Sådan er du den værste WordPress-designer på planeten (i 8 trin eller mindre)

Hvis du vil være den værste WordPress-designer på planeten, skal du ikke søge mere! Dette er den eneste guide, du nogensinde har brug for!


Sådan opnår du dit majestætiske mål i otte trin eller mindre!

værste WordPress designer

Men inden vi går ind i det, her er en videoversion, hvis du har travlt, eller ikke kan blive generet, eller ikke kan lide at læse – hvilket jeg kunne forvente af en håbende værste WordPress-designer. Se denne video på Facebook.

Howr for at være den værste webdesigner på planeten

Heya, hvor godt kender du webdesign? Dette er den vigtigste video, du vil se i år, muligvis nogensinde.

Sendt af ThemeIsle onsdag den 27. september 2017

Bliv den værste WordPress-designer i 8 trin eller mindre:

1. Overvej "smuk" at være den vigtigste parameter for webstedsdesign

Smukke designs er gode designs, alle ved dette! ��

Og hvis du arbejder med klienter, så leverer noget, der ikke er utroligt smukt, får du fyret hurtigere, end Neymar forfalsker en fejl.

Hvorfor ville du interessere dig for ting som … Jeg ved ikke, konverteringer, SEO, klart indhold præsentation, webvenlige skrifttyper, god kontrast for synshæmmede? Nah … at skabe noget, der simpelthen ser attraktivt ud, er meget vigtigere!

2. Tænk, at fladt design er alt og alle

Apple var det første firma, der tog fladt design til mainstream. Så naturligvis besluttede alle og deres hund at følge efter.

Resultatet? I dag skal hvert nyt design være fladt (må du ikke tage fejl af "falder fladt," hvilket er slags anderledes; skønt på mange niveauer er det samme).

Kort sagt, her er grunden til at du skal gå efter flad WordPress-design:

 • De er hurtigere at bygge (så du får flere penge til din tid).
 • De er lettere at opbygge (du skal bare smide nogle vagt resonerende blokke ved siden af ​​hinanden og kalde det en dag).
 • De er trendy som helvede! Gør det nemt at overbevise din klient om, at det, de får, er den absolutte højdepunkt i WordPress-mode i disse dage.

3. Har "Jeg kan gøre dette selv fra bunden!" tankegang

fra starten
Virkelig, hvorfor ønsker du nogensinde at bruge en kvalitet tema eller en dejlig builder-plugin, når du dybest set kan oprette et helt WordPress-sted + et originalt tema til det fra bunden?

Mere end det kan du endda overbevise din klient om, at dette gør dit produkt bedre (!), Og at de burde betale mere for det! Når alt kommer til alt laver du så meget arbejde!

Husk ikke, at du let kunne få et meget bedre resultat, der bygger på, hvad andre mennesker allerede har oprettet, eller blot delegeret denne opgave til et eksternt firma. Nah, dette ville være for enkelt (og for tidseffektivt)!

4. Grin til din klients forrige websted

Denne er et must! At grine på din klients forrige side er et obligatorisk trin i ethvert designprojekt! Faktisk skal du sandsynligvis gøre grin selv før du sikrer jobbet.

Dette vil hjælpe dig med at få din (såkaldte) ekspertise på tværs og overbevise din klient om, at du ved bedre end alle. Der er en god chance for, at de tænker, "Nå, denne person ser ud til at være selvsikker, da de er så ivrige efter at kritisere det websted, vi i øjeblikket har!"

5. Målgruppe? "Mennesker, der trækker vejret" ser ud til at være det

Websteder er websteder! Der er ikke noget mere ved det.

Hvis din klient beder dig om at oprette et websted (ligegyldigt dens type eller emnerne det skal dække), det er et websted, de får! Hvad kunne en WordPress-designer ellers gøre?!

Du behøver virkelig ikke at gå i detaljer om, hvad webstedet er beregnet til at nå, hvad målgruppen er, eller hvilket økonomisk mål der er for at sikre.

Det er din klients problem!

Dit problem er at gøre webstedet smukt! (Gå tilbage til nr. 1 for at få mere kontekst om) "smuk"). Så du gør dit job og lader dem gøre deres.

6. Brug ikke andres ideer

Nogle mennesker siger, at alt er en remix – at uanset hvad vi gør er en version af noget, som en anden allerede har gjort, eller en kombination af et antal ting.

Nå, disse mennesker tager fejl! Dette er ikke den måde, en ægte WordPress-designer gør tingene på!

andre ideer
Du skal kun stole på, hvad du – på egen hånd – kan komme på kreativt vis, mens du bliver låst inde i en hytte et eller andet sted i ørkenen. Ingen eksterne input, ingen eksterne menneskelige interaktioner. Kun dig og dine ideer, der ikke er smækket af nogen udenfor viden eller indsigt.

7. Tænk, at du ved bedst

Ligner # 6, men denne gang tager vi det meget længere.

Bortset fra ikke at få idéer fra andre mennesker, skal du også se bort fra enhver bit af information, du finder. Rent fordi det er "ikke gyldigt for dit aktuelle projekt."

Husk, at når nogen skriver om et givet problem og hvilken løsning de har, gælder det næsten kun for deres særlige situation og ikke mere. Jeg mener, hvordan kunne det muligvis anvendes på noget andet?

Du skal se bort fra det, især hvis den foreslåede løsning kræver en vis ekstra indsats fra din side oven på det, du allerede laver. Kunder betaler ikke dig for denne indsats, så hvad er poenget?

For eksempel siger utallige casestudier, at e-mail-lister har en positiv indflydelse på overskuddet for stort set alle slags virksomheder. Men dette gælder bestemt ikke for din klients forretning. Når alt kommer til alt er de inden for [_____] niche, og ingen der bruger e-mail-nyhedsbreve, så du bør sandsynligvis foreslå at opgive ideen.

8. Løs alle problemer med flere plugins

WordPress er cool i sig selv, men problemet er, at et tomt WordPress-sted ser slags tomt ud.

Der er to gode løsninger på dette:

 • anvende noget godt layout eller god indholdspræsentation, eller
 • kaste nye plugins på stedet, indtil designet føles fuldt nok.

Hvis du spørger mig, er løsning nr. 2 meget lettere at implementere. Her er en liste over plugins, der er fuldstændigt nyttige og hjælper dig med at udfylde alle sidebjælker og hvert widget-område, der er til din rådighed: kalenderplugins, skydere, nyeste indlæg, populære indlæg, tilfældige indlæg, kommentarwidgets, widgets, der indstiller antallet af mennesker online, ur widgets (fortælle folk, hvad klokken er), gæstebøger, blogruller (a hvad?), tilpassede tag skyer.

Tommelfingerreglen her er simpelthen denne: Jo flere ting der er, jo mere arbejde har du angiveligt udført. Derfor skal din klient være tilfreds.

"Vent et øjeblik! Jeg ønsker overhovedet ikke at være den værste WordPress-designer!"

Jeg er glad for, at du er kommet til dit sans.

Okay, lad os fjerne den sarkastiske tone i øjeblikket …

På en eller anden måde var det sjovt for mig at skrive dette. Men på den anden side føler jeg mig også ubehagelig, fordi denne praksis faktisk er derude, og mange mennesker abonnerer på dem. Jeg kan godt lide at tro, at det meste af tiden sker ubevidst, men hvem ved det.

Det, jeg prøver på at sige, er, at vi alle skal være meget forsigtige med den måde, vi håndterer vores design / WordPress-arbejde. Det er virkelig nemt at falde ind i den mørke side. Det eneste, det kræver, er lidt dovenskab eller forsømmelighed.

Kan du alligevel tænke på andre ting, som den værste WordPress-designer ville gøre? Fortæl os det i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map