5 parasta verkkosivustoruudun työkalua (testattu ja hyväksytty)

5 parasta verkkosivustoruudun työkalua (testattu ja hyväksytty)

5 parasta verkkosivustoruudun työkalua (testattu ja hyväksytty)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Parhaat verkkosivustokaappausvälineet


"Parhaat verkkosivustokaappausvälineet? Kuka tarvitsee niitä?!" – kysyt. No, ehkä olet teknisen blogin toimittaja, muokkaamalla raivoisasti artikkeleita tästä tai toisesta ja lisäämällä täydelliset kuvakaappaukset silloin tällöin. Ehkä olet kehittäjä, joka haluaa luoda nopeasti korkean resoluution kuvakaappauksia visuaalista testausta tai mallien esikatselua varten. Ehkä sinulla on toimisto ja tarvitset täydellisiä verkkosivunäytöksiä demoille ja salkkuille.

Joka tapauksessa, kuvakaappauksia vaaditaan monissa ammateissa, joten on välttämätöntä tietää parhaista verkkosivustojen kuvakaappausvälineistä + kuinka niitä käytetään.

Suuren testauksen jälkeen olemme päättäneet viidestä markkinoiden parhaasta verkkosivustojen kuvakaappaustyökalusta.

Joillakin on yksinkertaiset käyttöliittymät Google Chrome -laajennusten kanssa, kun taas toisilla on rakennettu enemmän kehittäjille.

Lisäksi päätimme muutamasta ilmaisesta vaihtoehdosta, kuten premium-vaihtoehdoista.

Jatka lukemista nähdäksesi, mitkä ovat sinulle parhaimmat!

1. URL2PNG

URL2PNG tarjoaa sekoituksen yksinkertaisuutta ja tehokkaita näytönohjaustyökaluja yhdeksi siistiksi paketiksi. Se pystyy kaappaamaan minkä tahansa verkkosivuston kuvakaappauksia suoraan sovelluksestasi.

URL2PNG - parhaat verkkosivuston kuvakaappausvälineet

Nämä ovat täydellisiä verkkosivunäyttöjä, joissa on useita API-avaimia tarvittavan kielen mukaan. Koeajo URL2PNG-verkkosivustolla on hieno nähdä, kuinka verkkosivustosi tulevat esiin, mutta todellinen voima tulee toisiinsa, kun syötät kojelautaan, joka on täynnä kuvaajia, web-fontteja ja videokaappausvälineitä.

koodinäytteet

Paljonko se on?

URL2PNG: llä ei ole ilmaista tiliä, mutta suunnitelmat ovat (tavallaan) kohtuuhintaisia ​​ja perustuvat siihen, kuinka monta näyttökuvaa aiot tuottaa. Yrityssuunnitelma tarjotaan yrityksille, joissa on paljon työntekijöitä, jotka tarvitsevat palkkiotukea ja jotka eivät ajattele joitain volyymialennuksia. Tätä varten joudut ottamaan yhteyttä URL2PNG: hen selvittääksesi hinnan.

Mitä tulee tavanomaisiin suunnitelmiin, tässä on mitä sinulla on:

 • bootstrapatun – 29 dollaria kuukaudessa 5000 kuvakaappauksesta, 10 omistautuneesta työntekijästä, SSL Endpoint, Fastly CDN ja sähköpostituki. Lisäkuvakaappaukset ovat 0,006 dollaria.
 • veto – 99 dollaria kuukaudessa 20 000 kuvakaappauksesta, 15 omistautuneesta työntekijästä, SSL Endpoint, Fastly CDN ja sähköpostituki. Lisäkuvakaappaukset ovat 0,005 dollaria.
 • Killinit – 199 dollaria kuukaudessa 50 000 kuvakaappauksesta, 35 omistautuneesta työntekijästä, SSL Endpoint, Fastly CDN, ensisijainen tuki ja räätälöintipalvelut. Lisäkuvakaappaukset ovat 0,004 dollaria.

Miksi tämä on yksi parhaista verkkosivustokaappausvälineistä?

 • Voit pistää oman CSS: n millä tahansa sivulla.
 • Kaappaa minkä tahansa sivun koko korkeus ja harkitse pikkukuvan tai 1: 1-tarkkuuden kuvan tarttumista.
 • Erittäin tarkka mallinnus tarjotaan esimerkiksi videoille, web-fontteille ja muille.
 • Työkalua käyttävät suuret nimet, kuten Google, Jawbone, BuzzFeed ja GitHub.

