5 bedste værktøjer til skærmbillede af websted (testet og godkendt)

Bedste værktøj til skærmbillede af websted


"Bedste website-skærmbilledeværktøjer? Hvem har brug for dem?!" – du spørger. Nå, måske er du en teknisk blogredaktør, du redigerer febrilsk artikler om dette eller det og tilføjer de perfekte skærmbilleder hver gang imellem. Måske er du en udvikler, der søger hurtigt at generere skærmbilleder i høj opløsning til visuel test eller skabeloneksempler. Måske driver du et agentur, og du har brug for fulde skærmbilleder af webside til demoer og porteføljer.

Uanset hvad der er tilfældet, kræves der screenshots i mange erhverv, så det er vigtigt at vide om de bedste webstedsskærmbilledeværktøjer + hvordan man bruger dem.

Efter megen test har vi besluttet os for fem af de bedste webstedsskærmbilleder på markedet.

Nogle har enkle brugergrænseflader med Google Chrome-udvidelser, mens andre er bygget mere for udviklere.

Derudover besluttede vi os om et par gratis muligheder sammen med nogle premium-optioner.

Fortsæt med at læse for at se, hvad der er bedst for dig!

1. URL2PNG

URL2PNG kan prale af en blanding af enkelhed og kraftfulde screenshott-værktøjer i en pæn pakke. Det er i stand til at fange skærmbilleder af ethvert websted direkte fra din app.

URL2PNG - bedste webstedsskærmbilledeværktøjer

Dette er fulde skærmbilleder af webside med flere API-nøgler afhængigt af hvilket sprog du har brug for. Testdrevet på URL2PNG-webstedet er rart at se, hvordan dine websteder kommer ud, men den ægte magt kommer i spil, når du kommer ind i instrumentbrættet fyldt med graf, web font og video screenshot værktøjer.

kodeeksempler

Hvor meget bliver det?

URL2PNG har ikke en gratis konto, men planerne er (slags) rimelige priser og baseret på hvor mange skærmbilleder, du planlægger at generere. Der er leveret en Enterprise-plan for virksomheder med masser af arbejdstagere, der har brug for premium support og ikke har noget imod nogle volumenrabatter. For dette skal du kontakte URL2PNG for at finde ud af en pris.

Hvad angår de regelmæssige planer, her er hvad du har:

 • bootstrapped – $ 29 pr. Måned for 5.000 skærmbilleder, 10 dedikerede medarbejdere, SSL Endpoint, Fast CDN og e-mail support. Yderligere skærmbilleder er $ 0,006.
 • Trækkraft – 99 dollar pr. Måned for 20.000 skærmbilleder, 15 dedikerede medarbejdere, SSL-endepunkt, hurtigt CDN og e-mail-support. Yderligere skærmbilleder er $ 0,005.
 • Dræber det – $ 199 pr. Måned for 50.000 skærmbilleder, 35 dedikerede medarbejdere, SSL Endpoint, Fast CDN, prioriteret support og tilpasningstjenester. Yderligere skærmbilleder er $ 0,004.

Hvorfor er dette et af de bedste webstedsskærmbilleder?

 • Du kan injicere din egen CSS på enhver side.
 • Tag den fulde højde på enhver side og overveje at gribe et miniaturebillede eller 1: 1-opløsningsbillede.
 • Høj tro-gengivelse leveres til ting som video, web-skrifttyper og mere.
 • Værktøjet bruges af store navne som Google, Jawbone, BuzzFeed og GitHub.

Ulemperne

Selvom du hurtigt kan fremstille smukke skærmbilleder fra din egen app eller dit websted, kan du ikke forvente, at der er indbygget kommentareværktøjer i det. Grundlæggende indstillinger for screenshotting, som f.eks. Google Chrome-udvidelser, findes ikke.

Og selvfølgelig er elefanten i rummet manglen på en gratis plan. Hvis du kun tager skærmbilleder lejlighedsvis, synes $ 29 at være for meget.

2. Browshot

Browshot er et imponerende alternativ til URL2PNG med et gratis niveau og potentielt bedre priser afhængigt af hvor mange skærmbilleder du planlægger at tage.

Browshot

Dashboard er et af de reneste, du kan finde til at tage skærmbilleder, især hvis du bruger API eller får bulk-skærmbilleder fra en liste med webadresser.

URL-skærmbillede

Hvor meget bliver det?

En stærk fordel ved Browshot er Gratis prisplan. Du får kun 100 skærmbilleder om måneden, men det er en fremragende start til at teste funktionerne. Nogle mindre virksomheder eller udviklere har muligvis kun brug for så mange.

Det Premium plan tilbyder bedre skærmopløsning, mobil support, samtidige skærmbilleder, server-API’er til flere lande og en pris pr. skærmbillede pr. skærmbillede. Bulk-rabatter leveres, men priserne starter ved $ 1 for 10 kreditter. Som et eksempel på, hvordan bulkprisen fungerer, sælger Browshot 60 kreditter for $ 2.

Hvorfor er dette et af de bedste webstedsskærmbilleder?

 • Browshot har en anstændig prisstruktur med en gratis plan og et kreditsystem, hvor du kun betaler for det, du bruger.
 • Over 30 browsere understøttes, inklusive dem til mobile enheder.
 • Browshot er vært for billeder og uploades også direkte til S3.
 • Der er tre muligheder til at tage skærmbilleder: Brug af URL-opslag i instrumentbrættet, brug af API og bede Browshot om at kode for dig.
 • Private browsere oprettes til kunder med stor lydstyrke.
 • Generer bulk-skærmbilleder i realtid med også oprettede miniaturebilleder.

Ulemperne

I lighed med URL2PNG er annotering og skærmbilleder til hurtig udvidelse af browseren ikke tilgængelige. Skærmbillederne kan også blive ekstremt dyre, da der ikke er nogen forudindstillede månedlige planer på plads.

3. FireShot

Fireshot-skærmoptagelsesløsningen tilbyder flere browserudvidelser, inklusive dem til Chrome og Firefox.  Dette gør det meget lettere for den gennemsnitlige bruger at installere inden for få sekunder og komme i gang med hjemmesider-skærmbilleder på hele siden. Ikke kun det, men du behøver ikke betale noget for Lite-udvidelsesversionen.

I dette eksempel bruger jeg Chrome-udvidelsen, der vises i øverste højre hjørne af browseren. Når du klikker på udvidelsesknappen, afslører det et par muligheder for at fange hele siden, den synlige del af webstedet og et specifikt valg. Der er også nogle genvejstaster til at fange et skærmbillede med tastaturet.

FireShot

Efter skærmbillede har Fireshot Lite flere muligheder for deling og gemme, såsom at gemme på din computer eller sende en e-mail.

gem skærmbillede

Fireshot Pro åbner andre funktioner, såsom kommentarer, uploads og en OneNote-integration.

fireshot pro

Hvor meget bliver det?

Fireshot-browserudvidelser er gratis, men du kan opgradere til Fireshot Pro mod et engangsgebyr på $ 39,95.

Hvorfor er dette et af de bedste webstedsskærmbilleder?

 • Fireshot tilbyder kraftfulde, gratis browserudvidelser, der fanger fulde websider inden for få sekunder.
 • Delingsværktøjerne i den gratis version er fantastisk til ting som udskrivning, afsendelse af e-mails og gemme som en PDF.
 • Premium-versionen er ekstremt overkommelig.
 • Fireshot Pro giver dig mulighed for at uploade til steder som sociale medier, OneNote, Flickr og Picasa.
 • Fireshot Pro har også en fremragende i browsereditor til at tilføje kommentarer.

Ulemperne

Fireshot giver ikke adgang til en API, hvilket efterlader udviklere uden en måde at integrere med apps.

4. Screenshots.cloud

Screenshots.cloud sælger skærmbilleder som en tjeneste ved hjælp af et CDN-understøttet API til at fange realtidsskærmbilleder på få sekunder.

Screenshots.cloud

En test af tjenesten findes på webstedet Screenshots.cloud sammen med oplysninger om, hvordan udviklere automatisk kan tage skærmbilleder af produkter uden meget arbejde på deres ende.

API

Hvor meget bliver det?

En 7-dages gratis prøveversion er tilgængelig til test af Screenshots.cloud. Efter din prøveperiode vælger du mellem tre primære prisplaner, eller du har mulighed for at gå med Custom Enterprise-planen.

Her er standardplanerne:

 • Indie – $ 29 pr. Måned for 8.500 skærmbilleder pr. Måned, fuld kundesupport, levering af Google Cloud CDN og nethindeskærmbilleder. Du debiteres $ 0,005 for hvert ekstra skærmbillede.
 • Pro – $ 99 pr. Måned for 50.000 skærmbilleder pr. Måned og alt fra den forrige plan. Du debiteres $ 0,004 for hvert ekstra skærmbillede.
 • Forretning – $ 199 pr. Måned for 150.000 skærmbilleder pr. Måned og alt fra den forrige plan. Du debiteres $ 0,003 for hvert ekstra skærmbillede.

Hvorfor er dette et af de bedste webstedsskærmbilleder?

 • Screenshots.cloud leverer et API til alle moderne browsere.
 • API understøtter operationer på Enterprise niveau, hvis du har brug for at optage millioner af skærmbilleder i løbet af en kort periode.
 • Tjenesten har en Slack-integration til at sende skærmbilleder direkte til dit Slack-arbejdsområde.
 • Screenshots.cloud kører på Googles globale CDN for den hurtigste ydelse.

Ulemperne

Screenshots.cloud tilbyder mindre tilgængelighed, svarende til de fleste screenshots-tjenester med en API. Det er lavet til bulk-screenshots, bulkskærmbilleder i en udviklingsindstilling i modsætning til individuelle skærmbilleder med kommentarer.

Der er ingen gratis plan.

5. 1Klik på skærmbillede

1Click Screenshot er den mest overkommelige mulighed på markedet, da det giver et open source-værktøj til at fange individuelle webstedsskærmbilleder uden pris.

1klikke

1Click Screenshot kommer som en Chrome-udvidelse med kommentarer og endda nogle nyttige funktioner til optagelse af webcam og regioner.

anmærkninger

Hvor meget bliver det?

Du behøver ikke betale noget for 1Klik-skærmbillede.

Hvorfor er dette et af de bedste webstedsskærmbilleder?

 • Det er helt gratis og nemt at installere i din Chrome-browser.
 • 1Klik på skærmbillede fanger hele webstedsskærmbilleder inden for få sekunder.
 • Mange annotationsfunktioner er inkluderet til tegning, højdepunkter, pile, tekst og mere.
 • Du kan gemme skærmbillederne som PDF-filer, lokale filer eller på udklipsholderen.

Ulemperne

Du kan ikke bruge nogen API og tage automatisk skærmbilleder af dine projekter. Der er heller ingen tastaturgenveje til at tage et skærmbillede. Endelig er der ikke nogen delingsværktøjer undtagen en URL til at kopiere og indsætte.

Bonus: Hvad skal man kigge efter i et webstedsskærmbilleder

Dine krav til et webstedsskærmbilledeværktøj varierer afhængigt af hvad du bruger skærmbillederne til, og hvordan du gerne vil tage dem. For eksempel ønsker en forfatter som mig en hurtig browserudvidelsesudvidelse med genvejstaster og annotationsværktøjer til hurtig produktion.

På den anden side kan det være en god idé at tage skærmbilleder på autopilot / med en API. Med dette ville du være i stand til at tage fulde skærmbilleder fra ethvert live-websted i realtid. Dette giver mest mening for en udvikler.

Hvert af de bedste webstedsskærmbilleder har sine forskellige funktioner, men her er nogle af de muligheder, vi søger generelt:

 • ✅ Hurtigtaster, så du kan bruge tastaturgenveje i stedet for musen, når du tager skærmbilleder.
 • ✅ En fuld funktion til indfangning af webside, så dine websteder ikke bliver afbrudt, når skærmen slutter.
 • ✅ Funktioner til at kommentere dine skærmbilleder med tekst, pile, bokse, højdepunkter og mere.
 • ✅ En mulighed for at indsætte i URL’er og potentielt oprette skærmbilleder i bulk.
 • ✅ Muligheden for at benytte API’en til hurtige skærmbilleder baseret på den krævede kode på dit websted.
 • ✅ Support til alle større browsere og enheder.
 • ✅ Potentielle indstillinger for uploade eller deling. Nogle gange kan du nogle gange dele til sociale medier eller Amazon S3.
 • ✅ Valgmuligheder til flere skærmbilledeformater som skærmbaseret, hel side og miniaturevisning.
 • Screenshot Skærmbilleder i høj opløsning.

Listen kan fortsætte og fortsætte, men dette er et godt udgangspunkt, når man undersøger de bedste webstedsskærmbilleder. Hovedmålet er at få så meget fleksibilitet og hastighed som muligt. Med fuld sideskærmbilleder, kommentarer og værktøjer til deling direkte til servere og faktiske mennesker er du på rette vej til at finde den løsning, der fungerer bedst til dit job.

Hvilket af de bedste værktøjer til skærmbillede af websted er det rigtige for dig?

De fleste af disse skærmbilledeværktøjer kan opdeles i dem til udviklere med masseskærmbilledeprojekter eller individuelle skærmbilledeværktøjer til annotering.

Her er nogle sidste tanker, der hjælper dig med at tage en beslutning:

 • Vælge URL2PNG hvis du hurtigt vil tage skærmbilleder med URL-support og en API.
 • Vælge Browshot hvis du gerne vil tage bulkskærmbilleder med URL’er eller gennem API’et. Det er også rart på grund af den gratis prisplan.
 • Vælge FireShot hvis du gerne vil lave annoterede skærmbilleder i alle større browsere og med overlegne delingsværktøjer.
 • Vælge Screenshots.cloud hvis du gerne vil have masseskærmbillede med en hurtig CDN og overkommelig pris.
 • Vælge 1Klik på skærmbillede Hvis du gerne vil lave en komplet webside, kommenteres skærmbilleder uden at betale nogen penge.

Hvis du har spørgsmål til disse bedste værktøjer til skærmbillede af hjemmeside, skal du dele dine tanker i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map