Miksi WordPress-sivustossasi pitäisi olla tahmeita käyttöliittymäelementtejä ja miten ne luodaan

Tämän panoksen WordPressin tahmeisiin käyttöliittymäelementteihin on kirjoittanut Lexie Lu.


Muistuttavia tunteita on, kun kyse on tahmeista käyttöliittymäelementeistä. Jotkut sanovat, että he – mikä voi sisältää kaiken sosiaalisen median jakamisvaihtoehdoista yritystietoihin – tekevät huonosta käyttäjäkokemuksesta. kuitenkin, jopa katoavat myöntää, että nämä voivat olla erittäin tehokkaita suunnitteluvalintoja, kun ne tehdään oikein.

Sticky elementit (painikkeet, sisältölohkot sekä muut ns "tahmea navigointi") ovat sivun kiinteitä elementtejä, jotka pysyvät paikoillaan käyttäjän vierityksen aikana. Kun tahmeat käyttöliittymäelementit on suunniteltu hyvin ja selkeällä tarkoituksella, tutkimus osoittaa ne ovat loistava tapa saada haluttu toiminta verkkosivustosi kävijältä.

Lyhyesti sanottuna, WordPress-sivustosi voi käyttää tahmeita käyttöliittymäelementtejä maksimoidaksesi jokaisen sivustosi vierailun arvon. Nämä elementit voivat auttaa johtamaan uutiskirjeiden rekisteröintiin, sosiaalisen median seurantaan ja muihin tärkeisiin toimintakehotuksiin.

Ehkä mikä tärkeintä, ne voivat parantaa käyttökokemusta. Kaikilla näillä eduilla ei ole ihme, että tahmea navigointi on yhä yleisempiä kun sen suosio kasvaa.

Toimittajan huomautus. Olemme myös kasvaneet nauttimaan myös monista muista sivuston elementeistä. CodeinWP-blogi käyttää itse sellaista elementtiä, ja olemme myös tehneet tarttuvasta navigoinnista yhden Zerifin tärkeimmistä ominaisuuksista – suosituimmasta teemastamme (katso demo). Miksi? Se toimii vain käyttäjän kannalta. Mutta sanotaan, että Lexie selittää tämän yksityiskohtaisesti:

Miksi tahmeat käyttöliittymäelementit WordPressissä toimivat

Tehokkaiden elementtien käyttö WordPressissä voi auttaa välittämään tärkeitä tietoja ja helpottamaan vierailijan matkaa sivustosi läpi. Yksi verkkokaupan verkkosivusto havaitsi, että tarttuvan navigoinnin sisällyttäminen auttoi lisäämään tuloksia 30 prosentista 33 prosenttiin.

Tutkimustarkoituksiin suoritetussa erillisessä A / B-testissä havaittiin, että 100 prosenttia kävijöistä piti parempana tarttuvia muotoiluelementtejä – vaikka monet niistä eivät olleet aivan varmoja miksi.

Hyödyntääksesi tarttuvien käyttöliittymäelementtien voimaa WordPressissä, et voi vain ladata WordPress-laajennusta ja katsella numeroidesi paranevan kaikkialla. Sinun on suunniteltava huolellisesti, mitkä elementit toimivat parhaiten sivustoltasi. Sinun on myös varmistettava, että nämä elementit – jotka voivat joskus olla hankalia, jos sinulla ei ole koodauskokemusta – toimivat suunnitellusti.

Onneksi on olemassa erityyppisiä käyttöliittymäelementtejä ja -laajennuksia, jotka auttavat sinua sisällyttämään ne WordPress-sivustoosi:

Sticky sosiaalisen median jakamispainikkeet

Tapa, jolla ihmiset kohtaavat verkkosivustoja, on muuttunut. Kauan sitten poissa ovat päivät, jolloin suurin osa kävijöistä saapuu kirjoittamalla URL-osoite ja heittämällä sitten sisältöä. Vaikka näin on toisinaan, niin paljon enemmän liikennettä tulee nyt sosiaalisesta mediasta.

Keskimäärin sosiaalinen media ajaa 31 prosenttia kaikesta liikenteestä verkkosivustoille. Vaikka tämä luku on epäilemättä pienempi joillekin verkkosivustoille (ja toisille suurempi), se korostaa vakuuttavan sisällön luomisen tärkeyttä..

(Kaavio WordPress-kaaviot ja kuvaajat Lite.)

Hyvä sisältö on kuitenkin vain ensimmäinen askel. Voit myös hyökätä käyttäjiä ja lisätä viittausliikennettä tekemällä ihmisille naurettavan helpon jakaa sisältöäsi. Hyvä tapa tehdä tämä on tarttuvien sosiaalisen median painikkeiden avulla, jotka seuraavat sisältöäsi.

WordPressillä ei ole pulaa plugineista tarttuvien / kelluvien sosiaalisen median painikkeiden lisäämiseksi. Tärkeää on valita sellainen, joka käyttäytyy intuitiivisesti teeman suunnittelun kanssa. On niin monia esimerkkejä kelluvista sosiaalisen median painikkeista, että käyttäytyä melko omituisesti mobiililaitteissa tai kun työpöytäselaimen ikkunoita muutetaan.

Huonolla suunnittelulla voi olla päinvastainen vaikutus kuin on tarkoitus, sillä tahmeat sosiaalisen median painikkeet, jotka peittävät tekstin ja valokuvat, eivät aio johtaa sosiaalisen median jakamiseen. Tutustu sivustoihin, jotka onnistuvat saamaan käyttökokemuksen oikein.

Kokeile WordPressin lukuisten laajennusten avulla mahdollisimman monta laitetta ja käyttöjärjestelmää varmistaaksesi, että sosiaalisen median painikkeet käyttäytyvät suunnitelmien mukaan.

CodeinWP: ssä on julkaistu kaksiosainen luettelo yli 30 sosiaalisen median laajennuksesta. Olen varma, että löydät sieltä täydellisen laajennuksen.

Sticky tietokenttä

Verkkosivustostasi riippuen joskus sinun on kiinnitettävä vain joitain lisätietoja sivupalkkiin. Yhteystietojen sijoittaminen näkyvästi sivustollesi on yksinkertainen, mutta tehokas toimintakehotus. 12Keys tekee tämän tehokkaasti tarjoamalla yhdellä silmäyksellä yhteystietoja, mikä on erityisen tärkeää kävijöille, jotka voivat joutua kriisiin.

12keysrehab

Tämä voi olla myös paikka, jossa voit auttaa luomaan luottamusta korostamalla valtakirjaasi, palkintojasi ja kaikkea muuta näiden linjojen mukaisesti. Se on myös hyvä paikka lisätä henkilökohtainen kosketus selittämällä vähän lisää itsestäsi tai verkkosivustostasi.

Onneksi tämä on helpoin elementtityyppi toteuttaa sivustossasi. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään paitsi tekstistä ja ehkä hyperlinkistä sähköpostiisi. Tämän laajennuksen pitäisi voida auttaa sinua:


Sticky elementti Sticky elementti

Tekijä (t): Stew Heckenberg

Nykyinen versio: 1.3.5

Viimeksi päivitetty: 26. tammikuuta 2019

sticky-element.1.3.5.zip


74% Arviot


600 + asennukset


WP 3.0 + vaaditaan

Tavoitteena ei ole tehdä sivupalkielementistä liian välkkyvää tai häiritsevää. Se on siellä niin kauan kuin kävijä on sivustolla, joten et halua sammuttaa heitä jollain huonosti suunnitelluilla tai liian häiritsevillä. Virhe yksinkertaisuuden puolella, koska kelluvan sivupalkin tulisi olla kakun jäätämä liitteenä olevalle sisällölle.

Sticky valikot

Sticky-valikot ovat kenties kaikkein maanläheisimpiä kaikista WordPressin tahmeista käyttöliittymäelementeistä, mutta ne ovat myös yksi hyödyllisimmistä.

Idea on yksinkertainen. Kun käyttäjä vierittää alaspäin, valikko pysyy tiukasti paikoillaan.

Mutta voit toteuttaa tämän useilla eri tavoilla:

a) Voit siirtyä vakiosijoitukseen yläreunassa.

Tätä ThemeIsle-tiimi on tehnyt heidän kanssaan Zerif-teema, esimerkiksi (näet live demo täällä):

Zerif-tahmeat elementit

Yksi lisäbonus tässä on, että valikko ei ole yksinkertainen yksirivinen valikko, vaan megavalikko – kun hiiri kohdistetaan jokaisen kohteen päälle, ne paljastavat yksityiskohtaisemman rakenteen:

mega-valikko

b) Aseta valikko sivulle.

Tämä on hieno vaihtoehto joillekin malleille ja etenkin valokuvasivustoille, jotka vetoavat visuaalisiin tuotteisiin kertoakseen tarinansa.

Tässä esimerkki RichBrown.info:

RichBrown

Valikko on kiinteä oikealla, kun vierität alas.

c) Pane se alaosaan.

Pohja on toinen mielenkiintoinen sijoitus kiinteää valikkoa varten, ja varsinkin jos haluat tehdä valikosta hieman korkeamman kuin yksi rivi tekstiä.

Tässä on esimerkki bulletpr:

bulletpr

Kuten näette, valikossa on kuvia + teksti, joten se sijoitettiin alaosaan, jotta se ei vie sivuston otsikon arvokasta tilaa.

Sticky email rekisteröinnit

Kuten todennäköisesti tiedät, yksi parhaista tavoista tavoittaa yleisösi on sähköpostitse. Tilaajaluettelollesi lähetetty sähköpostiosoite on viisi kertaa todennäköisemmin näkyväksi kuin viesti Facebookissa.

Sähköpostitilaajien laatuluettelon laatiminen on kriittistä yrityksesi siirtämiselle seuraavalle tasolle. Muistikirjojen ansiosta tilaajien hankkiminen on helpompaa kuin luulet.

On paljon tapoja kannustaa sivuston kävijää ilmoittautumaan postituslistallesi. Tarrallinen muoto, joko sivupalkissa tai sivun yläosassa, voi olla suuri apu. Yksi sivusto, joka tekee tämän hyvin, on TwelveSkip, digitaalisen median yritys. Heidän toimintakehotuksensa sivun yläosassa on selkeä ja houkuttelee huomiota olematta liiallisesti naamasi tai häiritsevä.

twelveskip

Sivupalkin yläosa on toinen hyvä paikka saadaksesi sähköposti tilaajia. Toisinaan ei haittaa, että ihmisillä on useita paikkoja, joihin liittyä. Sähköpostin tilaajat ovat niin arvokkaita, että kannattaa tehdä ylimääräisiä ponnistuksia luettelon laatimiseksi.

Esimerkiksi CodeinWP käyttää tähän tarkoitukseen useita muotoja ja monia tahmeita. Niinkuin tämä:

codeinwp

Sticky mainokset

Tarkastellaanpa – mainokset ovat välttämätön paha useimmille meistä. Lukijamme eivät pidä heistä eikä monet verkkosivustojen luojat. He ovat kuitenkin välttämättömiä laskujen maksamiseen, ja siellä digitaalinen mainonta tulee.

Time Magazine käyttää heidän mainontaansa tarttuvana lohkona, joten se vierittää alas kun luet mitään artikkeleita.

aika

Se on paljon vähemmän häiritsevä kuin jättiläinen splash-mainos tai ponnahdusikkuna, joten se ei ole huono tapa tuottaa tuloja sammuttamatta liian monta lukijaa.

Kuten kaikki mainonta, tämäkin tulisi tapahtua vain maltillisesti. Artikkelin vasemmalla tai oikealla puolella oleva mainosseinä sammuu välittömästi. Yksi tai kaksi yhdistettynä linkkeihin useampaan artikkeliin on hyvä tapa edetä mainonnassa.

Luovat tahmeat käyttöliittymäelementit WordPressissä

Yllä lueteltujen asioiden lisäksi voit olla paljon luovampi käyttäessäsi tahmeita käyttöliittymäelementtejä WordPressissä, mutta tämä tarkoittaa myös mahdollisesti enemmän työtä niiden toteuttamiseksi.

Tässä on yksi esimerkki Gavick.com:

saari

Jos menet kyseiselle sivustolle, huomaat, että koko saari pysyy suurimmaksi osaksi keskuksessa vierittäessäsi alas. Se siirtyy etualan ja taustan välillä, mutta on aina keskellä. Tällainen asia kiinnittää käyttäjän huomion todella.

Vaikuttaa siltä, ​​että tarttuvien käyttöliittymäelementtien luovalle käytölle WordPressissä ei todellakaan ole rajoituksia … koska joku pystyi tekemään saaren tarttuvaksi.

Kuinka löytää oikea laajennus?

Siellä on ei pulaa plugineista WordPress.org-sivustolla, joka voi auttaa sinua kiinnittämään tarttuvia elementtejä teemaasi. Jotkut saattavat toimia hienosti teemaasi kanssa, kun taas toiset eivät ole optimoitu sivustoosi. Parhaiten toimivien löytäminen kestää kokeiluja ja virheitä.

Lopputulos on sen arvoinen, toivoisitko ohjata sosiaalisen median liikennettä tai välittää tärkeitä tietoja lukijoille. Varmista vain, että testaat laajennuksiasi laajasti varmistaaksesi, ettei suunnittelussa ole mitään.

Lexie Lu Kirjailijasta: Lexie Lu on freelance-suunnittelija ja bloggaaja. Hän nauttii uusimpien suuntausten tutkimisesta ja nauttii aina kupillisen kahvia läheisyydessä. Hän hallitsee Suunnittelupaisti ja sitä voidaan seurata Twitterissä @lexieludesigner.

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map