15 bedste software til webstedsdesign, der er tilgængelig på markedet lige nu

15 bedste software til webstedsdesign, der er tilgængelig på markedet lige nu

15 bedste software til webstedsdesign, der er tilgængelig på markedet lige nu
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Arbejdet med en webdesigner kræver et væld af værktøjer, hvoraf nogle er gratis, mens andre kræver noget dyre abonnementer. Når det er sagt, har en webdesigner typisk brug for en håndfuld af disse softwaremuligheder for at afrunde deres egen værktøjskasse – ikke kun en. Derfor ønsker vi at skitsere den bedste tilgængelige webstedsdesignsoftware.


Vi dækker alt fra grundlæggende værktøjer til grafisk design, til tekstredigerere, til mere avanceret UX-software og alt derimellem. Disse er de bedste af de bedste, med nogle omtaler også af indholdsstyringssystemer!

Tjek listen:

Bedste website design software

15 af markedets bedste webdesignsoftware

1. Figma

Bedste webdesignsoftware nr. 1: Figma

Figma fungerer som det ultimative værktøj til samarbejde og prototype til små til større team af designere. Figma-softwaren blev lavet for at forbedre den samlede arbejdsgang for et team, så du kan designe et websted, prototype det til interessenter og derefter samarbejde med dit team – alt sammen i en individuel browser.

Prisfastsættelsen for Figma begynder ved $ 0 for to medlemmer og tre projekter. En opgradering koster $ 12 pr. Editor pr. Måned for ubegrænsede redaktører og projekter. Der er også en organisationsplan for dem, der arbejder med store teams, og dem, der har brug for andre funktioner, f.eks. Udkast til ejerskab og aktivitetslogfiler.

Den strømlinede prototype udføres ved hjælp af enhedsrammer, overlays og interaktioner. Du kan også involvere hele dit team i designprocessen med komponenter, stilarter og teambiblioteker. Samlet set gør alle funktioner – fra kommentering til redigering i flere lag – det til en af ​​de bedste webstedsdesignsoftware til samarbejde.

2. Adobe Photoshop

Bedste webdesignsoftware nr. 2: Photoshop

Den nogensinde så populære Adobe Photoshop er top-of-the-line fotoredigeringssoftware til både professionelle og amatører. Men hvordan fungerer det for webdesignere? Nå, webdesignere bruger fotos ganske lidt, og mange designere er dygtige til mange Adobe-produkter. Med integrationer som øjeblikkelig foto-skubning tjener denne kombination mange formål for den gennemsnitlige designer.

Uanset om du designer et banner eller redigerer fotos af teamet, kræver ethvert websted et væld af fotos for at gøre det tiltalende. Photoshop sikrer, at dine fotos er i den rigtige størrelse, beskæres korrekt og får de rigtige filtre. Herefter kan det færdige produkt til ethvert foto sendes til Dreamweaver til din redigering.

Så for eksempel kan du designe et smukt headerbillede til en ny online butik, du opretter. Alle fotoredigeringer udføres i Photoshop, og du kan faktisk indsætte over en version af grafikken i flere lag i andre værktøjer.

3. GIMP

Bedste webdesignsoftware nr. 3: Gimp

Hvis du ikke ønsker at betale for Photoshop, er et par muligheder tilgængelige, der giver lignende funktioner. Det mest populære gratis alternativ kaldes GIMP (GNU Image Manipulation System). GIMP er en open source-software, der er tilgængelig på Windows, OS X og Linux. Fotoredigerings- og manipuleringsmodulet er det primære område, hvor de fleste designere og udviklere tilbringer deres tid. Du kan fuldføre alt fra foto-retouchering til avancerede manipulationer. Med hensyn til webstedsdesign giver GIMP mulighed for oprettelse af ikoner, knapper, bannerbilleder med mere. Du kan endda lave helt nye mockups eller wireframes, afhængigt af hvad du har brug for.

GIMP integreres godt med en lang række tredjepartsværktøjer. Det, der er fantastisk, er, at udviklerne har besluttet at oprette integrationer med stort set gratis og open source apps og software. For eksempel ønsker designere at sikre, at alle webstedets farver er lyse og præcise. GIMP arbejder med værktøjer som SwatchBooker, Inkscape og Scribus til at styre alle disse farver.

Hvad mere er, er, at hele grænsefladen kan tilpasses og tilpasses til din anden software. Jeg føler, at grænsefladen ikke er så moderne og ren som Photoshop, men funktionaliteten er temmelig ens uden prismærket. Desuden har Photoshop også en indlæringskurve, så de fleste mennesker, der bare er i gang med begge værktøjer, skal alligevel lære noget.

4. Webflow

Webflow

Webflow er det tætteste ved en service som Wix, mens den stadig leverer fremragende værktøjer til de mere avancerede webdesignere. Det er en fuldt hostet platform med support til ting som e-handel og almindelige websteder. Det er en fantastisk start-software for designere med mindre kendskab til kodning. Jeg kan også godt lide det for mere avancerede designere, da det fremskynder hele processen, mens den ikke dummer den ned.

Prototypesystemet i Webflow er godt for agenturer og alle webdesignere. Al denne prototypering er nede i Webflow-betjeningspanelet, så du behøver ikke en anden software til at gøre dette. Derudover er du i stand til at designe med HTML og CSS.

Fra en slankt designer til indstillinger for en CMS-, e-handels- og landingssider er Webflow-softwaren en, der er svært at videresende, især hvis du lærer hvordan man laver websteder eller vil gerne fremskynde tingene.

5. Skitse

Skitse

Sketch tilfredsstiller nogle designbehov for dem, der arbejder på Mac-computere. Alt fra web til mobil og UI-design er muligt på Sketch. Nogle kan sammenligne Sketch med Photoshop, men det er faktisk mere en kombination af flere værktøjer. For eksempel har det vektorredigering af Illustrator og prototyper som Figma.

Sketch er mere end i stand til at konstruere en hel prototype af et websted, og det har også værktøjer til eksport af kode, der kan medbringes andre steder. Samarbejdsværktøjerne er også gode, hvilket giver dig og dit team en måde at dele med hinanden og kommunikere på.

Du får også adgang til en lang række plugins, der kun opretter forbindelse til Sketch. Sammen med ikke-destruktiv redigering og fantastisk præcision, bør Mac-brugere overveje Sketch som en af ​​de bedste muligheder for software til websteddesign.

6. WordPress

WordPress

WordPress har konstant vist sig at være en platform til bygning af powerhouse-websteder. Det er også et indholdsstyringssystem, der ikke går væk snart. WordPress leverer muligheder for alle typer designere. Absolutte begyndere overvejer muligvis WordPress.com, eller de kan endda bruge et par timer på at lære, hvor enkelt det er at bruge WordPress.

På den anden side har en dygtig designer absolut frihed til at inkorporere nye filer, kode, temaer og plugins. Ikke kun det, men WordPress-samfundet er ret stærkt og sjovt at interagere med.

Så mange ting er gavnlige for WordPress, herunder evnen til at kontrollere alle aspekter af dit websted. Jeg kan også godt lide at WordPress er open source, har utrolig udvidelsesmuligheder og er billigt at være vært for.

7. XAMPP

XAMPP

XAMPP er en go-to-løsning til at udvikle alt fra websteder til apps i et lokalt miljø. Dette betyder, at designeren kan foretage justeringer på deres maskine uden at offentligheden ser noget. XAMPP fungerer på flere platforme, herunder Windows, Linux og OS X. Når produktet er færdigt, kan du skubbe alle dine filer til værten og offentliggøre dem for at verden skal se.

Alle dine webapplikationer kan oprettes ved hjælp af en MySQL-database, PHP og Apache. Du kan endda trykke på PHPMyAdmin for lettere administration af dine databaser. Downloaden er gratis, og det giver dig funktionaliteten til at dele arbejde ved at skifte mellem offline og online tilstande. Sammen med værktøjer til oprettelse af aliaser og adgang til dine logfiler, er XAMPP en af ​​de bedste webdesignsoftware til lokal udvikling.

8. Visual Studio-kode

Visual Studio-kode

De fleste webdesignere og -udviklere har brug for tekstredigerere på et tidspunkt. De fungerer som gode muligheder for at ændre store samlinger af filer og finde bestemte elementer og ændre flere forekomster. Tekstredaktører er også dejlige til at få en fuld visuel kode, da de gode tilbyder syntaks og fremhævning i hele dokumenterne.

Visual Studio Code har downloads til Windows, Mac og nogle andre platforme. En af de bedste dele i Visual Studio-koden er IntelliSense-systemet, der går ud over, når det kommer til at tilbyde komplette kompletteringer, afhængigt af hvad du skriver i. Det hjælper også med de standard fremhævnings- og auto-kompletionsværktøjer, som alle udviklere har kom til at forvente af en tekstredigerer.

Sammen med det tilbyder Visual Studio Code en mere moderne debugging-løsning, der slipper af med udskrivningssedler og i stedet lader udviklere debugere fra redaktøren. Par det med indbyggede Git-kommandoer og integrationer til en af ​​de mest imponerende tekstredaktører på markedet for en fremragende tekstredigeringsmulighed.

9. Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator er endnu et Adobe-produkt, der er en del af Creative Suite og integreres med alle andre Adobe-produkter. Dette gælder især, når vi taler om Photoshop. Illustrator er et vektorbaseret designprogram, så det fungerer for designere, der ønsker at lave logoer og anden illustreret grafik.

Efter design af en vektor har Illustrator muligheder for at skubbe det færdige produkt til Photoshop. Vektoren kan forblive et lagdelt element, og det kan altid sendes tilbage til Illustrator for flere justeringer.

Samlet set er Illustrator den mest effektive vektoreditor på markedet, og det giver dig mulighed for at generere alt fra webillustrationer til ikoner og logoer. Typografi kan også tilpasses meget til styring af stilarter og tilføjelse af effekter, som alle er vigtige for at få typografi til at se godt ud på dit websteddesign.

10. Coolors

Coolors

En stor del af designet af et websted involverer at matche farver og vælge de rigtige farveskemaer baseret på branding og andre elementer. For eksempel kan en designklient levere et logo og bede dig om at udvikle et brand til dem ved hjælp af de samme primære og sekundære farver. Men ikke alle farver går godt sammen! Det er her en farveskema generator som Coolors kommer ind.

I stedet for at prøve at gætte, hvilke farver der giver fantastiske kombinationer, har du muligheden for at bruge en generator, der giver dig levedygtige forslag. For eksempel kan du overveje at indsætte i et par ønskede farvekoder. Derefter præsenterer Coolors endnu tre farver, der ser behagelige ud med dine egne valg.

Når du først har fundet en farvekombination, der fungerer, har Coolors forskellige indstillinger, der skal justeres, f.eks. Et panel, der giver alternative nuancer af hver farve. Du kan også bevæge dig rundt i farverne for at få forskellige visninger, samtidig med at du ændrer ting som farvetone, mætning og lysstyrke. Fra muligheder for at vælge farver ud af fotos til at oprette skabeloner til farveblindhed, Coolors har nøjagtigt det, du har brug for til at styre farver.

11. Balsamiq

Balsamiq

Balsamiq-udviklerne oplyser, at de gør førsteklasses UI-design tilgængeligt for alle, fra forretningsejere til agenturer. Det betyder ikke noget, om du er en professionel udvikler eller en person, der lige er kommet i gang – du kan lave en smuk wireframe ved hjælp af Balsamiq. Trådrammer er en nødvendighed, hvis du planlægger at oprette et websted af høj kvalitet.

Derfor har Balsamiq oprettet en forenklet version af din gennemsnitlige wireframing-software, mens den også fokuserer på indholdet og strukturen på dine websteder. Dette giver dig mulighed for at fjerne behovet for unødvendige og lange samtaler om små detaljer (dvs. farver og skrifttyper).

Balsamiq-softwaren producerer et resultat, der ligner en tegning, du ville udfylde på et stykke papir. Derfor er der ikke meget af en læringskurve, og du behøver ikke at rod med nogen af ​​de klokker og fløjter, der kun komplicerer processen. Det tydelige sæt funktioner inkluderer et træk og slip-redigeringsprogram, eksportering, genanvendelige symboler og interaktive prototyper.

12. Marvel

Marvel

Med et dramatisk skift mod visuelle webstedsbyggere er det ikke underligt, at Marvel er blevet en af ​​de smukkeste alt-i-en-webstedsdesignsoftware at vælge imellem. Uanset om du er en begynder eller avanceret udvikler, og om du opretter en app eller et websted, præsenterer Marvel en fantastisk grænseflade til design og wireframing af dine projekter.

Ingen kodning er påkrævet, når du arbejder med Marvel, hvilket gør det nemt at fremstille moderne og farverige designs uden megen erfaring. Når det er sagt, skal faktiske designere nyde enkelheden i, hvordan du hurtigt kan designe noget og derefter overlevere projektet til udvikling.

Samarbejde og brugertest er også indbygget, så du kan indsamle feedback fra forskellige parter og se, hvordan dine brugere og interessenter interagerer med dit nuværende design. Generelt tilbyder Marvel en fremragende måde for designere og bureauer at skalere, samtidig med at de giver begyndere en måde at lave pæne websteder uden at skulle kode.

13. bootstrap

bootstrap

Bootstrap er en af ​​de mest populære softwaremuligheder i hele udviklingssamfundet. Det er et spørgsmål, når man designer med HTML, JS og CSS. Det kan bruges til at fremstille websteder og apps, som alle er lydhøre. Det, der er interessant, er, at Bootstrap teknisk set ikke er en software, men en ramme. Det fungerer som en skabelon til mange webdesignprojekter, da det fjerner behovet for konstant gentagelse i designarbejdet.

Du er også i stand til at gøre alle dine projekter konsistente og lydhøre. Dette er især vigtigt, fordi hvis du har nogle variationer mellem projekter, kan du opleve, at en klients websted er langt mindre intuitivt eller brugervenligt end en anden.

Bootstrap er open source og gratis at bruge. Det har også et stort samfund bag sin udvikling, så det ser ikke ud til, at det snart kommer nogen steder – og du ved, at funktionerne vil være opdaterede. Kort sagt anbefaler vi, at alle færdighedsniveauer afprøver Bootstrap for at se, om det er rigtigt for dig. Det er endda et godt værktøj til at lære at kode, så længe du læser noget af Bootstrap-dokumentationen.

Som en genvej kan du også starte med at se på nogle af de bedste Bootstrap-skabeloner.

14. Google Web Designer

Google Web Designer

Google Web Designer handler ikke så meget om at opbygge og designe et websted, men om hurtigt at oprette elementer til dine websteder. Softwaren tillader konstruktion af HTML5-baseret design og bevægelsesgrafik. Det understøtter alle enheder og kan bruges på Mac-, Windows- og Linux-computere. En af grundene til, at jeg så godt lide Google Web Designer, er, at den har en slank interface og lette eksportværktøjer til at få din grafik flyttet til et websted.

Animationen er en stærk dragt for Google Web Designer, og integrationerne med andre produkter (som Google Drive og Video 360) gør det endnu lettere at forbedre din arbejdsgang. Google Web Designer er både interaktiv og fleksibel, hvilket gør det til den perfekte mulighed for at lave bannere og tilføje bevægelser til disse bannere og knapper, som f.eks. Rystning og studsning.

Det er også værd at nævne, at du kan tilføje funktionalitet til dit websted med kort, billedgallerier, videoafspillere og mere.

15. Elementor

Elementor

En artikel om det bedste webstedsdesignsoftware ville ikke være komplet uden Elementor. Det er en ekstremt populær træk-og-slip-WordPress-sidebygger, der er blevet berygtet for sin lette integration, ekspansive indholdsmoduler og det faktum, at meget af softwaren er gratis at bruge. Fagfolk og begyndere nyder de smukke design, der kommer fra Elementor. Sammen med et fantastisk design modtager du adskillige marketingværktøjer til at generere mere trafik og kundeemner, alt sammen ved at integrere med værktøjer som Mailchimp og anden e-mail marketing software.

Du kan også bruge Elementor i dine egne tilpassede projekter, da det er open source og klar til yderligere udvidelsesmuligheder og tilføjelser. Alle typer websteder er mulige med Elementor, i betragtning af at du kan tilpasse enhver del af dit design. Jeg kan også godt lide de pop-ups, der forbliver konsistente med designet på resten af ​​dit websted.

Indholdselementerne er det, du typisk vil arbejde med, så det er dejligt at se, at over 80 elementer er tilgængelige for dig at prøve på dit websted. Nogle af disse indholdsmoduler inkluderer billeder, ikoner, statuslinjer og sociale ikoner. Der er også et par Pro-versioner til dig for at få flere funktioner og tilføjelser. De starter ved $ 49 pr. År.

Hvilken af ​​de bedste webstedsdesignsoftware der passer til dig?

Nu hvor vi har dækket vores top designvalg, fortæl os det i kommentarerne, hvis du har andre tanker om fantastisk software. Chancen er, at du vil bruge mange af softwaremulighederne på denne liste, i betragtning af, at du sandsynligvis har brug for Figma eller Sketch til design, en tekstredigerer, og potentielt et samarbejde og prototype-værktøj.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil foreslå nogle andre værktøjer til vores læsere, skal du slippe en linje i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector