Den 6-trinsproces til hurtigt at designe et WordPress-sted fra top til bund (og på en måde, som din klient vil elske)

Nogle designere hader virkelig WordPress.


De siger, at WordPress begrænser deres kreativitet.

De siger, at det ikke er så let at bruge, og at klienter har en tendens til at være meget forvirrede, når de interagerer med det.

De siger, at det er vanskeligt at konvertere et moderne design til et anvendeligt tema.

Og her er kickeren, de har ret.

I det mindste delvist.

6-trins design af processen

WordPress er ikke perfekt som en webudviklingsplatform, især når man arbejder med klienter. Derfor er vi nødt til at tilpasse en bestemt tilgang, hvis vi vil gøre dem glade (læs: så de betaler os).

Der er forskellige elementer og processer, der gør nogle WordPress builds måde bedre, enklere og mere effektive end de andre.

Men det sjove er, at det, som det viser sig, at sammensætte et fantastisk WordPress-sted faktisk ikke er så svært, når du først kender og forstår en af ​​arbejdsprocesserne.

Så det, jeg vil vise dig i dag, er nøjagtigt en af ​​disse processer – den tilgang, du kan tage for at opbygge et fantastisk WordPress-sted fra top til bund, og på en måde, som dine kunder vil elske.

Lad os komme igang! Og beklager, men der er ingen anden måde at sige dette på:

Trin 1: Stjæl!

Jepp, stjæle. Som i take stuff.

Hvor mener jeg med ting ideer.

Bemærk. Stjæle aldrig resultaterne af nogens arbejde; inklusive kode, grafik, mærkeidentitet, navne, lignende ting.

Igen handler det kun om at stjæle ideer. Og selvom du måske er slags "Jeg ved ikke" om dette, lad mig bare sige, at stjæle ideer er den mest almindelige designpraksis for dem alle.

Her er et citat af Jim Jarmusch:

"Intet er originalt. Stjæl hvor som helst der resonerer med inspiration eller fremmer din fantasi. […] Vælg kun ting at stjæle fra det, der taler direkte til din sjæl. Hvis du gør dette, vil dit arbejde (og tyveri) være autentisk. Ægthed er uvurderlig; originalitet er ikke-eksisterende."

Faktum er, at en idé i sig selv ikke har nogen værdi. Det er henrettelsen, der betyder noget. Du kan let få 10 personer til at starte med den samme idé, og de vil uundgåeligt ende med 10 forskellige resultater.

Vær ikke bange for at stjæle ideer. Hvis du ser noget, der resonerer med dig, stjæle det og være færdigt med det.

Trin 2: Læg grundlæggende arbejde først

Dette er noget, jeg lærte for flere år siden, da jeg kørte et webdesignbureau: Kunder er ligeglad med, hvor smukt deres websted er, de er kun interesserede i, hvilke resultater det giver.

Så trin 2 er altid at sikre dig, at du forstår, hvad klienten ønsker at opnå med deres websted.

(Eller hvad du vil opnå med webstedet, hvis du bygger det for dig selv. Rådgivningen gælder lige så meget, hvis du er din egen klient.)

Når du først ved, hvad du vil opnå (som bare skal være en vigtig ting og ikke 5-10 forskellige ting, forresten), kan du fortsætte med at bygge hele stedet omkring det.

Nogle af de mere populære mål for websteder inkluderer ting som: generering af kundeemner, salg af et produkt, forbedring af brandmærke osv.

Trin 3: Få det rigtige sæt værktøjer

Jeg antager, at du ikke er her for det åbenlyse, så lad os lade de grundlæggende værktøjer være ude af denne snak (som Dropbox, Google Drive, Photoshop og osv.).

I stedet vil jeg vise dig et andet sæt – værktøjer, der endnu ikke er så velkendte, men de leverer stadig stor tid (!) Og gør hver WordPress-designer’s liv lettere.

I løbet af de sidste par år har vi skuret WordPress-landskabet bredt og dybt. Dette har resulteret i en samling stillinger, der afslører nogle af de mest nyttige værktøjer, en WordPress-person kan bruge. Chef for dem:

 • Fremragende produktivitetsværktøjer til WordPress-brugere
 • Bedste Time Tracker-software sammenlignet
 • Bedste WordPress Dev værktøjer fra 2020
 • Bedste e-mail-marketingværktøjer sammenlignet
 • Bedste lokale WordPress-udviklingsværktøjer
 • Bedste værktøj til skærmbillede af websted
 • Gratis billeder til blogs – Hvor kan du få dem

Trin 4: At designe eller ændre – det er spørgsmålet

Der er dybest set to hovedmåder til opbygning af et WordPress-sted: Du kan enten tage et færdigt tema og ændre det her og der (du kan også ændre PSD-filer – de fleste temaer leveres med dem), eller du kan opbygge den faktiske struktur fra grunden op.

For at kortlægge diskussionen er vi fans af førstnævnte. Hvis du tager et eksisterende tema eller en temaramme derefter du får en masse funktionalitet ud af boksen. Og det er funktionalitet, der er testet af andre mennesker og bevist at fungere korrekt.

Bortset fra det får du ofte støtte, og selvom der ikke er nogen støtte, får du i det mindste et fællesskabsforum af en eller anden art. Med andre ord, i tilfælde af vanskeligheder er der altid nogen, du kan bede om hjælp. Ikke situationen, når du bygger dit design fra bunden.

Den vigtigste temabutik, vi har tillid til – det er fordi vi er dem, der kører den – er ThemeIsle. Hvis du kan lide at have flere muligheder, seje, ingen hårde følelser … her er en ressource, der kigger på WordPress-temamarkedet, hvor du analyserer 110+ temabutikker.

Trin # 5: Få nogle ikke-indlysende plugins på det

Det vigtigste mål, vi går efter i denne vejledning, er at få et websted bygget hurtigt og på en sådan måde, at klienter er helt forelsket i det.

Så de plugins, vi har brug for, skal skubbe os mod dette mål.

Igen vil jeg gemme dig alle de åbenlyse plugins, du allerede kender, som WordPress SEO, Kontaktformular 7 eller Akismet (få en komplet liste her). Lad os i stedet fokusere på de mindre indlysende, men alligevel stadig afgørende for dine klienter.

 • Avancerede brugerdefinerede felter – plugin giver dig mulighed for at tilpasse brugergrænsefladen endnu længere og give dine klienter nogle ekstra typer indhold og andre elementer, som de kan bruge i deres indlæg (ikke et wonder-plugin med et enkelt klik; det kræver arbejde).
 • Genoplive gamle indlæg – i disse dage har ingen tid til at dele deres indlæg manuelt på sociale medier hver dag. Dette plugin gør dette for dig eller for dine kunder, så de kan skrabe en ting til fra deres daglige to-dos.
 • Bedre Klik for at Tweet – en meget flot tweetbar blok. Vi bruger dem meget på denne blog – du har helt sikkert set dem.
 • Optimole – dette er vores nyeste projekt – et billedoptimeringsplugin, der fungerer på autopilot. Bare installer det, aktiver det, og dine billeder vil tage op til 80% mindre plads på din server (mens de stadig ser lige så godt ud).

Trin 6: Hjælp med indholdsoprettelse

Hvis det er dit eget sted, du bygger, er dette trin temmelig indlysende. På den anden side, hvis det er et websted for en klient, skal du stadig træde ind og tilbyde din hjælp med at skabe det oprindelige indhold og måske endda arrangere en vis løbende aftale omkring det.

Det er en almindelig fejl blandt designere at efterlade klienten lige efter, at de har betalt dig for webstedet. Og det har en enorm indflydelse på din fremtidige indtjening.

I værste fald, hvis klienten mislykkes med deres websted, fordi de ikke kunne finde ud af, hvad de skal skrive om, og hvordan de offentliggør det, vil de helt sikkert ikke se tilbage til flere af dine tjenester.

Men hvis klienten trives, er det meget sandsynligt, at de begynder at arbejde på andre projekter. Og da du var den person, der byggede den indledende og hjalp til med indholdet, hvem tror du, de vil nå ud til?

Din tur til at handle!

Ud af alle de trin, der er beskrevet ovenfor, vil jeg sige, at den sidste har mest indflydelse på din klients lykkeniveau på lang sigt.

Jeg mener, selv hvis du roter sammen webstedet, men hold kontakten og gør alt, hvad du kan gøre for at ordne det, give tip, rådgivning og så videre, er det sandsynligt, at klienten stadig kommer tilbage. Det er fordi de nu har et bånd med dig, der er understreget med meget tillid og forståelse.

Så fortæl mig, hvad arbejder du lige nu? Alt, hvad vi kan hjælpe dig med?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map