Kuinka luoda fyysinen tuotemarkkina kuten Etsy (WordPressissä)

Kuinka luoda fyysinen tuotemarkkina kuten Etsy (WordPressissä)

Kuinka luoda fyysinen tuotemarkkina kuten Etsy (WordPressissä)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: "WordPress ja verkkokauppa"? Kuka olisi uskonut vain 5 vuotta sitten, että tämä olisi toteuttamiskelpoinen mahdollisuus. En todellakaan ole ketään yliopistotunnistani. Siitä huolimatta olemme täällä. Ja WordPress pystyy nyt täydellisesti käsittelemään kaikenlaista verkkokauppaa, periaatteessa. Joten tarkistaaksemme tämän laajuuden, tutkimme Etsyn kaltaisen fyysisen tuotemarkkinapaikan luomista WordPressistä. Tässä Colin ottaa aiheen ja hänen tarkan vaiheittaisen prosessinsa:


Haluatko hypätä monen myyjän markkinoiden junaan? Jos näin on, Etsyn kaltaisen fyysisen tuotekaupan luominen on hieno tapa tehdä juuri tämä. Mikä parasta, tämä voidaan tehdä WordPressillä.

Vuodesta 2016, Etsy oli yli 1,6 miljoona myyjät, joiden hinta on 677 dollaria miljoona bruttokaupassa pelkästään vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä. Se on paljon myyjiä, jotka etsivät apua tonnin tavaroiden myyntiin!

Mutta olet todennäköisesti sitä mieltä, että usean myyjän markkinapaikkojen on oltava kalliita. Tarkoitan, että Etsyllä on valtava kehittäjätiimi, joka työskentelee heidän puolestaan ​​… joudut käyttämään tuhansia dollareita luomaan jotain vastaavaa,?

Ei oikeastaan! Vastauksena verkkomarkkinapaikkojen suosioon useat myyjämarkkinat-työkalut ovat ilmestyneet esiin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse hajottaa pankkia räätälöityjen ratkaisujen avulla, jos haluat Etsyn kaltaisen markkinapaikan.

Itse asiassa voit aloittaa alle sata dollaria käyttämällä WordPressiä, WooCommercea ja laajennusta nimeltä WC-toimittajat.

Näin saa aikaan sen tarkalleen:

Fyysinen tuotekauppa kuten Etsy WordPressissä

Kuinka luoda fyysinen tuotemarkkinat, kuten Etsy, WordPressille:

Ensinnäkin, mikä on WC-myyjä ja miten se auttaa meitä tekemään sen, mitä haluamme tehdä?

WC Vendors on Freemium-laajennus, joka laajentaa WooCommercen toimintoja muuttamalla siitä fyysinen tuotemarkkinapaikka kuten Etsy. Olen asettunut WC-myyjille tämän opetusohjelman vuoksi, koska:

 • Se on suunniteltu fyysisille tuotteille.
 • Ilmainen versio on tarpeeksi tehokas aloittamiseen (vaikka haluat ehdottomasti premium-version kaikkein käyttäjäystävällisimmälle markkinoille).
 • Siihen sisältyy tärkeitä ominaisuuksia, kuten helppo palkkiomaksu, etukäteen toimitettujen tuotteiden toimittaminen myymälöiden omistajille (vain premium) ja paljon muuta.
 • Ensiluokkaisessa versiossa on oma teema, joka hyödyntää kaikkia WC-myyjien toimintoja.

Koska WC-myyjät hyödyntävät WordPressin voimaa, tarvitset sitä vain:

 • Verkkotunnus ja hosting (lisätietoja)
 • Toimiva WordPress-esimerkki
 • Teema (tai teema, joka sisältyy WC-myyjien palkkioon)
 • WC-myyjät + WooCommerce

Tässä on tarkalleen kuinka voit perustaa fyysisen tuotekaupan, kuten Etsy, WC-myyjien ja WooCommercein avulla:

Vaihe 1: Valitse isännöinti

Blogin avulla saatat pystyä luistelemaan vähemmän tähtiä käyttävällä isännöinnillä (tosin se ei ole koskaan hyvä idea). Mutta usean myyjän verkkokaupassa ei voi ohittaa isännöintiä.

Akamai kysyttiin verkkokaupan kuluttajat ja löysivät muutamia johtopäätöksiä, jotka ansaitsevat erityisen huomion keskittymisen verkkokauppojen sivujen latausaikoihin:

Eikä kyse ole pelkästään Akamai-tiedoista. Muut tutkimukset ovat jatkuvasti todenneet, että hitaammat sivun latausajat tarkoittavat vähemmän tuloksia verkkokauppaan. Esimerkiksi, Intuit löytyi että joka toinen ajeltu sivun latausaika on yhtä kuin a 1% nousu muuntoprosenttiin tai enemmän! Tämä on valtava.

Jokaista suorituskyvyn voiton sekuntia:

Alkuperäinen latausaika
Latausajan muutos
Muuntaminen muutos
Yli 7 sekuntia-1s+3%
Välillä 5-7s-1s+2%
Alle 4 s-1s+1%

Joten, jos haluat, että usean myyjän markkinat ovat menestyviä, aloita laadukkaalla isännöinnillä. Koska sivustosi optimoinnista riippumatta, isännöinti on edelleen avainasemassa yliääniset sivun latausnopeudet.

Jos olet täällä säännöllisesti, tiedät tarkalleen, mitä yrityksiä suosittelemme ylläpidon suhteen. Jos ei, tarkista tämä – kyselymme tulokset. Lyhyesti:

 • Aloittaaksesi SiteGround antaa sinulle hyvän tasapainon nopeudesta ja edullisuudesta. Rahalla on paras suorituskyky kaikista kohtuuhintaisista isännöinneistä.
 • Markkinapaikkasi kasvaessa kannattaa ehkä harkita päivittämistä premium-palvelimeksi, kuten Kinsta. Tässä on katsaus Kinstaan.

Vaihe 2: Asenna teema, WooCommerce ja WC-myyjät

Kun olet saanut isäntäsi ja verkkotunnuksesi valmiiksi, on aika tehdä asenna WordPress, Valitse teema ja aloita tarvittavien laajennusten pyöristäminen.

Jos et vielä halua levittää premium-teemaa, voit aloittaa ilmaisella WooCommerce-teemalla. Käytän tässä opetusohjelmassa omaa ilmaista versiota ShopIsle. Mutta voit vapaasti käyttää mitä tahansa WooCommerce-keskittyvää teemaa, joka kutistaa mielesi.

Shopisle

Kun teema on asennettu ja aktivoitu, sinun on asennettava WC-myyjät ja WooCommerce. On välttämätöntä, että asennat molemmat, koska WC-myyjät tarvitsevat WooCommercea toimiakseen kunnolla.


WooCommerce WooCommerce

Tekijä (t): Automattic

Nykyinen versio: 4.1.1

Viimeksi päivitetty: 27. toukokuuta 2020

woocommerce.4.1.1.zip


92% Arviot


5000000 + asennukset


WP 5.0 + vaaditaan


WC-myyjien markkinapaikka - Multivendor-kauppapaikkaratkaisu WooCommerce-palveluille WC-myyjien markkinapaikka – Multivendor-kauppapaikkaratkaisu WooCommerce-palveluille

Tekijä (t): WC-myyjät

Nykyinen versio: 2.1.20

Viimeksi päivitetty: 12. toukokuuta 2020

wc-vendors.2.1.20.zip


90% Arviot


10000 + asennukset


5.0.0Requires

Asenna ensin WooCommerce ja suorita ohjattu asennusohjelma.

Ohjattu WooCommerce-asennus

Jatka sitten asentamalla WC-myyjät. Jos aloitat ilmaisella versiolla, voit asentaa sen suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Tietenkin, sinun on tehtävä joukko muita WordPress-yleisiä parannuksia, mutta keskityn tässä opetusohjelmassa vain useiden myyjien markkinoiden toimintoihin..

Vaihe 3: Määritä WC-toimittajat

Okei, tämä askel on tärkeä. Sieltä voit määrittää yksityiskohdat, kuten palkkiot, toimittajan rekisteröinti ja maksutiedot.

Aloita siirtymällä kohtaan WooCommerce → WC-myyjät.

3.1: Yleiset asetukset

Päällä Yleiset-välilehti, varmista, että olet asettanut oletuspalkkioprosentin, jonka haluat tarjota myyjille:

Kuinka luoda fyysinen tuotemarkkinat, kuten etsy

Voit asettaa myöhemmin yksittäisille tuotteille mukautetut palkkiot, mutta tämä on oletusaste, jota alun perin sovellettiin kaikkiin tuotteisiin.

Sinun tulisi myös määrittää täällä rekisteröintivaihtoehdot. Jos et halua hyväksyä myyjäsovelluksia manuaalisesti, voit poistaa sen käytöstä. Mutta en suosittelisi sitä. Et halua, että roskapostin käyttäjät pilaavat markkinointisi.

Sinun on myös määritettävä, miten haluat käsitellä veroille ja postituskululle keräämiäsi rahaa. Periaatteessa valitset, pidätkö nämä maksut vai menivätkö ne myyjälle.

Sivun alapuolella voit määrittää myyjäsivujen URL-osoitteen ja muut tyylivaihtoehdot. On hienoa, jos nämä jätetään oletusasetuksiksi.

3.2: Tuotteet

Päällä Tuotteet -välilehti, valitset, mitkä kentät ovat myyjien käytettävissä, kun he luovat uuden tuotteen. Jos et esimerkiksi halua, että myyjät pystyvät luomaan virtuaalisia tai ladattavia tuotetyyppejä, valitse nämä ruudut piilottaaksesi ne:

Koska olet luomassa fyysistä tuotemarkkinapaikkaa, kuten Etsy, haluat todennäköisesti piilottaa joukon näitä kenttiä virtaviivaistaaksesi myyjien tuotteiden luomisprosessia.

Nämä kentät ovat hyviä tavallisille WooCommerce-kaupoille, mutta et todennäköisesti halua, että myyjät pystyvät ryhmittelemään tuotteita tai asettamaan mukautettuja veroja.

3.3: Ominaisuudet

kyvyt -välilehti antaa sinun asettaa toimittajien käyttöoikeudet.

Varten tilaukset ja raportit vaihtoehtoja, suosittelen, että jätät kaikki vaihtoehdot valittuiksi (oletus).

Tärkeä vaihtoehto on Tuotteet. Sen avulla voit päättää, tarvitaanko myyjien lähettämistä tuotteista manuaalinen järjestelmänvalvojan hyväksyntä ennen niiden näyttämistä. Lisäksi voit myös päättää, saavatko myyjät muokata tuotteita vaihtamisen jälkeen.

Mielestäni oletusasetukset ovat hyvä paikka aloittaa, mutta jos aiot ylläpitää suurta monen myyjän markkinoita, et ehkä pysty hyväksymään kutakin tuotetta manuaalisesti..

3.4: Sivut

sivut välilehti on yksinkertainen. Sen avulla voit vain valita, mitä sivuja haluat käyttää myyjäliittymän näyttämiseen. WC-myyjät luovat suurimman osan tarvittavista sivuista automaattisesti, mutta jos haluat mukauttaa heidän nimensä / URL-osoitteen, voit tehdä sen täällä:

Jälleen on hienoa jättää nämä oletusasetuksiksi.

3.5: Maksut

maksut välilehti on tärkeä. Siinä olet asettamassa PayPalin mukautuvat maksut. PayPalin mukautuvien maksujen avulla voit jakaa maksut välittömästi ja maksaa palkkiot automaattisesti.

Jos tarvitset apua, voit noudata WC-myyjien yksityiskohtaista opasta. Ja jos maksat premium-laajennuksesta, voit myös käyttää Stripeä jakamaan maksut samalla tavalla automaattisesti.

Mukautuvien maksujen määrittämisen lisäksi sinun on myös valittava maksuaikataulu.

Voit maksaa myyjille välittömästi (mahdollisesti vaarallinen takaisinperinnöille) tai asettaa päivittäisen, viikoittaisen, kahden viikon, kuukausittaisen tai manuaalisen aikataulun.

Huomaa – et voi tehdä molempia. Joten jos haluat maksaa myyjille aikataulussa, muista poistaa Pikapalkka-ruutu.

Vaihe 4: Ota tilin rekisteröinti käyttöön WooCommerce-palvelussa

WC-myyjät tarjoavat sinulle usean toimittajan toiminnallisuuden, mutta vain jos WooCommerce sallii sen! Joten jotta myyjät voivat tosiasiallisesti rekisteröityä markkinoillesi, sinun täytyy käydä WooCommerce → Asetukset → Tilit ja rasti Ota rekisteröinti käyttöön "Tilini" sivu:

Nyt myyjien pitäisi voida rekisteröidä Tilini sivu. Se käyttää samaa käyttöliittymää kuin tavalliset käyttäjät, mutta lisää vähän Tee hakemus tullaksesi myyjäksi valintaruutu:

Tässä kohtaa saatat joutua ottamaan käyttöön mukautetun CSS: n. Riippuen siitä, kuinka teema tuottaa rekisteröintilomakkeen, saatat haluta muuttaa sen tyyliä. Jos maksat laajennuksen premium-versiosta, voit käyttää WC-toimittajien omaa teemaa välttämään mukautetun CSS: n käyttämisen..

Vaihe 5: Varmista, että myyjätilit toimivat oikein

Olet oikeastaan ​​pääosin valmis nyt! Fyysisten tuotemarkkinoidesi pitäisi toimia, mutta on hyvä idea luoda testimyyjätili varmistaaksesi, että kaikki toimii.

Kun olet luonut näennäisen myyjätilin, sinun on siirryttävä järjestelmänvalvojan tiliisi ja hyväksyttävä toimittajan tili siirtymällä käyttäjät välilehti. Vaihda vain käyttäjärooli Odottaa toimittajaa että Myyjä:

Jos olet poistanut manuaalisen hyväksynnän käytöstä, voit ohittaa tämän vaiheen.

Hyväksyttyäsi sinun pitäisi voida nähdä Toimittajan hallintapaneeli testimyyjätililläsi:

Jälleen, valitsemastasi teemasta riippuen, saatat joutua lisäämään mukautettuja CSS-tyylejä myyjän kojelaudan korostamiseksi. Tai tämä on toinen syy, jonka vuoksi haluat käyttää vain premium-WC-myyjiä.

Kaupan asetussivulle myyjät voivat lisätä PayPal-sähköpostiosoitteensa, valita kaupan nimen ja lisätä kuvauksen:

Ilmaisessa versiossa myyjät voivat lisätä tuotteita vain normaalin taustaohjelman WooCommerce-käyttöliittymän avulla. Mutta jos maksat premium-versiosta, pystyt luomaan käyttöliittymätuotteita.

Ja kun myyjä on luonut hyväksytyn tuotteen, ostajat voivat nähdä sen käyttöliittymässä:

Tarkastetaan toimeksiantoja ja katsellaan raportteja

Voit nähdä, kuinka fyysisten tuotteiden markkinoilla menee, napauttamalla raportteja kahdelta alueelta.

Ensinnäkin menossa WooCommerce → Palkkiot antaa sinulle kaikki yksittäiset palkkiot, jotka markkinapaikkasi on luonut. Voit lajitella yksittäisten toimittajien sekä palkkioiden tilan mukaan (erääntyneet, maksetut tai peruutetut):

Voit myös tarkastella tarkempia tilastoja siirtymällä osoitteeseen WooCommerce → Raportit → WC-toimittajat:

Samoin myyjät voivat myös tarkastella tilauksia ja palkkioita sekä merkitä tuotteita lähetettyinä:

Syyt WC-myyjien pro-version ostamiseen

Vaikka voit perustaa fyysisen tuotekaupan, kuten Etsy, ilmaiseksi WC-toimittajien avulla, jos olet vakavasti markkinoillasi, sinun kannattaa käyttää premium-versiota.

 • Se antaa myyjillesi a paljon parempi kokemus.
 • Toimittajat saavat yksityiskohtaisempia myymälöitä ja käyttöliittymien lähetyksiä.
 • He voivat myös luoda omia kuponkeja.

Koska myyjät ovat kaupan selkäranka, haluat pitää heidät onnellisina.

Lisäksi pro-version avulla voit veloittaa enemmän palkkioita. Kun ilmaisen version avulla voit laskuttaa vain kiinteän prosenttimäärän, pro-version avulla voit yhdistää kiinteät maksut ja prosenttimäärät. Voit esimerkiksi matkia Etsyn maksurakennetta, jonka kiinteä korko on 0,20 dollaria + 3,5%.

Sen mukana tulee myös mainitsemani oma teema. Joten sinun ei tarvitse mukautettua CSS: ää, jotta myyjäsivusi näyttävät kauniilta.

Ja voit jopa ottaa käyttöön eBay-tyylisen palautejärjestelmän myyjille, mikä on tärkeää luottamuksen lisäämiselle.

Joten kasta märkä ilmaisella versiolla, mutta jos haluat luoda todella toimivan usean myyjän markkinan, sinun tulee harkita ostamalla pro-version 199 dollarilla.

Ja siinä kaikki! WordPress- ja WC-toimittajien avulla on helppo rakentaa fyysinen tuotemarkkinapaikka, kuten Etsy. Jos sinulla on prosessia koskevia kysymyksiä, jätä ne alla oleviin kommentteihin ja yritän auttaa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector