Hvorfor dit WordPress-websted skal have klistrede UI-elementer, og hvordan man opretter dem

Dette bidrag på klæbrige UI-elementer i WordPress er af Lexie Lu.


Der er nogle blandede følelser, når det kommer til klæbrige UI-elementer. Nogle siger, at de – som kan omfatte alt fra muligheder for deling af sociale medier til virksomhedsinformation – skaber en dårlig brugeroplevelse. Imidlertid, selv detractors indrømme, at disse kan være meget effektive designvalg, når de gøres rigtigt.

Klæbrige elementer (knapper, indholdsblokke sammen med andre former for såkaldte "klistret navigation") er faste elementer på siden, der forbliver på plads, når brugeren ruller ned. Når klæbrige UI-elementer er designet godt og med et klart formål, undersøgelsen viser de er en fantastisk måde at få den ønskede handling fra en besøgende på dit websted.

Kort sagt kan dit WordPress-sted bruge klistrede UI-elementer for at maksimere værdien af ​​hvert besøg på dit websted. Disse elementer kan hjælpe med til tilmelding af nyhedsbrev, sociale medier følger og andre vigtige opfordringer til handling.

Det vigtigste er måske, at de kan forbedre brugeroplevelsen. Med alle disse fordele er det ikke underligt, at klæbrig navigation er bliver mere og mere almindelige som det vokser i popularitet.

Redaktørens note. Vi er også vokset til at nyde forskellige klæbrige sideelementer. CodeinWP-bloggen bruger selv et sådant element, og vi har også gjort klistret navigation til et af de vigtigste kendetegn ved Zerif – vores mest populære tema (se demo). Hvorfor? Det fungerer bare for brugeren. Men lad os lade Lexie forklare det detaljeret:

Hvorfor klæbrige UI-elementer i WordPress fungerer

Brug af klistrede elementer i WordPress effektivt kan hjælpe med at formidle vigtig information og lette den besøgende rejse gennem dit websted. Et e-handelswebsted opdagede, at inkorporering af klistret navigation hjalp med at øge konverteringer fra 30 procent til 33 procent.

En separat A / B-test udført til forskningsformål fandt det 100 procent af de besøgende foretrak de klistrede designelementer – selvom mange af dem ikke var helt sikre på hvorfor.

For at udnytte kraften i klæbrige UI-elementer i WordPress kan du ikke bare downloade et WordPress-plugin og se, hvordan dine numre forbedres overalt. Du skal nøje planlægge, hvilke elementer der fungerer bedst for dit websted. Du er også nødt til at sikre, at disse elementer – som undertiden kan være uhyggelige, hvis du ikke har kodningserfaring – fungerer som tilsigtet.

Heldigvis er der en række forskellige typer UI-elementer og plugins til at hjælpe dig med at integrere dem på dit WordPress-sted:

Sticky sociale medier delingsknapper

Den måde, folk støder på websteder på, har ændret sig. Længe væk er de dage, hvor de fleste besøgende ankommer ved at indtaste en URL og derefter søge rundt efter indholdet. Selvom det stadig er tilfældet til tider, kommer så meget mere trafik nu fra sociale medier.

I gennemsnit drev sociale medier 31 procent af al trafik til websteder. Selv om dette tal utvivlsomt er lavere for nogle websteder (og højere for andre), fremhæver det vigtigheden af ​​at skabe overbevisende indhold.

(Diagram efter WordPress-diagrammer og grafer Lite.)

Godt indhold er imidlertid bare det første skridt. Du kan også skubbe brugere og øge henvisningstrafik ved at gøre det latterligt let for folk at dele dit indhold. En god måde at gøre det på er gennem klæbrige sociale medieknapper, der skal ledsage dit indhold.

WordPress mangler ikke plugins til at tilføje klæbrige / flydende knapper på sociale medier. Den vigtige ting er at vælge en, der opfører sig intuitivt med dit temas design. Der er så mange eksempler på flydende knapper på sociale medier, at opfører sig ret underligt på mobil, eller når desktop-browservinduer ændres i størrelse.

Dårligt design kan have den modsatte effekt som tilsigtet, da klæbrige knapper på sociale medier, der tilslører tekst og fotos, ikke fører til nogen sociale medier. Se på websteder, der formår at få brugeroplevelsen rigtigt.

Eksperimenter med WordPress ‘adskillige plugins over så mange enheder og operativsystemer som du kan for at sikre, at dine sociale medieknapper opfører sig som bestemt.

Der er en todelt liste over mere end 30 sociale medier plugins offentliggjort her på CodeinWP. Jeg er sikker på, at du finder det perfekte plugin til dig der.

Sticky informationsboks

Afhængigt af dit websted er nogle gange alt dit klæbrige element skal gøre, at formidle nogle yderligere oplysninger i sidebjælken. At placere kontaktoplysninger fremtrædende på dit websted er en enkel, men effektiv opfordring til handling. 12Keys gør dette meget effektivt ved at give et hurtigt overblik over kontaktoplysninger, hvilket er især vigtigt for besøgende, der kan være i krise.

12keysrehab

Dette kan også være et sted, hvor du hjælper med at opbygge tillid ved at fremhæve dine legitimationsoplysninger, priser og alt andet i disse linjer. Det er også et godt sted at tilføje et personligt præg ved at forklare lidt mere om dig selv eller dit websted.

Heldigvis er dette den nemmeste type element at implementere på dit websted. Du behøver ikke bekymre dig om noget undtagen for teksten og måske et hyperlink til din e-mail. Dette plugin skal kunne hjælpe dig:


Klistret element Klistret element

Forfatter (e): Stew Heckenberg

Nuværende version: 1.3.5

Sidst opdateret: 26. januar 2019

sticky-element.1.3.5.zip


74% Ratings


600 + Installationer


WP 3.0 + Kræver

Målet er ikke at gøre sidepanelelementet for prangende eller distraherende. Den vil være der, så længe besøgende er på webstedet, så du ikke ønsker at slå dem fra med noget, der er dårligt designet eller overdrevent forstyrrende. Fejl ved siden af ​​enkelhed, da den flydende sidebjælke skal være prikken over i’et til det medfølgende indhold.

Klæbrige menuer

Klæbrige menuer er måske den jordnæreste slags alle klæbrige UI-elementer i WordPress, men de er også en af ​​de mest nyttige.

Ideen er enkel. Når brugeren ruller ned, forbliver menuen fast på plads.

Men du kan implementere dette på en række forskellige måder:

a) Du kan gå til standardplacering øverst.

Dette er, hvad ThemeIsle-teamet har gjort med deres Zerif tema, for eksempel (du kan se live demo her):

Zerif klæbrige elementer

En yderligere bonus her er, at menuen ikke er en enkel en-rækkemenu, men en mega-menu – når du holder musepekeren over hvert af elementerne, afslører de en mere detaljeret struktur:

mega menu

b) Sæt menuen til siden.

Dette er en dejlig mulighed for nogle designs, og især for fototunge sider, der satser på visuals for at fortælle deres historie.

Her er et eksempel fra RichBrown.info:

RichBrown

Menuen er fastgjort til højre, når du ruller ned.

c) Læg den nederst.

Bunden er en anden interessant placering for en fast menu, og især hvis du vil gøre menuen lidt højere end en enkelt række tekst.

Her er et eksempel af bulletpr:

bulletpr

Som du kan se, indeholder menuen billeder + tekst, så den blev placeret i bunden, så den ikke optager den værdifulde plads i webstedets overskrift.

Sticky e-mail tilmeldinger

Som du sikkert ved, er en af ​​de bedste måder at nå dit publikum via e-mail. En e-mail sendt til din abonnentliste er fem gange mere sandsynligt at blive set end et indlæg på Facebook.

Opbygning af en kvalitetsliste over e-mail-abonnenter er kritisk for at tage din virksomhed til det næste niveau. Takket være klæbrige former er det lettere at få abonnenter, end du tror.

Der er mange måder at tilskynde en besøgende til at tilmelde sig din postliste. En klæbrig form, enten på sidebjælken eller på toppen af ​​din side, kan være en stor hjælp. Et websted, der gør dette godt, er TwelveSkip, et digitalt mediefirma. Deres opfordring til handling øverst på siden er klar og tiltrækker opmærksomhed uden at være alt for in-your-face eller distraherende.

twelveskip

Toppen af ​​din sidebjælke er et andet godt sted at få e-mail-abonnenter. Det skader undertiden ikke at have flere steder, hvor folk kan tilmelde sig. E-mail-abonnenter er så værdifulde, at det er værd at sætte en ekstra indsats i at opbygge din liste.

CodeinWP bruger for eksempel flere former til dette formål, og mange af de klæbrige. Som denne:

codeinwp

Klæbrige annoncer

Lad os indse det – annoncer er et nødvendigt onde for de fleste af os. Vores læsere kan ikke lide dem, og heller ikke mange webstedskabere. De er dog vigtige for at betale regningerne, og det er her digital reklame kommer ind.

Time Magazine bruger deres reklame som en klistret blok, så den ruller ned, hvornår læser du enhver artikel.

tid

Det er langt mindre påtrængende end en gigantisk splash-annonce eller en pop-up, så det er ikke en dårlig måde at generere nogle indtægter uden at slukke for mange læsere.

Som al reklame, skal dette kun ske med moderation. En væg med annoncer til venstre eller højre for en artikel er en øjeblikkelig slukning. En eller to kombineret med links til flere artikler er en god måde at gøre reklame på.

Kreative klæbrige UI-elementer i WordPress

Bortset fra de ting, der er nævnt ovenfor, kan du være meget mere kreativ med din brug af klæbrige UI-elementer i WordPress, men dette vil også betyde potentielt mere arbejde for at få dem implementeret.

Her er et eksempel fra Gavick.com:

ø

Hvis du går til dette websted, vil du bemærke, at hele øen forbliver i centrum for det meste, når du ruller ned. Det skifter mellem forgrund og baggrund, men det er altid i centrum. Denne slags ting fanger virkelig brugerens opmærksomhed.

Det ser ud til, at der virkelig ikke er nogen grænse for kreative anvendelser af klistrede UI-elementer i WordPress … da nogen var i stand til at gøre en ø klistret.

Sådan finder du det rigtige plugin?

Der er ingen mangel på plugins på WordPress.org, der kan hjælpe dig med at implementere klæbrige elementer i dit tema. Nogle fungerer måske vidunderligt med dit tema, mens andre muligvis ikke er optimeret til dit websted. Det tager noget prøve og fejl at finde dem, der fungerer bedst.

Slutresultatet vil være det værd, uanset om du håber at få trafik på sociale medier eller formidle vigtig information til læserne. Bare sørg for at teste dine plugins i vid udstrækning for at sikre dig, at der ikke er nogen designfornøjelser.

Lexie Lu Om forfatteren: Lexie Lu er freelance designer og blogger. Hun kan lide at undersøge de nyeste trends og har altid en kop kaffe i nærheden. Hun klarer sig Designsteg og kan følges på Twitter @lexieludesigner.

Alle redigeringer og vittige omskrivninger af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map