Hvad er de bedste skrifttyper til logoer? 10 trin til at finde den perfekte + 23 fede skrifttyper til at begynde med

Hvad er de bedste skrifttyper til logoer? 10 trin til at finde den perfekte + 23 fede skrifttyper til at begynde med

Hvad er de bedste skrifttyper til logoer? 10 trin til at finde den perfekte + 23 fede skrifttyper til at begynde med
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

de bedste skrifttyper til logoer


At finde ud af, hvilke der er de bedste skrifttyper til logoer, er muligvis ikke den letteste af opgaver. For eksempel viser endda biblioteket på DaFont.com alene en svimlende 36.000+ samlede skrifttyper. Og det er bestemt ikke alt, hvad der er tilgængeligt derude. Du kan sandsynligvis finde lige så mange skrifttyper andre steder eller endnu mere.

Så hvordan man kan komme igennem al denne overflod og finde de bedste skrifttyper til logoer, der er mest sandsynligt, at det fungerer til dit projekt? Det er her, det indlæg, vi har til dig i dag, spiller ind. Vi gennemgår alle de forskellige træk, der fremstiller en logo med fontkvalitet, og angiver en række anbefalinger for at komme i gang.

Og okay, jeg ved, at du måske er skeptisk til ideen som helhed. Når alt kommer til alt, er en virksomheds logo et meget individuelt og originalt projekt, så på udkig efter en generalisering som "bedste skrifttyper til logoer generelt" virker underligt, men vær venlig at bære med mig, vi taler om det.

På en anden note, så meget som det kan være svært at kalde et udvalg af de bedste skrifttyper til logoer, er det ret ligetil at kalde de værste. Comic Sans meget? Eller måske Impact? Papyrus? Brug ikke disse skrifttyper. Nogensinde! ��

Sådan begynder du at søge efter de bedste skrifttyper til logoer?

Lad os begynde med det, du ikke gør. Og det får ikke en skrifttype udelukkende fordi du kan lide den måde, den ser ud på. Dette er en fælde, som det er let at falde for. Prøv i stedet at tænke på det på denne måde:

Hvad du leder efter er ikke en skrifttype til dig, men snarere til dine kunder eller klienter. Skrifttypen skal resonere med dem endnu mere end det har brug for for at resonere med dig.

Selvom jeg vil give dig nogle fonteksempler undervejs, er det stadig en god ide at først fokusere på at definere, hvad den perfekte skrifttype "føles som" for dig.

Start med at angive de primære værdier, som dit brand ønsker at omfavne, de vigtigste egenskaber ved din niche, og definér også din perfekte kunde / kundepersonal.

Dette lyder måske som et unødvendigt skridt til det mere "action-centreret" blandt jer, men målet her er hovedsageligt at have et par ting skrevet ned – bare så du kan tage en hurtig beslutning, når du ser på en bestemt skrifttype og undrer dig, "passer den skrifttype til min virksomhed?"

Lad os nu se på nogle muligheder og gennemse nogle af de bedste skrifttyper til logoer med alle disse svar indrettet.

1. Beslut om et emblemlogo eller ordmærke

Nogle skrifttyper passer bedre til et emblembaseret logo (f.eks. Harley Davidson), og nogle med et ordmærke eller tekstbaseret logo (f.eks. Visa).

harley

Visum

a) Emblemer

Hvis du søger efter et emblemlogo, skal din skrifttype sandsynligvis være mere tonet, så det ikke overvinder emblemet.

Starbucks er et godt eksempel her. Selvom virksomheden er flyttet væk fra at have nogen tekst i deres nuværende logo, brugte de i 24 år (1987-2011) dette:

Starbucks

Skrifttypen er enkel, lidt tung og viser firmaets navn og hovedprodukt i alle kasketter. Selvom teksten er relativt massiv i sammenligning med emblemet, er den tobenede havfrue stadig omdrejningspunktet.

Havde der været en mere prangende skrifttype, ville det have overmandet emblemet og gjort det mindre synligt. Du kan anvende lignende principper, når du leder efter en skrifttype til dit emblemlogo.

Lignende fontvalg:

Montserrat - blandt de bedste skrifttyper til logoer?

Bison

b) Wordmarks

Når du vælger et tekstbaseret logo eller et ordmærke, skal din skrifttype være mere repræsentativ eller tydelig. Med andre ord er denne skrifttype i sig selv i fokus, og det skal vises.

Du gør i det væsentlige dit logo til brandidentitet i sig selv – så der er ikke behov for et emblem. Her er et eksempel fra et firma:

google

På dette tidspunkt er det også værd at overveje at få et helt tilpasset logo-design, som noget inkluderer at bygge en brugerdefineret skrifttype.

