6 af de bedste værktøjer til test af tværbrowser – dybdesammenligning for 2020

6 af de bedste værktøjer til test af tværbrowser – dybdesammenligning for 2020

6 af de bedste værktøjer til test af tværbrowser – dybdesammenligning for 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvorfor tage sig af de bedste værktøjer til test af cross browser? Cross browser testing er en proces til vurdering af funktionaliteten af ​​din webapplikation på forskellige browsere, før du skifter produktionsændringer.


For et websted, hvor læsere forventes at tilhøre en bestemt kohort ved hjælp af den samme browser, kan man teste ændringerne manuelt. Med en stigende popularitet af mobile enheder og et stort antal browsere kan det dog være en god ide at teste en applikation på en lang række enheds-browser-kombinationer, inden ændringerne godkendes.

I dette indlæg, vi dækker de bedste cross browser testværktøjer. Vi tager forskellige aspekter i betragtning som omkostningsovervejelser og evnen til at automatisere hele processen.

Bedste krydsbrowser-testværktøjer

�� Indholdsfortegnelse:

 1. Chrome Developer Tools #
 2. Responsiv test af DesignModo #
 3. Selenium #
 4. BrowserStack #
 5. LambdaTest #
 6. SmartBear #

�� Før du begynder at teste …

Hvis dit websted har en historie med besøgende, kan du bruge disse data til at bestemme, hvilke browsere du skal teste på. En anden tilgang er at vælge browsere baseret på brugen af ​​browsere. Når du har valgt listen på browsere, der skal teste din ansøgning, skal du designe dine test omhyggeligt for at teste, om dit websted fungerer korrekt i alle browsere.

Dette indlæg dækker testværktøjer på tværs af browsere, som hjælper dig med at udføre dine test, når du har valgt browsere og designet testene. Resultatet af test på tværs af browsere er ensartet ydelse på tværs af enheder og browsere.

�� Bedste cross browser testværktøjer i 2020

Chrome Developer Tools

En grundlæggende form for test på tværs af browsere kan udføres via Chrome Developer Tools. Dette er et sæt værktøjer, der er relevante for webudviklere, der er indbygget i brugergrænsefladen til Google Chrome. Med disse værktøjer kan du manipulere HTML DOM, CSS egenskaber og debug JavaScript-kode på en vist webside for at se ændringer – ud over at ændre størrelsen på vinduet for at kontrollere, hvordan gengivelsen af ​​siden ændres med forskellige opløsninger.

Kryds browser-testværktøjer i Google Chrome

Chrome Developer Tools har potentialet til at efterligne en række mobile skærmstørrelser og orienteringer for at teste, hvordan layoutet på dit websted tilpasser sig de ændrede outputparametre. Dette hjælper dig med at finde og rette fejl hurtigt og se ændringerne i realtid.

Chrome Developer Tools tillader kun test i en browser med en tæt lighed med Chromium-baserede browsere som Brave. De tjener imidlertid som et godt sæt værktøjer til at teste en applikation i dens indledende faser. Enhver test gennem Chrome Developer Tools kan kun være manuel og har ikke support til CI / CD-værktøjer, da der ikke er noget omfang af automatisering.

Responsiv test af DesignModo

Responsive Test af DesignModo er et webbaseret værktøj til test af cross browser. Det er en emulator, der kører i browseren. Gå ind på et websted og vent på, at det indlæses i det ønskede visningsport. Når det er indlæst, kan du ændre den enhed, du vil emulere til webstedet, og kontrollere, om webstedet er gengivet korrekt.

Responsiv test af DesignModo

Mens DesignModo-værktøjet viser dig forskellige skærmstørrelser, gengives det stadig på din maskine lokalt. Hvis en test videregiver dette værktøj, kan der stadig være problemer med at få adgang til det på en reel enhed. Ligesom Chrome Developer Tools kan enhver test gennem DesignModo-værktøjet kun være manuel og har ikke supportautomation.

Selen

Denne er et gratis og open source værktøj. Selen er et stykke software, der kører en webapplikation lokalt ved hjælp af dine lokale browsere. Du kan køre Selenium-test gennem en række programmeringssprog. Downloadlinkene til driverne til populære browsere er tilgængelige her: ChromeEdgeFirefox og Safari.

Selen automatiseret lokal test

Når du kører en Selenium-test, åbner driveren et testvindue, hvor et sæt af foruddefinerede trin udføres. Du kan navigere i DOM-elementer, indsende formularer og vente på begivenheder i Selenium. Når man kører lokalt, kører testene imidlertid i rækkefølge, da et testbrowser-vindue er åbent under testprocessen.

