Kuinka luoda paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressissä

Kuinka luoda paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressissä

Kuinka luoda paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressissä
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Yelp on valtava verkkosivusto / verkkopalvelu, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja palvelee miljoonia kävijöitä. Tämän tiedät varmasti … Kuitenkin! Osoittautuu, että voit luoda paikallisen hakuhakemiston, kuten Yelp WordPressiin. Näin: kaikki tehdään ylhäältä alas koskettamatta koodiriviä. Anna Colin:


Kiinnostaako sinua ajatus oppia luomaan paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressissä? Epäilen minun täytyy kertoa sinulle suurten menestysten sivustoja, kuten Yelp ja Foursquare. Näet ne hakutuloksissa melko paljon joka kerta, kun etsit yritystä.

Mutta vaikka nämä kaksi jättiläistä – Yelp ja Foursquare – ovat varmasti suosittuja, ne ovat myös kansallisesti keskittyneitä. Ja tämä kansallinen painopiste avaa oven niche-kilpailijalle hiipiä sisään ja tarttua palasen paikallisen hakemiston piirakkaan.

Jotta auttaisit tekemään juuri niin, aion käyttää tämän viestin antamalla sinulle vaiheittaisen oppaan siitä, kuinka voit luo paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressiin rikkomatta pankkia.

Kuinka luoda paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressissä

Mikä menee laadukkaaseen paikallishakuhakemistoon?

Jotta löydettäisiin paras työkalu paikallisen hakuhakemiston, kuten Yelp, luomiseen WordPressissä, on hyvä idea ensin määritellä keskeiset ominaisuudet, jotka tekevät Yelpistä ja Foursquareista niin tehokkaita.

Nämä ominaisuudet ovat pääosin:

 • Laadukas haku / suodatus, jonka avulla kävijöiden on helppo löytää osuvia yrityksiä.
 • Karttatietojen näkymä, jonka avulla ihmiset voivat löytää sijainnit, jotka ovat lähimmät tietylle alueelle.
 • Käyttäjien arviot, jotta kävijät voivat saada käsityksen yrityksen laadusta.
 • Ansaitse rahavaihtoehtoja, jotta voit todella ansaita rahaa paikallisesta hakuhakemistostasi.
 • Yrityksen omistajien hallintatyökalut, jotta he voivat hallita tai vaatia yritystietoja ilman paljon manuaalista työtä sivuston järjestelmänvalvojalta (sinä).

Valitettavasti ei ole ilmaista ratkaisua, joka tekisi tässä hienoa työtä. Mutta on olemassa edullinen premium-vaihtoehto nimeltään ListingPro.

Ratkaisumme luoda paikallisen hakuhakemiston, kuten Yelp WordPressiin

ListingPro - luo paikallisen hakemistosivuston

ListingPro on premium-hakemistoteema, jonka voit käyttää ostaa ThemeForestista hintaan 69 dollaria.

Se muuntaa yleisestä WordPress-sivustostasi täysin varustetun paikallisen hakuhakemiston, joka on varustettu useimmilla ominaisuuksilla, jotka tekevät Yelp- ja Foursquare-sivustoista toimivia. ListingPro on go-to-työkalumme, koska:

 • Sillä on yksityiskohtainen suorahaku, jonka avulla kävijät voivat helposti löytää sisältöä hakemistosta.
 • Siihen kuuluu kaunis käyttöliittymä, jonka avulla yritykset voivat hallita yritystietoja ja sijoittaa mainoksia.
 • Sinä järjestelmänvalvoja voi hallita kasojen yksityiskohtia WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Tässä on kuvakaappaus Yelpin hausta vain antaaksesi sinulle käsityksen siitä, miksi ListingPro sopii tähän tarkoitukseen niin hyvin:

miten yelp-haku toimii

Ja tässä on kuvakaappaus ListingPron hausta testisivustollani:

miten listpro-haku toimii

Aika siistiä, eikö niin? ListingPro-hakukone ylittää huomattavasti oletus WordPress-haun, mikä on tärkeää paikallisen hakemistosi onnistumisen kannalta.

Seuraavaksi annan sinulle yksityiskohtaisen, vaiheittaiset ohjeet paikallisen hakuhakemiston luomiseen WordPressistä ListingPron avulla.

Vaihe vaiheelta: Paikallishakuhakemiston luominen WordPressiin

Kun olet ostanut ListingPro, olet valmis aloittamaan hakemistosivustosi luomisen. Suosittelen käsittelemään uutta sivustoasi seuraavasti:

 • Asenna ListingPro ja määritä se.
 • Määritä sivustosi tyyli.
 • Määritä perustiedot, kuten maksuasetukset ja sähköposti-ilmoitukset.
 • Määritä kaikki tiedoistasi – luokat, kaupungit jne.
 • Aseta hinnasuunnitelmasi yrityksille maksaaksesi palkkioista.
 • Määritä mainosvaihtoehdot, joita tarjoat yrityksille.

Seuraavassa kerrotaan, kuinka tämä kaikki tehdään yksityiskohtaisemmin:

Vaihe 1: Asenna ListingPro ja suorita ohjattu asennustoiminto

Kun olet asentanut ja aktivoinut ListingPro (se asentuu kuten mikä tahansa muu teema), se vie sinut läpi seuraavan prosessin:

 • Asennetaan tarvittavat laajennukset
 • Demosisällön tuominen

Suosittelen voimakkaasti, että tuotte kaiken näyttämättömän sisällön, koska se tekee teemasi mukauttamisesta paljon helpompaa.

Kun olet suorittanut ohjatun asennustoiminnon, sinun pitäisi tarkastella mitä on melkein täysin toimiva paikallinen hakemistosivusto:

tuo nuken sisältö

kuinka luoda paikallinen hakuhakemisto, kuten yelp, WordPressiin

Kaikki mitä teet seuraavissa vaiheissa, on kyse siitä, että teet tämän perussivuston omaksi.

Vaihe 2: Muodosta hakemistosivusto

Aika tyyliä sivustosi. Täältä voit valita hakemistosivustollasi käytetyt fontit, värit ja taustakuvat.

Jos haluat muuttaa niitä, sinun on siirryttävä uuteen Teema-asetukset -välilehti WordPress-kojelaudan sivupalkissa. Voit määrittää muotoiluvaihtoehdot pitämällä kiinni ensisijaisesti viidestä ensimmäisestä vaihtoehdosta:

tyyli hakemistosi

 • Yleiset asetukset. Muuta päävärejäsi sekä joitain navigointi- ja toimintoasetuksia.
 • Typografia. Valitse kaikki sivustossasi käytetyt fontit, koot ja värit.
 • ylätunniste. Muuta ylätunnisteen asettelua ja värejä. Voit myös lisätä otsikkoriville hakukentän ja ladata oman logon tähän.
 • lippu. Valitse iso lihavoitu banneri, joka näkyy kotisivusi hakukentän takana. Voit myös määrittää, mitkä luokat näkyvät etusivulla.
 • Kartta-asetukset. Valitse käytettävä karttatyyli. Voit joko käyttää tavallista Google Mapsia tai käyttää muutamaa eri tyyliä MapBoxilla.

muokata otsikkoasi

Voit myös siirtyä alas Alatunniste -osiossa voit määrittää joitain tyylejä alatunnisteellesi ja lisätä sosiaalisia profiileja.

Ei todellakaan ole "oikea" tai "väärä" tapa määrittää suurin osa näistä. Kyse on siitä, kuinka haluat hakemistosi näyttävän.

Vaihe 3: Määritä sähköpostit, maksuasetukset jne.

Kun olet tyytyväinen sivustosi ulkoasuun, on aika käsitellä niukkoja rakeita yksityiskohtia, kuten transaktiosähköpostisi, maksuasetukset, laskun hallinta ja URL-osoitteen määritykset.

Tämä osa ei ole erityisen nautinnollinen, mutta se on välttämätön sivustosi toiminnalle.

Joten käydään läpi kaikki tarvitsemme järjestyksessä. Nämä ovat kaikki edelleen vaihtoehtoja Teema-asetukset kieleke.

Ensinnäkin, suuntaan Maksuasetukset ja määritä kaikki. Voit valita:

 • Tarvitaanko uudet luettelot manuaalisesti ennen niiden näyttämistä.
 • Haluatko edes hyväksyä maksetut ilmoitukset.
 • valuutta.
 • Maksuyhdyskäytävät.
 • Määritä ehdot ja ehdot, kassat jne.

määritä maksut

Seuraava, suuntaa kohti Sähköpostin hallinta välilehti. Tässä voit määrittää transaktiosähköpostit, jotka hakemistosivustosi lähettää. Mitä tarkoitan tapahtumasähköposteilla? Asiat kuten:

 • Uusien käyttäjien sähköpostit.
 • Sähköposti, jonka joku saa, kun hän lähettää yritystiedot.
 • Maksuvahvistukset.
 • Jne.

Jokainen sähköposti on määritettävä erikseen normaalin WordPress TinyMCE -editorin avulla. On tärkeää muistaa, että voit käyttää tässä muuttujia. Jos esimerkiksi kirjoitat% käyttäjänimi, se korvataan henkilön tunnuksella todellinen käyttäjänimi. ListingPro kertoo kaikki muuttujat, joita voit käyttää Sähköpostin hallinta sivu:

enemmän nitty rakeisia yksityiskohtia

Seuraavaksi pop alas kohtaan Laskun asetukset -välilehti ja kirjoita oman yrityksen tiedot. Nämä tiedot näkyvät laskussa, jonka lähetät yrityksille, jotka maksavat ilmoituksista:

määritä asetukset

Toinen viimeinen asia! Seuraava, suuntaa kohti URL-määritys -välilehti, jolla voit määrittää joidenkin tärkeiden sivujen URL-osoitteet. Huomaa – jos olet tuonut kaikki näennäistiedot, kuten ehdotin, ListingPro on jo luonut nämä sivut ja kirjoittanut URL-osoitteet tähän. Mutta jos haluat muuttaa sivun URL-osoitetta, voit päivittää sen täällä, jotta sivustosi toimii edelleen oikein:

määritä URL-osoite

Ja lopuksi, mene Yhteystiedot määrittääksesi yhteystietosi sekä joitain perustietoja sisäisestä yhteyslomakkeestasi:

lisää yhteystiedot

Huh huh! Se on paljon tylsää kamaa, ollakseni rehellinen. Mutta kun olet määrittänyt sen, sinun ei koskaan tarvitse tarkastella sitä enää.

Vaihe 4: Määritä hakemistolistojen toiminta

Kun olet saanut kaikki nämä ilkeät raikkaat yksityiskohdat tieltä, olet valmis pohtimaan, kuinka luettelossivut toimivat. Sivuja listaamalla tarkoitan tosiasiallisia sivuja, joilla on yksittäisiä yrityksiä.

Voit määrittää nämä määrittämällä työskentelysi kahdessa eri valikossa WordPress-hallintapaneelissa. Voit aloittaa samasta Teema-asetukset alueella, jolla olet jo työskennellyt.

Siirry Yleisten asetusten luettelointi ja napsauta Listausnäkymä alaluokka. Täällä voit määrittää, kuinka haluat näyttää luettelot useita luetteloita. Voit joko näyttää normaalin luettelon tai siirtyä ruudukkonäytöllä. Ja voit myös valita sisällytetäänkö karttanäkymä vai ei:

valitse listanäkymä

Ja sitten jos menet Lista Lähetä & Muokkaa asetuksia -vaihtoehto, voit määrittää lomakkeen, jota yritykset käyttävät toimittaakseen luettelon hakemistoon. Se on pitkä luettelo – mutta on tärkeää, että käydään läpi ja määrität kaiken. Voit esimerkiksi valita, voivatko yritykset:

 • lataa valokuvia,
 • lisää tageja,
 • lataa videoita,
 • lisää verkkosivustojen URL-osoitteet,
 • ja paljon, paljon enemmän.

Kummassakin vaihtoehdossa voit joko kytkeä sen päälle tai pois päältä. Sitten, jos kytket sen päälle, voit määrittää kaiken siihen vaihtoehtoon liittyvän tekstin:

räätälöi hakemistoluettelosi

Kun olet valmis tämän behemoth-valikon kanssa, sinun on siirryttävä kohtaan Ilmoitukset välilehti sivupalkissa. Täällä voit lisätä:

 • Luokat. Valitse laajat luokat luokkiin. Esimerkiksi. Hotellit, ravintolat jne.
 • Toimipaikat. Valitse sijainnit, joissa luettelot otetaan käyttöön. Voit tehdä paikkoja niin suuriksi tai pieniksi kuin haluat. Esimerkiksi. Valtio, kaupunki, lääni jne.
 • ominaisuudet. Ne liittyvät tiettyihin luokkiin. Voit esimerkiksi lisätä erityisiä ominaisuusluetteloita vain Hotelli-luokka.

lisää luokkia

Näyttää sinulle kuinka ominaisuudet ja Luokat vuorovaikutus, tässä on esimerkki, johon lisäsin ominaisuuden nimeltä Mahdollistaa lemmikkien? että hotellit kategoria. Kuten alla näet, käyttäjät voivat suodattaa tämän perusteella Ominaisuus, mutta vain kun selaat hotellit kategoria:

ominaisuudet vs. luokat

Vaihe 5: Aseta hinnasuunnitelmasi

Jos et aio veloittaa yrityksiä ilmoituksista, voit ohittaa tämän osan. Oletusarvoisesti ListingPro luo jo ilmaisen suunnitelman, kun tuot näyttösisältöä.

Mutta jos haluat lisätä premium-tason päälle tai korvata ilmainen suunnitelma vain maksettu suunnitelma, voit tehdä sen siirtymällä osoitteeseen Hinnasuunnitelmat → Lisää uusi hinnasuunnitelma:

lisää suunnitelma

Vaihe 6: määritä mainosasetukset

Mainokset ovat hyvä osa Yelpin tulomallia, joten jos haluat luoda WordPressiin paikallisen hakuhakemiston, joka jäljittelee Yelpiä ja FourSquare-sovelluksia, sinun kannattaa todennäköisesti sisällyttää mainokset osana tulomallia.

Voit määrittää mainoksia siirtymällä osoitteeseen Teemavaihtoehdot → Mainosasetukset. Täällä voit määrittää mainosvaihtoehtojen sivun tekstin ja hinnasuunnitelmasi:

Valitse vaihtoehdot yrityksiin

Yritykset voivat sitten ostaa mainoksia suoraan hallintapaneelistaan ​​(lisätietoja myöhemmin!).

Paikallishakuhakemistosivuston hallinta

Ok, tässä vaiheessa paikallisen hakuhakemistosi pitäisi olla melkoisesti asetettu. Vaikka sinulla ei vieläkään ole todellisia luetteloita, kaikkien ydintoimintojen tulisi olla siellä ja olet valmis valmistamaan kertaluonteisen asennuksen.

Nyt on aika antaa sinulle nopea kuvaus siitä, kuinka voit hallita paikallisen hakuhakemistosi päivittäistä toimintaa. Melkein kaikki hallinnointisi tapahtuu seuraavissa valikon vaihtoehdoissa:

kojelautaan

Esimerkiksi, jos uusi lista tulee, se näkyy nimellä Odottaa tarkistusta että Ilmoitukset välilehti. Jotta se olisi julkinen, sinun tarvitsee vain muuttaa sen tilaksi Julkaistu:

tilan muuttaminen

Samoin voit hallita arvosteluja Arvostelut -välilehti, mainokset mainoksia -välilehti, ja jos yritys haluaa vaatia yritystietoja, voit hallita sitä sivulta väittää kieleke.

Kuinka yritykset voivat hallita yritystietoja ja mainoksia

Kaikki mitä osoitin sinulle yllä on sinun, sivuston järjestelmänvalvojan, näkökulmasta. Mutta miten asiat toimivat yrityksille, jotka haluavat luoda luetteloita ja / tai mainostaa paikallisessa hakuhakemistossasi?

Tilit luoneet yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa kahdella tavalla:

 • Menossa heidän kojelautaan
 • Uuden listan lisääminen

käyttöliittymävalikot

klikkaaminen Lisää luettelo vie heidät käyttöliittymään lähettämään ilmoituksensa:

lähetä listaus

Ja jos he menevät heidän luokseen kojelauta, he näkevät yksityiskohtaisen käyttöliittymän, jossa he voivat:

 • Tarkastele heidän ilmoituksiaan
 • Katso laskut
 • Luo mainoskampanjoita
 • Hallitse varauksia
 • Katso tilastot
 • Hallinnoi heidän ruoka- / palveluvalikkoa (tarvittaessa)

On myös siisti kehotuksia, jotka ajavat yrityksiä mainostamaan yritystietoja:

hallita yritystietoja

Mitä seuraavaksi?

Vaikka olet ehkä oppinut luomaan paikallisen hakuhakemiston, kuten Yelp WordPressistä, et ole vielä valmis. Nyt – sinun on itse rakennettava tarpeeksi sisältöä, jotta ihmisten kannattaa käyttää hakemistoa.

Mutta tämän oppaan jälkeen sinulla pitäisi olla vankka perusta, jonka avulla kävijät voivat etsiä, suodattaa ja arvioida yrityksiä aivan kuten he tekevät Yelp-sivustossa.

Lisäksi yritykset voivat lähettää ilmoituksensa tai vaatia olemassa olevia yrityksiä. Ja kun heillä on luettelo, he voivat automaattisesti mainostaa yritystietojaan mainosten avulla – ilman, että sinun on käsiteltävä asioita käsin.

Toivon, että tästä on ollut apua! On todella merkittävää, että jopa näennäisesti monimutkaiset verkkosivut / verkkopalvelut, kuten Yelp, voidaan luoda uudelleen WordPress-pohjaisilla työkaluilla ja murto-osalla hinnasta, joka palkataan dev-tiimin palkkaaminen ja asian rakentaminen alusta alkaen!

Muuten, jos olet kiinnostunut muista tämän tyyppisistä yksityiskohtaisista oppaista, voit oppia kuinka luoda usean myyjän markkinapaikka tai miten luoda jäsensivusto WordPressin avulla.

Onko sinulla kysyttävää siitä, miten luodaan paikallinen hakuhakemisto, kuten Yelp WordPressiin? Tulipalo vapaasti alla olevassa kommenttiosassa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

Tämän viestin on tuonut sinulle ListingPro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector