5 korkealaatuista luonnosvaihtoehtoa Windowsille (2020)

Käyttöliittymän (UI) suunnittelussa Sketch on suosittu alusta prototyyppien laatimiseen ja vektorien muokkaamiseen. Valitettavasti se on saatavana vain macOS: lle, ja sellaisenaan joidenkin käyttöliittymäsuunnittelijoiden on löydettävä Sketch-vaihtoehdot Windowsille.


Ja heti lepakan kohdalta, tulet mielelläni kuulemaan, että Windowsille on todella tarjolla useita samanlaisia ​​alustoja. Voit pysyä valitsemallasi käyttöjärjestelmällä ja käyttää silti huipputason käyttöliittymäsuunnitteluominaisuuksia!

Tässä viestissä käsittelemme joitain Sketchin näkökohtia, jotka tekevät siitä suositun käyttöliittymäsuunnittelijoiden keskuudessa. Sitten jaamme viisi työkalua, jotka auttavat tarjoamaan näitä ominaisuuksia Windows-käyttäjille – ja auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaimman. Aloitetaan!

Luonnosvaihtoehdot Windowsille

�� Siirry vaihtoehtoihin ��

Miksi Sketch on niin hyödyllinen käyttöliittymäsuunnitteluun

Jo useita vuosia, Luonnos on ollut yksi käyttöliittymien suunnittelun suosituimmista alustoista.

Sen piirrostaulu-, sivu- ja symbolijärjestelmä tarjoaa virtaviivaisen, intuitiivisen monisivuisen käyttöliittymän suunnittelutyökalun. Lisäksi laaja laajennuskirjasto on täyttänyt monia puutteita, joihin suunnittelijat kohtaavat.

Kun kyse on reagoivien sovellusten luomisesta monille laitteille, Sketch on edelleen useimpien MacOS-käyttäjien paras valinta. Lukuisat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen alustan käyttöliittymien suunnittelulle, mutta erityisesti kolme on parantanut Sketchiä viime vuosina:

Ensimmäinen on sen vektoreiden muokkausominaisuudet. Koska suurin osa UI-suunnittelussa käytetyistä elementeistä on vektoripohjaisia, vankka muokkaustyökalu on välttämätöntä. Luonnoksen avulla voit sisällyttää ennalta määriteltyjä muotoja tai luoda omia, sekä muokata pisteitä ja polkuja suunnittelutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Luonnosvektorin muokkaustoiminto.

Sketch 49: n julkaisu toi mukanaan paljon odotettua prototyyppitoiminto. Vaikka aiemmin Sketch-käyttäjien piti viedä tiedostot toiselle alustalle prototyyppien luomiseksi, nyt se on mahdollista tehdä itse Sketchissä. Voit aloittaa staattisella kuvataululla ja sitten muuttaa siitä interaktiivisen prototyypin testausta varten.

Luonnoksen prototyyppi-ikkuna.

Jokainen suunnitteluprosessi on nyt osa Sketchiä. Tähän sisältyy myös palautteen vastaanottaminen ja työskentely ryhmäsi jäseniltä. Kanssa Luonnoksen yhteistyöominaisuus, voit kutsua muita tarkastelemaan tai muokata mallejasi ja prototyyppejäsi.

Yhteiskumppaneiden kutsuminen Sketchissä.

Versioseurannan avulla voit nähdä jokaisen joukkueen jäsenen tekemät muutokset ja kääntää ne tarvittaessa.

Nämä perusominaisuudet tekevät Sketchistä ihanteellisen yksittäisille käyttöliittymäsuunnittelijoille ja joukkueille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hypätä Applen vankkavaunua päästäksesi niihin.

Viisi korkealaatuista luonnosvaihtoehtoa Windowsille

Sketch ei ole ainoa alusta, joka tarjoaa edistyksellistä vektoreiden muokkaamista, prototyyppien laatimista ja tiimiyhteistyötä. Itse asiassa se ei ollut edes ensimmäinen, joka esitti nämä ominaisuudet. Seuraavaksi olemme laatineet luettelon Windowsin luonnosvaihtoehdoista, joiden avulla voit luoda korkealaatuisia käyttöliittymämalleja ilman Apple-laitetta.

1. Figma

Luonnosvaihtoehdot Windowsille: figma

Figma on luultavasti suosituin kaikista Sketch-vaihtoehdoista Windowsissa.

Tämä yhteistyöllinen suunnittelu- ja prototyyppityökalu on selainpohjainen ja "käyttöympäristö agnostiikka" – voit käyttää sitä Apple-, Windows-, Linux- ja jopa Chromen käyttöjärjestelmissä.

Se sisältää myös Sketch-näkökohdat, jotka tekevät siitä täydellisen käyttöliittymäsuunnittelijoille, mukaan lukien:

 • Virtaviivainen suunnittelu kehyksillä, peittokuvioilla ja uudelleen käytettävillä komponenteilla
 • Vektorien muokkaaminen intuitiivisella kynätyökalulla
 • Interaktiivinen prototyyppi
 • Tiimikirjastot sekä suunnittelu ja prototyyppien jakaminen

Jos olet huolissasi uuden alustan noutamisesta, Figma voi auttaa lievittämään ahdistustasi. Nouto on suhteellisen helppo verrattuna Sketchiin, joten jos vaihdat, sinun ei pitäisi olla liikaa vaivaa. Sen merkittävin käytettävyyden haittapuoli on selainpohjainen, joka rajoittaa offline-suunnittelua.

Hintaeron tulisi myös tarjota mielenrauhaa. Figma tarjoaa ilmaisen version yksityishenkilöille – varastaa verrattuna Sketchin 99 dollaria vuodessa henkilökohtaiseen lisenssihintaan. Myönnetään, että ilmainen versio tarjoaa vähemmän ominaisuuksia kuin maksettu versio – joka alkaa 12 dollaria toimittajaa kohti kuukaudessa – ja se on nopeasti hinnoiteltu Sketchin volyymisuunnitelman avulla.

�� Jos olet kiinnostunut perusteellisemmasta vertailusta Sketch vs Figma vs Adobe XD, napsauta tätä.

2. VECTR

Luonnosvaihtoehdot Windowsille: vectr

Tarjoamalla sekä verkko- että työpöytäsovelluksia, Vectr saavuttaa käyttöympäristöjen välisen yhteensopivuuden edellyttämättä, että luotat internetyhteyteen, kuten tiukasti selainpohjaisissa sovelluksissa.

Sitä käytetään pääasiassa vektorigrafiikkaan, joten siitä puuttuu sisäänrakennettu prototyyppitoiminto.

Voit kuitenkin käyttää tätä alustaa muihin keskeisiin käyttöliittymän suunnittelutehtäviin, mukaan lukien:

 • Erilaisia ​​muokattavia suodattimia taustakuvien, reunusten ja varjojen luomiseen
 • Viisi vektorireittiä – suorakulmio, pyöristetty suorakulmio, ympyrä, viiva ja vapaa käsi
 • Tekstin luominen ja kuvan lataus
 • Suojattu, reaaliaikainen linkkien jakaminen yhteistyötä varten

Vectr on helppo seurata Käyttöohjeet jotta pääset alkuun alustan kanssa. Se on tunnettu siitä, että se on helppokäyttöinen työkalu aloittelijoille, joten se voi olla älykäs lähtökohta kaikille, jotka vain pääsevät käyttöliittymäsuunnitteluun.

Lisäksi alustaa on täysin ilmainen käyttää. Tilaa vain ilmainen tili ja voit aloittaa suunnittelun heti. Tämä matala pääsyn este ja taloudellisen sitoutumisen puute voivat myös tehdä siitä houkuttelevan uusille tulokkaille, jotka haluavat upottaa varpaansa käyttöliittymän suunnitteluveteen.

3. Adobe XD

Luonnosvaihtoehdot Windows: Adobe xd

Graafisesta suunnittelusta Adobe on se nimi, joka tulee mieleen eniten.

Jopa ne, jotka eivät ole alan ammattilaisia, ovat todennäköisesti kuulleet Photoshopista, Lightroomista ja Illustratorista.

Käyttöliittymäsuunnittelussa on Adobe XD. Luotu all-in-one-suunnittelutyökaluksi, tämä alusta tarjoaa:

 • Uudelleen käytettävät elementit ja ‘Repeat Grid’ nopeaan suunnitteluun
 • Optimoitu sisäänrakennettu vektoreiden muokkaus sekä yhteensopivuus Illustratorin kanssa entistä monimutkaisemmille malleille
 • Edistyksellinen prototyyppien laatiminen automaattisella animaatiolla, ääniliipaisimilla ja erittäin uskollisilla pelikokemuksilla
 • Yksityiset kutsujen jakamisvaihtoehdot pääsynhallinnan ja kommentointiominaisuuksien kanssa

Erityisesti niille, joilla on paljon kokemusta muista Adobe Suite -alustoista, Adobe XD: n nouton pitäisi olla pala kakkua. Sen puhtaan käyttöliittymän ja suoraviivaisen navigoinnin pitäisi kuitenkin antaa täydellisille tulokkaille mahdollisuus päästä mukavasti melko nopeasti.

Hämmästyttävää, voit saada kaiken Adobe XD: n tarjonnan ilmaiseksi – jos sinulla on vain yksi aktiivinen projekti. Ammattilaisten on todennäköisesti investoitava maksettuun suunnitelmaan. Hinnoittelu alkaa 9,99 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Lisäksi, jos haluat käyttää muita Adobe-ohjelmia, voit ostaa Luova pilvi tilaus 52,99 dollaria kuukaudessa.

�� Jos olet kiinnostunut perusteellisemmasta vertailusta Sketch vs Figma vs Adobe XD, napsauta tätä.

4. Moqups

Luonnosvaihtoehdot Windows: moqups

Windowsin Sketch-vaihtoehtojen suhteen on ensisijaisen tärkeää valita käyttöympäristö, jonka avulla voit käydä läpi koko suunnitteluprosessin ilman, että sinun tarvitsee pomppia ohjelmien välillä..

Moqups on vain lippu. Tällä selainpohjaisella alustalla on useita keskeisiä käyttöliittymäsuunnitteluominaisuuksia, kuten:

 • Vedä ja pudota -sivun hallinta, jonka avulla voit järjestää sivut kansioihin ja luoda hierarkioita
 • Dynaamiset objektien muokkaustyökalut, mukaan lukien hallitsijat, ruudukot ja nopea kohdistus
 • Toiminnalliset, vuorovaikutteiset prototyypit, jotka on luotu malleistasi tai kehystesi
 • Pilvipohjainen joukkueyhteistyö ja jakaminen

Vaikka se toimii hyvin pienissä tai yksinkertaisissa projekteissa, se voi aiheuttaa ongelmia monimutkaisemmille malleille. Vaikka käyttöliittymä on melko intuitiivinen, suunnitteluelementtien tallentaminen ja uudelleenkäyttö ei ole yhtä helppoa. Lisäksi suuremmilla projekteilla on enemmän viivettä kuin on ihanteellista. Koska tämä sovellus on selainpohjainen, sinulla on myös rajoitettu käytettävyys liikkeellä ollessasi.

Voit työskennellä yhdessä aktiivisessa projektissa ilmaiseksi tai sijoittaa henkilökohtaiseen Moqups-tiliin 19 dollarilla kuukaudessa. Joukkuesuunnitelmat alkavat 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Jos sinulla on pieni joukkue, jonka on tehtävä yhteistyötä yksinkertaisen sovelluksen parissa, Moqups voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin esimerkiksi Figma.

5. FluidUI

Luonnosvaihtoehdot Windowsille: FluidUI

Matkapuhelinten prototyyppien luomiseen tarkoitettu FluidUI on vankka valinta sovelluskehittäjille, jotka haluavat keskittyä älypuhelinten ja tablettien käyttäjiin.

Vaikka siinä ei ole sisäänrakennettua vektoreiden muokkaustoimintoa, voit lähettää helposti muille alustoille luodut grafiikat.

Muuten tämä työkalu tarjoaa joitain käteviä ominaisuuksia:

 • Yli 2000 esivalmistettua komponenttia nopeaa prototyyppien muodostamista varten
 • Interaktiivinen prototyyppien luominen sovelluksen selainpohjaisen tai työpöytäversion kautta
 • Reaaliaikainen tiimiyhteistyö sivun lukituksen ja videopuhelun ominaisuuksien avulla

Prototyyppitarkoituksiin FluidUI on aika käyttäjäystävällinen. Siinä on vetämällä ja pudottamalla -liitäntä, joka useimmat noutaa nopeasti ja käyttää useita käyttöliittymäkomponenttikirjastoja korvatakseen vektorien muokkaustyökalujen puuttumisen. Jotkut saattavat kuitenkin pitää sen ilmaista versiota rajoittavana ja siksi vaikeana käyttää.

FluidUI Free Forever -suunnitelma tarjoaa käyttäjille yhden ilmaisen kymmenen sivun projektin. Soolosuunnitelma antaa sinulle pääsyn viiteen projektiin 8,25 dollarilla kuukaudessa, mutta sinun on kerättävä vähintään 19,08 dollaria kuukaudessa, jotta pääset kaikkiin käytettävissä oleviin kirjastoihin. Jos työskentelet ryhmän kanssa, joudut maksamaan vielä enemmän, jotta lisäät käyttäjiä tilillesi.

Kuinka päättää, mikä Windowsin Sketch-vaihtoehto sopii sinulle

Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, sen määrittäminen, mitä luonnosvaihtoehtoa todella haluat käyttää, voi olla ongelma. Tässä on yhteenveto havainnoistamme, jotka auttavat selvittämään asiat puolestasi:

ominaisuudet
Helppokäyttöisyys
Hinta
Paras

FigmaVastaa luontoa vektorien muokkaamiseen, prototyyppien laatimiseen ja yhteistyövaihtoehtoihin.Pieni oppimiskäyrä, mutta ei tarjoa offline-tilaa.Ilmainen tai 15 dollaria / toimittaja kuukaudessa.Kokenut henkilöt tai pienet ammattiryhmät.
VECTRPuuttuu alkuperäisistä prototyyppityökaluista, mutta tarjoaa laajan graafisen editoinnin ja jakamisen.Aloittelijaystävällinen.VapaaNe, jotka ovat vasta aloittamassa käyttöliittymäsuunnittelun.
Adobe XDPitää yllä Sketchia yksin – ylittää Sketchin, kun sitä käytetään muiden Adobe-ohjelmien kanssa.Käyttää tuttua Adobe-käyttöliittymää, mutta saattaa vaatia jonkin verran oppimista niille, jotka eivät tunne muita Adobe-tuotteita.Ilmainen tai 52,99 dollaria kuukaudessa (osana Creative Cloud -pakettia).Nykyiset Adoben käyttäjät, etenkin ne, joilla on Creative Cloud -tilaus.
MoqupsSisältää kaikki keskeiset ominaisuudet – vektorien muokkaaminen, prototyyppien laatiminen ja yhteistyö.Helppo noutaa, mutta siinä on suorituskykyongelmia, kun sitä käytetään monimutkaisten mallien luomiseen, eikä sitä voida käyttää offline-tilassa.Ilmainen tai 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.Joukkueet, jotka työskentelevät pienten sovellusten tai muiden yksinkertaisten projektien parissa.
FluidUISuunniteltu mobiililaitteiden prototyyppien määrittämiseen ja jakamiseen, mutta niistä puuttuu vektoreiden muokkausominaisuuksia.Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, mutta ilmaisen version rajoitukset vaikeuttavat monimutkaisten mallien luomista.Ilmainen tai 41,58 dollaria kuukaudessa viidelle käyttäjälle.Yksityishenkilöt ja mobiilisuunnittelijat.

Kuten olet ehkä huomannut, jokaisella alustalla, josta olemme keskustelleet tässä viestissä, on ilmainen versio saatavilla. Jos olet repimässä kahden tai useamman välillä, harkitse kokeile näitä ilmaisia ​​versioita, jotta voit valita oikean ohjelmistotiedon riskitöntä..

Johtopäätös Windowsin parhaista luonnosvaihtoehdoista

Kun kyse on käyttöliittymäsuunnittelualustoista, Luonnos ottaa keksin. Sen edistyksellinen vektoreeditointi, prototyyppien muotoilu ja yhteistyöominaisuudet tekevät siitä erittäin toivottavaa alan ammattilaisille. Sen yhteensopimattomuus Windows-käyttöjärjestelmän kanssa aiheuttaa kuitenkin ongelmia niille, jotka eivät ole Applen faneja.

Tässä viestissä osoitimme sinua viiden korkealaatuisen Sketch-vaihtoehdon suuntaan Windowsille.

Yhteenvetona:

FigmaToiminnan kannalta kaikkein samanlainen kuin Sketch. Sen Professional- ja Organization-hinnoitteluvaihtoehdot voivat kuitenkin tehdä siitä kalliimman valinnan joukkueille.

VECTRHelppo ja ilmainen käyttö, tämä työkalu on ihanteellinen niille, jotka ovat uusia käyttöliittymäsuunnittelua. Valitettavasti alkuperäisen prototyyppitoiminnon puute tekee siitä huonon korvikkeen edistyneemmille käyttäjille.

Adobe XD. Täydellinen niille, jotka tuntevat Adobe-alustat ja joilla on jo Luova pilvi tilaus.

Moqups. Edullinen vaihtoehto Figmalle. Tämä alusta on paras pienemmille tai yksinkertaisille hankkeille ja ryhmille budjetilla.

FluidUI. Vahva valinta yksittäisille mobiilisuunnittelijoille. Joukkueet tekevät parhaansa tutkiakseen kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa.

Onko sinulla kysyttävää Sketch-vaihtoehdon löytämisestä Windowsille? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map