Populære CI / CD-værktøjer som Jenkins og Travis CI har støtte til Selenium-test. Du kan også medtage selenstest i dit enhedsforsøgsmodul. Selen er også et populært valg i skyen, der danner grundlaget for skyløsninger til testværktøjer på tværs af browsere som BrowserStack og LambdaTest.

BrowserStack

BrowserStack er et værktøj, der giver dig øjeblikkelig adgang til over 2.000 ægte desktop og mobile enheder. Med BrowserStack er du i stand til at teste dine applikationer på browsere, der er vært på reelle enheder gennem skyens magt. Dens tjenester kan kategoriseres i to værktøjsscenarier på tværs af browsertest:

 • live, hvor du er i stand til at teste et websted i realtid på en browser-enhedskombination, du vælger
 • automatisere, som giver dig mulighed for at automatisere dine cross browser-tests gennem Selenium

BrowserStack-testresultater

Muligheden for live test hjælper dig med at debugge dit websted i realtid. Så det giver dig mulighed for at interagere med en browser, der kører på en ægte enhed. Live er ideel til manuel test, enten i de nye stadier i et projekt, eller når du introducerer nye funktioner.

Automatisering bruges, når du har defineret de standardtests, du gerne vil inkludere som en del af din suite. Automate fungerer gennem den eksterne version af Selenium til skyen. Det understøtter større CI / CD-værktøjer som Jenkins og Travis CI.

Når du har tilmeldt dig BrowserStack, får du 100 minutters gratis test, hvorefter du skal vælge en betalt plan. Månedlige planer starter ved $ 29 / mo. For nylig har BrowserStack indført en løn, mens du går, baseret på de minutter, du bruger.

LambdaTest

LambdaTest er et andet værktøj i skyen til test på tværs af browsere, der lader dig enten udføre test live eller automatisere dem gennem Selen i skyen. For en rigtig test kan du vælge en kombination af enhed + browser. Værktøjet starter derefter en session, hvor du kan interagere med en browser i realtid. Du har over 2.000 ægte enheder til rådighed til test.

LambdaTest Live Resultater

LambdaTest giver support til forskellige CI / CD-værktøjer, der giver dig mulighed for at integrere cross browser-tests med din eksisterende testramme. Et Selenium-gitter giver dig også mulighed for at køre samtidige test.

LambdaTest har en levetidsfri mulighed for en parallel test, hvilket gør det til et godt valg, når du lige er startet. Månedlige planer starter ved $ 15 / mo, hvilket er en god værdi for pengene-tilbud. LambdaTest har en WordPress-plugin, hvor du kan automatisere skærmbilledsgenerering fra WordPress, hvilket gør det til et godt dev værktøj til WordPress.

SmartBear

SmartBear leverer et testværktøj på tværs af browsere, der giver dig mulighed for at teste dit websted på browsere, der kører både på rigtige enheder, samt automatisere testene gennem Selenium-fjernbetjening. Dette testværktøj på tværs af browsere har over 1.500 enheder til rådighed for dig at køre dine test på.

Dette værktøjs funktioner kan sammenlignes med dem i LambdaTests og BrowserStack’s. Antallet af enheder til begge alternativer er dog højere, hvilket kan være af betydning, når du vælger en mulighed.

SmartBear har ingen gratis niveauer, og gratis forsøg er kun tilgængelige gennem specielle invitationer. Betalte planer starter ved $ 29 / måned.

Dommen om de bedste værktøjer til test af tværbrowser

I dette indlæg dækkede vi seks af de bedste cross browser-testværktøjer. Disse værktøjer blev valgt på grundlag af forskellige grader af dygtighed, funktionalitet og budget. For at opsummere resultaterne:

 • Hvis du arbejder på et nyt projekt, kan du prøve det Chrome Developer Tools eller Responsiv test af DesignModo.
 • Hvis du gerne vil automatisere dine test, er et gratis, men alligevel lokalt testværktøj på tværs af browsere Selen.
 • Hvis du har et budget, men ønsker at opleve et testværktøj på tværs af browsere på rigtige enheder, skal du give LambdaTest et forsøg �� vores vinder!
 • Hvis du har nogle midler til cross browser-test til rådighed, skal du give BrowserStack eller SmartBear et forsøg.

Med det er det tid til at afslutte vores sammenligning af de bedste cross browser-testværktøjer på markedet for 2020. Vi håber, at dette har hjulpet dig med at automatisere din cross browser-testindsats.

Hvilket værktøj er din favorit? Lad os vide det i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector