgines imprescindibles. Coses com Sobre, Contacte.
 9. Creeu un menú principal de navegació.

llista

Amb tot això, instal·leu Duplicator i aneu passant pel procés d’exportació del lloc com a plantilla.

Tenim un guia sobre com fer-ho aquí. La mateixa guia també descriu com agafar una imatge del lloc i desplegar-la en un lloc nou.

Coneix la interfície de WordPress

El primer que tots els usuaris nous a WordPress han de familiaritzar és la pròpia interfície de WordPress.

Si bé la interfície d’interès és molt fàcil d’utilitzar un cop que apreneu les cordes, no és la cosa més senzilla per a les persones quan la veuen.

Per iniciar la sessió al vostre Tauler de control de WordPress, vés a www.YOURDOMAIN.com/wp-admin/

Introduïu el nom d’usuari i la contrasenya que heu definit durant la configuració de WordPress amb l’amfitrió.

Després d’iniciar la sessió amb èxit, veureu la interfície principal de WordPress:

Com fer un lloc web de WordPress: el quadre de comandament de WordPress

Aquí teniu les seccions més importants:

 • (1) Missatge de benvinguda. Aquí és on trobareu alguns enllaços de drecera a diverses àrees clau del tauler d’administració.
 • (2) L’estat actual del vostre lloc i què hi passa.
 • (3) Publicacions Aquí és on podeu crear publicacions al bloc.
 • (4) Mitjans de comunicació La biblioteca multimèdia del vostre lloc: aquí podeu penjar i gestionar imatges i altres fitxers multimèdia.
 • (5) Pàgines. Aquí és on podeu crear pàgines.
 • (6) Comentaris. Hi trobareu tots els comentaris del lector.
 • (7) Aparició. Aquí és on podeu canviar el tema actual i personalitzar altres funcions de disseny del vostre lloc.
 • (8) Connectors. Instal·leu nous plugins aquí.
 • (9) Usuaris Gestionar els comptes d’usuari que tinguin accés al lloc.
 • (10) Configuració. El tauler de configuració principal del lloc.

És una bona idea passar una estona aquí, anar de secció a secció i veure què hi ha disponible. Conegueu-vos.

Pròxim:

Tingueu en compte algunes configuracions bàsiques del lloc web

Si bé WordPress funciona perfectament amb les seves configuracions predeterminades, podreu treure’n un màxim profit quan tingueu en compte algunes optimitzacions bàsiques:

Estableix enllaços enllaç

Els enllaços enllaços defineixen com WordPress s’estructura de l’estructuració de les adreces web (anomenades URL) de subpàgines individuals del vostre lloc.

Breu història, voleu tenir el títol de la pàgina a l’URL. La configuració predeterminada no us ho dóna, així que cal ajustar-la.

Anar a Configuració → Enllaços enllaç des de la barra lateral principal del tauler de control.

Seleccioneu la configuració següent:

nom de la publicació

Fer clic a Guardar canvis.

Feu que el vostre lloc sigui visible a Google

Generalment, la majoria de llocs web de WordPress estan visibles per a Google de manera predeterminada, però comprovarem si aquest és el cas del vostre lloc – només per estar segurs!

Anar a Arranjament → Lectura, i assegureu-vos que la casella té l’etiqueta "Descoratgeu els motors de cerca …" restes desmarcat.

Com fer un lloc web de WordPress: configura la visibilitat

Comproveu el títol i l’etiqueta del vostre lloc

Anar a Arranjament → General i veure què hi ha a la Títol de la pàgina i Tagline camps. Ajusteu si cal.

El títol i l’etiqueta del lloc s’utilitzen sovint a tot el lloc en llocs com ara títols de pàgina principal, títols i descripcions de SEO, àrees de capçalera del disseny del lloc, etc..

Sempre està bé tenir un títol i una etiqueta correctes configurats.

Activa / desactiva els comentaris

Si voleu acceptar o no comentaris del lector, us correspon completament.

N’hi ha bons arguments a favor i en contra, així que no dubteu a prendre la vostra pròpia decisió.

Per canviar la configuració de comentaris del vostre lloc, aneu a Arranjament → Discussió. Aquest és el camp per modificar:

comentaris

Desactiva els pingbacks i els trackbacks

Els pingbacks i els trackbacks són funcions sobrants del darrere del dia. Ja no els utilitza ningú.

Per desactivar els pingbacks i els trackbacks, aneu a Arranjament → Discussió i desmarqueu la casella següent:

pingbacks

Definiu el fus horari correcte

La configuració de la zona horària és una cosa petita, però pot fer que la feina amb el vostre lloc sigui molt confusa si es defineix de forma incorrecta.

Per exemple, si el fus horari no és correcte, és possible que us sorprengueu quan configureu alguna publicació al bloc a les 8 del matí, només per esbrinar que va sortir en directe a mitjan nit perquè el vostre lloc creu que es troba en un altre continent. Això passa.

Per assegurar-vos que la configuració del fus horari és correcta, vés a Arranjament → General i cerqueu aquest camp:

fus horari

Tots aquests paràmetres són bàsics per tenir cura. Aquesta part no us hauria de trigar més de 10 minuts en total.

Automatitzar la configuració bàsica del lloc web

La configuració d’un lloc nou sol ser una seqüència dels mateixos passos cada vegada.

Per què no automatitzar-lo?

De nou, el nostre bon amic WP-CLI arriba al rescat! A continuació es mostren algunes ordres útils que podeu utilitzar:

Estableix enllaços enllaç

wp reescriure l’estructura ‘/% postname% /’

Afegir comptes d’usuari

L’usuari de wp crea [email protected] –role = autor

Assegureu-vos que el lloc sigui visible a Google

Opció wp actualització blog_public 1

Definiu el títol i l’etiqueta del lloc

Opció wp actualització del nom de cul "El vostre nom del lloc"
Opció wp actualització de blogdescripció "La seva descripció del lloc"

Activa / desactiva els comentaris

L’opció wp actualització default_comment_status s’ha tancat

O:

Obertura de l’opció wp default_comment_status oberta

Desactiva els pingbacks i els trackbacks

L’opció wp actualització default_ping_status s’ha tancat

Definiu el fus horari correcte

Actualització de l’opció wp timezone_string "Amèrica / New_York"

�� L’abast del que podeu ajustar no s’acaba aquí. Seguiu endavant i feu un cop d’ull a la taula wp_options de la base de dades de WordPress. Podeu ajustar qualsevol configuració mitjançant l’ordre d’actualització de l’opció wp. Aquí teniu els documents. Feu-ho un cop d’ull i creeu la vostra pròpia seqüència d’ordres WP-CLI per automatitzar la configuració del lloc web de WordPress.

Trieu un tema de WordPress

Una de les millors coses sobre WordPress és que podeu canviar tot el disseny del vostre lloc amb un parell de clics. Això es fa amb l’ajuda de temes de WordPress.

Només per mostrar-vos què és possible, aquí teniu el aspecte d’un lloc web de WordPress en borsa:

Com fer un lloc web de WordPress: lloc normal

I aquí és el que pot semblar després d’instal·lar un tema nou i passar un parell de minuts personalitzant-lo:

Com fer un lloc web de WordPress: lloc amb bon aspecte

Les millors notícies?

Molts dels principals temes de WordPress són gratuïts.

Aquí teniu la manera de triar un tema i instal·lar-lo al vostre lloc:

Anar a Aparença → Temes i feu clic a Afegir nou.

els temes afegeixen de nous

Canvia a Popular fitxa.

pestanya popular

El que estàs veient són els temes que més aprecia la comunitat. Tots són gratuïts.

Navegueu per aquesta llista i trieu el tema que us agradi. Amb què aniré Neve (és un tema de la nostra companyia germana i també un dels temes més populars del directori).

Fer clic a Instal·leu per obtenir el tema importat al vostre lloc:

Com fer un lloc web de WordPress: instal·leu un tema

Quan finalitzi la instal·lació, el Activa apareixerà el botó. Feu clic a sobre.

Personalitza el tema

Segons el tema que heu triat, el procés inicial i el procés de personalització poden variar. Aquí teniu un funcionament amb Neve:

Tan aviat com toqueu això Activa al pas anterior, Neve us mostrarà un missatge d’èxit i us convidarà a començar a treballar amb el tema important un lloc d’inici.

llocs d’inici de neve

Un lloc d’inici és una estructura de lloc web preparada que s’ha dissenyat prèviament i s’ha omplert amb contingut demostratiu. L’ús de llocs d’inici accelera el procés de configuració d’un lloc web de WordPress nou.

Feu clic al botó gran blau (vegeu més amunt) per començar a importar un lloc d’inici. Veureu una llista de dissenys disponibles.

plantilles neve

Trieu un disseny que us agradi, feu clic sobre ell i, a continuació, sobre el Importa botó. Neve us permetrà triar quins elements voleu importar juntament amb el disseny. Podeu deixar tot activat per obtenir els millors resultats.

neve import

La importació en si pot trigar un minut o dos. Quan acabi, podreu veure el vostre lloc:

Com fer un lloc web de WordPress: el vostre nou disseny per a la llar Neve

Obteniu més en profunditat les personalitzacions

Hi ha un mòdul a WordPress anomenat Personalitzador. Permet aprofundir en molts detalls a l’hora de personalitzar el vostre lloc i dissenyar-lo.

Per veure què hi ha disponible, feu clic a la secció Personalitzar enllaça a la barra superior o aneu al tauler de WordPress i, a continuació, a Aparença → Personalitza.

L’àmbit exacte de les opcions disponibles depèn del tema que utilitzeu. Tot i així, generalment, podreu ajustar coses com ara la disposició del lloc, les capçaleres i els peus de pàgina, els colors i els fons., tipografia, botons, menús, i més.

Configuració del personalitzador neve

Aneu a través de les diferents seccions i vegeu l’efecte que els permet modificar-les al vostre lloc. Els canvis tenen efecte en temps real en el panell de previsualització de la dreta..

Feu clic a Publicar botó (cantó superior esquerre) si voleu mantenir els canvis.

Personalitzeu el vostre tema mitjançant WP-CLI

Nota; si encara no heu instal·lat el tema, aneu a la secció anterior on tractem com fer-ho amb WP-CLI.

Ara personalitzem el tema de forma semiautomàtica.

Recordeu l’ordre d’actualització d’opció wp que vam utilitzar quan discutíem la configuració principal del vostre lloc? També podeu utilitzar-lo per configurar el tema.

La majoria de temes de WordPress, si no tots, emmagatzemen la seva configuració a la taula wp_options de la base de dades. Això significa que podeu modificar aquestes opcions – predefiniu-les – mitjançant l’ordre d’actualització d’opció wp.

Malauradament, alguna cosa que no es pot evitar és que haureu de fer la configuració inicial i la personalització manualment, mitjançant wp-admin. Però aleshores, podeu reutilitzar aquesta configuració i arrossegar-los a llocs nous amb l’ajuda de WP-CLI.

Un cop hàgiu instal·lat i personalitzat el tema, navegueu per la taula wp_options amb phpMyAdmin i cerqueu la configuració de les opcions individuals. Basant-vos en aquesta configuració, creeu la vostra seqüència única d’ordres d’actualització d’opcions wp que les tornin a fer un a un. Feu-ho servir en llocs nous.

Instal·leu un conjunt de complements imprescindibles

Els complements són al vostre lloc de WordPress quines aplicacions hi ha al vostre telèfon intel·ligent. ��

Tot i que certament podeu utilitzar el vostre telèfon intel·ligent sense instal·lar-hi res addicional, us trobaràs a faltar moltes funcions fantàstiques. És la mateixa història amb els complements de WordPress. WordPress és funcional i fora de caixa, però podeu obtenir-ne molt més amb plugins.

Vam cobrir els nostres plugins favorits preferits bastant a fons en qualsevol altre lloc d’aquest bloc. Us animo a comprovar aquest recurs per obtenir descripcions detallades de què fa cada connector i per què haurien de fer la vostra llista obligada.

Aquí teniu un extracte d’aquest recurs: només els noms dels complements i una breu descripció del que fa cada un:

plugins

 • SEO de Yoast – el plugin de SEO més popular per a WordPress; ajudarà al vostre lloc a classificar-se millor a Google
 • Google Analytics per a WordPress – integra el vostre lloc web amb Google Analytics
 • Cache Enabler – fa que la càrrega del vostre lloc sigui més ràpida; alternativa, consulteu aquests plugins en memòria cau
 • Wordfence Security – fa que el vostre lloc web sigui més segur
 • UpdraftPlus – còpies de seguretat automàtiques per mantenir el vostre contingut segur
 • Optimol – optimitza les imatges del vostre lloc, redueix la quantitat d’espai en disc que ocupen i fa que es carreguin més ràpidament
 • WPForms – us permet crear formularis de contacte amb bon aspecte; de forma alternativa, podeu provar-ho Formulari de contacte 7
 • Reviu el missatge antic : Agafa un article del bloc aleatori del vostre lloc i el publica als vostres perfils de xarxes socials automàticament
 • No és suficient? Consulteu què hi ha més disponible a l’oficial Directori de complements de WordPress ← Hi trobareu més de 55.000 plugins!

Tot plegat, però falta una cosa:

Com instal·lar un complement WordPress

Aquest és un procés sense complicacions. Des del Tauler de control de WordPress, aneu a Connectors i feu clic a Afegir nou:

els complements afegeixen de nous

O bé navegueu per les llistes de Destacats o Popular o introduïu el nom del connector que voleu al camp de cerca:

plugin per trobar

Quan hàgiu trobat el vostre complement, feu clic a Instal · lar ara botó.

Una vegada que el connector es penja al vostre lloc, el Activa apareixerà el botó. Feu clic sobre ell per finalitzar el procés d’instal·lació.

El complement s’ha activat i ja podeu començar a utilitzar-lo.

instal·leu el complement

⚠️ No tots els complements funcionen igual un cop instal·lats. Alguns requereixen una configuració addicional, mentre que d’altres comencen a funcionar immediatament després de l’activació. Normalment trobareu la configuració del complement a la part principal Configuració al tauler de control de WordPress.

Instal·leu el conjunt original de complements imprescindibles

Tot i que cada lloc web de WordPress pot beneficiar-se d’un conjunt original de connectors, encara hi ha alguns complements que desitgeu a tots els llocs. Normalment implica coses com ara SEO, còpies de seguretat, Google Analytics, memòria cau, optimització d’imatges, seguretat, formularis de contacte, Jetpack (?), A més d’un parell més.

Probablement ja teniu una idea molt bona sobre quins són els vostres complements obligatoris, de manera que no us enviaré cap complement (potser només un parell). En canvi, centrem-nos en quina és la forma més ràpida d’instal·lar-les.

Novament, no és sorpresa, aquest mètode serà WP-CLI.

Ja vam cobrir les ordres principals per obtenir nous connectors instal·lats un parell de seccions anteriors. Només per recordar-ho, són:

Plugin wp instal·lar PLUGIN_SLUG
El complement wp activa PLUGIN_SLUG

Amb això acabat, també podeu utilitzar WP-CLI per configurar prèviament els complements. Una vegada més, això es fa mitjançant l’ordre d’actualització d’opció wp, la mateixa que vam utilitzar per configurar el tema preferit.

�� Al començament d’aquesta guia, també he esmentat una manera alternativa de desplegar un lloc web bàsic de WordPress amb una col·lecció de predefinits, temes, complements, etc. En lloc d’utilitzar WP-CLI i seguir el comandament per comandament, també podeu utilitzar el complement Duplicator i manejar-ho tot. T’aconsello que posis a prova els dos enfocaments i veus quin funciona millor per al teu flux de treball.

Alguns complements addicionals per considerar la vostra necessitat

Alguns d’aquests que ja coneixeu, alguns poden ser nous:

Regenera les miniatures

És útil per canviar temes o treballar de qualsevol manera amb les mides d’imatge predeterminades del lloc. Com el seu nom indica, el complement regenera totes les miniatures a les seves proporcions correctes.

Fragments de codi

Excel·lent complement per afegir blocs de codis personalitzats al fitxer funcions.php, el full d’estils o per crear nous dreceres personalitzades.

Només cal afegir el fragment a través d’aquest complement, habilitar-lo / desactivar-lo segons sigui necessari i, el que és més important, mantenir els fragments independentment de qualsevol actualització de tema o complement que feu amb el temps..

ACF

Fins i tot haig de fer publicitat d’aquest?

Optimol

Al directori de WordPress hi ha molts complements d’optimització d’imatges. Optimole destaca (construït per la nostra companyia germana).

A continuació, es detallen algunes de les accions que no fan cap altre complement (o, almenys, no ofereixen totes aquestes funcions en el mateix paquet):

 • les imatges s’optimitzen al núvol i es substitueixen al front-end sobre la marxa
 • guardeu totes les versions originals de les imatges a la mediateca
 • tria la mida adequada de la imatge en funció del dispositiu i de la pantalla de la pantalla del visitant
 • serveix totes les imatges mitjançant CDN
 • utilitza de manera predeterminada la càrrega mandrosa
 • fa que les imatges siguin fins a un 85% més petites sense pèrdues de qualitat visibles

Crea una pàgina principal amb aspecte fantàstic

Tots els llocs web necessiten una pàgina d’inici impressionant. Realment no voleu que la vostra pàgina d’inici inclogui informació aleatòria o text del marcador de lloc. Obtenir una pàgina d’inici personalitzada comporta algunes coses per tu:

 • Tens un control total sobre el que veuen els primers visitants de llocs web.
 • Podeu presentar la vostra empresa de manera eficaç, mostrar els vostres millors productes i resumir el que esteu tractant.
 • Podeu accedir a les persones a les zones més importants del vostre lloc.

El procés de configuració d’una pàgina d’inici personalitzada variarà segons el tema de WordPress que hàgiu escollit.

Si vau acudir amb el nostre Neve recomanat i vau importar un lloc d’inici, ja teniu una pàgina inicial que s’espera personalitzar. A continuació, us detallem com fer-ho:

Quan aneu a la pàgina principal, feu clic a Edita amb Elementor botó.

Com fer un lloc web de WordPress: editeu amb Elementor

Amb això es llançarà la interfície del creador de pàgines Elementor.

 • Elementor és un dels complements de creació de pàgines més populars per a WordPress. Simplement parlant, us proporciona una interfície visual per treballar a les vostres pàgines.

Interfície d'usuari elemental

Per modificar qualsevol element, feu clic sobre ell i, a continuació, editeu el text o ajusteu l’estil.

edició d’elements

També podeu afegir nous elements a la pàgina fent clic a una de les icones petites de la cantonada superior esquerra i després trieu un element nou de la llista, com és així:

element de tria

Per afegir un element a la pàgina, arrossegueu-lo i deixeu-lo anar al lloc exactament allà on voleu.

El procés és senzill: editeu els elements de la pàgina un a un, afegiu el vostre contingut, pengeu les vostres imatges, realineu alguns elements, afegiu-ne de nous, etc. – fins que tingueu una pàgina principal que serveixi per al propòsit del vostre lloc web..

Feu clic a ACTUALITZACIÓ al final de la cantonada inferior esquerra quan hagueu acabat.

�� Per obtenir més informació sobre com crear una pàgina d’inici per al vostre lloc web o bloc, llegiu-la.

Creeu algunes pàgines estàndard

A més de la pàgina principal, el vostre lloc web també necessita un parell de pàgines estàndard que proporcionaran als vostres visitants la informació que necessiten. Aquestes pàgines inclouen:

 • Un Sobre pàgina: les persones que visiten la vostra pàgina ja han manifestat interès pel que representa el vostre lloc web; capitalitzeu-lo introduint-vos a vosaltres mateixos i al vostre negoci i digueu a la gent per què us han d’escoltar.
 • A contacte és aquí, on podeu proporcionar a les persones una forma directa de contactar amb vosaltres.
 • A serveis o productes pàgina: mostra la teva oferta.
 • A política de privacitat pàgina: en aquests dies, tots els llocs web necessiten una pàgina de política de privadesa per mantenir-se fora de problemes i ser transparents sobre el que fa el lloc web amb les dades dels visitants.

Per descomptat, no hauràs de parar amb només aquests. Podeu crear qualsevol nombre de pàgines addicionals.

Per crear una pàgina estàndard a WordPress, des del tauler de WordPress, entreu a Pàgines i feu clic a Afegir nou botó. Veureu una interfície d’edició de text senzilla.

Com fer un lloc web de WordPress: bloquejar la interfície d'usuari

Introduïu el títol de la pàgina a la part superior i comenceu a escriure el contingut de la pàgina a continuació.

Si voleu afegir imatges, podeu fer-ho fent clic a la secció "+" en la cantonada superior esquerra i, a continuació, selecciona la Imatge bloc de la llista.

afegir imatge

Feu clic a Publicar botó (cantó superior dret) quan hagueu acabat.

Elabora les pàgines de plantilla

Segons el projecte en què treballeu, potser voldreu publicar un conjunt de pàgines de plantilles que us proporcionaran bastides per basar-vos en els vostres treballs posteriors..

Podem crear aquestes pàgines de diverses maneres. Puno, el nostre favorit, WP-CLI:

Creeu pàgines de plantilla a granel mitjançant WP-CLI

"A granel" és la paraula clau aquí. Anirem publicant tot un seguit de pàgines d’exemple d’una sola vegada.

L’ordre d’utilitzar és aquest:

wp post create ./PAGE-CONTENT.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘PÀGINA DE FITXER’

Com podeu veure, aquesta ordre pren contingut d’un fitxer i crea una pàgina nova basada en ell.

Per utilitzar aquest mètode de creació de pàgines de manera eficaç, podeu crear una gamma de fitxers per a diferents pàgines i, a continuació, arrossegar-los un per un. Per exemple:

wp post create ./about.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Sobre’
wp post create ./contact.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Contacte’
wp post create ./privacy.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Política de privadesa’

Importa les pàgines de plantilla a granel

Un mètode sorprenentment eficaç per importar pàgines de plantilles és fer servir la funció d’importació nativa de WordPress, la que és Eines → Importació.

Per descomptat, abans de poder utilitzar-lo, creeu les pàgines de plantilla en una instal·lació recent de WordPress i, després, exporteu-les Eines → Exportar.

�� Al començament d’aquesta guia, també vaig esmentar una manera alternativa de desplegar un lloc web bàsic de WordPress, amb l’ajuda del connector Duplicator. Si aquest és el camí que heu seguit, probablement també haureu inclòs les vostres pàgines de plantilla a l’arxiu.

Afegiu menús / navegació

En aquest moment, el vostre lloc web de WordPress ja hauria de tenir un aspecte molt maco, cosa que és fantàstica, però encara hi podem fer un parell de coses.

És a dir, ajustem els menús:

Des del Tauler de control de WordPress, aneu a Aparició → Menús. El que veuràs és la configuració predeterminada del menú del tema.

Com fer un lloc web de WordPress i configurar menús

Podeu personalitzar-ho fàcilment.

 • Per afegir nous elements del menú, seleccioneu les pàgines de la secció de l’esquerra i feu clic a l’opció Afegeix al menú botó.
 • Per alinear els elements del menú, arrossegueu-los i deixeu-los lloc al seu lloc.
 • Per eliminar els elements del menú, feu clic a una cosa que voleu suprimir i feu clic a Elimina.
 • Per canviar la ubicació del menú, ajusteu els presets a la secció Ubicació de la visualització secció a la part inferior.

Fer clic a Desa el menú quan hagueu acabat.

Penseu en començar un bloc

Un bloc pot ser una manera excel·lent d’atraure nous visitants al vostre lloc web i, en definitiva, obtenir més globus oculars a la vostra empresa.

Des d’un punt de vista tècnic, començar un bloc amb WordPress és més que senzill. O, per ser més exactes, ja teniu integrada la funcionalitat d’un bloc a WordPress des del primer moment.

�� WordPress va ser creat inicialment per servir com a eina de blog i només més tard es va convertir en una plataforma de webs completament desenvolupada.

Per crear publicacions de bloc noves, des del tauler de WordPress, aneu a Publicacions i feu clic a Afegir nou. Veureu la mateixa interfície que vau veure en treballar a les vostres pàgines estàndard.

publicació nova

Simplement escriviu el contingut, afegiu un títol i feu clic a l’opció Publicar botó quan hagueu acabat.

�� Construir un bloc amb èxit és molt més que simplement redactar publicacions noves i publicar-les. Si voleu aprendre a dominar, llegiu aquesta guia: aquests són els nostres consells per obtenir de 0 a 400.000 lectors de blocs al mes.

Creeu publicacions de bloc en brut a granel

Si bé es pot obtenir un nou lloc web de WordPress, pot ser útil tenir algunes publicacions de blocs manlleus per fer proves primerenques.

La manera més ràpida de crear-les és mitjançant WP-CLI.

Per començar, podeu utilitzar una ordre que he compartit anteriorment:

wp post generar –count = 10

Això crea deu publicacions buides.

Però si voleu fer alguna cosa més fresca, podeu fer servir això:

curl http://loripsum.net/api/4 | wp post generar –post_content –count = 10

Aquesta crea deu publicacions, però aquesta vegada cadascun inclou quatre paràgrafs de text maniquí.

Necessiteu 100 publicacions? No hi ha cap problema. Necessiteu deu paràgrafs en lloc de 4, cap problema. Només cal ajustar els paràmetres.

Bonus: totes les ordres WP-CLI en un sol lloc

Hem passat per diferents comandes WP-CLI al llarg del camí mentre fèiem un lloc web de WordPress. Aquí estan tots en un sol lloc, guardeu-los per a un ús futur:

(En cas que necessiteu explicacions sobre què fan aquestes ordres, consulteu les seccions anteriors en aquesta guia.)

descàrrega de wp core

wp config create –dbname = YOUR_DATABASE_NAME –dbuser = YOUR_DATABASE_USER –prompt = YOUR_P4SS
wp db crear
wp core install –url = YOUR_DOMAIN.com –title ="TÍTOL DE LA PÀGINA" –admin_user = ADMIN_USER –admin_password = ADMIN_P4SS –[email protected]

wp plugin suprimeix hola

wp comment esborra $ (llista de comentaris wp –format = ids)
wp post delete $ (llista de publicacions wp –post_type = ‘post’ –format = ids)
wp post eliminar $ (llista de publicacions wp –post_type = ‘pàgina’ –format = ids)
lloc wp buit
lloc wp buit – carregues

Plugin wp instal·lar PLUGIN_SLUG
El complement wp activa PLUGIN_SLUG

tema wp instal·lar THEME_SLUG
el tema wp activa THEME_SLUG

wp reescriure l’estructura ‘/% postname% /’
Opció wp actualització blog_public 1
Opció wp actualització del nom de cul "El vostre nom del lloc"
Opció wp actualització de blogdescripció "La seva descripció del lloc"
L’opció wp actualització default_comment_status s’ha tancat
L’opció wp actualització default_ping_status s’ha tancat
Actualització de l’opció wp timezone_string "Amèrica / New_York"

L’usuari de wp crea [email protected] –role = autor

wp post create ./PAGE-CONTENT.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘PÀGINA DE FITXER’
wp post create ./about.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Sobre’
wp post create ./contact.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Contacte’
wp post create ./privacy.txt –post_type = pàgina –post_title = ‘Política de privadesa’

wp post generar –count = 10
curl http://loripsum.net/api/4 | wp post generar –post_content –count = 10

Conclusió sobre com fer un lloc web de WordPress

Això és; el nostre camí per aprendre a fer un lloc web de WordPress de manera eficient!

El més interessant d’aquest procés és que es pot repetir i es pot aplicar una i altra vegada, independentment de quin tipus de lloc web de WordPress treballeu..

Dit això, aconseguir que el lloc web sigui en línia és només l’inici del viatge per a la majoria d’usuaris. Un repte molt diferent és aconseguir que la gent trobi el lloc web i que després hi torni.

A continuació es mostren alguns dels nostres guies que ajuden a abordar això:

 • Com promocionar un lloc web de WordPress
 • Com obtenir ingressos sobre un blog o lloc web de WordPress

Espero que aquest recurs us hagi estat d’utilitat. Si us ha agradat, penseu compartir-lo amb algú que també us pugui resultar útil.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector