10+ Flotte Wix-skabeloner vs WordPress-temaer

Wix er en af ​​de mest populære webstedsbyggere på nettet. Jeg mener, det er stadig ingen steder i nærheden af ​​WordPress ‘popularitet (i øjeblikket driver mere end 35% af hele nettet og tæller), men det er stadig en styrke, der skal regnes med, og en platform, der får meget reklame på grund af deres bruger-først tilgang og en overordnet let at bruge interface.


Men hvis du lægger alt til side, er der en bestemt ting, som vi gerne vil undersøge i dag … Wix-skabeloner – som i, webstedsdesign, som du kan bruge på dit Wix-websted. Mere specifikt, hvordan de sammenlignes med WordPress-temaer?

Så dette er Wix-skabeloner vs WordPress-temaer – et hurtigt kig på en håndfuld Wix-skabeloner vs deres WordPress-modstykker. Fordele og ulemper, som kan drage fordel af disse Wix-skabeloner vs WordPress, plus en anden liste med WordPress-temaer, der ligner meget de tilsvarende Wix-skabeloner.

Grundlæggende, hvad jeg prøver at bevise her, er, at der for alle Wix-skabeloner altid er et WordPress-baseret alternativ, et, der er meget ens, og som ofte kan spare dig for mange penge.

Og vær venlig ikke forkert, jeg har intet imod Wix eller Wix skabeloner. Men jeg vil bare vise dig en anden side af mønten og tale om fordele og ulemper ved at bruge Wix vs WordPress, med fokus på designsiden af ​​ting primært denne gang.

Så her er 10 smukke Wix-skabeloner og deres WordPress-alternativer:

Wix-skabeloner

Vi har allerede talt om Wix flere gange allerede, så hvis du f.eks. Vil sammenligne det med dets vigtigste konkurrenter, så tjek dette. Eller, hvis det er en eCommerce-butik, du vil opbygge, skal du undersøge denne: Wix vs Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce vs Magento vs Jimdo.

Grafitti Kunstner

Wix-skabeloner: Grafitti

En enkel og smuk skabelon, der understøtter en videohoved, parallax-rulning, en dejlig porteføljesektion. Alt præsenteret som en-sides layout. Det kommer med en interessant måde at fortælle folk om dig og dit arbejde ved at bruge et iørefaldende og rent design. Du kan også fremvise din kunst gennem smukke gallerier.

Mente med: Grafitti Artist er et moderne og vintage-lignende tema for kunstnere som fotografer, gadekunstnere og alle mulige kreative mennesker, der har brug for en online portefølje til deres projekter.

Udendørs fotografering

Wix-skabeloner: Udendørs fotografering

Udendørs fotografering er en af ​​disse Wix-skabeloner, der formår at forblive minimale og samtidig meget pæne. Skabelonen er smuk på sin egen måde og giver et rent interface og et gitterfotogalleri, der er beregnet til elegant at fremvise dine værker. Skabelonen leveres ikke med nogen distraktioner, hvilket hurtigt sætter dine projekter i fokus. Galleriet kan også visualiseres i en lysboks-slideshow.

Mente med: Udendørs fotografering er primært en porteføljeskabelon, hvor fotografer kan dele deres værker og wow deres publikum. Men ikke kun fotografer kan drage fordel af denne. Alle andre kreative fagfolk – designere, illustratører, malere, videoproducenter – er måske også interesseret i denne skabelon.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Portefølje

Vintage Car

Wix-skabeloner: Vintage

En moderne og venlig skabelon, der oprindeligt præsenterede en webside for veteranbiler, men kan fungere lige så godt for enhver type virksomhed. Skabelonen indeholder en video / statisk overskrift i fuld bredde, parallax-rulle og meget iørefaldende sektioner, som du kan tilpasse den måde, du ønsker, og som du kan tilføje en håndfuld ting. Vintage Car-skabelonen har en hurtig og smuk layout på én side, som kan rulles gennem pænt og let.

Mente med: Selvom det blev lavet til veteranbiler, motorcykler og specialister og elskere i bilindustrien, er dette tema faktisk klar til at betjene alle slags virksomheder – fra små virksomheder og startups til designbureauer, personlige porteføljer, dybest set, alle kreative og ikke-kreative projekter tænkelige.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Neve

Online tees

Wix-skabeloner: T-shirts

En Wix-skabelon til små onlinebutikker med et simpelt bokset design optimeret til salg. Det har et fremhævet billedrum, minimalistiske butiksider med produkter filtreret efter kategorier, fine kasser til samlinger og Ajax-gallerier, der kan vises i slideshows. Hver produktside er enkel og giver kvalitetsinformation sammen med forsendelsesdetaljer. Produkterne kan tilpasses lige som du ønsker og på en nem måde.

Mente med: Online tees er for det meste dedikeret til online-butiksejere, der ønsker at sælge tøj eller relaterede artikler. Selvom mode er hovedformålet med denne skabelon, kan du dybest set sælge alt – fra julepynt til gadgets.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Shopera

Mode & Style Blog

Wix-skabeloner: Mode

Et klassisk layout til bloggere, dog med et strejf af stil bare for at gøre modebloggere tilfredse. Skabelonen ser meget smuk, ren og moderne ud. Det giver en dejlig header på fuld skærm med glat parallax-rulning, blogkategorier tegnet som fancy bokse, annoncepladser, forfatterbokse og en standard blogstruktur, der præsenterer indlægene under den anden.

Mente med: Alle, der elsker mode og vil skrive om det. Da modeblogger er meget populære, og markedet er temmelig mættet med dem, antager jeg, at du er nødt til at skille sig ud på en eller anden måde ved at vælge en elegant og elegant skabelon som Fashion & Stil.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ applique

UX / UI Designer CV

Wix-skabeloner: UX

Et fantastisk eksempel på, hvordan Wix-skabeloner kan se ud, især hvis du vil præsentere dig selv online på en visuelt tiltalende måde. Takket være denne skabelons design, fremhæves dine stærke point, færdigheder og værker pænt, så dine potentielle arbejdsgivere kan bemærke dig. Skabelonen har en dyb parallax-rulning, fuldskærmslayout, moderne og elegante animationer sammen med en 1-sides struktur.

Mente med: Denne skabelon er perfekt til designere eller andre annoncer, der synes, at en visuel CV er mere fængslende og opmærksomme, end en traditionel. Det er til folk, der tænker gennem billeder, farver, grafik og andre visuelle elementer.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Freelance Writer

Is-kiosk

Wix-skabeloner: Ice Cream

En imponerende, mundvandende skabelon, som bare er fantastisk. Designet bruger parallax-rulleeffekten meget pænt, og det visuelle fanger bare øjnene øjeblikkeligt. Skabelonen er livlig og fuld af farver og giver fuldskærmsbilleder og baggrunde. Visuelt er Ice Cream Parlor en total spræng af lækkerhed.

Mente med: Hvis du driver en butik eller en café / bageri, der har noget at gøre med desserter, er dette noget for dig. Med et så levende design og fantastiske billeder af din smukke mad, er der en stor chance for, at du får kunder hurtigere, end du ville forvente.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ ROSA

Virksomhedskonference

Wix-skabeloner: Corporate

Dette er en Wix-skabelon, der er bygget til virksomhedswebsteder. Dets professionelle og klassiske design taler for sig selv. Skabelonen er på fuld skærm, giver et stort og bredt overskrift og tilbyder en fantastisk parallax-rulning. Lavet med klasse, slet ikke rodet og viser indholdet klart og rent. Farveskemaet, der bruges her, er også stilfuldt og elegant.

Mente med: Firmakonference er en skabelon, der passer til virksomheder og virksomhedsrelaterede begivenheder såsom konferencer, sammenkomster, produktudgivelser osv. Hvis dit job kræver at have en kulør og et slips, kan denne skabelon muligvis se tiltalende ud for dig.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Opus

Tandlæge

Wix-skabeloner: Tandlæge

En moderne Wix-skabelon til tandklinikker og medicinske formål generelt. Det ser godt ud og leveres med farverige sektioner og parallaxeffekter. Layouten er på fuld skærm og bygget på en enkelt side. Generelt ser tandlæge-skabelonen ren og venlig ud.

Mente med: Denne skabelon blev oprettet med medicinske og sundhedsmæssige områder i tankerne, så hvis du er en læge og vil udvikle din egen private virksomhed, kan denne skabelon muligvis være et godt opkald til dig. Hospitaler og medicinske centre kan også bruge skabelonen til deres websteder.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Medicom

Nyheder og aktuel affære blog

Wix-skabeloner: Nyheder

Et rent og minimalistisk tema for alt, hvad der har at gøre med nyheder og udgivelse. Den leveres med en fremhævet skyder til de nyeste eller populære historier og et klassisk bloglayout (en under en anden stil til indlægene).

Mente med: Bloggere, journalister, forfattere eller folk, der bare vil dele deres daglige fund med publikum.

Klik for et lignende WordPress-temalternativ Boston

Wix-skabeloner eller WordPress-temaer, som er billigere?

Du kan spørge, hvad er poenget med at præsentere WordPress-alternativer til Wix-skabeloner. Faktum er, at det meste af tiden, at arbejde med WordPress ganske enkelt vil spare dig for penge.

Lad os gøre matematikken:

For det første, hvis du vil have et Wix-sted, der er lanceret på dit eget domæne, og uden Wixs egne annoncer, der er rodet i dit design, kan du glemme den gratis version af Wix. Du skal betale et mindre gebyr for at undgå disse problemer.

Den billigste fornuftige løsning til det er omkring $ 8 om måneden. Dette gør det $ 96 per år.

Hvis du gerne vil have noget mere end et visitkortlignende websted – måske en eCommerce-butik – så er prismærket på dette $ 17 om måneden = $ 204 pr. År.

Det kan være langt billigere at opnå den samme effekt med WordPress. Selv hvis du f.eks. Går efter en billig vært til $ 5 / måned og et domæne på $ 10 / år, er det stadig kun $ 70 / år i alt. Dette giver dig stadig en håndfuld dollars at bruge til et premiumtema (som normalt er en engangsbetaling for de fleste mennesker).

(At starte en eCommerce-butik på WordPress, selvom det vil øge dine regninger til omkring $ 150 om året, er stadig meget billigere end at bruge Wix.)

Selvfølgelig, indstilling af et websted på WordPress tager et par ekstra skridt. Den største ulempe, WordPress er selv vært, så du er nødt til at passe på at finde en vært på egen hånd. Men det er overhovedet ikke kompliceret at vælge en vært, der passer til dine behov og installere WordPress oven på. Tværtimod forenkler alle kvalitetshostingsfirmaer tingene, så du kan få en problemfri proces.

Der er masser af WordPress-hostingtjenester på markedet, billige og dyre, til alle lommer.

Konklusion

Mange Wix-skabeloner er virkelig smukke … Jeg vil ikke prøve at sige, at de ikke er det. Men vær bare opmærksom på, at der er et prismærke til at bruge Wix i det lange løb, og især til et seriøst forretningsformål. Jeg vil bare have dig til at være opmærksom på det.

Nogle af de bedste WordPress-temaer er måske dyre, men at sætte ting i perspektiv og tænke langsigtet, WordPress er det billigere alternativ. Og i øvrigt har WordPress også masser af gode gratis temaer.

Men hey, det er bare mig. I betragtning af alle disse kendsgerninger, hvilken sti synes du er bedst for dig? Wix og Wix skabeloner eller WordPress og WordPress temaer?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map