20+ upeaa suunnittelusalkkua, jotka nähdään ennen oman luomista

Yksi hienoista asioista suunnittelusalkkuissa on monipuolisuus. Ota 5 menestyvää taiteilijaa ja sinulla on todennäköisesti 5 radikaalisti erilaista suunnittelusalkkua.


Mutta sama "kaikki käy" lähestymistapa voi olla taistelu, jos olet suunnittelija, joka haluaa luoda oman portfolion tavoittaaksesi potentiaaliset asiakkaat. Ja ehkä olet etsinyt joitain laadukkaita esimerkkejä suunnittelusalkkuista.

Seuraavat salkut eivät ole vain hyvännäköisiä ja luovia; ne omistavat ihmiset, jotka ovat tehneet läpimurtonsa näillä valtavilla maailmanlaajuisilla suunnittelu- ja kuvailumarkkinoilla ja saaneet nimensä sidoksissa tärkeisiin asiakkaisiin ja tunnettuihin tuotemerkkeihin matkan varrella. Tuo on, nämä ovat menestyneiden taiteilijoiden suunnittelusalkkuja.

Teimme paljon tutkimusta tästä, koska halusimme todella esitellä teille joitain parhaista suunnittelusalkkuista, joita tällä hetkellä on webissä saatavilla. Riippumatta siitä, tarvitsetko inspiraatiota omalle verkkosivustollesi, yrittäessäsi parantaa portfoliosi ja tehdä siitä paremman sijoituksen tai etsit vain mielenkiintoisia suunnittelijoita palkataksi, toivomme, että tämä viesti tuo etsimäsi arvon.

parhaat suunnittelusalkut

Sukellaan siis kauneuteen, jonka nämä lahjakkaat suunnittelijat tarjoavat maailmalle. Nykyään meillä on yli 20 esimerkkiä sinulle.

20+ upeaa suunnittelusalkkua inspiroimaan omaasi!

Pawel Nolbert

nolbert

Pawelin suunnittelusalkussa on hieno koko näytön muotoilu, jossa on muurausportfolioelementtejä, jotka kaikki esitetään puhtaalla, valkoisella taustalla. Ensimmäinen asia, jonka näet täällä, on koko näytön staattinen otsikko, joka edustaa yhtä taiteilijan teoksista, jota seuraa portfolio kun vierität alas. Pawelin projektit koostuvat vuotavista lakkamaisista väreistä, jotka synnyttävät erilaisia ​​muotoja, logoja, esineitä ja jopa ihmisiä. Lyhyesti sanottuna kaikki hänen mallit on luotu uudelleen akvarellityyliin. Sivustoa hallitsevat suurten visuaalisten elementtien kokoelmat, ja hänen teoksensa antavat sinulle vaikutelman syvyydestä.

Kuon Yagi

kuon yagi

Yagi on suunnittelija, jolla on kokemusta yli kymmenen yrityksen yrityssivustojen hallinnasta. Hänen portfoliosivusto on erittäin puhdas, vuorovaikutteinen – se vie sinut osioilta toisiinsa käyttämällä sileitä animaatioita ja tekee hyvän työn projektien korostamiseksi.

YASLY

yasly

Tässä meillä on "Suunnittelija SF: ssä, erikoistunut 3D-vuorovaikutukseen". Kuulostaa jännittävältä! Dannyn verkkosivusto on kuitenkin minimalistinen, sillä puhdas tausta ja ruudukkokanta on jaettu kolmeen sarakkeeseen. Yksinkertainen lähestymistapa yhdessä aikakauslehtimäisen typografian ja jokaisen sivun suurten otsikoiden kanssa tekee Danny Jonesin projektiesittelystä mielenkiintoisen. Tietenkin, hänen teoksensa ovat todella upeita. Sinun pitäisi katsoa.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Jos mietit miten olisi, kun web-suunnittelu kohtaa nykytaiteen, tässä on vastauksesi. Neokonseptuaalinen taiteilija Wim Delvoye on valanut portfolionsa kaupungin kartalle. Voit tutkia wim-kaupunkia napsauttamalla erilaisia ​​rakennuksia, kuten valimo, goottilaisia ​​teoksia ja kiertyen nähdäksesi tietyn taidetta. Tämän kansainvälisen taiteilijan kuuluisin työ on cloaca-projekti. Tämä koko sivun kokoelma on sekä luovaa että suoraviivaista. Ei ole mukautettua vuorovaikutusta, kuten hover-efekti tai jotain, mutta silti se onnistuu erotumaan.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Jos pidät outoista ja outosta kuvituksesta, Stefanon teokset sopivat kohtaamispaikkaan groteskin ja "Vau, tällä kaverilla on sellainen mielikuvitus". Verkkosivun muotoilu on minimalistinen, koska teos puhuu puolestaan. Kun siirryt Stefano Colferai -sivustolle, näet pystyssä olevan valikon, jossa vasemmalla on animoitu logo ja ruudukon galleria näytön oikeassa osassa. Ei mitään hienoa, ja silti se kiinnittää huomiota nopeasti. Kaikki hänen materiaalinsa ovat leikkisää, koomista, "aseistettu ironialla ja plastiliinilla".

Wade Jeffree

wadejeffree

Tässä on enemmän erilainen suunnittelutapa: taiteilijan gif-kuva kotisivulla ja erilaiset tehosteet taustalla (aka kohdistin näyttää tietoja kirjailijasta, kun hiiri satunnaisesti). Kun katselet jonkin aikaa kotisivulla hämmästyneenä siitä, mitä näet, huomaat, kuinka myös salkun esittely ei ole tavallinen. Siinä on hienot peittojärjestelyt, joissa yhdistyvät kauniit animaatiot. Napsautuksen jälkeen ne näkyvät tyylikkäissä koko näytön diaesityksissä. Jos pidät ainutlaatuisista suunnittelusalkkuista, tämä on loistava esimerkki sinulle.

Paula Rusu

paularusu

Paula Rusulle tykkää siksak, koska hän esittelee teoksiaan siksak-kaltaisessa asettelussa – yksi oikealla ja toinen vasemmalla alla. Hänen taustallaan sekoittuvat valkoiset ja vaaleanharmaat sävyt, ja hän käyttää taitettua ylälaatikossa olevaa liukusäädintä. Hänen työnsä koostuu onnellisista, värikkäistä piirroksista ja kuvituksista, jotka saavat sivuston puhtaat taustat näyttämään elävältä.

Lotta Nieminen

lottanieminen

Tämä on esimerkki järjestäytyneestä ja silti luovasta mielestä. Puhtaan ja siistiä taustaa vasten suuret portfoliosidot seuraavat mallia: kaksi pystysuoraa portfoliosidosta kahdessa sarakkeessa (vierekkäin), jota seuraa vaakasuuntainen kuva (maisematyyli). Ja niin se jatkuu, kunnes saavut sivun alaosaan. Kuvapaneelissa Lotta päätti esitellä piirustuksia ruudukkona. Tämän salkun yksinkertaisuus on syy siihen, miksi se on niin kaunis.

ToyFight

toyfight

ToyFight on täysin leikkisä verkkosivusto; missä tahansa napsautat tai vierität, tapahtuu jotain. Sen lisäksi, että parallaksi ja täysin animoitu Intro tarjoaa sinulle nopean kiertueen suunnittelijoiden teoksissa, myös muut osiot ovat erittäin näyttäviä, täynnä liikkuvia ja värikkäitä elementtejä. Kaikki ToyFightista on niin dynaamista, sinun tulisi nähdä itse, jos et halua missata ainutlaatuista portfolioesitystä.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Verena Michelitsch näyttää meille verkkosivustollaan suurten elementtien todellisen määritelmän. Sillä on kaksi sivua: kotisivu (joka on todellinen portfolio) ja About-osa. Kotisivulla näkyvät napsauttamattomat salkkuelementit kaikkialla koko näytön tilassa. Oikealta vasemmalle, ylös ja alas, suuret visuaaliset miehet vievät koko näytön. He ovat periaatteessa esillä alkuperäisessä virallisessa koossaan. Toisin kuin visuaalisesti ylivoimainen kotisivunesitys, Tietoja-osio (tässä tapauksessa tiedot) näyttää lehden hyvityssivulta – suoran kirjoittajan bio, toimii ja jatkaa viitteitä.

Steven Bonner

stevenbonner

Glasgow’n Steven Bonner esittelee maisemankaltaisia ​​teoksensa koko näytöllä, yksi toisensa alla. Stevenin verkkopohjaisten mallien lisäksi hän luo konsepteja fyysisille tuotteille (kuten juomapaperilaatikot, mainostaulut, makeispaperi jne.). Stevenin sivuston toinen sivu on jälleen minimalistinen ja taloudellinen tietosivu.

Tim Lahan

timlahan

Tim Lahan käyttää muuraustyyliä ja antaa töidensä puhua puolestaan. Se on minimalistinen muotoilu ja asettelu, täynnä iloisia ja värikkäitä piirroksia, jotka pitävät sinut kiireisenä vierityksen aikana. Täällä oleva taiteilijamme ei ole vain suunnittelija ja kuvittaja, vaan myös maalari, joka nauttii sisustuksen sisustamisesta omilla käsintehtyillä materiaaleillaan. Lisäksi Lahan suunnitteli useita kirjojen kansia, jotka löydät sivustolta.

rakesh

radesign

Toisin kuin tähän mennessä esitellyt taiteilijat, Rakesh suunnittelee mobiili- ja verkkoliittymiä, mukaan lukien brändäys ja logokonseptit. Hänen verkkosivustonsa visuaalinen arkkitehtuuri on osoitus hänen hyvästä maustaan ​​web-suunnittelussa. Hänen teoksensa peittyvät kauniisti läpinäkyvillä tekstikappaleilla, jotka täydentävät sivuston ulkoasua (yhdessä tarttuvan värimaailman kanssa). Itse asiassa Rakeshin tyyli on ainutlaatuinen, mikä vaikeuttaa sen kuvaamista. Joten miksi et vain tarkista sitä itse? Projektien lopullisten versioiden lisäksi hän esittelee välivaiheita mielenkiintoisilla käsin piirretyillä luonnoksilla.

Momkai

momkai

Momkai on hollantilainen suunnittelutoimisto, joka käyttää mukavaa puolikkaan kotisivutyyliä. Toisella puoliskolla on projekteja yksi alla, kun taas toinen puoli näyttää projektinimet ja sisältää verkkosivuston valikon. Kun napsautat tiettyä projektia, se laajenee, kunnes se menee koko näytölle erityisellä, animoidulla tavalla. Itse asiassa animaatio määrittelee Momkai; suurin osa heidän elementteistään on animoitu, mukaan lukien kuvat. Tämä on yksi niistä suunnittelusalkkuista, joita on todella hauskaa selata.

Elias Klingén

eliasklingen

Takaisin 3D-maahan, jossa Tukholman Elias esittelee verkkosivustonsa koko näytön videootsikon kautta, joka esittelee muutama näyte hänen työstään. Kun vierailet hänen portfoliossa, sinut hoidetaan kahden sarakkeen esineesittelyssä, joka sisältää molemmat asiakkaiden valmiit projektit JA fragmentit hänen vuosien mittaan suorittamista kokeista. Kun napsautat luokkia, näet luettelon puhtaasta asettelusta, joka sisältää kuvat projekteista, joita hän on työskennellyt tähän mennessä.

Taylor Franklin

Taylorin franklin

Samoin kuin Steven Bonnerin portfoliossa, Taylor käyttää samaa muotoilutyyliä ja asettelua, vain napsautettavilla esineillä ja tyylikkäillä leijuvilla tehosteilla, jotka johtavat hienoon lehdenkaltaiseen tuoteesittelyyn. Tietoja-sivu näyttää jotenkin alatunnisteelta, josta löytyy mukava ja lyhyt kirjailijan bio. Jos haluat nähdä enemmän Taylorin malleja, katso Arkisto-osiosta ylimääräisiä suunnittelukonsepteja.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Cristianilla on mielenkiintoinen projektiesitys, joka esittelee pystysuuntaisen diaesityksen, ja jokainen kohde peittää koko näytön koon. Periaatteessa jokaisella kuvalla on dia-asema – kun vierität, uusi vie vuoronsa ja niin edelleen. Verkkosivusto on täysin koko näytön; se sisältää enimmäkseen multimediaa ja näyttää mahdollisimman vähän tekstiä. Cristian Garcialla on sekä staattista että animaatioita, useimmat näyttävät siltä kuin ne olisi tehty muovista tai synteettisistä materiaaleista. Kaiken kaikkiaan kaikki näyttää värikkäältä, 3D: ltä ja terävältä.

Adrian & Gidi

Adrian-Gidi

Tällä kertaa meillä on kaksi kirjailijaa, jotka laativat modernin verkkosivuston täydentävään muotoilusalkkuunsa valitsemalla tyylikkään muurausgallerian yhdistettynä kauniisiin efekteihin korkealaatuisissa malleissaan ja kuvioissaan. Mainoksista realistisiin ja kuvitteellisiin ideoihin Adrian ja Gidi näyttävät tekevän hienoa työtä yhdessä, kun heidän projektinsa näyttävät olevan mashup todellisten esineiden ja sarjakuvien välillä (raja on täällä ohut). Mukava parallaksinen vieritys seuraa tyylikästä tuoteesittelyä.

Violeta Noy

violetanoy

Violeta Barcelonasta on jälleen yksi kuvittaja, joka tykkää asioista yksinkertaista ja puhuu työnsä kautta. Kun siirryt sivustolle, iloinen ja onnellinen sarjakuva, jossa on kelluvia elementtejä, toivottaa sinut tervetulleeksi, jota seuraa toinen onnellinen laatikkoinen liukusäädin ja muuraus galleria väreistä ja hauskoja tarinoita, jotka muistuttavat värikynäpiirroksia. Kun pääset tälle sivustolle, saat onnellisen tunnelman ja tapaat suunnittelijan allekirjoituksen nopeasti. Yksinkertainen kaksivärinen Tietoja-sivu antaa sinulle nopeuden kirjailijan saavutusten, yhteystietojen ja bio-ohjeiden kanssa. Jos haluat ostaa hänen projektiensa painetut versiot, voit tilata ne myymälä-osiosta, mikä on hyvä esimerkki siitä, kuinka suunnittelusalkku integroidaan verkkokaupan toimintoihin..

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Stephanie pitää asiat myös yksinkertaisina. Yläosassa oleva sivu on koko näytön valkoinen tausta, jonka kirjoittajan nimi on keskellä, mikä johtaa visuaalisesti erottuvaan Tietoja-osioon, joka sisältää hänen luonnoksensa ja työskentelynäytteensä. Kotisivun taitettava osa esittelee Stephanien portfolion ruudukkogalleriassa. Mukava esikuormituskuvake tekee siirtymisestä sivujen välillä makeampaa.

Shelby Hipol

highpole

Shelbyllä on jälleen yksinkertainen verkkosivusto; mutta yksinkertainen omalla tavallaan. Kun olet siirtynyt kotisivulle, näet kaksi saraketta: toisessa tekstissä luetaan hänen tähän mennessä suorittamien projektien nimet, toisessa näytetään jokaiseen projektinimikkeeseen liittyvät kannet. Kohteet avautuvat uusille sivuille, joilla kaikki teokset näytetään vaakasuunnassa vierittämällä – sinun täytyy vetää niitä hiiren oikealle ja vasemmalle. Oikeastaan ​​voit katsella kaikkia kuvia samassa vaakasuunnassa diaesityksenä, jos jatkat napsauttamalla Seuraava kunkin kategorian lopussa.

Ja siinä kaikki! Piditkö erityisesti näistä suunnittelusalkkuista? Jos niin, haluaisimme tietää, mistä nautit! Olemme myös avoimia uusille ehdotuksille. Joten, jos sinulla on muita hienoja suunnittelusalkuja mielessä, ota meihin yhteyttä. Haluamme lisää!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Toimittanut Colin Uusi tulokas. Suunnittelu ja esitys Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map