6-vaiheinen prosessi, jolla WordPress-sivusto suunnitellaan ylhäältä alhaalta nopeasti (ja tavalla, jota asiakkaasi rakastaa)

6-vaiheinen prosessi, jolla WordPress-sivusto suunnitellaan ylhäältä alhaalta nopeasti (ja tavalla, jota asiakkaasi rakastaa)

6-vaiheinen prosessi, jolla WordPress-sivusto suunnitellaan ylhäältä alhaalta nopeasti (ja tavalla, jota asiakkaasi rakastaa)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jotkut suunnittelijat vihaavat todella WordPressiä.


He sanovat, että WordPress rajoittaa heidän luovuuttaan.

He sanovat, ettei se ole oikeastaan ​​yhtä helppokäyttöinen, ja että asiakkaat ovat yleensä hämmentyneitä käyttäessään asiaa.

He sanovat, että on vaikea muuttaa nykyaikaista mallia käyttökelpoiseksi teemaksi.

Ja tässä on kicker, he ovat oikeassa.

Ainakin osittain.

6-vaiheinen suunnitteluprosessi

WordPress ei ole täydellinen verkkokehitysalusta, etenkin työskennellessään asiakkaiden kanssa. Siksi meidän on mukautettava tiettyä lähestymistapaa, jos haluamme tehdä heidät onnelliseksi (lue: niin he maksavat meille).

On olemassa useita elementtejä ja prosesseja, joiden avulla jotkut WordPress-rakennukset ovat paremmin, yksinkertaisempia ja tehokkaampia kuin toiset.

Mutta hauska asia on, että kuten käy ilmi, suuren WordPress-sivuston kokoaminen ei ole oikeastaan ​​niin vaikeaa, kun tiedät ja ymmärrät jonkin työprosessista.

Joten se, mitä haluan näyttää sinulle tänään, on täsmälleen yksi näistä prosesseista – lähestymistapa, jonka voit rakentaa loistavan WordPress-sivuston ylhäältä alas ja tavalla, jota asiakkaasi rakastavat.

Aloitetaan! Ja anteeksi, mutta tätä ei ole muuta tapaa sanoa:

Vaihe # 1: Varasta!

Jep, varasta. Kuten ota tavaraa.

Missä tavaroilla tarkoitan ideoita.

Merkintä. Älä koskaan varasta kenenkään työn tuloksia; mukaan lukien koodi, grafiikka, brändin identiteetti, nimet, vastaavat.

Jälleen kerran kyse on vain ideoiden varastamisesta. Ja vaikka saatat olla sellainen "Minä en tiedä" Haluan sanoa tästä vain, että ideoiden varastaminen on kaikista yleisin suunnittelukäytäntö.

Tässä on Jim Jarmuschin tarjous:

"Mikään ei ole alkuperäistä. Varasta mistä tahansa, mikä resonoi inspiraatiota tai polttaa mielikuvitustasi. […] Valitse vain varastamat asiat, jotka puhuvat suoraan sielullesi. Jos teet tämän, työsi (ja varkaus) ovat todistusvoimaisia. Aitous on korvaamaton; omaperäisyys on olematonta."

Tosiasia, että idealla itsessään ei ole arvoa. Tärkeää on toteutus. Voit helposti saada 10 ihmistä aloittamaan samalta idealta, ja lopulta he saavat aikaan 10 erilaista tulosta.

Älä pelkää varasta ideoita. Jos näet jotain, joka resonoi kanssasi, varasta se ja tee se sen kanssa.

Vaihe 2: Aseta pohjat ensin

Tämän olen oppinut useita vuosia sitten web-suunnittelutoimistoa ajatellen: Asiakkaat eivät välitä siitä, kuinka kaunis heidän sivustonsa on, he välittävät vain siitä, mitä tuloksia se tuo.

Joten vaiheessa 2 on aina varmistettava, että ymmärrät, mitä asiakas haluaa saavuttaa sivustollaan.

(Tai mitä haluat saavuttaa sivustolla, jos rakennat sen itse. Neuvot koskevat yhtä paljon, jos olet oma asiakas.)

Kun tiedät mitä haluat saavuttaa (jonka tulisi olla vain yksi pääasia eikä muuten 5-10 erilaista), voit jatkaa koko sivuston rakentamista sen ympärille.

Joitakin verkkosivustojen suosituimpia tavoitteita ovat muun muassa: liidien luominen, tuotteen myynti, bränditietoisuuden parantaminen jne.

Vaihe 3: Hanki oikeat työkalusarjat

Luulen, että et ole täällä ilmeisen vuoksi, joten jätämme perustyökalut tämän keskustelun ulkopuolelle (kuten Dropbox, Google Drive, Photoshop jne.).

Sen sijaan haluan näyttää sinulle erilaisen sarjan – työkalut, jotka eivät vielä ole niin tunnettuja, mutta toimittavat silti paljon aikaa (!) Ja helpottavat jokaisen WordPress-suunnittelijan elämää.

Parin viime vuoden aikana olemme hanastaneet WordPress-maisemaa laajalle ja syvälle. Tämän tuloksena on kokoelma viestejä, jotka paljastavat joitain hyödyllisimpiä työkaluja, joita WordPress-henkilö voi käyttää. Heidän päällikkö:

 • Erinomaiset tuottavuuden työkalut WordPress-käyttäjille
 • Paras aikaseurantaohjelmisto verrattuna
 • Vuoden 2020 parhaat WordPress Dev -työkalut
 • Parhaat sähköpostimarkkinointityökalut verrattuna
 • Parhaat paikalliset WordPress-kehitystyökalut
 • Parhaat verkkosivustokaappausvälineet
 • Ilmaisia ​​kuvia blogeille – mistä niitä saada

Vaihe # 4: Suunnittelu tai muokkaaminen – se on kysymys

WordPress-sivuston rakentamiseen on periaatteessa kaksi päätapaa: Voit joko ottaa valmiiden teemojen ja muokata niitä täällä ja siellä (voit myös muokata PSD-tiedostoja – useimmat teemat tulevat niiden mukana) tai voit rakentaa todellisen rakenteen maasta ylöspäin.

Lyhyen keskustelun vuoksi olemme entisten faneja. Jos otat jo olemassa olevan teeman tai teemakehyksen, niin saat paljon toiminnallisuutta pois laatikosta. Ja se on muiden ihmisten testaama toiminnallisuus, jonka on todistettu toimivan oikein.

Lisäksi saat usein tukea, ja vaikka tukea ei olisi, saat ainakin jonkinlaisen yhteisöfoorumin. Toisin sanoen, jos sinulla on vaikeuksia, aina löytyy joku, jolle voit pyytää apua. Ei tilanne, kun rakennat malliasi tyhjästä.

Tärkein teemakauppa, johon luotamme – johtuen siitä, että olemme niitä käyttäviä – on ThemeIsle. Jos haluat saada enemmän vaihtoehtoja, siistiä, ei kovia tunteita… tässä on resurssi, joka tarkastelee WordPress-teemamarkkinoita, analysoi yli 110 teemakauppaa.

Vaihe 5: Hanki joitain ei-ilmeisiä laajennuksia

Tämän oppaan päätavoite on hanki sivusto, joka rakennetaan nopeasti ja siten, että asiakkaat ovat ehdottomasti rakastaneet sitä.

Joten tarvitsemme lisäosien on pakotettava meidät kohti tätä tavoitetta.

Aion jälleen tallentaa sinulle kaikki ilmeiset laajennukset, joista jo tiedät, kuten WordPress SEO, Contact Form 7 tai Akismet (saat täydellisen luettelon täältä). Keskitymme sen sijaan vähemmän ilmeisiin, silti asiakkaiden kannalta oleellisiin.

 • Kehittyneet mukautetut kentät – plugin antaa sinun mukauttaa käyttöliittymää entisestään ja antaa asiakkaillesi erityyppistä sisältöä ja muita elementtejä, joita he voivat käyttää viesteissään (ei kuitenkaan yhden napsautuksen ihmelaajennus; se vaatii työtä).
 • Eläkää vanhat viestit – näinä päivinä kukaan ei ole aikaa jakaa viestejään sosiaalisessa mediassa manuaalisesti joka päivä. Tämä liitännäinen tekee tämän sinulle tai asiakkaillesi, jotta he voivat naarmuttaa vielä yhden asian päivittäisestä tehtävästään.
 • Parempi napsauttamalla twiittiä – erittäin mukavan twiittilohko. Käytämme niitä paljon tässä blogissa – olet varmasti nähnyt ne.
 • Optimole – tämä on uusin projekti – kuvanoptimoinnin laajennus, joka toimii automaattiohjauksessa. Asenna vain, aktivoi, ja kuvat vievät jopa 80% vähemmän tilaa palvelimellasi (näyttäen silti yhtä hyvältä).

Vaihe 6: Apua sisällön luomisessa

Jos rakennat omaa sivustoasi, tämä vaihe on aika ilmeinen. Toisaalta, jos kyseessä on asiakas-sivusto, sinun tulisi silti astua sisään ja tarjota apua alkuperäisen sisällön luomiseen ja ehkä jopa järjestää joitain meneillään olevia sopimuksia sen ympärille..

Suunnittelijoiden yleinen virhe on jättää asiakas taakse heti, kun hän on maksanut sinulle sivuston. Ja sillä on valtava vaikutus tuloihisi tulevaisuudessa.

Pahimmassa tapauksessa, jos asiakas epäonnistuu sivustollaan, koska hän ei pystynyt selvittämään, mistä kirjoittaa ja miten se julkaistaan, he varmasti tulevat takaisin enempää palveluihisi..

Mutta jos asiakas menestyy, hän todennäköisesti alkaa työskennellä muissa projekteissa. Ja koska sinä olet henkilö, joka rakensi ensimmäisen ja auttoi sisällön luomisessa, kenen luulet heidän tavoittavan?

Sinun vuoro toimia!

Kaikista yllä kuvatuista vaiheista sanoisin, että viimeisellä on pitkällä aikavälillä suurin vaikutus asiakkaasi onnellisuustasoon..

Tarkoitan, että vaikka hämmentätkin sivustoa, mutta pidät yhteyttä ja teet kaikkensa korjataksesi sen, antaa vinkkejä, neuvoja ja niin edelleen, asiakas tulee silti todennäköisesti takaisin. Tämä johtuu siitä, että heillä on nyt yhteys sinuun, jota korostetaan suurella luottamuksella ja ymmärryksellä.

Joten kerro minulle, mitä työskentelet tällä hetkellä? Voimme auttaa sinua kaikessa?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector