Sådan opretter du et fysisk produktmarked som Etsy (på WordPress)

TL; DR: "WordPress og e-handel"? Hvem ville have gætt for kun 5 år siden, at dette ville være en levedygtig mulighed. Det er bestemt ikke nogen i min universitetsklasse. Ikke desto mindre er vi her. Og WordPress er nu perfekt i stand til at håndtere en e-handelsvirksomhed af enhver art, dybest set. Så for at kontrollere omfanget af dette undersøger vi emnet med at skabe en fysisk produktmarked som Etsy … alt sammen på WordPress. Her er Colins tag på emnet og hans nøjagtige trin-for-trin-proces:


Leder du efter at springe på togtrafikken med flere leverandører? I så fald er det at skabe et fysisk produktmarked som Etsy en fantastisk måde at gøre netop det. Bedst af alt, dette kan gøres med WordPress.

Fra 2016, Etsy havde over 1,6 million sælgere med $ 677 million i bruttosalgssalg alene i tredje kvartal 2016. Det er mange sælgere, der leder efter hjælp til at sælge et ton merchandise!

Men du er sandsynligvis under indtryk af, at markedspladser med flere leverandører skal være dyre. Jeg mener, Etsy har et kæmpe team af udviklere, der arbejder for dem … du bliver nødt til at bruge tusinder af dollars for at skabe noget lignende,?

Ikke rigtig! Som svar på populariteten af ​​online markedspladser er et antal markedsføringsværktøjer med flere leverandører dukket op. Det betyder, at du ikke længere behøver at bryde banken på en tilpasset løsning, hvis du ønsker en markedsplads som Etsy.

Faktisk kan du komme i gang for mindre end hundrede dollars ved hjælp af WordPress, WooCommerce og et plugin kaldet WC Vendors.

Sådan får du det nøjagtigt:

Fysisk produktmarked som Etsy på WordPress

Sådan opretter du et fysisk produktmarked som Etsy på WordPress:

For det første, hvad er WC-leverandører, og hvordan hjælper det os med at gøre det, vi vil gøre?

WC Vendors er et freemium-plugin, der udvider WooCommerces funktionalitet til at gøre det til et fysisk produktmarked som Etsy. Jeg bosatte mig på WC-leverandører til denne tutorial, fordi:

 • Det er designet til fysiske produkter.
 • Den gratis version er kraftfuld nok til at komme i gang (selvom du absolut vil have premium-versionen til den mest brugervenlige markedsplads).
 • Det inkluderer væsentlige funktioner som lette provisioner til betalinger, front-end produktindlæg til butikkejere (kun i præmie) og meget mere.
 • Premium-versionen inkluderer et dedikeret tema, der drager fordel af alle WC-leverandørs funktionalitet.

Fordi WC-leverandører udnytter kraften i WordPress, er alt hvad du behøver at bruge det:

 • Et domæne og hosting (mere info)
 • Et fungerende eksempel på WordPress
 • Et tema (eller temaet inkluderet i WC Vendors premium)
 • WC-leverandører + WooCommerce

Sådan kan du oprette et fysisk produktmarked som Etsy ved hjælp af WC-leverandører og WooCommerce:

Trin 1: Vælg din hosting

Med en blog kan du muligvis gå på skøjteløb med mindre end stjernernes hosting (selvom det stadig ikke er en god ide). Men med en e-handelsbutik med flere leverandører, kan du ikke snuble over hosting.

Akamai undersøgte eCommerce-forbrugere og fandt et par konklusioner, der fortjener et ekstra fokus på sideindlæsningstider for eCommerce-butikker:

Og det er ikke kun Akamai’s data, der spilles her. Andre undersøgelser har konstant konstateret, at langsommere sideindlæsningstider betyder færre konverteringer for e-handel. For eksempel, Intuit fundet at hvert sekund, der barberes fra sidens indlæsningstid, svarer til a 1% stigning i konverteringsfrekvens eller mere! Dette er enormt.

For hvert sekund af præstationsgevinst:Original belastningstid
Skift af indlæsningstid
Konverteringsændring
Over 7’erne-1s+3%
Mellem 5-7s-1s+2%
Nedenfor 4s-1s+1%

Så hvis du vil have din multi-leverandør markedsplads, skal du starte med hosting af kvalitet. Fordi uanset hvor meget du optimerer dit websted, er hosting stadig nøglen til supersoniske sidehastighed.

På dette tidspunkt, hvis du er en regelmæssig her, ved du nøjagtigt, hvilke virksomheder vi anbefaler med hensyn til hosting. Hvis ikke, så tjek dette – resultaterne af vores undersøgelse. Kort sagt:

 • For at komme i gang giver SiteGround dig en god balance mellem hastighed og overkommelige priser. For pengene har den den bedste ydeevne for enhver overkommelig hosting.
 • Når din markedsplads vokser, kan du overveje at opgradere til en premium vært som Kinsta. Her er vores anmeldelse af Kinsta.

Trin 2: Installer et tema, WooCommerce og WC-leverandører

Når du har konfigureret dit hosting og dit domæne, er det tid til installere WordPress, vælg et tema, og start afrunding af de nødvendige plugins.

Hvis du ikke ønsker at sprænge med et premium-tema endnu, kan du starte med et gratis WooCommerce-tema. Til denne tutorial vil jeg bruge vores gratis version ShopIsle. Men du er velkommen til at bruge det WooCommerce-fokuserede tema, der kildrer din smag.

Shopisle

Når du har fået dit tema installeret og aktiveret, skal du installere WC-leverandører og WooCommerce. Det er vigtigt, at du installerer begge, fordi WC Vendors har brug for WooCommerce for at fungere korrekt.


WooCommerce WooCommerce

Forfatter (e): Automattic

Nuværende version: 4.1.1

Sidst opdateret: 27. maj 2020

woocommerce.4.1.1.zip


92% Vurderinger


5.000.000 + Installationer


WP 5.0 + Kræver


WC-leverandørs markedsplads - Multivendor-markedspladsen til WooCommerce WC-leverandørs markedsplads – Multivendor-markedspladsen til WooCommerce

Forfatter (e): WC-leverandører

Nuværende version: 2.1.20

Sidst opdateret: 12. maj 2020

wc-vendors.2.1.20.zip


90% Vurderinger


10.000 + Installationer


5.0.0Requires

Installer WooCommerce først og gå gennem installationsguiden.

WooCommerce installationsguide

Gå derefter videre og installer WC-leverandører. Hvis du starter med den gratis version, kan du installere den direkte fra WordPress-instrumentbrættet.

Der er selvfølgelig en række andre generelle WordPress-justeringer, du skal lave, men jeg vil fokusere på bare multi-leverandørens markedspladsfunktion i denne tutorial.

Trin 3: Konfigurer WC-leverandører

Okay, dette trin er vigtigt. Det er her, du vil konfigurere detaljer som provisionssatser, sælgerregistrering og betalingsoplysninger.

Kom godt i gang med at gå til WooCommerce → WC-leverandører.

3.1: Generelle indstillinger

På den Generelt faneblad, Sørg for at indstille den standardprovisionssats, som du vil tilbyde leverandører:

Sådan opretter du et fysisk produktmarked som etsy

Du kan indstille brugerdefinerede provisionssatser for individuelle produkter senere, men dette vil være den oprindelige sats, der oprindeligt blev anvendt på alle produkter.

Du skal også konfigurere dine registreringsmuligheder her. Hvis du ikke ønsker at godkende leverandørprogrammer manuelt, kan du deaktivere det. Men jeg vil ikke anbefale det. Du vil ikke have, at din markedsplads bliver ødelagt af spam-brugere.

Du skal også konfigurere, hvordan du vil håndtere de penge, du indsamler til skatter og forsendelse. Grundlæggende vælger du, om du beholder disse betalinger, eller om de går til sælgeren.

Længere nede på siden kan du konfigurere URL-slug til dine sælgersider samt nogle andre stilindstillinger. Det er dog fint at lade disse være som standard.

3.2: Produkter

På den Produkter fanen, vælger du, hvilke felter der er tilgængelige for dine leverandører, når de opretter et nyt produkt. Hvis du f.eks. Ikke ønsker, at dine leverandører skal kunne oprette virtuelle eller downloadbare produkttyper, skal du markere disse felter for at skjule dem:

Fordi du opretter et fysisk produktmarked som Etsy, vil du sandsynligvis skjule et antal af disse felter for at strømline produktoprettelsesprocessen for leverandører.

Disse felter er gode til almindelige WooCommerce-butikker, men du ønsker sandsynligvis ikke, at dine leverandører skal kunne gruppere produkter eller indstille tilpassede afgifter.

3.3: Funktioner

Det Capabilities fanen giver dig mulighed for at konfigurere de tilladelser, som dine leverandører vil have.

For Ordre:% s og Rapporter indstillinger, jeg anbefaler, at du lader alle indstillinger kontrolleres (standardindstillingen).

Den vigtige mulighed her er Produkter. Det giver dig mulighed for at beslutte, om de produkter, der er indsendt af dine leverandører, kræver manuel admin-godkendelse, før de vises. Yderligere kan du også beslutte, om leverandører har tilladelse til at redigere produkter, efter at de er gået i live.

Jeg synes, standardindstillingerne er et godt sted at starte, men hvis du planlægger at køre et stort marked med flere leverandører, kan du muligvis ikke godkende hvert produkt manuelt.

3.4: Sider

Det sider fanen er enkel. Det giver dig bare mulighed for at vælge, hvilke sider du vil bruge til at vise din leverandørgrænseflade. WC Sælgere opretter de fleste af de nødvendige sider automatisk, men hvis du vil tilpasse deres navne / URL’er, kan du gøre det her:

Igen er det fint at lade disse være deres standarder.

3.5: Betalinger

Det Betalinger fanen er vigtig. Det er her, du skal konfigurere PayPal-adaptive betalinger. PayPal-adaptive betalinger giver dig mulighed for øjeblikkeligt at opdele dine betalinger og betale provisioner automatisk.

Hvis du har brug for hjælp, kan du det følg WC Vendors ‘detaljerede vejledning. Og hvis du betaler for en præmieudvidelse, kan du også bruge Stripe til tilsvarende automatisk at opdele betalinger.

Ud over at opsætte adaptive betalinger, skal du også vælge din betalingsplan.

Du kan vælge at betale leverandører med det samme (potentielt farligt for tilbageførsler) eller oprette en daglig, ugentlig, anden uges, månedlig eller manuel skema.

Bemærk – du kan ikke gøre begge dele. Så hvis du vil betale leverandører i henhold til en tidsplan, skal du sørge for at fjerne markeringen i feltet Instant pay.

Trin 4: Aktivér kontoregistrering i WooCommerce

WC Vendors giver dig multi-leverandør funktionalitet, men kun hvis WooCommerce tillader det! Så for at give leverandører mulighed for at registrere sig på din markedsplads, skal du gå til WooCommerce → Indstillinger → Konti og afkryds Aktivér registrering på "Min konto" side:

Nu skal leverandører være i stand til at registrere på Min konto side. Det vil bruge den samme grænseflade som almindelige brugere, men tilføje lidt Ansøg om at blive leverandør afkrydsningsfeltet:

Dette er også det punkt, hvor du muligvis skal bruge et lille tilpasset CSS. Afhængigt af hvordan dit tema gengiver registreringsformularen, kan du eventuelt ændre dets stil. Hvis du betaler for premium-versionen af ​​plugin, kan du bare bruge WC Vendors dedikerede tema for at undgå at skulle bruge brugerdefineret CSS.

Trin 5: Sørg for, at leverandørkonti fungerer korrekt

Du er faktisk for det meste færdig nu! Dit fysiske produktmarked skal fungere, men det er en god ide at oprette en testleverandørkonto for at sikre, at alt fungerer.

Når du opretter din dummy-leverandørkonto, skal du hoppe over til din admin-konto og godkende leverandørkontoen ved at gå til Brugere fane. Bare ændre brugerrollen fra Ventende leverandør til Sælger:

Hvis du deaktiverede den manuelle godkendelse, kan du springe dette trin over.

Når den er godkendt, skal du kunne se din Sælgerpanel på din testleverandørkonto:

Igen, afhængigt af det valgte tema, skal du muligvis tilføje noget tilpasset CSS-styling for at smukke dit leverandørdashboard. Eller det er en anden grund til, at du måske bare vil bruge det premium WC-leverandørtema.

På butiksindstillinger-siden kan leverandører tilføje deres PayPal-e-mail-adresse, vælge et butiksnavn og tilføje en beskrivelse:

I den gratis version kan leverandører kun tilføje produkter ved hjælp af den normale backend WooCommerce-interface. Men hvis du betaler for premiumversionen, vil du være i stand til at oprette formularer til produktindgivelse til front-end.

Og når en leverandør opretter et godkendt produkt, vil kunderne kunne se det i front-end:

Kontrol af kommissioner og visning af rapporter

For at se, hvordan det går med dit fysiske produktmarked, kan du hente rapporter på to områder.

Først går til WooCommerce → Provisioner giver dig alle de individuelle provisioner, som din markedsplads har genereret. Du kan sortere efter individuelle leverandører samt status for provisionen (forfalden, betalt eller tilbageført):

Du kan også se mere detaljerede statistikker ved at gå til WooCommerce → Rapporter → WC-leverandører:

Tilsvarende kan dine leverandører også se ordrer og provisioner samt markere produkter, der er sendt:

Årsager til at købe pro-versionen af ​​WC Vendors

Mens du kan oprette en fysisk produktmarked som Etsy gratis ved hjælp af WC-leverandører, skal du gå med premium-versionen, hvis du er seriøs omkring din markedsplads.

 • Det giver dine leverandører en meget bedre oplevelse.
 • Sælgere får mere detaljerede butikskontrakter og front-end indsendelser.
 • De kan også generere deres egne kuponer.

Fordi dine leverandører er rygraden i butikken, du vil holde dem glade.

Derudover giver pro-versionen mulighed for at oplade flere provisionstyper. Mens den gratis version kun giver dig mulighed for at opkræve en fast procentdel, giver pro-versionen dig mulighed for at kombinere faste gebyrer og procenter. For eksempel kan du efterligne Etsys gebyrstruktur på $ 0,20 fast pris + 3,5%.

Det kommer også med det dedikerede tema, jeg nævnte. Så du har ikke brug for brugerdefineret CSS for at få dine leverandørsider til at se smukke ud.

Og du kan endda implementere et eBay-feedback feedback-system til leverandører, hvilket er vigtigt for at opbygge tillid.

Så få dine fødder våde med den gratis version, men hvis du vil skabe et virkelig funktionelt marked for flere leverandører, skal du overveje køber pro-versionen for $ 199.

Og det er det! WordPress- og WC-leverandører gør det nemt at opbygge et fysisk produktmarked som Etsy. Hvis du har spørgsmål til processen, skal du lade dem ligge i kommentarerne nedenfor, så prøver jeg at hjælpe det.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map