7 af de bedste mobile webstedsbyggerværktøjer i 2020

Inden vi går ind på, hvad de bedste værktøjer til mobilbuilder til websteder er, lad os have en historielektion. En gang i tiden byggede en udvikler et websted. Dette sted viste ti sider til en lokal frisørsalon, og kunderne på den salon ville langsomt indlæse disse sider på deres Netscape-browsere.


Ideen om et mobilwebsted var ikke i sindet for de fleste mennesker, for ikke at nævne ideen om en computer i deres lomme. Men verden har tydeligvis ændret sig, og Google har fortalt alle, at et websteds synlighed online er ganske afhængig af den mobile version. Desværre er det lidt ondt at bygge to websteder, eller endda et responsivt websted fra bunden. Det er her værktøjer til mobilwebbuilder kommer i spil.

Selvom nogle erfarne udviklere måske spotter tanken om at bruge en webstedsbygger som Squarespace eller Wix, er mange af dem klar over, hvor værdifulde disse platforme kan være – ikke kun for behagelige klienter, men for at forbedre deres egne marginer..

Bedste mobile webstedsbyggerværktøjer

Generelt er målet med de bedste mobile webstedsbyggerværktøjer at fremskynde udviklingsprocessen, samtidig med at man skaber et smukt websted, der ligner en professionel, der har gjort det. Derudover har professionelle udviklere og designere stadig typisk mulighed for at benytte sig af webstedsfilerne og gennemføre noget tilpasset kodning.

Så hvis du gerne vil finde et værktøj, der er optimeret til at levere et fantastisk mobildesign, er du på det rigtige sted! Fortsæt med at læse for at lære om fordelene ved software til mobilwebbuilder sammen med vores liste over de bedste muligheder at overveje.

Hvad der gør den bedste mobilwebsite-builder?

Nogle funktioner er must-haves, når du opsøger en mobil webstedsbygger. De fleste erfarne udviklere bruger disse værktøjer til at fremskynde deres allerede travle designproces. Derfor kan vi gerne se nogle af følgende elementer for at gøre udvikling lettere generelt:

�� Smukke og rigelige skabeloner til at begynde med
Udvikling er et spil om at skabe noget nyt og samtidig undgå tilfælde af genopfinde hjulet. Selv de bedste designere begynder med skabeloner, da du også kan foretage mere avancerede ændringer med CSS / HTML – og du er bundet til at give klienter hurtigere udviklingstider, når du bruger en skabelon.
�� Responsivitet, der faktisk fungerer og ser godt ud
Næsten hver eneste temaudvikler eller webstedsbyggerfirma kan prale af, at dens skabeloner er lydhøre. Nogle er dog ikke så store, og andre ender næsten ubrugelige. Du kan typisk ikke finde ud af dette, før du tester de mobile skabeloner på dine egne enheder. Vi udførte testen for dig og fandt de bedste responsive webstedsbyggere (med gode temaer) nedenfor.
�� Stærk og pålidelig hosting
Uanset om du bygger websteder til kunder eller administrerer dine egne websteder, er det langt nemmere at håndtere alle andre elementer i din virksomhed, når du ikke behøver at tænke på hosting. Nogle af de bedste webstedsbyggere tilbyder høj kvalitet, sikker hosting til en rimelig månedlig prisfastsættelse – alt uden besværet med at styre serveren selv.
�� Træk og slip-interface
Du vil i det mindste have en visuel grænseflade, der giver dig mulighed for at udføre enkle opgaver uden for mere kompleks kodning. Der er ingen grund til at gøre dit job sværere, når du har træk-og-slip-elementer eller i det mindste felter og skydere til at justere ting som fotos, skrifttyper og farver.
�� Indbygget e-handelsværktøj
Ikke alle virksomheder begynder at sælge online. Undertiden kører du en blog eller bare sender oplysninger om din mursten og mørtel butik. Imidlertid er udsigterne til at sælge online altid spændende som en fremtidig indkomstskilde. Derfor skal din webstedsbygger have solide e-handelsværktøjer – især hvis du er udvikler, da nogle kunder sandsynligvis vil spørge om dette i fremtiden.
�� Apps, der fungerer godt på den mobile interface
Mange gange er dette ude af kontrol (da apps normalt fremstilles af tredjepartsfirmaer). Imidlertid er nogle af webstedsbyggerfirmaerne bedre til at kigge på disse appudviklere end andre. For eksempel er Shopify kendt for en streng applikationsproces, så al appfunktionalitet ser godt ud på mobile enheder og integreres godt med Shopify.

Og nu… de bedste mobile webstedsbyggere

Her er en hurtig oversigt, hvis du har travlt og ikke kan læse det hele:

Bedste mobile webstedsbyggerværktøjer Bygger
Pris (pr. Måned)
God til små virksomheder
God til e-handel
God til agenturer / udviklere
Squarespace$ 12 – $ 40
Wix$ 13 – $ 500
Shopify$ 29 – $ 299
Elementor / WordPress$ 4 – $ 17
Weebly$ 0 – $ 38
Jimdo$ 0 – $ 39
Duda$ 14 – $ 74for nogle planer

1. Squarespace

Squarespace

Squarespace har fået berygtethed gennem årene som en webstedsbygger med fantastiske skabeloner. Det er sandsynligvis din bedste mulighed, hvis du eller klienter er interesseret i at placere stor grafik i høj opløsning på dine websteder.

Squarespace bruges kun til at tilbyde almindelige websteder, men det er med succes udvidet til e-handelsverden for at give fremragende betalingsbehandlings- og indkøbskurvsmoduler. Du finder også ud af, at systemet er meget visuelt og godt til at lancere flere websteder på kort tid. Ikke kun det, men prisfastsættelsen er rimelig, og hosting er førsteklasses.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

En gratis prøveversion tilbydes uden behov for et kreditkort.

 • Personligt websted – $ 12 per måned
 • Forretningswebsted – $ 18 pr. Måned
 • Grundlæggende online butik – $ 26 per måned
 • Avanceret online butik – $ 40 pr. Måned

Fordele ��

 • Squarespace kan bruges til styring af flere websteder til dit eget netværk eller til klienter.
 • Udviklerprogrammet giver mulighed for fuldt tilpassede websteder ved hjælp af skabeloner, integrationer og tilpasset kodning.
 • Skabelonerne er meget visuelle og nogle af de mest moderne udseende på markedet.
 • De fleste af de funktioner, du har brug for, er inkluderet – i stedet for at skulle installere apps.
 • Skabelonerne ser faktisk smukke ud og fungerer godt, når de kører på mobile enheder.
 • Online-butiksværktøjer er ret kraftfulde med et gratis SSL-certifikat, ingen transaktionsgebyrer og ubegrænsede produkter.

Ulemper ��

 • Squarespace har ikke en app-butik, som kan begrænse dig afhængigt af hvad du har brug for.
 • Selvom der er noget rimeligt, er der bedre priser fra de andre valgmuligheder for mobilwebsitebygger på denne liste.
 • Bygningen af ​​backend-websteder er ikke så intuitiv som konkurrencen, især sammenlignet med Wix og Shopify.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Jeg kan godt lide Squarespace for dem, der ønsker fotografier i høj opløsning, der stadig ser godt ud på mobile enheder. Support til mobil og desktop medier er hovedårsagen til, at du overvejer Squarespace, da du kan finde bedre priser og funktioner andre steder. Men du kan ikke slå skønheden i, hvordan Squarespace-elementer klikker på plads, når de ses på mobile enheder som smartphones og tablets!

2. Wix

Wix

Med sine sjove tv-reklamer og begynderfokuserede interface er det ikke underligt, hvordan Wix er blevet en af ​​de mest populære webstedsbyggere online. Når det er sagt, skal du også overveje Wix, hvis du ikke er nybegynder. Det tilbyder en af ​​de bedste træk-og-slip-redaktører på markedet, og den har også kvalitetsskabeloner.

Hovedårsagen til, at vi kan lide Wix, er, at virksomheden altid ser ud til at forbedre webstedsbyggeren. Åh ja, og prisfastsættelsen er fantastisk, når du ser på alle de design, integrationer og indstillinger, der tilbydes. For hurtighed, professionalisme og en bred vifte af muligheder er Wix et godt sted at starte for ethvert oplevelsesniveau.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Wix sælger to typer planer: almindelige websteder og e-handelswebsteder. Prisfastsættelsen er ekstremt billig overalt, og du modtager gratis hosting, Google Analytics og brugerdefineret domænesupport med alle planer.

 • Combo-websted – $ 13 per måned
 • Ubegrænset websted – $ 17 per måned
 • Pro-websted – $ 22 per måned
 • VIP-websted – $ 39 per måned
 • Business Basic (eCommerce) – $ 23 per måned
 • Business Unlimited (e-handel) – $ 27 per måned
 • Forretnings-VIP (e-handel) – $ 49 pr. Måned
 • Forretningsvirksomhed (e-handel) – $ 500 per måned

Fordele ��

 • Wix har en af ​​de mere fleksible og overkommelige prisstrukturer med hensyn til webstedsbyggere.
 • En gratis plan er faktisk tilgængelig, hvis du ikke ønsker et brugerdefineret domæne. Dette kan være nyttigt for studerende eller hobbyister.
 • E-handelsfunktionerne er gode til mindre online butikker.
 • Skabelonerne er iøjnefaldende og lette at bruge.
 • Du kan drage fordel af en vidunderlig træk-og-slip-editor.
 • Wix har et App Market for at udvide funktionaliteten på dit websted.
 • Wix har et værktøj kaldet Corvid, som er en avanceret platform til at udvikle webapps fra bekvemmeligheden af ​​Wix-instrumentbrættet.

Ulemper ��

 • Opbevaring og videominutter er begrænset i nogle få af planerne.
 • Forvent ikke at starte en online butik og opbygge den til noget enormt. E-handelsfunktionerne er store, men begrænsede.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Wix er en af ​​de bedre all-round mobile website builders, da du kan oprette et professionelt websted, hvis du ikke har nogen erfaring og ikke behøver at bekymre dig om at gøre dit design lydhør. Alle temaer er klar til mobile enheder, og du kan tilpasse pokkerne fra dem med de avancerede udviklingsværktøjer. Wix har også et stort app-bibliotek, som alle er kigge og klar til mobile miljøer.

3. Shopify

Shopify - den bedste mobile webstedsbygger, hvis du har brug for en e-handelsbutik

Shopify er den altomfattende løsning, du har brug for for at oprette en online butik. Det er ikke, hvad en virksomhed ville gå til, hvis de kun havde brug for et informativt forretningswebsted i betragtning af, hvordan hele webstedsbyggeren er lavet til dig til at oprette eCommerce-butikker.

Shopify er bestemt en af ​​de mest populære måder at starte din online butik på, og meget af dette har at gøre med dens omfattende app-butik, fantastiske temaer og bygherrens enkelhed. Kundebasen nyder også nogle fremragende prisindstillinger.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Shopify-priser er konkurrencedygtige mellem e-handelsplatforme. Det har ikke nogen planer for websteder kun, men det giver en billig mulighed for at føje en enkel online butik til et eksisterende websted. Shopify har en gratis prøveperiode sammen med hosting til alle planer.

 • Shopify Lite – $ 9 per måned
 • Grundlæggende Shopify – $ 29 pr. Måned
 • Shopify – $ 79 per måned
 • Avanceret Shopify – 299 $ pr. Måned
 • Shopify Plus – Fra $ 2.000 pr. Måned

Fordele ��

 • Det er en komplet online butiksbygger med ubegrænsede produkter, ingen transaktionsgebyrer og mere.
 • Shopify integreres med flere sociale netværk, inklusive en direkte Facebook-annoncer-mulighed.
 • Prisfastsættelsen er rimelig sammenlignet med andre butiksbyggere.
 • Temaerne er rigelige, smukke og mobile lydhør.
 • Du kan oprette blogindlæg og webstedssider uden for onlinebutikken.
 • Du får adgang til en stor app-butik.
 • Kundesupport – både ressourcerne og dedikeret support – er noget af det bedste i branchen.

Ulemper ��

 • Shopify er ikke lavet til almindelige forretningswebsteder.
 • Prisfastsættelsen stiger hurtigt, når du opgraderer.
 • Tredjeparts betalingsportaler understøttes, men der kræves et transaktionsgebyr.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du finde en udvikler, der er bekendt med det unikke Shopify-kodesprog.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Shopify fungerer som en hurtig webstedsbygger for dem, der har brug for en online butik. Forbrugerne bliver mere tilbøjelige til at shoppe gennem mobile enheder, så det er dejligt, at Shopify har et stort bibliotek med mobile lydhøre temaer. Alle e-handelsartikler udvides og vises, så kunderne kan shoppe let – som med større knapper og mere tilgængelige produktbilleder. Du kan også forvente, at alle apps fungerer godt på mobilwebsteder. Spring over Shopify, hvis du er mere interesseret i et almindeligt forretningswebsted og ikke en mobil onlinebutik.

4. WordPress (når det er parret med Elementor)

Elementor - den bedste mobile webstedsbygger til DIY

Der er mange WordPress-sitebuildere derude, men vores favorit skulle være Elementor. Det tilbyder en gratis version, integreres godt med WordPress og giver en ren drag-and-drop-editor. Hele pointen med Elementor er at gøre udviklingen hurtigere og lettere for fagfolk.

Det indeholder nogle fremragende værktøjer til leadgenerering og konvertering sammen med moduler og indstillinger til at oprette en hvilken som helst type websted, du ønsker. Det, der også er fantastisk, er, at Elementor arbejder med alle WordPress-temaer.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Den gratis download tilbyder funktioner som træk-og-slip-builder og 30 basale widgets. Det er magtfuldt, men alt andet der kræver en betalt plan:

 • Personlig – 49 dollar om året
 • Plus – 99 dollar om året
 • Ekspert – 199 dollars om året

WordPress er gratis, men du kan ikke glemme omkostninger til ting som hosting og temaer. For eksempel, Bluehost-hosting starter ved $ 2,95 pr. Måned – og du modtager et gratis domænenavn. Nogle temaer er gratis, men du kan ende med at bruge $ 50 – $ 150 til et premium WordPress-tema.

Fordele ��

 • Du har mere kontrol over dit websted, da det kører på WordPress.
 • Den gratis Elementor-plugin har 30 moduler, hvilket normalt er mere end nok for den gennemsnitlige virksomhed.
 • Drag-and-drop-editoren er en af ​​de bedste, jeg har set.
 • Nogle af planerne inkluderer popup- og WooCommerce-webstedsbyggere.
 • Du kan få adgang til endnu flere widgets og Pro-skabeloner.
 • Du er i stand til at designe onlinebutikker ved hjælp af over 15 shop-widgets.

Ulemper ��

 • Mere sitevedligeholdelse er påkrævet, da elementer som hosting og sikkerhed ikke administreres for dig.
 • De højere planer kan være en smule dyre for virksomheder / enkeltpersoner på budgetter.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Alle erfarne WordPress-designere skal nyde Elementor-grænsefladen til at oprette mobilvenlige websteder. Jeg vil typisk anbefale dette til alle, der ønsker mere kontrol over deres websteder og ikke kan lide stivheden fra en typisk webstedsbygger. Hvis du har brug for den hurtigste, letteste mulighed for at oprette et websted med lydhørhed, skal du kigge andre steder. Når det er sagt, fungerer nogle WordPress-temaer derude godt på mobile enheder. Bare sørg for at teste alt på din telefon og tablet, før du køber.

5. Weebly

Weebly

Weebly ligner noget Wix, bortset fra det faktum, at Weebly har lavere priser og færre funktioner. Når det er sagt, kan nogle virksomheder og udviklere muligvis lide ideen om et websted på $ 5 pr. Måned – selvom det har Weebly-annoncer.

Webstedets temaer er enkle og unikke for visse brancher, men forventer ikke noget for kompliceret eller magtfuldt. Weebly tilbyder en drag-and-drop-builder, og dens temaer fungerer fint på mobile enheder.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Weebly har ikke en gratis prøveversion, fordi den gratis plan giver dig et anstændigt kig på webstedsbyggeren. Planerne inkluderer:

 • Gratis plan – $ 0
 • Forbinde – $ 5 pr. Måned
 • Pro – $ 12 per måned
 • Pro Online Store (eCommerce support) – $ 12 per måned
 • Forretning (e-handelsstøtte) – $ 25 pr. Måned
 • Business Plus (e-handelsstøtte) – $ 38 per måned

Fordele ��

 • Weebly er det billigste af disse bedste mobile website builder-værktøjer, selv når man går efter en e-handelsplan.
 • Du kan køre et evigt gratis websted, hvis du er villig til at have annoncer på dit websted.
 • Alle funktioner er inkluderet med et månedligt gebyr. Fra hosting til temaer er det hurtigt at oprette et websted.
 • Weebly leverer ressourcer om bord og uddannelse af høj kvalitet. Kundesupporten er også anstændig.
 • De indbyggede funktioner er pæne, men du kan altid udvide din funktionalitet med app store.

Ulemper ��

 • Nogle planer har transaktionsgebyrer for brug af tredjepartsudbydere af betaling.
 • Weebly-temaerne er enkle i design, hvilket gør dem mindre egnede til voksende virksomheder.
 • E-handelsfunktionerne er begrænset, indtil du kommer til Business Plus-planen.
 • Organisering af sider og indlæg er ikke så intuitivt, som det burde være.
 • Du kan have svært ved at flytte til en anden webstedsbygger, hvis det er nødvendigt.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Weebly giver meget mening for hobbyister, lærere og journalforfattere, der ikke ønsker at betale nogen penge for et rent, moderne og mobilvenligt websted. Weebly tilbyder også nogle gode tilbud til små virksomheder og e-handelsplaner, som alle giver smukke mobile temaer og nogle apps til at hjælpe dig.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo er en mindre kendt webstedsbygger, der bruger kunstig intelligens til at fremskynde hele produktionsprocessen. Platformen har tre separate produkter, der integreres med hinanden: webstedsbyggeren, en online butikskaber og et domænepersonaliseringsværktøj.

Der findes ganske lidt inspiration på Jimdo-webstedet, så du får en guide til, hvordan man laver interessante designs med den kunstige intelligens. Det ser ud til, at udgangspunktet er en simpel bareboneskabelon, så disse fungerer muligvis okay for nogle virksomheder.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Jimdo har både forretnings- og e-handelsplaner. En gratis plan leveres, så der er ikke behov for en prøveperiode. De har fire forretningsplaner:

 • Spil – $ 0
 • Start – $ 9 per måned
 • Dyrke – $ 15 pr. Måned
 • Ubegrænset – $ 39 per måned

Her er Jimdo-planerne for en online shop:

 • Grundlæggende – $ 15 pr. Måned
 • Forretning – $ 19 per måned
 • Vip – $ 39 per måned

Fordele ��

 • Der tilbydes en gratis plan.
 • Alle planerne er overkommelige, og du behøver aldrig at bekymre dig om at have reklamer på dit websted.
 • Navigationsmenuer genereres automatisk til dig.
 • Du modtager mange grundlæggende elementer til små virksomheder, såsom sociale knapper, kort og kontaktoplysninger.
 • Jimdo giver adgang til en stor samling af stock-fotos.
 • Alle planer har inkluderet hosting.

Ulemper ��

 • Skabelonerne er begrænsede og ikke så moderne, som man ønsker.
 • Det er lidt vanskeligt at forstå nøjagtigt, hvordan AI hjælper med udvikling.
 • Forskellige priser præsenteres afhængigt af hvor du er i salgsprocessen (AKA opkræver nogle kunder mere end andre for den samme ting).

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Jimdo gør tricket for små virksomheder, da drag-and-drop-mobilbyggeren har alt hvad du har brug for – såsom formularer og kort. Funktionssættet er lidt begrænset, men det kan være en fordel for dem, der ikke har brug for noget skør. Hvis du vil have de bedste mobile responsive temaer, skal du springe Jimdo over. Hvis du kan lide lavprissætning – og anstændigt mobildesign – overvej det.

7. Duda

Duda

Duda kan prale af et af de bedste teamsamarbejdssystemer til at gå sammen med sin fantastiske mobile webstedsbygger. Det er lavet til agenturer, udgivere og hostingfirmaer, da man ser, hvordan man får adgang til en skalerbar og overkommelig platform.

Det, der er interessant ved Duda, er, at du kan betale pr. Websted eller gå til mere af en teambaseret plan og modtage flere websteder med din pakke. Du får også utrolige hastigheder ved hjælp af Amazon Web Services-hosting.

Samlede omkostnings- og prisplaner ��

Der tilbydes en gratis prøveperiode på 30 dage, og du kan også spare med årlige betalinger. Den grundlæggende plan er muligheden for at købe hvert websted separat.

 • Grundlæggende – $ 14 per måned
 • Hold – $ 22 per måned
 • Bureau – $ 74 pr. Måned

Tilpassede planer er også tilgængelige, hvis du taler med Duda-salgsteamet.

Fordele ��

 • Team- og agenturplanerne inkluderer samarbejdsværktøjer og funktioner til klientstyring.
 • Webstedskommunikationsværktøjer er unikke, idet du kan sende særlige beskeder afhængigt af hvor dine besøgende er placeret.
 • Du kan sikkerhedskopiere dit websted og gendanne det, hvis noget går galt.
 • At lave et flersproget websted er meget lettere med Duda end med andre bygherrer.
 • De lavere niveauer er overkommelige, især da du kan købe individuelle websteder til $ 14 pr. Måned.

Ulemper ��

 • Agenturets plan har et stort prisstigning, og det er den eneste pakke, der giver mulighed for flere websteder.
 • Duda mangler en app-butik, så du får ingen integrationer til at udvide dit websted.
 • E-handelsstøtten er der, men nogle planer har produktmaksimum.

Er dette den bedste mobile webstedsbygger for dig? ��

Bureauer bør absolut tænke på Duda som en overkommelig og hurtig mobil webstedsbygger. Nogle af planerne har fantastiske samarbejds- og klientadministrationsværktøjer – hvoraf mange også kan fås på mobile enheder for at designe din hjemmeside mens du er på farten.

Sådan indsnævres de øverste mobile webstedsbyggere

Udviklere af mobile websteder er overalt i dag. En simpel søgning gennem Google bringer tusinder af anstændige resultater sammen med annoncer for de hotteste nye webstedsbyggerier på markedet. En nybegynder ville ikke have meget af et problem med at vælge nogen af ​​indstillingerne på denne liste og have en god oplevelse af at oprette et websted. En mere erfaren udvikler skal imidlertid være mere forsigtig, da du muligvis ender med at ikke lide skabeloner eller ikke synes, at mobilens lydhørhed er så stor.

Her er nogle forslag til vejledning på din måde:

 • Overveje Squarespace hvis du vil have en utrolig mobil og standarddesign.
 • Overvej Wix hvis du vil have den bedste mobile drag-and-drop builder og billige planer.
 • Overvej Shopify hvis du opretter en online butik og vil sælge til dem, der køber via mobile enheder.
 • Overvej WordPress med Elementor Hvis du vil have en slank bygmester, kan du nyde WordPress og dens mange mobile temaer.
 • Overvej Weebly hvis du har et budget.
 • Overveje Jimdo hvis du gerne vil oprette hurtig responsive forretningswebsteder.
 • Overveje Duda hvis du har brug for overkommelige agenturplaner med mobildesign og samarbejdsværktøjer.

Forhåbentlig giver denne liste og sammenfattningen dig mulighed for at indsnævre din søgning efter den bedste mobile webstedsbygger. Det ser ofte ud til, at de er de samme, men det betaler sig at gøre din research, så du ikke fortryder dit valg i fremtiden! Når det er sagt, så lad os vide det i kommentarerne, hvis du har spørgsmål til de bedste mobilwebbuildere.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map