Kuusi parhaista ristiselaimen testaustyökaluista – syvällinen vertailu vuodelle 2020

Miksi kannattaa parhaita selainten välisiä testausvälineitä? Ristiselaimen testaus on prosessi, jolla arvioidaan verkkosovelluksesi toimivuutta eri selaimissa ennen muutosten siirtämistä tuotantoon.


Verkkosivustolla, jossa lukijoiden odotetaan kuuluvan tiettyyn kohorttiin samalla selaimella, muutokset voidaan testata manuaalisesti. Mobiililaitteiden suosion ja suuren määrän selainten kasvaessa voi kuitenkin olla hyvä idea testata sovellus monilla laite- ja selain-yhdistelmillä ennen muutosten hyväksymistä..

Tässä viestissä, kattamme parhaat selainten väliset testaustyökalut. Otamme huomioon useita näkökohtia, kuten kustannusnäkökohdat ja kyky automatisoida koko prosessi.

Paras ristiselaimen testaustyökalut

Of Sisällysluettelo:

 1. Chromen kehittäjätyökalut #
 2. Responsive Test by DesignModo #
 3. Seleeni #
 4. BrowserStack #
 5. LambdaTest #
 6. SmartBear #

�� Ennen kuin aloitat testauksen …

Jos sivustollasi on ollut kävijöitä, voit käyttää näitä tietoja päättääksesi, mitä selaimia testataan. Toinen tapa on valita selaimet perustuen selainten käyttöosuus. Kun olet valinnut selaimet testaamaan sovelluksesi, sinun on suunniteltava testisi huolellisesti, jotta voidaan testata, toimiiko verkkosivustosi asianmukaisesti kaikissa selaimissa.

Tämä viesti kattaa selainten väliset testaustyökalut, jotka auttavat sinua suorittamaan testit, kun olet valinnut selaimet ja suunnitellut testit. Selainten välisen testauksen tulos on tasainen suorituskyky kaikissa laitteissa ja selaimissa.

�� Parhaat selainten väliset testaustyökalut vuonna 2020

Chromen kehittäjätyökalut

Selaimen välisen testauksen perusmuoto voidaan suorittaa Chrome-kehittäjätyökalujen avulla. Tämä on joukko verkkosivustojen kehittäjille sopivia työkaluja, jotka on rakennettu Google Chromen käyttöliittymään. Näiden työkalujen avulla voit manipuloida HTML DOM-, CSS-ominaisuuksia ja debug JavaScript-koodia näkyvällä verkkosivulla nähdäksesi muutokset – ikkunan koon muuttamisen lisäksi voit tarkistaa, kuinka sivun renderointi muuttuu erilaisilla resoluutioilla.

Risti selaimen testaustyökalut Google Chromessa

Chrome-kehittäjätyökaluilla on mahdollisuus jäljitellä erilaisia ​​näytön kokoja ja suuntauksia testataksesi, kuinka verkkosivustosi asettelu mukautuu muuttuviin lähtöparametreihin. Tämä auttaa sinua löytämään ja korjaamaan virheet nopeasti ja näkemään muutokset reaaliajassa.

Chromen kehittäjätyökalut sallivat testauksen vain yhdellä selaimella ja muistuttavat läheisesti Chromium-pohjaisia ​​selaimia, kuten Brave. Ne ovat kuitenkin hyvä työkalusarja sovelluksen testaamiseksi sen alkuvaiheissa. Testit Chromen kehittäjätyökalujen kautta voivat olla vain manuaalisia, eikä niillä ole tukea CI / CD-työkaluille, koska automaatiota ei ole..

DesignModon reagoiva testi

DesignModon reagoiva testi on verkkopohjainen selainten välinen testaustyökalu. Se on emulaattori, joka toimii selaimessa. Anna verkkosivusto ja odota sen latautumista haluttuun näkymäporttiin. Kun se on latautunut, voit vaihtaa laitteen, jonka haluat jäljitellä verkkosivustolle, ja tarkistaa, onko verkkosivusto toistettu oikein.

DesignModon reagoiva testi

Vaikka DesignModo-työkalu näyttää erikokoiset näytöt, se tehdään koneellasi paikallisesti. Jos testi läpäisee tämän työkalun, sen käyttämiseen oikealla laitteella voi silti olla ongelmia. Kuten Chrome Developer Tools, kaikki DesignModo-työkalun kautta tehdyt testit voivat olla vain manuaalisia, eikä niillä ole tukiautomaatioa.

Seleeni

Tämä on ilmainen ja avoimen lähdekoodin työkalu. Seleeni on ohjelmisto, joka käyttää verkkosovellusta paikallisesti käyttämällä paikallisia selaimia. Voit suorittaa seleenitestejä useilla ohjelmointikieleillä. Suosittujen selainten ohjainten latauslinkit ovat täällä: KromiReunaFirefox ja Safari.

Seleenin automatisoitu paikallinen testaus

Kun suoritat seleenitestin, ohjain avaa testiikkunan, jossa suoritetaan joukko ennalta määritettyjä vaiheita. Voit selata DOM-elementtejä, lähettää lomakkeita ja odottaa tapahtumia Seleenissä. Paikallisesti suoritettaessa testit kuitenkin suoritetaan peräkkäin, kun testiselaimen ikkuna on auki testin aikana.

Suosituilla CI / CD-työkaluilla, kuten Jenkins ja Travis CI, on tuki seleenitesteille. Voit sisällyttää myös seleenitestejä yksikkötestausmoduuliin. Seleeni on myös suosittu valinta pilvessä, joka muodostaa perustan pilviratkaisuille selainten poikkitestaustyökaluille, kuten BrowserStack ja LambdaTest.

BrowserStack

BrowserStack on työkalu, joka antaa sinulle välittömän pääsyn yli 2 000 oikealle työpöydälle ja mobiililaitteelle. BrowserStack -sovelluksella voit testata sovelluksiasi selaimissa, joita ylläpidetään oikeissa laitteissa pilven avulla. Sen palvelut voidaan luokitella kahteen selainten väliseen testaustyökaluun:

 • live-tilassa, jossa voit testata verkkosivuston reaaliajassa valitsemallasi selain-laite-yhdistelmällä
 • automatisoi, jonka avulla voit automatisoida selaimesi ristiin kohdistuvat testit Seleenin kautta

BrowserStack-testitulokset

Live-testausvaihtoehto auttaa sinua debuging-verkkosivustosi reaaliajassa. Joten se antaa sinun olla vuorovaikutuksessa oikealla laitteella toimivan selaimen kanssa. Live on ihanteellinen manuaaliseen testaukseen joko syntyvissä projektivaiheissa tai kun esität uusia ominaisuuksia.

Automatisointi on käyttökelpoista, kun olet määrittänyt vakiotestit, jotka haluat sisällyttää osana sarjaasi. Automatisointi toimii seleenin etäversion kautta pilvelle. Se tukee tärkeitä CI / CD-työkaluja, kuten Jenkins ja Travis CI.

Kun olet rekisteröitynyt BrowserStackiin, saat 100 minuutin ilmaisen testauksen, jonka jälkeen sinun on valittava maksettu suunnitelma. Kuukausisuunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa. Äskettäin BrowserStack on ottanut käyttöön pay as you go -suunnitelman käyttämäsi minuutin perusteella.

LambdaTest

LambdaTest on toinen pilvessä oleva työkalu selainten poikkitestaukseen, jonka avulla voit joko suorittaa testejä live-tilassa tai automatisoida niitä pilven Seleenin kautta. Todelliseksi testiksi voit valita laitteen + selaimen yhdistelmän. Työkalu aloittaa sitten istunnon, jossa voit olla vuorovaikutuksessa selaimen kanssa reaaliajassa. Sinulla on yli 2000 todellista laitetta testattavaksi.

LambdaTest Live-tulokset

LambdaTest tarjoaa tukea useille CI / CD-työkaluille, joiden avulla voit integroida selainten väliset testit olemassa olevaan testauskehykseen. Seleeniristikko mahdollistaa myös samanaikaisten testien suorittamisen.

LambdaTestillä on elinikäinen vapaa vaihtoehto yhdelle rinnakkaistestille, joten se on hyvä valinta vasta aloitettaessa. Kuukausisuunnitelmat alkavat 15 dollaria kuukaudessa, mikä on hyvä vastine rahalle. LambdaTestillä on WordPress-laajennus, jossa voit automatisoida kuvakaappausten luomisen WordPressistä, mikä tekee siitä hyvän dev-työkalun WordPressille.

SmartBear

SmartBear tarjoaa selainten välisen testaustyökalun, jonka avulla voit testata sivustosi selaimissa, jotka toimivat sekä oikeissa laitteissa, että automatisoida testit Selenium-kaukosäätimen kautta. Tällä selainten välisellä testaustyökalulla on käytettävissä yli 1500 laitetta, joiden avulla voit suorittaa testit.

Tämän työkalun ominaisuudet ovat verrattavissa LambdaTestin ja BrowserStackin ominaisuuksiin. Laitteiden lukumäärä molemmissa vaihtoehdoissa on kuitenkin suurempi, mikä voi olla tärkeä vaihtoehtoa valittaessa.

SmartBearilla ei ole ilmaista tasoa, ja ilmaiset kokeiluversiot ovat saatavissa vain erityisten kutsujen kautta. Maksetut suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa.

Tuomio parhaista selainten välisistä testaustyökaluista

Tässä viestissä kerroimme kuudesta parhaasta selainten välisestä testaustyökalusta. Nämä työkalut valittiin erilaisten taitojen, toimivuuden ja budjetin perusteella. Yhteenveto havainnoista:

 • Jos työskentelet uuden projektin parissa, kokeile Chromen kehittäjätyökalut tai DesignModon reagoiva testi.
 • Jos haluat automatisoida testisi, se on ilmainen, mutta paikallinen selainten välinen testaustyökalu Seleeni.
 • Jos olet budjetissa, mutta haluat kokea ristiselaimen testaustyökalun oikeilla laitteilla, anna LambdaTest Yritä �� meidän voittajamme!
 • Jos sinulla on jonkin verran varoja selainten välisen testauksen tekemiseen, anna BrowserStack tai SmartBear yritys.

Sen avulla on aika päättää vertailumme markkinoiden parhaimpiin ristiinselailutyökaluihin vuodelle 2020. Toivomme, että tämä on auttanut sinua automatisoimaan selaimesi ristiin testaamista koskevia pyrkimyksiä..

Mikä työkalu on suosikkisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map