Näin voit olla Planetin pahin WordPress-suunnittelija (enintään 8 askelta)

Näin voit olla Planetin pahin WordPress-suunnittelija (enintään 8 askelta)

Näin voit olla Planetin pahin WordPress-suunnittelija (enintään 8 askelta)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jos haluat olla planeetan pahin WordPress-suunnittelija, älä etsi enää! Tämä on ainoa opas, jota ikinä tarvitset!


Näin saavutat majesteettisen tavoitteesi kahdeksassa vaiheessa tai vähemmän!

pahin WordPress-suunnittelija

Mutta ennen kuin tulemme siihen, tässä on videoversio, jos olet kiireessä, et voi häiritä tai et halua lukea – mitä odotan odottavalta pahimmalta WordPress-suunnittelijalta. Katso tämä video Facebookissa.

Kuinka olla maailman pahin verkkosuunnittelija

Heya, kuinka hyvin tunnet web-suunnittelun? Tämä on tärkein video, jota katsot tänä vuonna, mahdollisesti koskaan.

lähettänyt ThemeIsle keskiviikkona 27. syyskuuta 2017

Tulossa pahimmaksi WordPress-suunnittelijaksi enintään 8 vaiheessa:

1. Mieti "nätti" on sivuston suunnittelun tärkein parametri

Kauniit mallit ovat hyviä malleja, kaikki tietävät tämän! ��

Ja jos työskentelet asiakkaiden kanssa, toimittamalla jotain, joka ei ole uskomattoman kaunis, saat potkut nopeammin kuin Neymar väärentää..

Miksi sinua kiinnostaisi esimerkiksi… en tiedä, tulokset, hakukoneoptimointi, selkeä sisällön esitys, verkkoystävälliset kirjasimet, hyvä kontrasti näkövammaisille? Ei … luoda jotain, joka näyttää yksinkertaisesti houkuttelevalta, on paljon tärkeämpää!

2. Ajattele, että litteä muotoilu on lopullinen ja lopullinen

Apple oli ensimmäinen yritys, joka vei tasaisen suunnittelun valtavirtaan. Joten luonnollisesti kaikki ja heidän koiransa päättivät seurata esimerkkiä.

Lopputulos? Nykyään jokaisen uuden mallin on oltava tasainen (älä erehty "lässähtää," joka on tavallaan erilainen; tosin monilla tasoilla samanlaisia).

Lyhyesti sanottuna, miksi sinun pitäisi mennä tasaisiin WordPress-malleihin:

 • Niitä rakennetaan nopeammin (niin saat enemmän rahaa ajasta).
 • Niitä on helpompi rakentaa (laitat vain epämääräisesti resonoivia lohkoja vierekkäin ja kutsut sitä päiväksi).
 • Ne ovat trendikkäitä kuin helvetti! On helppo vakuuttaa asiakkaasi siitä, että he saavat aikaan WordPress-muodin ehdottoman huipun nykypäivänä.

3. Ota "Voin tehdä tämän itse tyhjästä!" ajattelutapa

tyhjästä
Oikeasti, miksi haluat koskaan käyttää a laadukas teema tai mukava rakennuslaajennus, kun voit pohjimmiltaan luoda koko WordPress-sivuston + alkuperäisen teeman sille tyhjästä?

Lisäksi voit vakuuttaa asiakkaasi, että tämä tekee tuotteestasi paremman (!) Ja että heidän pitäisi maksaa siitä enemmän! Loppujen lopuksi teet niin paljon työtä!

Älä unohda, että voit helposti saada paljon parempia tuloksia muiden ihmisten jo luomien pohjalta tai yksinkertaisesti siirtää tämän tehtävän ulkoiselle yritykselle. Ei, tämä olisi liian yksinkertaista (ja liian aikatehokasta)!

4. Naura asiakkaasi edellisellä verkkosivustolla

Tämä on pakollinen! Nauraminen asiakkaasi edellisellä sivustolla on pakollinen vaihe jokaisessa suunnitteluprojektissa! Oikeastaan ​​sinun pitäisi luultavasti nauraa jo ennen työn turvaamista.

Tämä auttaa sinua saamaan (ns.) Asiantuntemuksesi ja vakuuttamaan asiakkaasi, että tunnet paremmin kuin kaikki. Heillä on hyvät mahdollisuudet ajatella, "No, tämä henkilö näyttää olevan varma, koska he ovat niin innokkaita kritisoimaan tällä hetkellä olevaa sivustoamme!"

5. Kohderyhmä? "Ihmiset, jotka hengittävät" näyttää olevan se

Verkkosivustot ovat verkkosivustoja! Siinä ei ole muuta.

Jos asiakkaasi pyytää sinua rakentamaan verkkosivuston (ei väliä sen tyyppi tai aiheista, joiden sen on tarkoitus kattaa), se on verkkosivusto, jonka he saavat! Mitä muuta WordPress-suunnittelija voisi tehdä?!

Sinun ei todellakaan tarvitse tutkia paljon yksityiskohtia siitä, mitä verkkosivustolla on tarkoitus saavuttaa, mikä on kohdeyleisö tai mikä taloudellinen tavoite on turvattavana.

Se on asiakkaasi ongelma!

Sinun ongelmasi on tehdä sivustosta kaunis! (Palaa takaisin kohtaan 1, kun haluat lisätietoja "nätti"). Joten teet työsi ja annat heidän tehdä omat.

6. Älä käytä muiden ideoita

Jotkut sanovat, että kaikki on remiksi – että mitä tahansa teemmekin, on versio jostakin, joka joku on jo tehnyt, tai yhdistelmäksi useita asioita.

No, nuo ihmiset ovat väärässä! Tämä ei ole tapa, jolla todellinen WordPress-suunnittelija tekee asioita!

muita ideoita
Sinun tulisi luottaa vain siihen, mitä sinä itse – keksit – luovasti luoksesi, kun olet lukittuna mökille jossain erämaassa. Ei ulkoista tuloa, ei ulkoista ihmisen vuorovaikutusta. Vain sinä ja ideasi, joita ei pilaa ulkopuolinen tieto tai näkemyksiä.

7. Ajattele, että tiedät parhaiten

Samanlainen kuin numero 6, mutta tällä kertaa otamme sen paljon pidemmälle.

Sen lisäksi, että et saa ideoita muilta ihmisiltä, ​​sinun tulee myös jättää huomiotta jokainen löytämäsi tieto. Puhtaasti siksi, että se on "ei kelpaa nykyiseen projektiisi."

Muista, että aina kun joku kirjoittaa tietystä ongelmasta ja mistä tahansa ratkaisusta hänellä on, se koskee melkein aina vain heidän erityistilannettaan eikä mitään muuta. Tarkoitan, miten sitä voitaisiin soveltaa mihinkään muuhun?

Sinun tulisi jättää se huomiotta, varsinkin jos ehdotettu ratkaisu vaatii teiltä jonkin verran lisäponnistelua jo tekemäsi työn lisäksi. Asiakkaat eivät maksa sinulle tästä työstä, joten mikä on järkeä?

Esimerkiksi lukemattomissa tapaustutkimuksissa sanotaan, että sähköpostilistoilla on positiivinen vaikutus voittoihin käytännössä kaikenlaisissa yrityksissä. Mutta tämä ei varmasti koske asiakkaan yritystä. Loppujen lopuksi ne ovat [_____] kapealla alueella, eikä kukaan siellä käytä sähköpostitiedotteita, joten kannattaa todennäköisesti ehdottaa ideasta luopumista..

8. Ratkaise kaikki ongelmat lisäämällä laajennuksia

WordPress on sinänsä viileä, mutta ongelmana on, että tyhjä WordPress-sivusto näyttää tavallaan tyhjältä.

Tähän on kaksi hienoa ratkaisua:

 • soveltaa hyvää asettelua tai hyvää sisällön esitystä, tai
 • heitä uusia laajennuksia sivustoon, kunnes malli tuntuu tarpeeksi täyteläiseltä.

Jos kysyt minulta, ratkaisu nro 2 on paljon helpompi toteuttaa. Tässä on luettelo plugineista, jotka ovat täysin hyödyllisiä ja joiden avulla voit täyttää kaikki käytettävissään olevat sivupalkit ja widget-alueet: kalenterin laajennukset, liukusäätimet, uusimmat viestit, suositut viestit, satunnaiset viestit, kommentti-widgetit, widgetit, jotka määrittävät verkossa olevien ihmisten määrän, kellowidgetit (antavat ihmisille tietää milloin se on), vieraskirjat, blogrollit (mikä?), mukautetut tunnistepilvet.

Nyrkkisääntö on yksinkertaisesti tämä: Mitä enemmän tavaraa on, sitä enemmän työtä olet oletettavasti suorittanut. Siksi asiakkaasi on oltava onnellinen.

"Odota hetki! En halua olla ollenkaan pahin WordPress-suunnittelija!"

Olen iloinen, että olet tullut mieleesi.

Okei, päästäkää nyt pois sarkastinen sävy …

Tämän kirjoittaminen oli jollain tavalla hauskaa minulle. Mutta toisaalta, minusta tuntuu myös jonkin verran epämukavalta, koska nämä käytännöt ovat todella olemassa, ja monet ihmiset tilaavat niitä. Haluan uskoa, että suurin osa ajasta tämä tapahtuu tajuttomasti, mutta kuka tietää.

Luulen, että yritän sanoa, että meidän kaikkien tulee olla erityisen varovaisia ​​tapaan, jolla käsittelemme suunnittelumme / WordPress-työtämme. On todella helppo pudota pimeälle puolelle. Tarvitaan vain pieni laiskuus tai huolimattomuus.

Joka tapauksessa voitko ajatella muita asioita, joita pahin WordPress-suunnittelija tekisi? Kerro meille kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector