Vuoden 2020 parhaista WordPress Dev -työkaluista 14 … Ei-napsautetut ja ei-itsestään selvät … Vetoamme, ettet ole nähnyt niitä aikaisemmin!

Vuoden alku on aina hyvä aika katsoa taaksepäin kaikkiin asioihin – hyviin ja huonoihin – jotka tapahtuivat viimeisen 12 kuukauden aikana. Mutta keskitytään tänään vain hyvään. Siten, tämä luettelo vuoden 2020 parhaista WordPress-dev-työkaluista!


Vuosi on todella ollut antelias tässä suhteessa, ja olemme nähneet enemmän hienoja lisäyksiä WordPress-kehittäjän työkalupakkiin kuin voit ravistaa tikkua … jos olet sellainen henkilö, joka ravistaa sauvoja dev-työkaluilla.

Tästä huolimatta tämä ei ole vain mikään vanha satunnainen luettelo. Kokoaakseni tämän kauneuden, kävelin toimistossa ja pyysin jokaista joukkuetoveria jakamaan luettelon 3–5 epäselvintä työkalua. Tämä on totta, kaverit (!), Jotka tulevat ihmisistä, jotka rakentavat WordPress-teemoja elämiseen!

Tarkista luettelo:

parhaat WordPress dev -työkalut

14 vuoden 2020 parhaasta WordPress-dev-työkalusta

1. Postinkantaja

getpostman

# API # Testaus # Collaboration

Tämä ei ole vain yksi parhaimmista WordPress dev -työkaluista vuonna 2020; tämä on hieno kaikille API-kehittäjille, jotka etsivät tehokasta, täysimittaista ratkaisua API-työnkululleen. Jos olet koskaan työskennellyt API-kehitystyön kanssa, tiedät, että testiympäristöjen määrittäminen on työläs, tylsä ​​prosessi. Ei Postman kanssa.

Postman on erittäin helppo käyttää, ja siinä keskitytään erinomaisesti testaukseen. Useita testausympäristöjä ei ole vain helppo asentaa, vaan voit myös jakaa testitapahtumat niiden välillä. Tämä nopeuttaa API-testauksen välttämätöntä, mutta aikaa vievää käytäntöä.

Johtava kehittäjämme, Marius Cristea, on suuri fani:

Postimies tekee kaiken yksinkertaiseksi; voit helposti määrittää mukautettuja työnkulkuja reittien kutsumiseksi yksinkertaisella käyttöliittymällä, tallentaa pyyntöjä ja parametreja ja jakaa niitä joukkuetovereidesi kanssa.

Kokoelmat ovat loistava tapa hallita sovellusliittymäpyyntöjäsi ja pitää ne järjestyksessä tulevaa käyttöä varten. Voit sitten käyttää seurantaohjelmaa ajoittain kokoelman suorittamiseen ja vastaamiseen. Valvontatyökalun avulla voit myös valita ympäristö (t) ja suorittaa testit. Kaikki epäonnistuneet testit laukaisevat ilmoituksen useille integraatioille; Slack, Microsoft Teams, GitHub, Dropbox ja niin edelleen.

2. Kaveri toimii

buddy.works

# DevOps # YAML # Jatkuva-integrointi

Jos etsit yksinkertaista ratkaisua jatkuvaan integrointiin ja toimittamiseen, Buddy Works on paras paikka aloittaa. Kaikista saatavilla olevista CI / CD-työkaluista Buddyllä on paras käyttöliittymä helppo rakentaa, testata ja ottaa käyttöön.

Buddy Works integroituu GutHubin, Bitbucketin, GitLabin ja yksityisten arkistojen kanssa tarjotakseen automaattiset käyttöönotot FTP / SFTP: hen ja pilvipalveluihin, kuten AWS, Google Cloud, Microsoft Azure ja Digital Ocean. Se on Docker-pohjainen, mutta tukee Kubernetesia heti laatikosta. Se tukee myös useita kieliä PHP: stä, C ++: sta, .NET, Node.js, Golang ja muista.

Kuulostaa outolta, mutta asennuksen helppous ja UX: n ansiosta Buddy Works on vuoden standout-työkalu. Se vähentää myös tarvittavia työkaluja vahvoilla DevOps- ja verkkosivustojen seurantatoimilla. Voit jopa käyttää SSH-skriptejä vähentääksesi työkalusi kuormitusta. Voit myös nauttia lyhyemmästä päivitysajasta, kun asennetut muutetut tiedostot ovat koko arkiston sijaan.

3. kauniimpi

kauniimpi

# JavaScript # PHP # Coding

Integrointi ja käyttöönotto eivät ole mitään ilman hyvin muotoiltua koodia. Siksi Prettier on yksi parhaimmista WordPress-dev-työkaluistamme vuonna 2020. Sitä laskutetaan arvostetun koodin muotoilijana, joka tarjoaa puhtaamman tyylin projekteillesi. Siinä on kyse vain tyylistä, joka varmistaa, että abstrakti syntaksipuu pysyy toimivana.

Kuten odotit, Prettier tarjoaa tukea monille kielille JavaScriptista CSS: ään ja JSON: iin. Voit myös integroida ESLintin ja joukon toimittajia, kuten Visual Studio ja Vim. Ylivoimaisesti paras ominaisuus on sen tarjoama paineenpoisto; se poistaa tyylikysymykset koodiarvioinneista. Kun Prettier asennetaan, hyödyt myös uusien tulokkaiden nopeuttamisesta.

Voit löytää tyylioppaan mistä tahansa, mutta Prettierin tarjoama automatisointi on täällä iso myyntipiste. Prettier suorittaa napin painalluksella likaisen koodisi läpi ja tekee kaiken pelkän muotoilun. Loppujen lopuksi koodisi johdonmukaisuus ja luettavuus on tärkein asia, jätä välilehdet vs. avaruuskeskustelut koomikoiden tehtäväksi.

4. Visual Studio Live Share

VisualStudio

# Collaboration # VSLiveShare # VSAppCenter

Lähes kahdentoista vuoden kuluttua, Visual Studio on edelleen suosittu kehittäjien keskuudessa jokaisesta kurinalaisuudesta. Tänä vuonna Microsoft on tehnyt siitä yhden vuoden 2020 parhaista WordPress-dev-työkaluista, joissa on Live Code -laajennus VS Code: lle ja VS 2017: lle.

Live-laajennuksen avulla voit jakaa projektisi hetkessä kollegoidesi kanssa riippumatta siitä, millä kielellä ohjelmoit tai missä käyttöjärjestelmässä olet. Se tekee muokkaus- ja virheenkorjausprosessista reaaliaikaisen yhteistyön ilman repo-tukkeutumiseen ja ympäristön asetuksiin liittyviä viiveitä. Voit jakaa melkein kaiken, ei kahvia, ääni, palvelimet, päätteet ja diff. Voit jakaa koko kontekstin joukkuetoveriesi kanssa, jos ympäristössäsi on virhe, joukkuetoverisi näkee sen. Voit kaivaa ongelmiin nopeammin ja syvemmälle kuin koskaan ennen.

Se tuo kaiken todella yhteen äänityökalujen kanssa, jotka helpottavat kommunikointia sovelluksen sisällä sen sijaan, että käytettäisiin eri työkaluja synkronointiin. Tiimikaverisi näkevät myös kaiken komennoista tietokantoihin ilman, että sinun täytyy paljastaa portteja. Tämä on tulevaisuus yhteistyölle jaetun valvonnan avulla, mikä tekee joukkueille helpomman löytää ongelmia ja soveltaa muutoksia tällä hetkellä.

5. Draftium

draftium

# Prototyping # design # Kehitys # Markkinointi

OK, huijaan vähän tätä, mutta se tulee olemaan pelastaja. Jos työskentelet säännöllisesti asiakkaiden kanssa, tiedät kuinka vaikeaa on sopia visiosta verkkosivustolle. Teet todennäköisesti myös yhteistyötä suunnittelijoiden ja markkinoijien kanssa löytää / kehittää sisältöä, joka korostaa palvelua. Kuinka kauan kestää prototyypin kokoamisen, kun kaikilla sidosryhmillä on mielipiteensä? Kuinka kauan kestää prototyypin parantamista, kunnes kaikki ovat yhtä mieltä? Pitkä aika?

Draftium on "turbo-prototyyppityökalu" joka täyttää helposti vuoden 2020 parhaiden WordPress dev -työkalujen kriteerit. Sen avulla voit koota verkkosivustorakenteen muutamassa minuutissa lohkojen avulla. Maksetussa suunnitelmassa on yli 300 teollisuudelle ja markkinarakoille räätälöityä mallia, joita voidaan sitten parantaa yli 200 lohkolla. Tee yhteistyötä reaaliajassa nopeuttaaksesi hyväksyntäprosessia ja lopettaaksesi sähköpostien odottamisen, jotta projekti etenee. Sen mukana tulee myös ilmaisia ​​visioita, kuten kuvakkeita ja kuvia, joiden avulla voit tehdä sivustosta mahdollisimman todellisen.

Tämä on paljon parempi kuin pala paperia, valkotaulu tai KeyNote jopa. Kun aloitat projektin ja kaikkien täytyy nähdä "näkemys" sitten tämä on paras työkalu aloittamiseen.

6. Telepresence

telepresence

# K8S # Kubernetes # CNCF

Telepresence on yksi parhaimmista WordPress dev -työkaluista vuonna 2020, koska se nopeuttaa brutaalin Kubernetes-kehittämis- / debug-sykliä poistamalla konttirakennus- ja käyttöönottoprosessin yhtälöstä. Näet kaikki koodisi muutokset heti, koska Telepresence asettaa kannettavan tietokoneesi tai työpöydän osaksi Kubernetes-klusteria välityspalvelimien kautta.

Kubernetes-klusterit integroivat paikallisen koodin työasemallasi normaaliksi pod-tiedostoksi ja antavat sinulle täyden pääsyn elävään ympäristöön. Tämä tarkoittaa, että paikallisella prosessillasi on samanlainen ympäristö kuin etä klusterilla samalla kun pysyt hallinnassa. Paitsi, että myös paikallisten resurssien rasitus on paljon, paljon pienempi. Viimeinkin se on työkalusegnostinen. Voit käyttää mitä tahansa paikallisesti asennettua työkalua etäpalvelun testaamiseen, virheenkorjaukseen ja muokkaamiseen.

Saatat ihmetellä Minikubea. Telepresence toimii hyvin Minikuben kanssa, samalla kun lisäät toiminnallisuutta nopeampaa kehitystä varten. Jos haluat tehdä live-koodauksen ja -editoinnin Kubernetes-klustereissasi, Telepresence on pakollinen työkalu.

7. Paketti

parceljs

# JavaScript # Coding # VueJS

Etsiessämme vuoden 2020 parhaita WordPress dev -työkaluja etsimme työkaluja, jotka lupasivat parantaa yleistä kokemustasi. Parcel on verkkosovellusten niputin, joka täyttää lupauksen. Kun työkalu sanoo "nolla pluginia ei tarvita", sitten ajattelemme heti parannettua kokemusta.

Alkeisimmillaan se tarjoaa täyden tuen JavaScript-, CSS-, HTML- ja tiedostoresursseille heti, kun avaat laatikon. Se on sekä nopeampi että ystävällisempi kuin mikään muu verkkopaketti. Jos haluat välttää ikäviä kokoonpanoasetuksia, Parcel on työkalu sinulle.

Nopeus paranee heti, koska se hyödyntää moniytimisen käsittelyn rinnakkaisen koodikokoonpanon eduksi. Alkuperäiset rakennukset tulevat jopa 50% nopeammiksi. Kun käytät Parcel-välimuistia, näet uskomattoman nopeita käynnistyksiä. Nollakonfiguraatiolupaus on iso myyntipiste, jossa on vaihtoehdot, kuten koodinjako ja muunnokset, jotka ovat käytettävissä alusta alkaen. Raskaa nostoa ei tarvita.

8. Vim-laajennukset

Vim on edelleen yksi suosituimmista tekstinkäsittelytyökaluista, joita nykyään käytetään

# VIM # DEVCommunity

Vaikka Vim on 27-vuotias, hän on edelleen yksi 5 suosituinta tekstieditoria, joita kehittäjät käyttävät tänään. Tämä tarkoittaa, että meillä on oltava se yhtenä parhaimmista WordPress-dev-työkaluista vuonna 2020. Onneksi meille luodaan aina uusia laajennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää tätä työkalua parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä ovat vuoden 2020 kolme parasta:

�� Vim Headfirst antaa sinulle komentoja, jotka avaavat sisarustiedostot nopeasti Vimissä.

�� Vim-haarapino auttaa sinua löytämään haarautumispolun nykyiselle koodiriville. Rakastat tätä, jos työskentelet pitkien toimintojen ja sisäkkäisten oksien kanssa.

�� Vim Ruby Block -apulaiset helpottaa Rubin-lohkojen kiertämistä uusilla kartoituksilla ja Vim-näppäinten painalluksilla.

9. Speedline

Speedline

# Testaa # Performance

Speedline on majakan käyttämä solmumoduuli, ja se oli ensimmäinen työkalu, jonka lain tähän koko luetteloon vuoden 2020 parhaista WordPress dev -työkaluista. Se mittaa näkyvän sivun visuaalista etenemistä ja antaa luokituksen sen perusteella, kuinka nopeasti sisältö latautuu. . Unohda välitavoitteet, joista käyttäjät eivät välitä, ja ajattele näkemäänsä.

Speedline antaa sinulle paremman käsityksen loppukäyttäjien kokemuksesta, koska se keskittyy nopeuteen, jolla näkyvä sisältö toimitetaan näyttöporttiin. Voit mitata muita välitavoitteita, mutta tämä on yksi parhaista loppukäyttäjäkokemuksen mittauksista.

10. React Performance Devtool

reagoida-teho-devtool

# JavaScript # FrontEnd

Nykyään kaikki on JavaScript, joten sinun on valvottava komponentteja, jotta sivustosi toimii hyvin.

React Performance Devtool on paras tapa tehdä se. Se on tällä hetkellä saatavana laajennuksena Chromelle ja Firefoxille erillisellä sovelluksella etenemissuunnitelmassa. Se kokoaa tilastotiedot window.performance API: n kautta ja tarjoaa sinulle sekä yleisen näkymän että rakeisen näkymän jokaisesta komponentista.

11. Satukirja

satukirja

# JavaScript # Reagoi # Kulmikas # VueJS

Storybook on oppitunti käyttöliittymäkomponenttien rakentamiseksi tyhjästä, kulma-, vue- tai reaaliaikaisesti. UI-komponenttien luomiseen tarvitaan laaja, mutta taisteluun kulunut lähestymistapa, ja alan ammattilaiset antavat tietoa rakentamisen nopeuttamiseksi.

Se on yksi vuoden 2020 parhaista WordPress-dev-työkaluista, koska se on suoraviivainen. Vain kahdessa tunnissa, vähemmän kokeneille kehittäjille, koot jokaisen luvun loppuun työtehtävälaatikon, jossa tehdään sitoumuksia. Kun olet tehnyt tehtäväkentän, olet valmis aloittamaan uusien komponenttien rakentamisen Storybookilla heti.

Jokainen luku on selkeä ja ne vievät sinut läpi kaikki tärkeät vaiheet yhdistelmäkomponenteista, testauksesta, lisäyksiin. Perusteiden ja edistyneiden välillä on hyvä tasapaino, ja erikseen mainitut reunatapaukset ovat. Näet myös, että edistyneemmät vaihtoehdot tunnustetaan myös kaikin tavoin. Jos etsit nopeaa tapaa kattaa UI-komponenttien luomisen perusteet, tämä on paras paikka aloittaa.

12. Deployer

deployer

# PHP # WordPress # Magento

Asennusohjelma on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta se on silti yksi parhaimmista WordPress dev-työkaluista vuonna 2020. Jos asennat edelleen manuaalisesti, sinulla on todennäköisesti ollut ainakin muutama virhe virheen varrella. Vaikka virheet saattavat olla luonnollisia, voit säästää aikaa, rahaa ja mahdollisuuksia automatisoidulla vaihtoehdolla. Käyttöönottaja PHP: lle on edelleen yksi parhaista automatisoiduista työkaluista PHP-käyttöönottoihin.

Automaattisia käyttöönottotyökaluja on paljon, mutta harvoja niistä on helpompi käyttää kuin Deployer. Jos joudut sitten ongelmiin dokumentaatio on selkeää ja helppoa seurata. Käyttöönottaja vie reput GitHubista useisiin suosituihin PHP-kehyksiin, kuten WordPressiin, jonka avulla voit siirtyä saumattomasti projektien välillä.

Jos virhe havaitaan tai ilmenee vika, Deployer tukee helppoa palautusta dep-roll-palautuksella siirtyäksesi edelliseen julkaisuun. Virheiden tulisi olla vähemmän, kun käytetään sovellukseen leivottuja ydinaseita.

WordPress-käyttäjille voit käyttää Deployeria WP-CLI: n avulla etähallita sivustoja. Siellä on myös a Tonni reseptejä auttaa saat liikkua käyttöönottosi nopeammin.

Kun sinun on siirryttävä läpi sarjan tehtäviä, Deployer auttaa sinua tukemaan rinnakkaisia ​​tehtäviä, joita voidaan käyttää myöhemmin muilla palvelimilla ja muissa projekteissa..

13. dimeeri

dimerapp

# Oppaat # Coder

Joskus ihmettelen, kuinka monta työkalua hylätään, koska dokumentaatiota on liian vaikea jäsentää. Kokeneet kehittäjät voivat ehkä sekoittaa tiensä minkä tahansa dokumentoinnin kautta. Vähemmän kokeneille käyttäjille dokumentaatio on kuitenkin avain heidän muuntamiseksi elinikäisiksi käyttäjiksi. Dimer on yksi vuoden 2020 parhaista WordPress-dev-työkaluista, koska se auttaa sinua parantamaan dokumentointia.

Dimer tarjoaa helpomman tavan dokumentoida dokumentit kunkin h2-tunnisteen jälkeen luotujen osioiden kanssa. Saat myös kääntäjävirheitä, kun tärkeät komponentit puuttuvat. Toimittajalla on rajoitetusti (hyvällä tavalla) kirjasinperheiden tarjoaminen, jotka varmistavat lopullisen asiakirjan luettavuuden. Jos olet seikkailunhaluinen, voit integroitua GitHubiin luodaan sääntöjä asiakirjojen julkaisemiselle jokaisen sitoutumisen, yhdistämisen tai julkaisun jälkeen.

Dimer on tällä hetkellä Beta-versiossa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia Pro-ominaisuuksista ilmaiseksi kehittämisen aikana. Kehittäjille, jotka vihaavat kirjoittamista, muistutukset ja rajoitukset ovat paras tapa hyödyntää tietosi ja tarjota samalla luettavat asiakirjat käyttäjillesi.

14. Selaimeni FYI

mybrowser

# Debug # Tuki

Selaimeni FYI on yksinkertainen työkalu monimutkaisia ​​aikoja varten. Tämä on helposti yksi vuoden 2020 parhaista WordPress-dev-työkaluista, koska se helpottaa elämää. Rakastat tätä työkalua, jos olet joskus joutunut vianmääritykseen selaimeen liittyvän ongelman. Selaimeni FYI kerää kaikki tärkeät tiedot, kuten laite, näkymäportti, selaintyyppi ja -versio, evästeet ja JavaScriptin saatavuus. Sitten se esittelee sen selvästi ja tarjoaa helpon jakamispainikkeen, jonka avulla se lähetetään kehittäjälle.

Käyttäjät voivat kopioida linkin tai jopa toimittaa JSON-version tiedoista yhdellä napsautuksella. Jos olet joskus joutunut tutkimaan käyttäjiä selaintietoja varten, tämä työkalu on melkoinen helpotus. Tiekarttaan sisältyy mainosten estäjien tarkistaminen ja yhteysnopeuksien havaitseminen.

Se on se meiltä! Ehkä tiedät muista arvoisista WordPress-dev-työkaluista, joiden pitäisi löytää itsensä tästä luettelosta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map