For eksempel, grundlæggende, kom enhver spillefilm nogensinde med sin egen titelfont. Det var faktisk mere som delvise skrifttyper. Jeg kalder dem delvis, da det er svært at tro, at designerne forberedte hele skrifttyper i stedet for bare at arbejde på de bogstaver, der ville vises i titlen. Når det er sagt, på grund af populariteten af ​​disse film, trådte andre designere senere ind for at bygge hele skrifttyper.

Her er nogle eksempler på tilpassede logo skrifttyper, der bruges i film: AlienApokalypse nuHevnerne.

Så spørgsmålet at stille sig selv med et tekstbaseret logo er, om du vil investere i at designe tingene fra bunden af ​​eller bruge nogen af ​​de mere repræsentative færdige skrifttyper.

Hvis det er førstnævnte, kan du finde nogle gode designere, der hjælper dig på Fiverr.

For sidstnævnte er her nogle eksempler på unikke skrifttyper, der kan bruges til logoer:

amerikansk eg

Montana

spænding

2. Hold dig i overensstemmelse med nichen

Hver niche eller marked har sit eget sæt regler, forventninger og noget af en generel vibe, der er mærkbar.

Du skal i det væsentlige sigte mod den samme vibe – at få stemningen til skrifttypen til at passe til virksomheden og nichen.

For eksempel for et tandlæge-kontorlogo er det vigtigt at formidle følelsen af ​​sikkerhed, renlighed, professionalisme, venlighed. Det giver bare ikke meget mening at bruge dette til dit tandlæge kontor logo:

Chameleon

Hvad jeg prøver at sige er, at så attraktivt som begrebet at skille sig ud måske føles, er det ikke altid det rigtige valg for mange nicher.

Vi vil sandsynligvis alle gerne have det "afbryde" uanset hvilken niche vi er i, men det sker sjældent gennem selve logoet.

Vær ikke outlier, der skal være anderledes uanset hvad. Passe ind, men forbedrer.

Pro tip. Hvis du søger efter et emblemlogo, kan dette emblem delvis afbrydes for at undgå kedsomhed. For eksempel er jeg sikker på, at du har set utallige ejendomslogoer med huse, bygninger, skyskrabere og hvad der ikke er. Brug noget andet.

Tag for eksempel logoet til Domino’s Pizza. Se enhver pizza deri?

Dominos

Her er nogle interessante valg blandt de bedste skrifttyper til logoer på forskellige markeder og nicher:

Sundhed og velvære:

sabbatår

Indretning:

blushandbloom

Apps og tech:

Andesbjergene

Barbershop, men også whisky:

whisky

Børnepasning, børnehave, babyprodukter:

solskin

3. Vælg en skrifttype, der er unik nok

Som vi alle ved, er en af ​​de vigtigste egenskaber ved et logo, at det er originalt og unikt. Når alt kommer til alt ønsker du, at folk skal identificere din virksomhed ved hjælp af sit logo.

For at det kan ske, kan du ikke vælge en font, der er for populær. Du ønsker simpelthen ikke at komme på tværs af din skrifttype i naturen, da den bruges til noget, du virkelig ikke ønsker at knytte din virksomhed til.

På den ene side er populære skrifttyper populære af en grund – de er kvalitetsoprettelser, der appellerer til mange mennesker. Men populære skrifttyper er et dobbeltkantet sværd, når du søger efter de bedste skrifttyper efter logoer.

Hvad du vil vælge i stedet er noget der er "unik nok." En kvalitetstype vil altid være populær i et omfang, så du vil sandsynligvis snuble over den et eller andet sted; du ønsker bare ikke, at hele verden skal bruge den.

Her er nogle eksempler på originale skrifttyper:

Celtic

Atlantika

Uheldig

Pintanina

4. Vælg en skrifttype, der skalerer godt

Ikke alle skrifttyper er bygget til at se godt ud i alle størrelser. Heller ikke i forskellige medier. Nogle skrifttyper ser dybest set kun godt ud på deres demoark og intet andet sted.

Tag for eksempel denne:

dragonflight

Det ser fantastisk ud, når det er stort nok. Men skaler det ned, og det mister sin magi.

Test altid din skrifttype i flere scenarier. Ændre størrelse på dit logo for at sikre, at det er læsbart og interessant i alle størrelser.

Nogle eksempler på skrifttyper, der skalerer godt:

assemblage

Heartland

hogar

5. Brug en skrifttype, der oversættes godt til lav kontrast

Nogle skrifttyper kan være svære at læse i scenarier med lav kontrast.

Tinget med firmalogoer er, at du ikke altid kontrollerer situationen i forhold til, hvordan og hvor dit logo skal bruges.

Måske sponsorerer du en begivenhed, og dit logo bliver placeret i en plakat, som du ikke har kreativ kontrol over. Eller måske bruger du dit logo som en video vandmærke, med en masse ting bevæger sig i baggrunden.

I en sådan situation, hvis den valgte skrifttype ikke er universel vedrørende scenarier med lav kontrast, kan logoet måske være vanskeligt at skelne.

Skrifttyper med tyndere bogstaver eller detaljeret håndskrevet design deler muligvis disse problemer.

6. Vælg en skrifttype, der passer til dine andre webstedsskrifter

Skrifttyper er som øl. Du har sjældent godt med bare en.

I et klassisk webstedsscenarie har du brug for mindst to skrifttyper mere bortset fra logotypen:

 • din webside overskrift font
 • din hjemmeside body font

Alle dem har brug for at passe ind i hinanden.

Du kan bruge et værktøj som Fontjoy for at hjælpe dig selv herude. Det vil påpege køligt font sammenkoblinger baseret på en starttype.

fontjoy

7. Vælg mellem serif eller sans

Sans-serif eller serif er det ældste skriftrelaterede spørgsmål af dem alle.

Sådan ser serifs ud:

seriffer

Generelt er serif-skrifttyper mere dekorative, officielle, klassiske, bedre til læsbarheden af ​​lange tekster. Sans-serif er mere moderne udseende, lettere at fordøje for et yngre publikum, hvilket nok er bedre egnet til tekst på skærmen.

I slutningen af ​​dagen er der ikke noget rigtigt eller forkert svar her. Begge typestyles kan fungere godt blandt de bedste skrifttyper til logoer, men det hele afhænger af, hvordan de passer til din virksomhed og brand..

Nogle eksempler på interessante serif- og sans-serif-skrifttyper:

Leyton

venedig

Condell

chromoxome

8. Vær forsigtig med håndskrevne skrifter og skrifttyper

Håndskrevne skrifttyper kan være et fantastisk valg til den rigtige forretning og logo, men de bærer også nogle risici. Mange af dem har vi allerede diskuteret ovenfor – vanvittig opførsel i situationer med lav kontrast, eller ikke klar nok, når de skaleres ned.

På samme tid, for at spille djævelens talsmann, kan denne type skrifttyper være fantastisk til at sende en følelsesrig besked eller oprette en bestemt stemning.

Her er nogle eksempler på håndskrevne og script skrifttyper, der ikke lider af de almindelige ulemper:

varemærke

Sommerfestival

9. Se, hvilke populære startups bruger

Hver gang man arbejder på dit eget logo, er det en god ide at udføre bredere markedsundersøgelser og undersøge, hvad de andre virksomheder i rummet gør – hvordan de formår at skille sig ud, hvad de gør vs ikke gøre osv..

Det er dog også en god ide at gå lidt bredere ud – uden for din niche – og inspirere at gennemse skrifttypevalg blandt populære startups.

Her er et rigtig interessant værktøj af MyFonts analyserer skrifttyper ved hjælp af et givet foto.

opstart skrifttyper

10. Forvent ikke at blive med en skrifttype på ubestemt tid

Selv de største mærker derude ændrer eller forfiner deres logoer over tid. Du burde virkelig ikke forvente at blive med den ene skrifttype i årene fremover.

Tag f.eks. Apple. Dette er deres allerførste logo:

æble første logo

Hvis du ikke kan se det der, er det Sir Isaac Newton, der sidder under et træ med et skinnende æble hængende over hovedet. Hvor langt er det fra det nuværende Apple-logo?

Mål ændres, markedet ændrer sig, kundens forventninger ændres og så videre. Du vil sandsynligvis forfine dit logo på et tidspunkt på to til tre års tid. Så tænk ikke på det i dag. Forsøg ikke at være perfekt på din første rejse.

Hvis en eller anden skrifttype ser ud til at passe til dit logo, din virksomhed, nichen, og det føles bare rigtigt, skal du ikke gå efter noget bedre. Afgør hvad du har. Du kan forbedre dig senere. En virksomheds succes er sjældent aldrig baseret på logoet alene.

Hvad er det næste?

Når du laver disse mentale gymnastik på udkig efter de bedste skrifttyper til logoer:

 1. Start med en liste med 5-10 skrifttyper, der synes godt nok, og kør dig derefter ned til top 3.
 2. Opret derefter dit logo med hver skrifttype individuelt og sammenlign resultaterne.
  • Udskriv dem i forskellige størrelser.
  • Brug logoerne på dit websted.
  • Se hjemmesiden på mobil.
  • Gør dem enorme.
  • Gør dem små.
  • Bed dine kolleger om at stemme på den øverste.
 3. Når alt dette er gjort, skal du have din shortlist over de bedste skrifttyper til logoer og måske din perfekte nr.1-font til rådighed.

�� Yderligere læsning: 20 fantastiske designporteføljer at se, før du opretter din egen. Her er, hvordan man kan være den værste WordPress-designer på planeten, udviklingen af ​​WordPress UI (2003 til 2018)

Har du din perfekte logo font endnu? Hvilken en er det? Du er velkommen til at dele i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector