20+ Fantastiske designporteføljer at se inden du opretter din egen

En af de store ting ved designporteføljer er sorten. Tag 5 succesrige kunstnere, og du har sandsynligvis 5 radikalt forskellige designporteføljer.


Men det samme "alt er tilladt" tilgang kan være en kamp, ​​hvis du er en designer, der ønsker at oprette din egen portefølje for at nå ud til potentielle kunder. Og det kan have dig til at søge efter nogle kvalitetseksempler på designporteføljer.

De følgende porteføljer er ikke kun flotte og kreative; de ejes af mennesker, der har gennembrud i dette enorme verdensomspændende design / illustration marked og fik deres navne bundet til vigtige klienter og kendte mærker undervejs. Det er, dette er designporteføljer for succesrige kunstnere.

Vi undersøgte meget herom, fordi vi virkelig ønskede at præsentere nogle af de bedste designporteføljer tilgængelige på nettet i dette øjeblik. Uanset om du har brug for inspiration til dit eget websted, gør en indsats for at forbedre din portefølje og gøre det rangeret bedre, eller du bare leder efter interessante designere at ansætte, håber vi, at dette indlæg får den værdi, du søger.

bedste designporteføljer

Så lad os dykke ned i den skønhed, som disse talentfulde designere leverer til verden. I dag har vi over 20 eksempler til dig.

20+ fantastiske designporteføljer, der inspirerer dine egne!

Pawel Nolbert

nolbert

Pawels designportefølje har et pænt design på fuld skærm med murporteføljeelementer, alle fremvist på en ren, hvid baggrund. Den første ting, du ser her, er statisk overskrift på fuld skærm, der repræsenterer et af kunstnerens værker, efterfulgt af porteføljen, mens du ruller ned. Pawels projekter består af lækkende polsklignende farver, der føder forskellige former, logoer, genstande og endda mennesker. Kort sagt, alle hans design genskabes i en akvarelstil. Webstedet domineres af samlinger af store visuelle elementer, og hans værker giver dig indtryk af dybde.

Kuon Yagi

kuon yagi

Yagi er en designer med erfaring i drift af virksomhedswebsteder for mere end et dusin virksomheder. Hans portfolio-webside er meget ren, interaktiv – det tager dig fra sektion til sektion ved hjælp af glatte animationer og gør et godt stykke arbejde med at fremhæve projekterne.

YASLY

yasly

Her har vi en "designer i SF, med speciale i 3D-interaktion". Lyder spændende! Dogs hjemmeside er dog minimalistisk med en ren baggrund og en gitterportefølje opdelt i tre kolonner. Den enkle tilgang sammen med den magasinlignende typografi og de store overskrifter fra hver side er det, der gør Danny Jones ‘projektvindue interessant. Naturligvis er hans værker virkelig forbløffende. Du skal se.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Hvis du undrer dig over, hvordan det ville være, når webdesign møder moderne kunst, så er her dit svar. Den neo-konceptuelle kunstner Wim Delvoye har hældt sin portefølje på et bykort. Du kan udforske wim-byen ved at klikke på forskellige bygninger som støberi, gotiske værker og snoede for at se et bestemt kunstværk. Det mest berømte værk af denne internationale kunstner er cloaca-projektet. Denne helsides portefølje er både kreativ og ligetil. Der er ingen brugerdefineret interaktion som sveveeffekt eller noget, men alligevel lykkes det stadig at skille sig ud.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Hvis du kan lide underlige og bisarre illustrationer, passer Stefanos værker på mødestedet mellem groteske og "wow, denne fyr har sådan en fantasi". Webstedets design er minimalistisk, fordi kunstværket taler for sig selv. Når du går ind på Stefano Colferais websted, ser du en lodret menu med et animeret logo til venstre og et gittergalleri i højre del af skærmen. Intet smarte, og alligevel får det din opmærksomhed hurtigt. Alle hans materialer er legende, komiske, "bevæbnet med ironi og plasticin".

Wade Jeffree

wadejeffree

Denne har mere en anden designtilgang, med kunstnerens gif-redigerede billede på hjemmesiden og forskellige effekter i baggrunden (også markøren viser dig stykker information om forfatteren, når du hover tilfældigt). Når du stirrer et stykke tid på hjemmesiden forbløffet over, hvad du ser, vil du bemærke, hvordan porteføljens udstillingsvindue ikke er almindelig. Det har dejlige overlayarrangementer, der kombinerer smukke animationer. Når det er klikket, vises de i klassiske diasshows på fuld skærm. Hvis du kan lide unikke designporteføljer, er dette et godt eksempel for dig.

Paula Rusu

paularusu

Paula Rusu kan lide zigzags, da hun viser sine værker i en zigzag-lignende layout – en til højre og en til venstre nedenfor. Hendes baggrunde blander hvide og lysegrå toner, og hun bruger en æske med glider over folden. Hendes arbejde består af glade, farverige tegninger og illustrationer, der får den rene baggrund på stedet til at se levende ud.

Lotta Nieminen

lottanieminen

Dette er et eksempel på et organiseret og alligevel kreativt sind. Oven på den rene og pæne baggrund følger de store porteføljeposter et mønster: to lodrette porteføljeposter i to kolonner (den ene ved siden af ​​den anden), efterfulgt af et vandret billede (liggende stil). Og så går det, indtil du kommer til bunden af ​​siden. For illustrationspanelet valgte Lotta at fremvise sine tegninger på en gitteret måde. Enkelheden i denne portefølje er grunden til, at den er så smuk.

ToyFight

toyfight

ToyFight er et helt legende websted; uanset hvor du klikker eller ruller, sker der noget. Bortset fra parallaxen og det fuldt animerede Intro, der giver dig en hurtig tur rundt i designernes værker, er resten af ​​sektionerne også meget spektakulære, fulde af bevægelige og farverige elementer. Alt om ToyFight er så dynamisk, du skal se selv, hvis du ikke vil gå glip af en unik porteføljepræsentation.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Verena Michelitsch viser os den rigtige definition af store elementer på hendes hjemmeside. Det har to sider: startsiden (som er den egentlige portefølje) og en Om-sektion. Hjemmesiden viser ikke-klikbare porteføljeelementer overalt i fuldskærmstilstand. Fra højre til venstre, op og ned optager de store billedmateriale hele skærmen. De vises stort set i deres originale, officielle størrelse. I modsætning til den visuelt overvældende hjemmesidespræsentation ser afsnittet Om (Info i dette tilfælde) ud som et tidsskrifts kreditside – en lige forfatterbio, værker og genoptag referencer.

Steven Bonner

stevenbonner

Steven Bonner fra Glasgow viser sine landskabslignende værker i en fuldskærm, nedenunder en anden stil. Bortset fra Steven’s webbaserede design, skaber han også koncepter til fysiske produkter (såsom drikkepapirmærker, reklametavler, sødeindpakninger osv.). Den anden side på Steven’s side er igen en minimalistisk og økonomisk informationsside.

Tim Lahan

timlahan

Tim Lahan bruger murstilen og lader hans værker tale for sig selv. Det er et minimalistisk design og layout, fyldt med glade og farverige tegninger, der holder dig travlt, mens du ruller. Vores kunstner her er ikke kun en designer og illustratør, men også en maler, der nyder at dekorere interiør med egne håndlavede materialer. Derudover designet Lahan flere omslag til bøger, som du kan finde listet på webstedet.

Rakesh

radesign

I modsætning til de kunstnere, vi frem til dette tidspunkt, designer Rakesh mobil- og webgrænseflader, herunder branding og logo-koncepter. Hans websteds visuelle arkitektur er et bevis på hans gode smag inden for webdesign. Hans arbejder smukt overlay med gennemsigtige tekststykker, der supplerer webstedets udseende (sammen med det iørefaldende farveskema). Faktisk er Rakeshs stil unik, hvilket gør det svært at beskrive. Så hvorfor tjekker du ikke det selv? Bortset fra de endelige versioner af sine projekter, viser han også mellemstadier via interessante håndtegnet skitser.

Momkai

momkai

Momkai er et designbureau fra Holland, der bruger en dejlig hjemmeside-stil. Den ene halvdel har projekterne under hinanden, mens den anden halvdel viser projektnavne og indeholder menuen på webstedet. Når du klikker på et specifikt projekt, udvides det, indtil det går på fuld skærm på en speciel, animeret måde. Faktisk er animationen det, der definerer Momkai; de fleste af deres elementer er animeret, inklusive illustrationer. Dette er en af ​​disse designporteføljer, der er rigtig sjovt at gennemse.

Elias Klingén

eliasklingen

Tilbage til 3D-land, hvor Elias fra Stockholm introducerer sin hjemmeside via en fuldskærms videohoved, der præsenterer et par eksempler af sit arbejde. Når du besøger hans portefølje, bliver du behandlet med et udstillingsvindue med to søjler, der inkluderer begge færdige projekter for klienter OG fragmenter fra de eksperimenter, han udførte gennem årene. Når du klikker på kategorierne, kan du se en liste over et rent layout, der indeholder billederne af de projekter, han har arbejdet med indtil videre.

Taylor Franklin

Taylor-franklin

I lighed med Steven Bonner’s portefølje bruger Taylor den samme stil af design og layout, kun med elementer, der kan klikkes og elegante svæveeffekter, hvilket fører til et dekorativt magasinlignende produktudstillingsvindue. Om-siden ligner på en eller anden måde en sidefod, hvor du kan finde en dejlig og kort forfatterbio. Hvis du vil se flere af Taylor’s designs, skal du kontrollere sektionen Archive for ekstra designkoncepter.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Cristian har et interessant projektvindu, der præsenterer et lodret lysbilledshow, hvor hvert element dækker hele skærmstørrelsen. Grundlæggende har hvert billede rollen som et lysbillede – når du ruller, tager et nyt sin tur osv. Webstedet er fuldstændig på fuld skærm den indeholder for det meste multimedia og viser så lidt tekst som muligt. Cristian Garcia har både statisk og animeret kunst, de fleste af dem ser ud som om de var lavet af plast eller syntetiske materialer. Alt i alt ser alt ud farverigt, 3D og high-def.

Adrian & Gidi

adrian-Gidi

Denne gang har vi to forfattere, der oprettede et moderne websted til deres komplementære designporteføljer og vælger et klassisk murgalleri kombineret med smukke effekter til deres design og illustrationer i høj kvalitet. Fra reklamer til realistiske og fiktive ideer ser Adrian og Gidi ud til at gøre et godt stykke arbejde sammen, med deres projekter ligner en mashup mellem virkelige genstande og tegneserier (grænsen er tynd her). En dejlig parallax-rulning ledsager det elegante produktudstillingsvindue.

Violeta Noy

violetanoy

Violeta fra Barcelona er endnu en illustratør, der kan lide tingene enkle og som taler gennem sit arbejde. Når du går til webstedet, byder en glad og glad tegneserie med flydende elementer dig velkommen, efterfulgt af en anden glad bokseskyder og et murgalleri med farver og sjove historier, der minder om farvetegninger. Når du kommer ind på dette websted, får du en glad stemning og møder designerens signatur hurtigt. En simpel dobbeltfarvet Om-side giver dig opdateret med forfatterens resultater, kontaktoplysninger og bio. Hvis du vil købe de trykte versioner af hendes projekter, kan du bestille dem via butiksafsnittet, hvilket er et godt eksempel på, hvordan du integrerer designporteføljer med eCommerce-funktionalitet.

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Stephanie holder tingene også enkle. Siden over folden er en hvid baggrund på fuld skærm med forfatterens navn centreret, hvilket fører til et visuelt kontrasterende Om-afsnit, der indeholder hendes skitser og arbejdseksempler. Den nedenstående foldede del af startsiden viser Stephanie’s portefølje i et gittergalleri. Et godt ikon for indlæser gør overgangen mellem sider sødere.

Shelby Hipol

highpole

Shelby har igen en enkel webside; men enkel på sin egen måde. Når du kommer ind på startsiden, ser du to kolonner: den ene med tekst, der læser navnene på de projekter, hun havde indtil videre, mens den anden viser omslagene, der er knyttet til hver af projekttitlerne. Elementerne åbnes på nye sider, hvor alle værker vises ved vandret rulning – du skal trække dem til højre og venstre med musen. Faktisk kan du se alle illustrationer i den samme vandrette slideshow, hvis du fortsat klikker på Næste i slutningen af ​​hver kategori.

Og det er det! Kan du især lide nogen af ​​disse designporteføljer? I så fald ville vi meget gerne vide, hvad du nød! Vi er også åbne for nye forslag. Så hvis du har andre gode designporteføljer i tankerne, så fortæl os det. Vi vil have mere!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Redigeret af Colin Newcomer. Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map