Haittoja

Vaikka voit nopeasti tuottaa kauniita kuvakaappauksia omasta sovelluksestasi tai verkkosivustostasi, älä odota siihen sisällytettyjä merkintätyökaluja. Myös perusnäyttövaihtoehtoja, kuten Google Chromen laajennuksia, ei tarjota.

Ja tietysti, elefantti huoneessa on vapaa suunnitelman puute. Jos otat kuvakaappauksia vain satunnaisesti, 29 dollaria tuntuu liikaa.

2. Browshot

Browshot on vaikuttava vaihtoehto URL2PNG: lle ilmaisella tasolla ja mahdollisesti paremmalla hinnoittelulla riippuen siitä kuinka monta kuvakaappausta aiot ottaa.

Browshot

Hallintapaneeli on yksi puhtaimmista, minkä voit löytää kuvakaappauksien ottamiseksi, varsinkin jos käytät sovellusliittymää tai hankkiessa joukko näyttökuvia URL-luettelosta.

URL-näyttökuva

Paljonko se on?

Browshotin vahva etu on Ilmainen hinnasuunnitelma. Saat vain 100 kuvakaappausta kuukaudessa, mutta se on erinomainen aloitus ominaisuuksien testaamiseen. Jotkut pienemmät yritykset tai kehittäjät saattavat tarvita vain niin monia.

Premium-suunnitelma tarjoaa paremman näytön resoluution, mobiilituki, samanaikaiset kuvakaappaukset, palvelinliittymät useille maille ja yhden luoton kuvakaappauksen hinnasuunnitelmaa. Tarjoamme joukkoalennuksia, mutta hinnat alkavat yhdestä dollarista 10 krediittiä. Esimerkiksi siitä, kuinka joukkohinnoittelu toimii, Browshot myy 60 opintopistettä 2 dollarilla.

Miksi tämä on yksi parhaista verkkosivustokaappausvälineistä?

 • Browshotilla on kunnollinen hinnoittelurakenne, ilmainen suunnitelma ja luottojärjestelmä, jossa maksat vain käyttämästäsi.
 • Tukee yli 30 selainta, mukaan lukien mobiililaitteille.
 • Browshot isännöi kuvia ja lataa myös suoraan S3: een.
 • Näyttökuvien ottamiseen on saatavana kolme vaihtoehtoa: Kojelaudan URL-hakun käyttäminen, sovellusliittymän käyttäminen ja Browshotin pyytäminen koodaamaan sinua.
 • Yksityiset selaimet luodaan suurille asiakkaille.
 • Luo joukkokankaat reaaliajassa, myös pienoiskuvat luodaan.

Haittoja

Kuten URL2PNG, merkinnät ja nopeat selaimen laajennusnäyttökuvat eivät ole käytettävissä. Näyttökuvat voivat myös tulla erittäin kalliiksi, koska ennalta asetettuja kuukausisuunnitelmia ei ole olemassa.

3. Fireshot

Fireshot-näytön sieppausratkaisu tarjoaa useita selainlaajennuksia, myös niille Kromi ja Firefox.  Tämän ansiosta tavallisen käyttäjän on paljon helpompaa asentaa muutamassa sekunnissa ja aloittaa koko sivun verkkosivun kuvakaappaukset. Ei vain, mutta sinun ei tarvitse maksaa mitään Lite-laajennusversiosta.

Tässä esimerkissä käytän Chrome-laajennusta, joka näkyy selaimen oikeassa yläkulmassa. Napsauttamalla laajennuspainiketta se paljastaa muutaman vaihtoehdon koko sivun, verkkosivuston näkyvän osan ja tietyn valinnan sieppaamiseksi. On myös joitain pikanäppäimiä kuvakaappauksen kaappaamiseksi näppäimistöllä.

fireshot

Kuvakaappauksen jälkeen Fireshot Lite -palvelussa on useita jakamis- ja tallennusvaihtoehtoja, kuten tallennus tietokoneellesi tai sähköpostin lähettäminen.

tallenna kuvakaappaus

Fireshot Pro avaa muita ominaisuuksia, kuten merkinnät, lataukset ja OneNote-integraation.

fireshot pro

Paljonko se on?

Fireshot-selainlaajennukset ovat ilmaisia, mutta voit päivittää Fireshot Proon 39,95 dollarin kertaluontoisella maksulla..

Miksi tämä on yksi parhaista verkkosivustokaappausvälineistä?

 • Fireshot tarjoaa tehokkaita, ilmaisia ​​selainlaajennuksia, jotka kaappaavat kokonaiset verkkosivut muutamassa sekunnissa.
 • Ilmaisen version jakamistyökalut ovat hienoja esimerkiksi tulostamiseen, sähköpostien lähettämiseen ja tallentamiseen PDF-muodossa.
 • Ensiluokkainen versio on erittäin edullinen.
 • Fireshot Pron avulla voit ladata kohteisiin, kuten sosiaalinen media, OneNote, Flickr ja Picasa.
 • Fireshot Prolla on myös erinomainen selaimen sisäinen editori huomautusten lisäämiseen.

Haittoja

Fireshot ei tarjoa pääsyä sovellusliittymään, joten kehittäjillä ei ole mahdollisuutta integroida sovelluksiin.

4. Screenshots.cloud

Screenshots.cloud myy kuvakaappauksia palveluna käyttämällä CDN: n tukemaa sovellusliittymää reaaliaikaisten kuvakaappauksien sieppaamiseen sekunneissa.

Screenshots.cloud

Palvelun testi on saatavana Screenshots.cloud-verkkosivustolla, samoin kuin tietoa siitä, kuinka kehittäjät voivat ottaa automaattisesti kuvankaappauksia tuotteista tekemättä paljon työtä niiden lopussa.

API

Paljonko se on?

Screenshots.cloud-sivuston testaamiseen on saatavilla 7 päivän ilmainen kokeilu. Kokeilusi jälkeen valitset kolmesta ensisijaisesta hinnasuunnitelmasta tai sinulla on mahdollisuus siirtyä Custom Enterprise -suunnitelmaan.

Tässä ovat vakiosuunnitelmat:

 • indie – 29 dollaria kuukaudessa 8500 näyttökuvasta kuukaudessa, täysi asiakastuki, Google Cloud CDN -toimitus ja verkkokalvon kuvakaappaukset. Sinulta veloitetaan 0,005 dollaria jokaisesta lisäkuvakaappauksesta.
 • ammattilainen – 99 dollaria kuukaudessa 50 000 kuvakaappauksesta kuukaudessa, ja kaikki edellisestä suunnitelmasta. Sinulta veloitetaan 0,004 dollaria jokaisesta lisäkuvakaappauksesta.
 • liiketoiminta – 199 dollaria kuukaudessa 150 000 kuvakaappauksesta kuukaudessa, ja kaikki edellisestä suunnitelmasta. Sinulta veloitetaan 0,003 dollaria jokaisesta lisäkuvakaappauksesta.

Miksi tämä on yksi parhaista verkkosivustokaappausvälineistä?

 • Screenshots.cloud tarjoaa sovellusliittymän kaikille nykyaikaisille selaimille.
 • Sovellusliittymä tukee yritystason toimintoja, jos joudut sieppaamaan miljoonia näyttökuvia lyhyessä ajassa.
 • Palvelussa on Slack-integraatio ruutukuvien lähettämiseksi suoraan Slack-työtilaan.
 • Screenshots.cloud toimii Googlen maailmanlaajuisella CDN-levyllä nopeimman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Haittoja

Screenshots.cloud tarjoaa vähemmän käytettävyyttä, kuten useimpiin kuvakaappauspalveluihin, joissa on sovellusliittymä. Se on tehty nopeaan tulipaloon tarkoitettuihin, irtotavarana kuvakaappauksiin kehitysympäristössä, toisin kuin yksittäisissä ruutukaappauksissa, joissa on merkintöjä.

Ei ole ilmaista suunnitelmaa.

5. 1Klikkaa ruutukuvaa

1Click-näyttökuva on markkinoiden edullisin vaihtoehto, koska se tarjoaa avoimen lähdekoodin työkalun yksittäisten verkkosivustojen kuvakaappausten sieppaamiseen ilman hintalappua.

1Click

1Click-näyttökuva on Chrome-laajennus, joka sisältää huomautuksia ja jopa joitain käteviä ominaisuuksia verkkokameran ja alueen kaappaamiseen..

merkinnät

Paljonko se on?

Sinun ei tarvitse maksaa mitään 1Click-näyttökuvasta.

Miksi tämä on yksi parhaista verkkosivustokaappausvälineistä?

 • Se on täysin ilmainen ja helppo asentaa Chrome-selaimeesi.
 • 1Klikkauskuvakaappaa verkkosivuston kokonaiskuvat sekunneissa.
 • Mukana on monia huomautusominaisuuksia piirtämiseen, korosteisiin, nuoleihin, tekstiin ja muuhun.
 • Voit tallentaa kuvakaappauksia PDF-tiedostoina, paikallisina tiedostoina tai leikekirjaan.

Haittoja

Et voi käyttää mitään sovellusliittymää ja ottaa automaattisesti kuvakaappauksia projekteistasi. Näyttökuvan ottamiseksi ei myöskään ole mitään pikanäppäimiä. Lopuksi, jakovälineitä ei ole, paitsi URL, joka kopioidaan ja liitetään.

Bonus: mitä etsiä verkkosivuston kuvakaappaustyökalulta

Verkkosivun kuvakaappausvälineelle asetetut vaatimukset vaihtelevat sen mukaan, mihin näytön kuvia käytät ja kuinka haluat ottaa ne. Esimerkiksi minun kaltainen kirjoittaja haluaa nopean selaimen pikakuvakkeen laajennuksen pikanäppäimillä ja merkintätyökaluilla nopeaan tuotantoon.

Toisaalta, haluat ehkä ottaa kuvakaappauksia automaattiohjauksella / sovellusliittymällä. Tämän avulla pystyt ottamaan reaaliaikaisesti kokonaiskuvia mistä tahansa live-sivustosta. Tämä on järkevin kehittäjälle.

Jokaisella parhailla verkkosivustojen kuvakaappaustyökaluilla on omat ominaisuutensa, mutta tässä on joitain vaihtoehdoista, joita etsimme yleensä:

 • ✅ Pikanäppäimet, jotta voit käyttää pikanäppäimiä hiiren sijasta otettaessa kuvakaappauksia.
 • ✅ Täydellinen verkkosivujen sieppaustoiminto, jotta verkkosivustosi eivät katkeudu näytön päättyessä.
 • ✅ Ominaisuudet ruutujen merkitsemiseen tekstillä, nuoleilla, laatikoilla, kohokohdilla ja muulla.
 • ✅ Mahdollisuus liittää URL-osoitteisiin ja mahdollisesti luoda näyttökuvia irtotavarana.
 • ✅ Mahdollisuus nauttia sovellusliittymästä nopeaa kuvakaappausta varten verkkosivustosi vaadittavan koodin perusteella.
 • ✅ Kaikkien tärkeimpien selainten ja laitteiden tuki.
 • ✅ Mahdolliset vaihtoehdot lataamiseen tai jakamiseen. Joskus voit esimerkiksi jakaa tietoja sosiaaliseen mediaan tai Amazon S3: een.
 • ✅ Vaihtoehdot useille kuvakaappaustyyleille, kuten näyttöpohjainen, koko sivu ja pikkukuvanäkymät.
 • ✅ Korkearesoluutioiset kuvakaappaukset.

Lista voi jatkua, mutta tämä on hyvä lähtökohta tutkiessaan parhaita verkkosivustojen kuvakaappaustyökaluja. Päätavoite on saada mahdollisimman paljon joustavuutta ja nopeutta. Kokosivunäytöksillä, merkinnöillä ja työkaluilla, jotka voidaan jakaa suoraan palvelimille ja todellisille ihmisille, olet oikealla tiellä löytääksesi työsi parhaimman ratkaisun.

Mikä parhaimmista verkkosivustojen kuvakaappaustyökaluista sopii sinulle?

Suurin osa näistä kuvakaappaustyökaluista voidaan jakaa kehittäjille, joilla on joukko kuvakaappausprojekteja tai yksittäisiä kuvakaappausvälineitä merkintöjen tekemistä varten.

Tässä on joitain viimeisiä ajatuksia, jotka auttavat sinua päätöksen tekemisessä:

 • Valita URL2PNG jos haluat ottaa kuvakaappauksia nopeasti URL-tuella ja sovellusliittymällä.
 • Valita Browshot jos haluat ottaa joukko näyttökuvia URL-osoitteilla tai sovellusliittymän kautta. Se on mukavaa myös ilmaisen hinnoittelusuunnitelman vuoksi.
 • Valita Fireshot jos haluat tehdä huomautuksella varustettuja kuvakaappauksia kaikissa tärkeimmissä selaimissa ja erinomaisilla jakamistyökaluilla.
 • Valita Screenshots.cloud jos haluat massan kuvakaappausvoiman nopealla CDN: llä ja kohtuuhintaisella hinnoittelulla.
 • Valita 1Klikkaa ruutukuvaa Jos haluat luoda täyden verkkosivun, merkinnällä varustetut kuvakaappaukset maksamatta rahaa.

Jos sinulla on kysyttävää näistä parhaista verkkosivustojen kuvakaappaustyökaluista, jaa ajatuksesi alla oleviin kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector