WordPress-oletusteemien kehitys (2003-2019)

WordPress-oletusteemien kehitys (2003-2019)

WordPress-oletusteemien kehitys (2003-2019)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress on ollut toiminnassa yli puolitoista vuosikymmentä, ja paljon on muuttunut vuoden 2003 alusta lähtien. Alusta on nähnyt useita käyttöliittymän (UI) parannuksia, ja se on menossa eteenpäin vuoteen 2019 uuden Block Editor -sovelluksen avulla. Olemme myös alkaneet nähdä mobiiliherkkyyden nousun keskeisenä ominaisuutena WordPress-oletusteemoissa.


Itse asiassa WordPressiin on vaikuttanut useita suunnittelutrendejä vuosien varrella, kuten voit nähdä katsomalla taaksepäin aiempia oletusaiheita. Vaikka jotkut niistä ovat päivättyjä, suunnittelusta on vielä paljon opittavaa tutkimalla näitä WordPress-historian osia.

Tässä artikkelissa käydään läpi kaikki WordPress-oletusteemat alusta alkaen. Korostamme kunkin keskeiset piirteet ja selitämme, kuinka ne kaikki sopivat WordPress-kehityksen historiaan. Aloitetaan!

Oletus WordPress-teemat

Oletus WordPress-teemat: 2003–2019

Vuodesta 2019 lähtien WordPress-oletusteemoja on ollut 11. Jokainen sisältää ominaisuuksia, jotka olivat tärkeitä WordPress-käyttäjille julkaisuhetkellä, osoittaen, miten alusta jatkaa sopeutumista käyttäjien tarpeisiin ja muutoksiin verkkosivujen käytön suuntauksissa.

Klassinen – edeltävät teemat olivat asia

klassinen

Ennen WordPress 1.5: n julkaisua Classic oli alustan oletusteema. WordPressin ensimmäisenä vuonna tämä yksinkertainen teema tuotti bloggaajille taloudellista ja tehokasta tyyliä ja toimivuutta.

Alkuaikoinaan WordPress oli bloggaajien luoma alusta bloggaajille. Se ei ollut vielä täysimittainen sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka tunnemme nykyään, ja muotoilu heijastaa sen tarkoitusta puhtaana blogiratkaisuna.

Esimerkiksi, se luottaa voimakkaasti sivupalkin käyttöön, ominaisuuteen, joka pysyy kiinni tulevina vuosina (ja teemat). Sivupalkki sisälsi blogroll ylläpidetään Linkkien hallinta. Tämän ansiosta viimeisimmät viestit olivat helposti lukijoiden saatavilla, mikä auttoi bloggaajia mainostamaan sisältöä. Classic mahdollisti myös tarttuvien viestien käytön, joten bloggaajat pystyivät korostamaan tiettyä sisältöä sivustoillaan.

Klassinen lyhyesti

 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Sivupalkki, Links Manager ja blogroll, tahmeat viestit.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Parantaa blogin käyttökokemusta ja helpottaa sisällön mainostamista sivupalkin blogrollin avulla.
 • Mobiili tuki: Ei.
 • Muokattavat ominaisuudet: Ei, ellei sinulla ole koodauskokemusta ja et voi tehdä muutoksia manuaalisesti.


Klassinen

Tekijä (t): WordPress.org


100% Arviot


232 955 latausta


1.6Version

Lisätietoja

classic.1.6.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 25. helmikuuta 2020


100% Arviot


232,955Downloads


1.6Version

WordPress.org-teemasivu


Klassinen

oletusarvo – alkuperäinen WordPress-teema

oletus WordPress-teema

WordPressin oletusteemoista ei ole puhuttu mainitsemalla teemaa. Tunnetaan paremmin nimellä Kubrick, Default oli suunnitellut Michael Heilemann ja siitä tuli oletusteema vuonna 2005. Joskus sitä pidetään ensimmäisenä ‘virallisen’ oletusteemana, siinä on mieleenpainuva ja perinteinen muotoilu.

Oletusarvoisesti navigoitava sivupalkki ja virtaviivaistettu sans serif-typografia ovat edelleen houkuttelevia suunnitteluselementtejä kymmenen vuoden kuluttua julkaisusta. Selkeä suunta ja puhdas teksti ovat loppujen lopuksi edelleen onnistuneen web-suunnittelun kulmakiviä.

Yksi keskeisistä motiivista Default-suunnittelussa oli WordPressin upouuden teemajärjestelmän esittely. Ensimmäistä kertaa WordPress-käyttäjillä oli valinnanvara heidän sivustonsa visuaalisten perusteiden suhteen. Tämä oli myös ensimmäinen teema, jossa käytettiin malleja, jotka hajosivat teema osiin, joita voitiin muokata itsenäisesti. Tämän avulla käyttäjät voivat mukauttaa ominaisuuksia, kuten otsikot, alatunnisteet ja sivupalkit.

Oletus lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 1,5.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Mallitunnisteet, laajennusintegraatio, täysi widget-tuki (WordPress 2.2).
 • Ensisijaiset tavoitteet: Asennetaan entistä käyttäjäkeskeisempi suunnittelu ja esitellään uusi teemajärjestelmä.
 • Mobiili tuki: Ei.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Mallitiedostot, jotka mahdollistavat ylä-, alatunnisteiden ja sivupalkkien mukauttamisen.


oletusarvo

Tekijä (t): WordPress.org


100% Arviot


329 065 latausta


1.7.2Version

Lisätietoja

default.1.7.2.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 25. helmikuuta 2020


100% Arviot


329,065Downloads


1.7.2Version

WordPress.org-teemasivu


oletusarvo

Kaksikymmentä kymmentä – 17. kesäkuuta 2010

kaksikymmentä kymmenen

Yhdessä WordPress 3.0: n kanssa saimme kaksikymmentäkymmentä. Tämä teema merkitsi monia merkittäviä muutoksia WordPressiin. Se oli myös ensimmäinen, joka otti käyttöön useita WordPress-käyttäjille erittäin tuttuja etu- ja takaosien muotoiluominaisuuksia.

Siihen mennessä, kun WordPress 3.0 ja Twenty Ten julkaistiin, alusta oli siirtymässä tiukasta keskittymisestä bloggaamiseen ja tulossa todelliseksi CMS: ksi. Voimme nähdä tämän muutoksissa oletus- ja kaksikymmentäkaksi.

Esimerkiksi nyt tuttu musta valikkopalkki lisättiin. Tämä rohkaisi useiden sivujen käyttöä toisin kuin vain yksinkertainen blogi-arkisto. Joukko lisämuokkausominaisuuksia auttoi käyttäjiä luomaan kaiken tyyppisiä sivustoja, joita he tarvitsivat, sen sijaan, että ohjaisivat niitä bloggaamiseen.

Lisäksi visuaalisen editorin käyttöönotto helpotti kaikkien taitotasojen käyttäjiä luomaan heille toimivan sivuston. WordPress-käyttäjät näkivät nyt, miltä heidän viestinsä näyttäisivät käyttöliittymästä sisältöä muokkaamalla.

Kaksikymmentä kymmentä

 • Oletus WordPress-versiossa: 3.0.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Muokatut taustat ja otsikot, useita widget-alueita, navigointivalikot, esitellyt kuvat, postimuodot (WordPress 3.1), visuaalinen editori.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Laajentaa käyttäjän mukauttamisominaisuuksia ilman, että tarvitaan enemmän koodaustietoa, ja siirtää WordPress pois sen blogin alkuperästä ja kohti täysin varustellun CMS: n luomista.
 • Mobiili tuki: Ei.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Taustat, otsikot, alatunnisteet, sivupalkit, kuusi widget-aluetta, valikot, kuvat (mukaan lukien otsikkokuvia).


Kaksikymmentä kymmentä

Tekijä (t): WordPress.org


94% Arviot


5 088 921 latausta


3.0Version

Lisätietoja

twentyten.3.0.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


94% Arviot


5,088,921Downloads


3.0Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentä kymmentä

Kaksikymmentätoista – 4. heinäkuuta 2011

kaksikymmentätoista

Twenty Eleven ilmestyi vuosi edeltäjänsä jälkeen, ja se aloitti WordPress-oletusteemien vuotuisen julkaisun. Sen sijaan, että yrittäisi esitellä joukko uusia suunnitteluominaisuuksia, se keskittyi parantamaan kaksikymmentä kymmenen esittelemää ominaisuutta ja laajentamaan WordPressin mukautusominaisuuksia.

Twenty Eleven säilytti mustan valikkopalkin ja paransi tyyliään puhtaalla, suurella, sans-serif-fontilla. Mahdollisuus mukauttaa värejä oli jo nähty useissa muissa teemoissa tuolloin, mutta tämä oli ensimmäinen WordPress-oletusteema, joka tarjosi kyseisen ominaisuuden.

Kaksikymmentätoista lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 3.2.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Muokatut värit, satunnaistetut otsikot.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Laajentuakseen kahdenkymmenen kymmenen tapahtumassa.
 • Mobiili tuki: Voidaan mukauttaa matkapuhelimeen, mutta ei suositella sellaisenaan.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Muokatut värit ja satunnaistetut otsikot.


Kaksikymmentätoista

Tekijä (t): WordPress.org


94% Arviot


5 675 545 latausta


3.4Version

Lisätietoja

twentyeleven.3.4.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


94% Arviot


5,675,545Downloads


3.4Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentätoista

Kaksikymmentäkaksi – 11. joulukuuta 2012

kaksikymmentäkaksitoista

Seuraava oletus WordPress-teema tunnusti mobiili-Internetin käytön lisääntymisen. Kaksikymmentäkaksi oli ensimmäinen oletusteema, joka sisälsi (perus) mobiilin reagointikyvyn ominaisuutena. Suunnittelu heijastaa tätä.

Jotta keskityttäisiin mobiilikäyttöön, kaksikymmentätoista palasi suunnitteluun ja palautti mieliin aiempien teemojen yksinkertaisuuden. Siinä oli sans serif-typografia ja minimalistinen muotoilu. Otsikosta, joka erottui niin näkyvästi kaksikymmentäkymmentä ja kaksikymmentätoista, tuli valinnainen ominaisuus, kun oletusasetukset jäivät sen pois päältä.

Lisäksi tämä teema eteni edelleen kohti WordPressin kehittämistä CMS: ksi. Se sisälsi staattisen kotisivumallin, siirtämällä WordPress-käyttäjiä pois keskittymisestä blogiviesteihin ja kohti perinteisempiä verkkosivustojen asennuksia. Sivupalkki – kerran keskeinen WordPress-suunnittelutoiminto – oli myös valinnainen, ja blogroll oli oletusarvoisesti piilotettu.

Mukauttaja julkaistiin myös vuonna 2012, joten käyttäjien on helpompaa luoda ainutlaatuisia sivustoja. Käyttäjät voivat nyt esikatsella värimaailmien, mukautettujen ylä- ja taustatietojen sekä muiden ominaisuuksien muutoksia ennen niiden siirtämistä eteenpäin.

Näytesivu kahdestakymmenestätoista: kaksikymmentä kaksitoista sivua

Kaksikymmentäkaksi lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 3.5.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Mobiili reagoivuus, kotisivumalli, muokkaustyökalu.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Esittelyssä mobiiliherkkyys WordPressin oletusteemiin ja jatkamaan WordPressin parantamista CMS: nä.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Staattinen kotisivumalli ja mahdollisuus poistaa sivupalkki.


Kaksikymmentäkaksi

Tekijä (t): WordPress.org


92% Arviot


6 166 334 latausta


3.1Version

Lisätietoja

twentytwelve.3.1.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


92% Arviot


6,166,334Downloads


3.1Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentäkaksi

Kaksikymmentä kolmetoista – 1. elokuuta 2013

kaksikymmentä kolmetoista

Kahdenkymmenentoista minimalistisen tyylin jälkeen kaksikymmentätoista oli joko raikkaan ilman hengähdys tai isku kasvoissa. Suunnittelussa kaksikymmentätoista korvasi aikaisempien teemojen puhtaat rivit oletusarvoisella serif-fontilla ja monimutkaisemmalla värimallilla. Tämä antoi teemalle kaiken kaikkiaan hauskemman ulkonäön – jotain uutta verrattuna muihin WordPress-oletusteemoihin.

Laajat räätälöintimahdollisuudet tarjosivat käyttäjille enemmän joustavuutta, kun ne rakensivat sivustojaan käyttämällä tätä teemaa ja mukauttaessaan WordPressiä heidän tarpeisiinsa. Ensisijainen widget-alue siirtyi myös sivupalkista alatunnisteeseen.

Ehkä tärkeintä, tämä teema onnistui tarjoamaan edistyneitä mukauttamisvaihtoehtoja uhramatta kännykkään reagointia. Tämä oli parannus verrattuna kaksikymmentäkaksi, joka luotti yksinkertaisuuteensa pysyäkseen saatavana mobiililaitteissa.

Huolimatta näistä merkittävistä muutoksista esteettisessä suunnittelussa, kaksikymmentätoista palasi WordPressin juuriin ja toi bloggaamisen takaisin huomionvaloon. Viestin muoto integrointi oli uuden aiheen pääpaino, antaen käyttäjille enemmän vaihtoehtoja sisällön luomiseen.

Näytesivu kaksikymmentätoista: kaksikymmentäkolmetoista sivua

Kaksikymmentätoista lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 3.6.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Parannetut postimuodot.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Palaa keskittymiseen bloggaamiseen ja parantaa postimuodon integrointia.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Lisäviestimuodot.


Kaksikymmentä kolmetoista

Tekijä (t): WordPress.org


82% Arviot


6 411 366 latausta


3.0Version

Lisätietoja

twentythirteen.3.0.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


82% Arviot


6,411,366Downloads


3.0Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentä kolmetoista

Kaksikymmentätoista – 12. joulukuuta 2013

kaksikymmentä neljätoista

WordPress jatkoi yhteydenpitoaan yhden kirjailijan blogin kanssa Twenty Fourteen kanssa. Tämä oli ensimmäinen oletusteema, joka ilmoitti virallisesti itsensä muuna kuin yleisenä blogiteemana. Sen ”aikakauslehden tyyli” -asettelu korosti esiteltyjä kuvia ja tarjosi lisänäyttövaihtoehtoja sisältöruudukkojen ja liukusäätimien kanssa.

Kaksikymmentätoista on toinen esimerkki siitä, kuinka WordPress on pysynyt mukana verkkosivustojen roolin ja käytön muutoksissa. Blogien kehittyessä monitehoisiksi alustoiksi WordPress mukautti oletusteemaansa heijastamaan kuinka ihmiset todella käyttivät ohjelmistoa.

Kaksikymmentäneljäntoista typografia ja värimaailma keskittyivät luettavuuteen ja selaamisen helppoutta. Lisäksi valinnaiset sivupalkkiwidgetit tarjosivat helpon navigoinnin viimeisimpiin viesteihin, viimeisimpiin kommentteihin, blogi-arkistoihin ja viestiluokkiin, muistuttaen WordPressin alkuperäisestä sivupalkista..

Näytesivu kaksikymmentätoista: kaksikymmentä neljätoista sivua

Lyhyesti kaksikymmentätoista

 • Oletus WordPress-versiossa: 3,8.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Sisältöruudut ja liukusäätimet, kokoontaitettavat valikot ja siirrettävät sivupalkit mobiililaitteille, Avustajien sivumallit, Tekijät-widget, esitelty sisältö.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Voit tehdä yleisiä parannuksia ja tarjota lisäominaisuuksia sekä osoittaa WordPressin kapasiteetin usean kirjoittajan alustana.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Avustajien sivu, Tekijät-widget, esitelty sisältö, korostusvärit.


Kaksikymmentätoista

Tekijä (t): WordPress.org


88% Arviot


7 201 300 latausta


2.8Version

Lisätietoja

twentyfourteen.2.8.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


88% Arviot


7,201,300Downloads


2.8Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentätoista

Kaksikymmentä viisitoista – 18. joulukuuta 2014

kaksikymmentä viisitoista

Takashi Irie Suunnitellut kaksikymmentä viisitoista yksinkertaisuutta ajatellen, palaamalla aiempien WordPress-teemojen minimalistiseen tyyliin. Se tarjosi useita värimaailmavaihtoehtoja, joihin käyttäjät voivat helposti päästä mukautuksen avulla.

Kaksikymmentä viisitoista voi taipua minimalismiin, mutta se ei todellakaan ole selvä. Se tarjoaa oletusfontin, joka tuo hieman enemmän pöytään kuin Twenty Fourteen sans-serif-fontti teki, lisäämällä visuaalista mielenkiintoa puhtaaseen asetteluun. Se mukautuu myös hyvin mihin tahansa aakkosiin, mikä parantaa teeman käännösominaisuuksia.

Tämä teema tunnustaa myös sosiaalisen median suhteen blogeihin ja muihin sivustoihin. Twenty Fifteen avulla käyttäjät voivat helposti lisätä sosiaalisia kuvakkeita valikoihinsa. Tällä tavoin he voivat yhdistää tuotemerkkiensä eri näkökohdat toisiinsa ja tehdä vierailijoista helpon ohjata sosiaaliseen tiliinsä.

Näytesivu kaksikymmentä viisitoista: kaksikymmentä viisitoista sivua

Kaksikymmentä viisitoista lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 4.1.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Sosiaaliset kuvakkeet.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Parantaa WordPressin kansainvälistymistä, maksimoida ytimen mukauttamisominaisuudet ja tarjota mobiili-ensimmäinen-suunnittelu.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Lisävärivaihtoehdot, sosiaaliset kuvakkeet.


Kaksikymmentä viisitoista

Tekijä (t): WordPress.org


88% Arviot


7 248 698 latausta


2.6Version

Lisätietoja

twentyfifteen.2.6.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


88% Arviot


7,248,698Downloads


2.6Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentä viisitoista

Kaksikymmentäkuusi – 8. joulukuuta 2015

kaksikymmentäkuusi

Seuraavassa oletus WordPress-teemassa pyrittiin parantamaan edellisen vuoden aikana tehtyjä muutoksia. Kaksikymmentäkuusi tarjoaa joustavuutta WordPress-käyttäjille tarjoamalla ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä sekä bloggaajille että muille sivuston omistajille.

Teeman valinnainen sivupalkki tarjoaa lisänavigoinnin sitä tarvitseville. Käyttäjät voivat myös lisätä helposti saatavilla olevia sosiaalisia kuvakkeita sivuille ja viesteihin. Niille, jotka haluavat jatkaa keskittymistä sisältöönsä, teeman poistaminen perusasioista poistamalla sivupalkki on nopeaa ja helppoa.

Kaksikymmentäkuusi tarjoaa myös Sisältöpohja -widget-alueita ja vetolainauksia. Niiden avulla käyttäjät voivat lisätä viesteihinsä lisäsisältöä. Jälleen kerran näemme WordPressin reagoivan muutoksiin verkkosuunnittelutrendeissä ja käyttäjien tarpeissa.

Näytesivu kaksikymmentäkuudessa: kaksikymmentätoista sivua

Kaksikymmentäkuusi lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 4.4.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Sisältö Pohjanpuoleiset widget-alueet, esitteiden jälkeen (tunnetaan myös nimellä ‘katkelmat’), vedä lainausmerkkejä.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Parantaa ja nykyaikaistaa perinteistä blogisivustoa ja viestin suunnittelua.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Sisältö Pohja widget -alueet, katkelmat, vedä lainausmerkkejä.


Kaksikymmentäkuusi

Tekijä (t): WordPress.org


82% Arviot


5 472 053 latausta


2.1Version

Lisätietoja

twentysixteen.2.1.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


82% Arviot


5,472,053Downloads


2.1Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentäkuusi

Kaksikymmentäseitsemäntoista – 6. joulukuuta 2016

kaksikymmentäseitsemäntoista

Vuoden 2016 lopulla WordPress julkaisi oletusteeman, joka oli suunnattu sivustoille, jotka eivät olleet blogeja. Vaikka monet muut WordPress-oletusteemat tarjosivat joustavuutta asettelussa ja niitä voitiin mukauttaa erilaisiin tarkoituksiin, sisällön luominen oli aina ollut keskeinen painopiste.

Toisaalta kaksikymmentäseitsemäntoista markkinoitiin liiketoiminnan sivustoteemana. Sen asettelu ja ominaisuudet tukevat tätä keskittymistä täysin, ja vaikka se näyttää edelleen sisältöä kauniisti, on selvää, että teemalla on muita prioriteetteja.

Aluksi se sisältää mahdotonta sivuuttaa otsikkokuvan sivuston optimoimiseksi. Käyttäjät voivat myös korvata kuvan videolla, jotta kävijät kiinnostuisivat entistä paremmin. Lisäksi lisäämällä sekä videon että kuvan, voit taata, että tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttäjät voivat katsella mediaasi.

Kaksikymmentäseitsemäntoista etusivu antaa yrityksille mahdollisuuden antaa käyttäjille nopea yhteenveto tuotemerkistään vetämällä sisältöä sivuston eri sivuilta. Voit helposti valita, mitkä sivut näytetään, ja muuttaa kuinka monta osaa etusivu sisältää Customizer -sovelluksen.

Toinen tärkeä kehitys sivustoille oli Twenty Seventeen-typografia. Kuten Twenty Fifteen, se tarjoaa useita fonttivaihtoehtoja, jotka näkyvät selvästi useilla kielillä. Tällä tavalla kansainväliset yritykset voivat varmistaa, että heidän sivustonsa ovat luettavissa kaikille asiakkaille ja asiakkaille sijainnistaan ​​riippumatta.

Näytesivu kaksikymmentäseitsemäntoista: kaksikymmentäseitsemäntoista sivua

Kaksikymmentäseitsemäntoista lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 4.7.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Liiketoimintakeskeinen asettelu, otsikkovideot, sivuston logo, parannetut lapsiteematoiminnot.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Osoittaa WordPressin edistymistä täysivaltaisena CMS: nä, joka on optimaalinen muutakin kuin vain bloggaamiseen.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Ainutlaatuinen etusivun luominen, otsikko- ja videoasetukset, henkilökohtainen logo.


Kaksikymmentäseitsemäntoista

Tekijä (t): WordPress.org


90% Arviot


5 561 841 latausta


2.3Version

Lisätietoja

twentyseventeen.2.3.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


90% Arviot


5,561,841Downloads


2.3Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentäseitsemäntoista

Kaksikymmentäyhdeksäntoista – 6. joulukuuta 2018

kaksikymmentäyhdeksäntoista

Viimeinkin tulemme viimeisimpaan WordPress-oletusteemaan: Twenty Nineteen. Uuden estoeditorin käyttöönoton myötä ei ole yllättävää, että WordPress kääntyi takaisin minimalismiin ja keskittyi uudelleen sisällön luomiseen.

Tämän teeman pääpaino on joustavuus. Twenty Nineteen tarjoaa täydellisen Block Editor -integraation ja tarjoaa enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin koskaan ennen. Vaikka oletusasetukset keskittyvät virtaviivaistetun typografian tarjoamiseen, uuden editorin avulla käyttäjät voivat tehdä sivustoistaan ​​omat.

Lisäksi kaksikymmentäyhdeksäntoista hyödyntää monia ominaisuuksia, jotka on vuosien kuluessa kehitetty WordPressin oletusteemoihin, mukaan lukien sosiaaliset kuvakkeet, widgetit ja monikieliset tuet. Yhdistettynä Block Editoriin se voi mukautua käytettäväksi melkein minkä tahansa verkkosivuston kanssa. Teema on tietysti myös täysin reagoiva moderniin selailuun.

Näytesivu kaksikymmentäyhdeksässätoista: kaksikymmentäyhdeksäntoista sivua

Kaksikymmentäyhdeksäntoista lyhyesti

 • Oletus WordPress-versiossa: 5.0.
 • Ensimmäinen näkemys tässä teemassa: Estä editorien integrointi ��.
 • Ensisijaiset tavoitteet: Työskennellä lohkoeditorin kanssa luodaksesi erittäin visuaalisen julkaisukokemuksen ja korostaa estoeditorin toiminnallisuutta.
 • Mobiili tuki: Joo.
 • Uudet muokattavat ominaisuudet: Muokatut oletuslohkot.


Kaksikymmentäyhdeksäntoista

Tekijä (t): WordPress.org


72% Arviot


2 634 038 latausta


1.5Version

Lisätietoja

twentynineteen.1.5.zip

Teeman esikatselu

Viimeksi päivitetty: 31. maaliskuuta 2020


72% Arviot


2,634,038Downloads


1.5Version

WordPress.org-teemasivu


Kaksikymmentäyhdeksäntoista

johtopäätös

Aina on jotain, mitä voimme oppia taaksepäin katsomalla. On kuitenkin yhtä tärkeää, että muistamme jatkaa eteenpäin sopeutumista käyttäjien tarpeisiin. Aiemmin oletettujen WordPress-teemojen vahvuuksien huomioiminen ja niiden soveltaminen tuleviin innovaatioihin voi auttaa WordPressiä jatkamaan kasvuaan ja paranemista alustana.

Yksinkertaisesta ja joustavasta klassikosta Block Editor -keskeiseen kaksikymmentäyhdeksäntoista WordPress on edennyt pitkälle! Nyt on helpompaa kuin koskaan tehdä WordPress-sivustostasi juuri tarvitsemasi, ja mobiililaitteisiin reagoivien teemojen avulla vierailijat voivat nauttia sivustostasi haluamallaan laitteella.

Mikä on suosikki oletus WordPress-teemasi? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector