15 parasta verkkosivustojen suunnitteluohjelmistoa, joka on saatavana markkinoilla juuri nyt

Verkkosuunnittelijan työ vaatii monia työkaluja, joista osa on ilmainen, kun taas toiset vaativat jonkin verran kalliita tilauksia. Web-suunnittelija tarvitsee kuitenkin tyypillisesti kourallisen näistä ohjelmistovaihtoehdoista oman työkalupakinsa pyöristämiseksi – ei vain yhden. Siksi haluamme hahmotella parhaan käytettävissä olevan verkkosivustojen suunnitteluohjelmiston.


Tarjoamme kaiken graafisista suunnittelutyökaluista tekstieditoriin, edistyneempiin UX-ohjelmistoihin ja kaikkeen väliseen. Nämä ovat parasta parhaista, mainitsemalla myös sisällönhallintajärjestelmät!

Tutustu luetteloon:

Paras verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto

15 markkinoiden parasta verkkosivustojen suunnitteluohjelmistoa

1. Figma

Paras verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto # 1: Figma

Figma toimii lopullisena yhteistyö- ja prototyyppityökaluna pienille ja suuremmille suunnittelijaryhmille. Figma-ohjelmisto on tehty parantamaan ryhmän yleistä työnkulkua, joten voit suunnitella verkkosivun, muokata sen sidosryhmille ja tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa – kaikki yhdessä selaimessa.

Figman hinnoittelu alkaa 0 dollarista kahdelle jäsenelle ja kolmelle projektille. Päivitys maksaa 12 dollaria / toimittaja kuukaudessa rajattomille toimittajille ja projekteille. Siellä on myös organisaatiosuunnitelma niille, jotka työskentelevät suurten ryhmien kanssa ja niille, jotka tarvitsevat muita ominaisuuksia, kuten luonnoksen omistajuus- ja toimintalokit.

Virtaviivaistettu prototyyppien tekeminen tapahtuu laitekehysten, peittokuvien ja vuorovaikutusten avulla. Voit myös ottaa koko joukkueesi mukaan suunnitteluprosessiin komponenteilla, tyyleillä ja ryhmäkirjastoilla. Kaiken kaikkiaan kaikki ominaisuudet – kommentoinnista monikerroksiseen muokkaukseen – tekevät siitä yhden parhaista verkkosivustojen suunnitteluohjelmistoista yhteistyöhön.

2. Adobe Photoshop

Paras verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto # 2: Photoshop

Aina suosittu Adobe Photoshop on huippuluokan valokuvien muokkausohjelmisto ammattilaisille ja amatööreille. Mutta miten se toimii web-suunnittelijoille? Web-suunnittelijat käyttävät valokuvia melko vähän, ja monet suunnittelijat hallitsevat monia Adobe-tuotteita. Integroinneilla, kuten pikavalokuvaus, tämä yhdistelmä palvelee monia tarkoituksia keskimääräiselle suunnittelijalle.

Suunnitteletko banderolia tai muokkaat valokuvia joukkueesta, mikä tahansa verkkosivusto vaatii useita valokuvia, jotta se olisi houkutteleva. Photoshop varmistaa, että valokuvasi ovat oikean kokoisia, rajattuja oikein ja oikeat suodattimet. Sen jälkeen minkä tahansa valokuvan lopputuote voidaan lähettää Dreamweaveriin muokkaamista varten.

Joten voit esimerkiksi suunnitella kauniin otsikkokuvan uuteen verkkokauppaan, jota olet luomassa. Kaikki valokuvien muokkaukset tehdään Photoshopissa, ja voit itse liittää grafiikan monikerroksisen version muihin työkaluihin..

3. LINKUTTAA

Paras verkkosivustojen suunnitteluohjelmisto # 3: Gimp

Jos et halua maksaa Photoshopista, käytettävissä on muutama vaihtoehto, jotka tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia. Suosituin ilmainen vaihtoehto on nimeltään GIMP (GNU Image Manipulation System). GIMP on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on saatavana Windowsissa, OS X: ssä ja Linuxissa. Valokuvien muokkaus- ja käsittelymoduuli on ensisijainen alue, jolla suurin osa suunnittelijoista ja kehittäjistä viettää aikansa. Voit suorittaa kaiken valokuvien retusoinnista edistyneisiin käsittelyihin. Sivustojen suunnittelussa GIMP sallii kuvakkeiden, painikkeiden, bannerikuvien ja muun luomisen. Voit tehdä jopa kokonaan uusia malleja tai kehysrakenteita tarvitsemasi mukaan.

GIMP integroituu hyvin monien muiden valmistajien työkalujen kanssa. On hienoa, että kehittäjät ovat päättäneet luoda integrointeja pääasiassa ilmaisten ja avoimen lähdekoodin sovellusten ja ohjelmistojen kanssa. Suunnittelijat haluavat esimerkiksi varmistaa, että kaikki verkkosivuston värit ovat kirkkaita ja tarkkoja. GIMP toimii kaikkien työkalujen, kuten SwatchBooker, Inkscape ja Scribus, kanssa hallita kaikkia näitä värejä.

Lisäksi koko käyttöliittymä on muokattavissa ja mukautettavissa muihin ohjelmistoihisi. Minusta käyttöliittymä ei ole yhtä moderni ja puhdas kuin Photoshop, mutta toiminnallisuus on melko samanlainen ilman hintalappua. Lisäksi Photoshopilla on myös oppimiskäyrä, joten useimpien ihmisten, jotka ovat vasta aloittamassa molemmilla työkaluilla, on joka tapauksessa suoritettava oppiminen.

4. Webflow

Webflow

Webflow on lähinnä Wixin kaltaiselle palvelulle, mutta tarjoaa silti erinomaisia ​​työkaluja edistyneemmille web-suunnittelijoille. Se on täysin ylläpidetty alusta, joka tukee esimerkiksi verkkokauppaa ja tavallisia verkkosivustoja. Se on loistava aloitusohjelmisto suunnittelijoille, joilla on vähemmän tietoa koodauksesta. Pidän siitä myös edistyneemmille suunnittelijoille, koska se nopeuttaa koko prosessia, muttei hämärtä sitä.

Webflown prototyyppijärjestelmä sopii mainiosti toimistoille ja kaikille verkkosuunnittelijoille. Kaikki tämä prototyyppi on alhaalla Webflow-kojetaulussa, joten sinun ei tarvitse toista ohjelmistoa tehdäksesi tätä. Lisäksi voit suunnitella HTML: n ja CSS: n avulla.

Webflow-ohjelmisto on tyylikäs suunnittelija CMS: n, verkkokaupan ja aloitussivujen vaihtoehtoihin, ja sitä on vaikea siirtää, varsinkin jos opit kuinka luoda verkkosivustoja tai haluaisi nopeuttaa asioita.

5. Luonnos

Luonnos

Luonnos tyydyttää joitain Mac-tietokoneilla työskentelevien suunnittelustarpeita. Kaikki verkosta mobiili- ja käyttöliittymäsuunnitteluun on mahdollista Sketchissä. Jotkut saattavat verrata Sketchiä Photoshopiin, mutta se on itse asiassa enemmän yhdistelmä useita työkaluja. Esimerkiksi siinä on Illustrator-vektorien muokkaus ja prototyyppien valmistus kuten Figmassa.

Sketch pystyy enemmän kuin rakentamaan kokonaisen verkkosivuston prototyypin, ja sillä on myös työkalut koodin viemiseen muualle tuomiseksi. Yhteistyövälineet ovat myös mukavia, antavat sinulle ja tiimillesi tavan jakaa keskenään ja kommunikoida.

Voit myös käyttää laajaa valikoimaa laajennuksia, jotka muodostavat yhteyden vain Sketchiin. Tuhoamattoman muokkaamisen ja uskomattoman tarkkuuden ohella Mac-käyttäjien tulisi pitää Sketchiä yhtenä parhaista verkkosivustojen suunnitteluohjelmistovaihtoehdoista.

6. WordPress

WordPress

WordPress on jatkuvasti osoittautunut voimalaitoksen verkkosivustojen rakennusalustaksi. Se on myös sisällönhallintajärjestelmä, joka ei katoa pian. WordPress tarjoaa vaihtoehtoja kaikentyyppisille suunnittelijoille. Absoluuttiset aloittelijat saattavat harkita WordPress.com-palvelua tai jopa viettää muutaman tunnin oppien kuinka helppoa on WordPressin käyttö.

Toisaalta ammattitaitoisella suunnittelijalla on ehdoton vapaus sisällyttää uusia tiedostoja, koodeja, teemoja ja laajennuksia. Paitsi, että myös WordPress-yhteisö on melko vahva ja hauska vuorovaikutuksessa.

Niin monet asiat ovat hyödyllisiä WordPressistä, mukaan lukien kyky hallita verkkosivustosi kaikkia näkökohtia. Pidän myös siitä, että WordPress on avoimen lähdekoodin, uskomattoman laajennettavissa ja halpa isännöidä.

7. XAMPP

XAMPP

XAMPP on avoin ratkaisu kaiken kehittämiseen verkkosivustoista sovelluksiin paikallisessa ympäristössä. Tämä tarkoittaa, että suunnittelija voi tehdä säätöjä koneeseesi ilman, että yleisö näkee mitään. XAMPP toimii useilla alustoilla, mukaan lukien Windows, Linux ja OS X. Kun tuote on valmis, voit siirtää kaikki tiedostosi isäntään ja julkaista sen maailman nähdäksesi..

Kaikki Web-sovelluksesi voidaan luoda käyttämällä MySQL-tietokantaa, PHP: tä ja Apachea. Voit jopa käyttää PHPMyAdminia tietokantojen hallinnan helpottamiseksi. Lataus on ilmainen, ja se tarjoaa toiminnallisuuden jakaa työsi vaihtamalla offline- ja online-tilojen välillä. Yhdessä työkalujen kanssa, joilla luodaan aliaksia ja pääsy lokiin, XAMPP on yksi parhaista paikallisen kehityksen web-suunnitteluohjelmistoista..

8. Visual Studio -koodi

Visual Studio -koodi

Useimmat web-suunnittelijat ja -kehittäjät tarvitsevat tekstieditoria jossain vaiheessa. Ne toimivat erinomaisina vaihtoehdoina muokata suuria tiedostokokoelmia, löytää tiettyjä elementtejä ja muuttaa useita esiintymiä. Tekstieditorit ovat myös mukavia saada täydellinen visuaalinen koodi, koska hyvät tarjoavat syntaksin ja korostuksen kaikissa asiakirjoissa.

Visual Studio Code sisältää lataukset Windowsille, Macille ja joillekin muille alustoille. Yksi parhaimmista Visual Studio -koodien osista on IntelliSense-järjestelmä, joka ylittää ja ylittää myös älykkäiden täydennysten tarjoamisen kirjoittamasi kirjoituksen mukaan. Se auttaa myös kaikkien kehittäjien vakiokorostus- ja automaattisen täydentämisen työkaluilla. tule odottamaan tekstieditoria.

Yhdessä tämän kanssa Visual Studio Code tarjoaa nykyaikaisemman virheenkorjausratkaisun, joka eroaa painatuslausunnoista ja antaa sen sijaan antaa kehittäjien debugoida editorista. Yhdistä se sisäänrakennetuilla Git-komennoilla ja integraatioilla yhdelle markkinoiden vaikuttavimmista tekstieditorista erinomaisen tekstinmuokkausvaihtoehdon saamiseksi.

9. Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator on jälleen yksi Adobe-tuote, joka on osa Creative Suite -sovellusta ja integroitu kaikkien muiden Adobe-tuotteiden kanssa. Tämä pätee erityisesti, kun puhutaan Photoshopista. Illustrator on vektoripohjainen suunnitteluohjelma, joten se toimii suunnittelijoille, jotka haluavat tehdä logoja ja muita kuvitettuja grafiikoita.

Suunnitellut vektorin, Illustratorilla on vaihtoehtoja työntää lopputuote Photoshopiin. Vektori voi jäädä kerrokselliseksi esineeksi, ja se voidaan aina lähettää takaisin Illustratorille lisää säätöjä varten.

Kaiken kaikkiaan Illustrator on markkinoiden korkealaatuisin vektorieditori, ja sen avulla voit luoda mitä tahansa verkkokuvista kuvakkeihin ja logoihin. Typografia on myös erittäin muokattavissa tyylien hallintaan ja tehosteiden lisäämiseen, jotka kaikki ovat tärkeitä, jotta typografia näyttää hyvältä verkkosivustosi suunnittelussa.

10. Coolors

Coolors

Suuri osa verkkosivuston suunnitteluun liittyy värien yhteensovittamiseen ja oikeiden värimallien valintaan tuotemerkin ja muiden elementtien perusteella. Esimerkiksi suunnitteluasiakas voi toimittaa logon ja pyytää sinua kehittämään brändin heille käyttäen samoja pää- ja lisävärit. Mutta kaikki värit eivät sovi yhteen! Sieltä tulee Coolorsin kaltainen värimalligeneraattori.

Sen sijaan, että yrittäisit arvata, mitkä värit tekevät loistavista yhdistelmistä, sinulla on mahdollisuus käyttää generaattoria, joka antaa sinulle toimivia ehdotuksia. Voit esimerkiksi harkita liittämistä pari haluttua värikoodia. Sen jälkeen Coolors esittelee kolme muuta väriä, jotka näyttävät miellyttäviltä omilla valinnoillasi.

Kun olet löytänyt toimivan väriyhdistelmän, Coolorsilla on useita säädettäviä asetuksia, kuten paneeli, joka tarjoaa vaihtoehtoiset sävyt jokaiselle värille. Voit myös liikkua väreissä saadaksesi erilaisia ​​näkymiä muuttaen samalla asioita, kuten sävyä, kylläisyyttä ja kirkkautta. Coolors tarjoaa juuri sen, mitä tarvitset värien hallitsemiseksi vaihtoehdoista värien valintaan valokuvista mallien luomiseen värisokeudelle..

11. Balsamiq-

Balsamiq-

Balsamiq-kehittäjät väittävät, että he tekevät huippuluokan käyttöliittymäsuunnittelun kaikkien ulottuville, yrityksen omistajista toimistoihin. Ei ole väliä oletko ammattimainen kehittäjä vai joku vasta aloittamassa – voit tehdä kauniin metallilangan Balsamiqin avulla. Vaijerikehykset ovat välttämättömyys, jos aiot tehdä laadukkaita verkkosivustoja.

Siksi Balsamiq on luonut yksinkertaistetun version keskimääräisestä langankehitysohjelmistostasi keskittyen samalla verkkosivustojesi sisältöön ja rakenteeseen. Tämän avulla voit poistaa tarpeettomien ja pitkien keskustelujen pienistä yksityiskohdista (ts. Väreistä ja kirjasimista)..

Balsamiq-ohjelmisto tuottaa samanlaisen tuloksen kuin piirustus, jonka suorittaisit paperille. Siksi oppimiskäyrää ei ole paljon, ja sinun ei tarvitse sekoittaa mitään kelloihin ja pilliin, jotka vain vaikeuttavat prosessia. Selkeä ominaisuusjoukko sisältää vedä ja pudota -editorin, viennin, uudelleen käytettävät symbolit ja interaktiiviset prototyypit.

12. ihme

ihme

Dramaattisella siirtymisellä kohti visuaalisia verkkosivustojen rakentajia ei ole ihme, että Marvelista on tullut yksi kauneimmista all-in-one-verkkosivustojen suunnitteluohjelmistoista, joista valita. Olit sitten aloittelija tai edistynyt kehittäjä ja oletko tekemässä sovellusta tai verkkosivustoa, Marvel esittelee upean käyttöliittymän projektiidesi suunnitteluun ja rajauskehykseen.

Marvelia käytettäessä ei tarvita koodausta, joten on helppo valmistaa moderneja ja värikkäitä kuvioita ilman paljon kokemusta. Todellisten suunnittelijoiden tulisi kuitenkin nauttia yksinkertaisuudesta, kuinka voit nopeasti suunnitella jotain ja viedä projektin kehitykseen.

Yhteistyö ja käyttäjätestaus ovat myös sisäänrakennettuja, joten voit kerätä palautetta eri osapuolilta ja nähdä, kuinka käyttäjät ja sidosryhmät ovat vuorovaikutuksessa nykyisten malliesi kanssa. Kaiken kaikkiaan Marvel tarjoaa erinomaisen tavan suunnittelijoille ja toimistoille mittakaavassa, mutta antaa samalla aloittelijoille tavan tehdä mukavan näköisiä verkkosivustoja ilman, että niitä tarvitsee koodata..

13. bootstrap

bootstrap

Bootstrap on yksi koko kehitysyhteisön suosituimmista ohjelmistovaihtoehdoista. Se on tapa suunnitella HTML-, JS- ja CSS-muotoilla. Sitä voidaan käyttää verkkosivustojen ja sovellusten tekemiseen, jotka kaikki reagoivat. Mielenkiintoista on, että Bootstrap ei ole teknisesti ohjelmisto, vaan kehys. Se toimii mallina monille web-suunnitteluprojekteille, sillä se poistaa tarpeen jatkuvasta toistosta suunnittelutyössä.

Voit myös tehdä kaikista projekteistasi johdonmukaisia ​​ja reagoivia. Tämä on erityisen tärkeää, koska jos projektien välillä on joitain muunnelmia, saatat huomata, että yhden asiakkaan verkkosivusto on paljon vähemmän intuitiivinen tai käyttäjäystävällinen kuin toisen verkkosivusto.

Bootstrap on avoimen lähdekoodin ja ilmainen käyttää. Sillä on myös suuri yhteisö kehityksen takana, joten se ei tunnu menevän mihinkään pian – ja tiedät, että ominaisuudet ovat ajan tasalla. Lyhyesti sanottuna, suosittelemme, että kaikki taitotasot kokeilevat Bootstrapia nähdäksesi, sopivatko se sinulle. Se on jopa loistava työkalu koodin oppimiseen, kunhan luet joitain Bootstrap-dokumentaatioita.

Oikotietuna voit aloittaa myös katsomalla joitain parhaista Bootstrap-malleista.

14. Google Web Designer

Google Web Designer

Google Web Designer ei tarkoita niinkään verkkosivuston rakentamista ja suunnittelua, vaan elementtien luomista nopeasti verkkosivustoillesi. Ohjelmisto mahdollistaa HTML5-pohjaisten mallien ja liikegrafiikan rakentamisen. Se tukee kaikkia laitteita ja sitä voidaan käyttää Mac-, Windows- ja Linux-tietokoneissa. Yksi syy pidän Google Web Designerista niin paljon, että siinä on tyylikäs käyttöliittymä ja helppo vienti-työkalut grafiikan siirtämiseen verkkosivustoon..

Animaatio sopii vahvasti Google Web Designer -sovellukselle, ja integroituminen muihin tuotteisiin (kuten Google Drive ja Video 360) helpottaa työnkulun parantamista entisestään. Google Web Designer on sekä interaktiivinen että joustava, joten se on täydellinen vaihtoehto julisteiden tekemiseen ja eleiden lisäämiseen niihin bannereihin ja painikkeisiin, kuten ravistaminen ja pomppiminen.

On myös syytä mainita, että voit lisätä toimintoja verkkosivustollesi karttoilla, kuvagallerioilla, videotoistimilla ja muulla.

15. Elementori

Elementor

Artikkeli parhaasta verkkosivustojen suunnitteluohjelmistosta ei olisi täydellinen ilman Elementor. Se on erittäin suosittu vetämällä ja pudottamalla WordPress-sivunrakentaja, joka on saanut kuuluisuutensa helposta integroinnista, laajoista sisältömoduuleista ja siitä, että suuri osa ohjelmistosta on ilmainen käyttää. Ammattilaiset ja aloittelijat nauttivat Elementorin kauniista kuvioista. Upean suunnittelun lisäksi saat useita markkinointityökaluja lisää liikennettä ja viittauksia integroimalla työkaluihin, kuten Mailchimp ja muut sähköpostimarkkinointiohjelmistot..

Voit käyttää Elementoria myös omissa räätälöityissä projekteissasi, koska se on avoimen lähdekoodin ja valmis lisää laajennettavuutta ja lisäosia varten. Minkä tahansa tyyppiset verkkosivustot ovat mahdollisia Elementorilla, koska voit mukauttaa minkä tahansa osan suunnittelustasi. Nautin myös ponnahdusikkunoista, jotka pysyvät yhdenmukaisina muun sivustosi suunnittelun kanssa.

Sisältöelementit ovat mitä tyypillisesti työskentelet, joten on hienoa nähdä, että yli 80 elementtiä on saatavana kokeiltavaksi verkkosivustollasi. Jotkut näistä sisältömoduuleista sisältävät kuvia, kuvakkeita, edistymispalkkeja ja sosiaalisia kuvakkeita. Sinulla on myös muutama Pro-versio, josta saat lisää ominaisuuksia ja lisäosia. Ne alkavat hinnasta 49 dollaria vuodessa.

Mikä parhaista verkkosivustojen suunnitteluohjelmista sopii sinulle?

Nyt kun olemme käsitellyt parhaat suunnittelumerkit, ilmoita meille kommenteissa, jos sinulla on muita ajatuksia mahtavista ohjelmistoista. Käytät todennäköisesti monia tämän luettelon ohjelmistovaihtoehtoja, koska tarvitset todennäköisesti Figmaa tai Sketchia suunnittelussa, tekstieditoria ja mahdollisesti yhteistyö- ja prototyyppityökalua.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ehdottaa joitain muita työkaluja lukijoillemme, pudota rivi alla oleviin kommentteihin.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map