7 parasta mobiilisivustojen rakennustyökalua vuonna 2020

Ennen kuin saamme selville, mitkä ovat parhaimmat mobiilisivustojen rakennustyökalut, järjestetään historiatunti. Kerran kehittäjä rakensi verkkosivun. Kyseinen sivusto osoitti kymmenen sivua paikalliselle kampaajalle, ja salonkin asiakkaat latasivat ne sivut hitaasti Netscape-selaimiin..


Idea mobiilisivustosta ei ollut useimpien mielessä, puhumattakaan ideasta tietokoneesta taskussa. Mutta maailma on ilmeisesti muuttunut, ja Google on ilmoittanut kaikille, että verkkosivuston näkyvyys verkossa riippuu melko vähän mobiiliversiosta. Valitettavasti kahden verkkosivuston tai jopa yhden reagoivan verkkosivun rakentaminen tyhjästä on tuskallista. Siellä mobiilisivustojen rakennustyökalut tulevat peliin.

Vaikka jotkut kokeneet kehittäjät saattavat halveksittaa ajatusta käyttää verkkosivustojen rakentajaa, kuten Squarespace tai Wix, monet heistä ymmärtävät, kuinka arvokkaat nämä alustat voivat olla – ei vain miellyttäville asiakkaille, vaan myös omien marginaaliensa parantamiseksi..

Parhaat mobiilisivustojen rakennustyökalut

Yleensä parhaiden mobiilisivustojen rakennustyökalujen tavoitteena on nopeuttaa kehitysprosessia ja luoda samalla kaunis verkkosivusto, joka näyttää ammattilaiselta. Lisäksi ammattimaisilla kehittäjillä ja suunnittelijoilla on yleensä yleensä mahdollisuus käyttää sivutiedostoja ja suorittaa joitain mukautettuja koodauksia.

Joten jos haluat löytää työkalun, joka on hyvin optimoitu tuottamaan loistava mobiilisuunnittelu, olet oikeassa paikassa! Jatka lukemista oppiaksesi verkkosivustojen rakennustyökalujen eduista yhdessä luettelon parhaista harkittavista vaihtoehdoista.

Mikä tekee parhaiten mobiilisivustojen rakentajaksi?

Jotkut ominaisuudet ovat välttämättömiä, kun he etsivät mobiilisivustojen rakentajaa. Kokeneimmat kehittäjät hyödyntävät näitä työkaluja nopeuttaakseen jo jo varattua suunnitteluprosessiaan. Siksi haluamme nähdä joitain seuraavista tekijöistä kehityksen helpottamiseksi yleensä:

�� Kauniit ja runsaat mallit
Kehittäminen on peli luoda jotain uutta välttäen samalla pyörän keksimistä. Jopa parhaat suunnittelijat alkavat malleilla, koska voit tehdä myös edistyneempiä muutoksia CSS / HTML-muodossa – ja sinun on pakotettava tarjoamaan asiakkaille nopeammat kehitysajat, kun käytät mallia.
�� reagointikyky, joka todella toimii ja näyttää hyvältä
Lähes jokainen teemakehittäjä tai verkkosivustojen rakennusyritys ylpeilee, että sen mallit ovat reagoivia. Jotkut eivät kuitenkaan ole kovin suuria, ja toiset lopulta ovat melkein turhia. Et yleensä pysty selvittämään tätä, ennen kuin testaat matkaviestimallit omilla laitteillasi. Tehdimme testauksen puolestasi ja löysimme alla parhaat reagoivat verkkosivustojen rakentajat (hienoja teemoja).
�� Vahva ja luotettava isäntä
Suunnitteletko verkkosivustoja asiakkaille tai hallitset omia verkkosivustojasi, on paljon helpompaa käsitellä kaikkia yritykseesi liittyviä osia, kun sinun ei tarvitse miettiä isännöinnistä. Jotkut parhaista verkkosivustojen rakentajista tarjoavat korkealaatuista ja turvallista majoitusta kohtuulliseen kuukausittaiseen hintaan – kaikki ilman vaivaa hallita palvelinta itse.
�� Vedä ja pudota käyttöliittymä
Haluat ainakin visuaalisen käyttöliittymän, jonka avulla voit suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä monimutkaisemman koodauksen ulkopuolella. Ei ole mitään syytä vaikeuttaa työtäsi, kun sinulla on vetämällä ja pudottamalla elementtejä tai ainakin kenttiä ja liukusäätimiä säätämään esimerkiksi valokuvia, fontteja ja värejä..
�� Sisäänrakennetut verkkokaupan työkalut
Kaikki yritykset eivät aloita myyntiä verkossa. Joskus ylläpidät blogia tai postitat vain tietoja tiili- ja laastiliikkeestäsi. Mahdollisuus myydä verkossa on kuitenkin aina kiehtovaa tulevana tulolähteenä. Siksi sivustosi rakentajalla tulisi olla vankat verkkokaupan työkalut – varsinkin jos olet kehittäjä, koska jotkut asiakkaat kysyvät sitä todennäköisesti tulevaisuudessa.
�� Sovellukset, jotka toimivat hyvin mobiilirajapinnassa
Usein tämä ei ole sinun hallinnassasi (koska sovellukset ovat yleensä kolmansien osapuolien valmistamia). Jotkut verkkosivustojen rakennusyrityksistä kuitenkin tarkistavat näitä sovelluskehittäjiä paremmin kuin toiset. Esimerkiksi Shopify tunnetaan tiukasta sovellusprosessista, joten kaikki sovellusominaisuudet näyttävät hyvältä mobiililaitteilla ja integroituvat hyvin Shopifyn kanssa.

Ja nyt… parhaat mobiilisivustojen rakentajat

Tässä on nopea yhteenveto, jos olet kiireessä etkä pysty lukemaan kokonaisuutta:

Parhaat mobiilisivustojen rakennustyökalut Rakentaja
Hinta (kuukaudessa)
Hyvä pienyrityksille
Hyvä verkkokauppaan
Hyvä toimistoille / kehittäjille
Squarespace12–40 dollaria
Wix13–500 dollaria
Shopify29–299 dollaria
Elementor / WordPress4–17 dollaria
Weebly0–38 dollaria
Jimdo0–39 dollaria
Duda14–74 dollariajoillekin suunnitelmille

1. Squarespace

Squarespace

Squarespace on vuosien varrella saanut tunnetuksi sivuston rakentajana, jolla on upeat mallit. Se on todennäköisesti paras vaihtoehto, jos sinä tai asiakkaat olette kiinnostuneita suurten, korkearesoluutioisten grafiikoiden sijoittamisesta sivustoillesi.

Ruututila tarjosi vain tavallisia verkkosivustoja, mutta se on onnistuneesti laajentunut verkkokauppamaailmaan tarjoamaan erinomaisia ​​maksunkäsittely- ja ostoskorimoduuleja. Huomaat myös, että järjestelmä on erittäin visuaalinen ja loistava käynnistämään useita verkkosivustoja lyhyessä ajassa. Ei vain, mutta hinnoittelu on kohtuullista ja isännöinti on huippuluokkaa.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Tarjotaan ilmainen kokeiluversio ilman luottokorttia.

 • Henkilökohtainen verkkosivusto – 12 dollaria kuukaudessa
 • Yrityksen verkkosivusto – 18 dollaria kuukaudessa
 • Perusmyymälä – 26 dollaria kuukaudessa
 • Edistynyt verkkokauppa – 40 dollaria kuukaudessa

Hyödyt ��

 • Ruututilaa voidaan käyttää hallitsemaan useita verkkosivustoja omaa verkkoasi tai asiakkaitasi varten.
 • Kehittäjäohjelma sallii täysin räätälöityjen verkkosivustojen mallien, integraatioiden ja mukautetun koodauksen avulla.
 • Mallit ovat erittäin visuaalisia ja eräitä markkinoiden nykyaikaisimmista vaihtoehdoista.
 • Suurin osa tarvitsemasi ominaisuuksista on mukana – sovellusten asentamisen sijasta.
 • Mallit näyttävät todella kauniilta ja toimivat hyvin, kun ne toimivat mobiililaitteilla.
 • Verkkokaupan työkalut ovat melko tehokkaita, ilmaisella SSL-sertifikaatilla, ilman transaktiomaksuja ja rajoittamattomilla tuotteilla.

Miinukset ��

 • Ruututilassa ei ole sovelluskauppaa, joka voisi rajoittaa sinua tarpeen mukaan.
 • Vaikka luettelo onkin kohtuullinen, hinnoittelu on parempi muista mobiilisivustojen rakennusvaihtoehdoista.
 • Taustan verkkosivuston rakentaminen ei ole yhtä intuitiivinen kuin kilpailu, etenkin verrattuna Wixiin ja Shopifisiin.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Pidän Squarespacesta niille, jotka haluavat korkearesoluutioisia valokuvia, jotka näyttävät silti hyvältä mobiililaitteilla. Mobiili- ja työpöytämediatuki on tärkein syy, jonka vuoksi pidät Squarespacea, koska löydät parempia hinnoittelu- ja ominaisuuksia muualta. Et voi kuitenkaan kyetä kauneuteen siitä, kuinka Squarespace-elementit napsahtavat paikoilleen, kun niitä tarkastellaan mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.!

2. Wix

Wix

Hauskojen TV-mainostensa ja aloittelijoille suunnatun käyttöliittymänsä avulla ei ole ihme, kuinka Wixista on tullut yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista verkossa. Tämän jälkeen sinun tulee harkita myös Wixiä, jos et ole aloittelija. Se tarjoaa yhden markkinoiden parhaista vedä ja pudota -toimittajien, ja siinä on myös laatumallit.

Pääsyy siitä, että pidämme Wixistä, on se, että yritys näyttää jatkuvasti parantavan sivustonrakentajaa. Ai niin, ja hinnoittelu on upeaa, kun tarkastellaan kaikkia tarjolla olevia malleja, integrointeja ja asetuksia. Nopeuden, ammattitaidon ja monenlaisten vaihtoehtojen ansiosta Wix on loistava paikka aloittaa kaikille kokemustasoille.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Wix myy kahden tyyppisiä suunnitelmia: säännölliset verkkosivustot ja verkkokaupan verkkosivustot. Hinnoittelu on erittäin halpaa kautta linjan, ja saat ilmaisen isännöinnin, Google Analyticsin ja mukautetun verkkotunnuksen tuen kaikilla suunnitelmilla.

 • Combo-verkkosivusto – 13 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton verkkosivusto – 17 dollaria kuukaudessa
 • Pro-verkkosivusto – 22 dollaria kuukaudessa
 • VIP-verkkosivusto – 39 dollaria kuukaudessa
 • Business Basic (verkkokauppa) – 23 dollaria kuukaudessa
 • Business Unlimited (verkkokauppa) – 27 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoiminnan VIP (e-kauppa) – 49 dollaria kuukaudessa
 • Yritystoiminta (e-kauppa) – 500 dollaria kuukaudessa

Hyödyt ��

 • Wixillä on yksi joustavammista ja edullisemmista hinnoittelurakenteista verkkosivustojen rakentajien kannalta.
 • Ilmainen suunnitelma on todella saatavana, jos et halua mukautettua verkkotunnusta. Tästä voi olla hyötyä opiskelijoille tai harrastajalle.
 • Verkkokaupan ominaisuudet ovat mukavia pienemmille verkkokaupoille.
 • Mallit ovat herättäviä ja helppokäyttöisiä.
 • Voit hyödyntää upeaa vedä ja pudota -editoria.
 • Wixillä on App Market -sovellus verkkosivustosi toimintojen laajentamiseksi.
 • Wixillä on Corvid-niminen työkalu, joka on edistyksellinen alusta web-sovellusten kehittämiseen Wix-kojelaudan mukavuudesta.

Miinukset ��

 • Muutamissa suunnitelmissa on tallennus- ja videopöytäkirjoja rajoitettu.
 • Älä odota käynnistävän verkkokauppaa ja rakentavan siitä jotain valtavaa. Verkkokaupan ominaisuudet ovat hienoja, mutta rajallisia.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Wix on yksi parhaimmista ympäriinsä suuntautuvista mobiilisivustojen rakentajista, koska voit tehdä ammattimaisen verkkosivuston, jos sinulla ei ole kokemusta ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että suunnittelustasi tulee reagoiva. Kaikki teemat ovat valmiita mobiililaitteille, ja voit mukauttaa heck pois niistä edistyneiden kehitystyökalujen avulla. Wixillä on myös suuri sovelluskirjasto, joka kaikki on tarkistettu ja valmis mobiiliympäristöihin.

3. Kauppa

Shopify - paras mobiilisivustojen rakentaja, jos tarvitset verkkokauppaa

Shopify on monipuolinen ratkaisu, jota tarvitset verkkokaupan tekemiseen. Se ei ole mitä yritys etsisi, jos he tarvitsevat vain informatiivista yrityssivustoa, sillä koko verkkosivustojen rakentaja on tehty sinulle verkkokauppojen rakentamiseksi..

Shopify on ehdottomasti yksi suosituimmista tavoista avata verkkokauppasi, ja suuressa osassa tätä on tekemistä laajan sovelluskaupan, upeiden teemojen ja rakentajan yksinkertaisuuden kanssa. Asiakaskunnalla on myös erinomaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Shopify-hinnoittelu on kilpailukykyistä verkkokaupan ympäristöissä. Sillä ei ole suunnitelmia vain verkkosivustoille, mutta se tarjoaa halvan vaihtoehdon yksinkertaisen verkkokaupan lisäämiseksi olemassa olevaan verkkosivustoon. Shopifylla on ilmainen kokeiluversio sekä kaikkien suunnitelmien isännöinti.

 • Shopify Lite – 9 dollaria kuukaudessa
 • Perus Shopify – 29 dollaria kuukaudessa
 • Shopify – 79 dollaria kuukaudessa
 • Advanced Shopify – 299 dollaria kuukaudessa
 • Shopify Plus – Alkaen 2 000 dollaria kuukaudessa

Hyödyt ��

 • Se on täydellinen verkkokaupan rakentaja, jolla on rajaton määrä tuotteita, ilman transaktiomaksuja ja paljon muuta.
 • Shopify integroituu useisiin sosiaalisiin verkostoihin, mukaan lukien suora Facebook Ads -vaihtoehto.
 • Hinnoittelu on kohtuullinen verrattuna muihin myymälärakentajiin.
 • Teemoja on runsaasti, kauniita ja liikkuvasti reagoivia.
 • Voit tehdä blogin kirjoituksia ja verkkosivuja verkkokaupan ulkopuolella.
 • Saat käyttöösi suuren sovelluskaupan.
 • Asiakastuki – sekä resurssit että erityinen tuki – on alan parhaita.

Miinukset ��

 • Shopify ei ole tarkoitettu tavanomaisille yrityssivustoille.
 • Hinnoittelu nousee nopeasti päivityksen yhteydessä.
 • Kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytäviä tuetaan, mutta transaktiomaksu vaaditaan.
 • Tarvittaessa sinun on löydettävä kehittäjä, joka tuntee ainutlaatuisen Shopify-koodauskielen.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Shopify on nopea verkkosivustojen rakentaja niille, jotka tarvitsevat verkkokaupan. Kuluttajat käyvät yhä todennäköisemmin tekemässä ostoksia mobiililaitteiden kautta, joten on hienoa, että Shopifella on suuri kirjasto mobiililaitteisiin reagoivista teemoista. Kaikkia verkkokaupan kohteita laajennetaan ja näytetään, jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia helposti – kuten suuremmilla painikkeilla ja helpommin saatavissa olevilla tuotekuvilla. Voit myös odottaa kaikkien sovellusten toimivan hyvin mobiilisivustoissa. Ohita Shopify, jos olet enemmän kiinnostunut tavanomaisesta yritysverkkosivustosta, ei mobiili verkkokaupasta.

4. WordPress (kun se on muodostettu pariksi Elementorin kanssa)

Elementor - paras mobiilisivustojen rakentaja DIY: lle

Siellä on paljon WordPress-sivuston rakentajia, mutta suosikkimme pitäisi olla Elementor. Se tarjoaa ilmaisen version, integroituu hyvin WordPressiin ja tarjoaa puhtaan vedä ja pudota -editorin. Elementorin koko tarkoitus on tehdä kehityksestä nopeampaa ja helpompaa ammattilaisille.

Se sisältää joitain erinomaisia ​​työkaluja lyijyn luomiseen ja muuntamiseen, sekä moduuleja ja asetuksia minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen luomiseen. Upea on myös se, että Elementor toimii kaikkien WordPress-teemojen kanssa.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Ilmainen lataus tarjoaa ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota -sovelluksen ja 30 peruswidgettiä. Se on tehokas, mutta mikä tahansa muun lisäksi vaatii maksetun suunnitelman:

 • henkilökohtainen – 49 dollaria vuodessa
 • Plus – 99 dollaria vuodessa
 • Asiantuntija – 199 dollaria vuodessa

WordPress on ilmainen, mutta et voi unohtaa esimerkiksi isännöinnin ja teemojen kustannuksia. Esimerkiksi, Bluehost-hosting alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa – ja saat ilmaisen verkkotunnuksen. Jotkut teemat ovat ilmaisia, mutta voit kuluttaa 50–150 dollaria premium-WordPress-teemaan.

Hyödyt ��

 • Sinulla on enemmän hallintaa verkkosivustossasi, koska se toimii WordPressissä.
 • Ilmaisessa Elementor-laajennuksessa on 30 moduulia, mikä on yleensä enemmän kuin tarpeeksi keskimääräiselle yritykselle.
 • Vedä ja pudota -editori on yksi parhaista mitä olen nähnyt.
 • Jotkut suunnitelmat sisältävät ponnahdusikkunoita ja WooCommerce-sivustojen rakentajia.
 • Voit käyttää vielä enemmän widgettejä ja Pro-malleja.
 • Voit suunnitella verkkokauppoja yli 15 myymälä-widgetin avulla.

Miinukset ��

 • Sivuston ylläpitoa on lisättävä, koska sellaisia ​​elementtejä kuin isännöinti ja tietoturva ei hoideta sinulle.
 • Korkeammat suunnitelmat saattavat olla hieman kalliita budjettikohdissa oleville yrityksille / yksityishenkilöille.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Kaikkien kokeneiden WordPress-suunnittelijoiden tulisi nauttia Elementor-käyttöliittymästä tehdäkseen mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Suosittelisin tätä tyypillisesti kaikille, jotka haluavat paremman hallinnan verkkosivustoilleen ja jotka eivät pidä tyypillisestä sivuston rakentajasta. Jos tarvitset nopeimman ja helpoimman vaihtoehdon reagoivasti tekevän verkkosivuston luomiseen, etsi muualta. Jotkut WordPress-teemat toimivat kuitenkin hyvin mobiililaitteissa. Varmista vain, että testaat kaiken puhelimellasi ja tablet-laitteellasi ennen ostamista.

5. Weebly

Weebly

Weebly on jonkin verran samanlainen kuin Wix, paitsi että Weeblyllä on alhaisemmat hinnat ja vähemmän ominaisuuksia. Jotkut yritykset ja kehittäjät saattavat kuitenkin pitää ajatuksesta 5 dollaria kuukaudessa verkkosivustosta – vaikka siinä olisi Weebly-mainoksia.

Verkkosivun teemat ovat yksinkertaisia ​​ja tietyille toimialoille ainutlaatuisia, mutta älä odota mitään liian monimutkaista tai voimakasta. Weebly tarjoaa vedä ja pudota -sovelluksen, ja sen teemat toimivat hienosti mobiililaitteissa.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Weeblyllä ei ole ilmaista kokeiluversiota, koska ilmainen suunnitelma antaa sinulle kunnon tutkimuksen verkkosivustojen rakentajaan. Suunnitelmiin sisältyy:

 • Vapaa suunnitelma – 0 dollaria
 • Kytkeä – 5 dollaria kuukaudessa
 • ammattilainen – 12 dollaria kuukaudessa
 • Pro-verkkokauppa (verkkokaupan tuki) – 12 dollaria kuukaudessa
 • Yritystoiminta (verkkokaupan tuki) – 25 dollaria kuukaudessa
 • Business Plus (verkkokaupan tuki) – 38 dollaria kuukaudessa

Hyödyt ��

 • Weebly on halvin näistä parhaista mobiilisivustojen rakennustyökaluista, jopa ecommerce suunnitelman yhteydessä.
 • Voisit ylläpitää ikuisesti ilmaista verkkosivustoa, jos haluat olla mainoksia verkkosivustossasi.
 • Kaikki ominaisuudet sisältyvät kuukausimaksuun. Sivuston luominen on nopeaa isännöinnistä teemiin.
 • Weebly tarjoaa korkealaatuisia veneilyyn ja koulutukseen liittyviä resursseja. Asiakastuki on myös kunnollista.
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet ovat mukavia, mutta voit aina laajentaa toimintoasi sovelluskaupalla.

Miinukset ��

 • Joissakin suunnitelmissa on transaktiomaksuja kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajien käyttämisestä.
 • Weebly-teemat ovat suunnittelussa yksinkertaistettuja, mikä tekee niistä vähemmän sopivia kasvaville yrityksille.
 • Verkkokaupan ominaisuudet ovat rajoitetut, kunnes pääset Business Plus -suunnitelmaan.
 • Sivujen ja viestien järjestäminen ei ole niin intuitiivista kuin sen pitäisi olla.
 • Saatat olla vaikea siirtyä toiselle verkkosivustojen rakentajalle tarvittaessa.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Weeblyllä on paljon järkeä harrastelijoille, opettajille ja lehtikirjoittajille, jotka eivät halua maksaa rahaa puhtaasta, uudenaikaisesta ja mobiiliystävällisestä sivustosta. Weebly tarjoaa myös hienoja tarjouksia pienyrityksiä ja verkkokauppaa koskeviin suunnitelmiin, jotka kaikki tarjoavat kauniita mobiiliteemoja ja joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo on vähemmän tunnettu sivustorakentaja, joka käyttää tekoälyä nopeuttaakseen koko tuotantoprosessia. Alustalla on kolme erillistä tuotetta, jotka integroituvat toisiinsa: verkkosivuston rakentaja, verkkokaupan luoja ja verkkotunnuksen mukauttamistyökalu.

Jimdo-verkkosivustolla on melko vähän inspiraatiota, joten sinulle annetaan opas kuinka tehdä mielenkiintoisia kuvioita kyseisen tekoälyn avulla. Näyttää siltä, ​​että lähtökohta on yksinkertainen, paljaan luun malli, joten nämä saattavat toimia oikein joillekin yrityksille.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Jimdolla on sekä liike- että verkkokauppasuunnitelmia. Tarjolla on ilmainen suunnitelma, joten kokeilua ei tarvita. Heillä on neljä liiketoimintasuunnitelmaa:

 • pelata – 0 dollaria
 • alkaa – 9 dollaria kuukaudessa
 • Kasvaa – 15 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton – 39 dollaria kuukaudessa

Tässä on Jimdo-suunnitelmat verkkokaupasta:

 • perustiedot – 15 dollaria kuukaudessa
 • liiketoiminta – 19 dollaria kuukaudessa
 • VIP – 39 dollaria kuukaudessa

Hyödyt ��

 • Tarjolla on ilmainen suunnitelma.
 • Kaikki suunnitelmat ovat kohtuuhintaisia, ja sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että sinulla on mainoksia verkkosivustollasi.
 • Navigointivalikot luodaan sinulle automaattisesti.
 • Saat pienille yrityksille monia peruselementtejä, kuten sosiaalisia painikkeita, karttoja ja yhteystietoja.
 • Jimdo tarjoaa pääsyn laajaan kokoelmaan varastossa olevia kuvia.
 • Kaikissa suunnitelmissa on ollut isännöinti.

Miinukset ��

 • Mallit ovat rajoitetut eivätkä ole niin moderneja kuin mitä haluaisi.
 • On hiukan vaikea ymmärtää tarkalleen kuinka AI auttaa kehitystä.
 • Eri hinnoittelu esitetään sen mukaan, missä olet myyntiprosessissa (AKA veloittaa joiltakin asiakkailta enemmän kuin toiset samasta asiasta).

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Jimdo tekee tempun pienille yrityksille, koska vetämällä ja pudottamalla -rakennuksessa on kaikki mitä tarvitset – kuten lomakkeet ja kartat. Ominaisuusjoukko on vähän rajallinen, mutta siitä voi olla hyötyä niille, jotka eivät tarvitse mitään hullua. Jos haluat parhaat mobiiliherkät teemat, ohita Jimdo. Jos pidät alhaisista hinnoista – ja kunnollisista mobiilisuunnitteluista – harkitse sitä.

7. Duda

Duda

Duda ylpeilee yhdellä huipputason tiimiyhteistyöjärjestelmistä mennäkseen upeaan mobiilisivustojen rakentajaan. Se on tehty virastoille, kustantajille ja isännöintiyrityksille, sillä näet kuinka pääset käsiksi skaalautuvaan ja edulliseen käyttöympäristöön.

Dudan mielenkiintoista on se, että voit maksaa verkkosivustoa kohti tai mennä useammalle ryhmäpohjaiselle suunnitelmalle ja vastaanottaa useita verkkosivustoja paketin mukana. Saat myös uskomattomia nopeuksia Amazon Web Services -palvelun avulla.

Kokonaiskustannukset ja hinnasuunnitelmat ��

Tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, ja voit säästää myös vuotuisilla maksuilla. Perussuunnitelma on vaihtoehto ostaa kunkin verkkosivuston erikseen.

 • perustiedot – 14 dollaria kuukaudessa
 • Tiimi – 22 dollaria kuukaudessa
 • Virasto – 74 dollaria kuukaudessa

Mukautettuja suunnitelmia on saatavana myös, jos puhut Duda-myyntitiimin kanssa.

Hyödyt ��

 • Tiimi- ja toimistosuunnitelmat sisältävät yhteistyövälineet ja ominaisuudet asiakashallintaan.
 • Verkkosivuston viestintävälineet ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että voit lähettää erityisiä viestejä sivustosi kävijöiden sijaintipaikasta riippuen.
 • Voit varmuuskopioida verkkosivustosi ja palauttaa sen, jos jokin menee pieleen.
 • Monikielisen verkkosivuston luominen on Dudan kanssa paljon helpompaa kuin muiden rakentajien kanssa.
 • Alemmat tasot ovat edullisia, etenkin koska voit ostaa yksittäisiä verkkosivustoja 14 dollarilla kuukaudessa.

Miinukset ��

 • Agenttisuunnitelmassa on suuri hintahyppy, ja se on ainoa paketti, joka sallii useiden verkkosivustojen käytön.
 • Dudalla ei ole sovelluskauppaa, joten et saa integraatioita sivustosi laajentamiseksi.
 • Verkkokaupan tuki on olemassa, mutta joillakin suunnitelmilla on tuote-maksimiarvot.

Onko tämä paras mobiilisivustojen rakentaja sinulle? ��

Agentuurien tulisi ehdottomasti ajatella Dudaa edullisena ja nopeana mobiilisivustojen rakentajana. Joissakin suunnitelmissa on uskomattomia yhteistyö- ja asiakashallintatyökaluja – joista moniin pääsee myös mobiililaitteilla verkkosivustosi suunnittelussa tien päällä..

Kuinka kaventaa mobiililaitteiden suosituimpia rakentajia

Mobiilisivustojen rakentajat ovat paikallaan tänään. Yksinkertainen haku Googlen kautta tuo tuhansia ihmisarvoisia tuloksia sekä markkinoiden kuumin uusien verkkosivustojen rakentajien mainoksia. Aloittelijalla ei olisi paljon ongelmia valitsemalla mitään tämän luettelon vaihtoehdoista ja hankkimalla hyvät kokemukset verkkosivuston luomisesta. Kokeneemman kehittäjän tulisi kuitenkin olla varovaisempi, koska saatat joutua todella inhoamaan malleja tai ajattelematta, että mobiilin reagointikyky on niin suurta.

Tässä on joitain ehdotuksia, jotka opastavat sinua matkalla:

 • harkita Squarespace jos haluat uskomattoman mobiilin ja vakiomallin.
 • Mieti Wixiä jos haluat parhaan liikkuvan vedä ja pudota -rakentajan ja halvat suunnitelmat.
 • Harkitse Shopifea jos teet verkkokauppaa ja haluat myydä niille, jotka ostavat mobiililaitteiden kautta.
 • Mieti WordPressiä Elementorin kanssa Jos haluat tyylikkään rakentajan, voit nauttia WordPressistä ja sen monista mobiiliteemoista.
 • Mieti Weeblyä jos sinulla on budjetti.
 • harkita Jimdo jos haluat luoda nopeasti reagoivia yrityssivustoja.
 • harkita Duda jos tarvitset kohtuuhintaisia ​​toimistosuunnitelmia mobiilisuunnitteluilla ja yhteistyövälineillä.

Toivottavasti tämän luettelon ja kehyksen avulla voit tarkentaa parhaan mobiilisivustojen rakentajan hakua. Vaikuttaa siltä, ​​että he ovat kaikki samoja, mutta kannattaa tehdä tutkimustasi, joten et tule katumaan valintasi tulevaisuudessa! Kerro meille kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää parhaista mobiilisivustojen rakentajista.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map