Com començar un bloc amb èxit el 2020

Com començar un bloc amb èxit el 2020

Com començar un bloc amb èxit el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si alguna vegada us heu preguntat com iniciar un blog amb èxit aleshores, esteu al lloc correcte. Aquesta guia detallada recorre cada pas crucial del vostre camí, des de la pantalla en blanc fins a un bloc animat que es llegeix. Ho expliquem tot sense tirar cops de puny! ��


No importa si voleu un bloc amb una finalitat comercial, un projecte personal, el vostre gosset d’Instagram, o qualsevol cosa entremig, aquesta guia és per a vosaltres. I el millor de tot, el treball pràctic només tindrà uns 30 minuts (més el temps necessari per llegir aquesta guia, duh!). Francament, us sorprendrà el simple que és començar un bloc amb èxit. ��

Un cop heu llegit això, sabreu exactament quins passos heu de fer – què us heu de centrar més, què ignorar completament i quines accions heu de dur a terme per ajudar el vostre nou bloc a treure i atraure lectors?.

Com començar un bloc amb èxit

Però primer, per què escoltar-nos si voleu aprendre a iniciar un blog amb èxit? ��

Fa uns quants anys, estàvem a les vostres sabates exactes. Sabíem que volíem iniciar un bloc amb èxit, teníem una idea aproximada de què volíem fer un bloc, però no teníem totes les peces de dòmino alineades convenientment. I perdoneu-me que ho digui "nosaltres" tot el temps, però només és que aquest bloc és un esforç de grup amb més d’una persona de l’equip.

Mitjançant proves i errors, hem pogut fer créixer el nostre bloc fins a més de 400.000 visitants i ingressos de 20.000 dòlars cada mes.

Com començar un bloc amb èxit: les nostres estadístiques

Avui us volem mostrar com treballar per obtenir resultats similars i com replicar les nostres estratègies i tàctiques quan creeu un bloc propi. Aquesta guia resumeix els nostres ~ 7 anys d’experiència en la creació i creixement d’un bloc.

Anem a passar això!

Com iniciar un bloc amb èxit: una visió general

Així es fa la creació d’un bloc, pas a pas:

Preferiria llegir un PDF? Descarregueu la guia completa aquí:
������

��

Capítol 1: Decidir de què hem de parlar

��

Capítol 2: elecció de la millor plataforma de blocs

��

Capítol 3: Configuració d’un nom de domini, allotjament & WordPress

��

Capítol 4: Els vostres complements obligatoris de WordPress

��

Capítol 5: La configuració bàsica que necessita cada bloc

��

Capítol 6: Pàgina inicial del bloc i altres pàgines de blocs essencials

��

Capítol 7: elaboració d’idees de contingut de blocs que la gent no pot ignorar

✍️

Capítol 8: Com escriure una publicació en un blog: pas a pas

��

Capítol 9: WordPress SEO: per on començar

��️

Capítol 10: Com promocionar el vostre bloc

��

Capítol 11: Com obtenir diners amb el vostre bloc

��

Capítol addicional: millors guies i eines de blocatge

Ara, abans de començar, hauria d’abordar algunes de les objeccions i preguntes habituals que la majoria de la gent té sobre com iniciar un bloc d’èxit:

Preguntes freqüents als blocs

A continuació, es mostren algunes de les preguntes més habituals de les persones que pensen en començar un bloc:

Puc fer-ho tot jo sense ajuda de ningú?

Sí.

Realment no hi ha molt més a dir aquí … realment podeu aprendre a iniciar un bloc amb èxit i, a continuació, executar aquest coneixement per vosaltres mateixos. A més, l’efecte final no serà necessàriament pitjor que si teniu un dissenyador o desenvolupador professional a la nòmina. Les eines han evolucionat molt al llarg dels anys: són molt fàcils d’utilitzar i de comprendre avui dia.

Què necessito per començar? Haig de saber codificar?

Necessiteu un ordinador i un puny de dòlars. Totes les altres coses són opcionals.

No es requereixen coneixements de codificació, ni experiència de propietat de lloc web, ni habilitats de disseny ni whatnots.

Aquest és el motiu pel qual he esmentat anteriorment: simplement tenim avui dia eines més funcionals i més fàcils d’utilitzar a la nostra disposició..

En resum, aquí es mostren els passos implicats per iniciar un bloc (els comentem més a fons en els capítols següents):

 1. Registra’t per al blog hosting (recomanem Bluehost *).
 2. Trieu un nom de domini per al vostre bloc.
 3. Completa el teu registre d’allotjament a blog.
 4. Seleccioneu una casella de selecció per tenir WordPress instal·lat automàticament.
 5. Inicieu la sessió i escriviu la vostra primera publicació al bloc.

* Quan esteu preparat per comprar el vostre allotjament, assegureu-vos d’utilitzar l’enllaç anterior per a Bluehost. Tot i això, és un enllaç afiliat (el que vol dir que obtindrem una petita comissió), també desbloquejarà un preu rebaixat de 2,95 dòlars vs 3,95 dòlars. No rebràs aquest descompte si visites el lloc Bluehost de cap altra manera que no sigui mitjançant l’enllaç anterior.

Puc crear un bloc gratis?

En una paraula, sí. Però no és el millor camí a seguir.

Tot i que hi ha plataformes de blogs que us permeten crear un bloc completament de franc, sí que hi ha diverses limitacions:

T’has quedat enganxat amb el subdomini de la plataforma i no pots obtenir el teu propi nom de domini sense pagar cap quota.

Sovint no teniu permís de fer-ho gaire pel que fa a la personalització o la instal·lació de noves funcions.

Les vostres opcions per obtenir ingressos del bloc són limitades, no totes les plataformes us permeten vendre els vostres productes o promoure el material d’altres persones mitjançant anuncis.

Es pot veure obligat a allotjar els propis anuncis de la plataforma al vostre lloc.

Al final del dia, si prefereixes desembossar amb una modesta tarifa, pots deixar de banda tots els problemes anteriors i crear un bloc totalment funcional pel teu compte.

La gent diu que els blocs són morts. Tenen raó?

"Els blocs han mort" és una cosa que la gent diu des de fa anys. És difícil conèixer fins i tot quan la frase va aparèixer per primera vegada.

Hi ha hagut diversos suposats assassins de blocs. Primer hi havia les xarxes socials, Twitter i Facebook, després YouTube, serveis de transmissió en directe i qui sap què més.

Però!

Les dades diuen el contrari.

Les dades en brut presenten un avantatge, no són possibles.

Permeteu-me que us mostri dues coses:

 1. Segons WordPress.com, més de 409 milions de persones veuen més de 20 mil milions de pàgines de blocs cada mes. A més, els usuaris creen gairebé 70 milions de publicacions noves i gairebé 77 milions de comentaris nous cada mes.
 2. WordPress, sens dubte el major motor de blocs i llocs web, ja és capaç de superar el 35% de tots els llocs web. De nou, això és tot llocs web.

Així que no. Els blocs estan lluny de morir.

Després d’aprendre a iniciar un bloc, puc convertir aquest bloc en una empresa i guanyar diners amb ell?

Sí, per suposat.

Mireu només què hem fet aquí amb aquest mateix bloc.

Quan vam començar, el bloc guanyava 0 dòlars, comprensiblement. Però en un termini de tres anys, hem augmentat fins a ~ 20.000 dòlars al mes en ingressos.

Com guanya diners exactament i com ho hem aconseguit? Més endavant arribarem a això. Però diguem-ne que ens ha pres una prova i un error per arribar a aquest nivell. Intentem fer-ho bullir en aquesta guia i presentar-vos un enfocament estructurat i sistemàtic.

Sense més detalls … el primer pas per iniciar el vostre propi bloc? Això seria triar un tema:

Capítol 1: Decidir de què hem de parlar

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector